Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Lombik vagy inszemináció a Forgács intézetben fórum

Lombik vagy inszemináció a Forgács intézetben (beszélgetés)

1516. Angyajka (válaszként erre: 1514. - 613a2a73d1)
2016. máj. 20. 14:29

Jesszus, nem is jutok szóhoz. Szerintem ezt ők sem így tervezték. Lent is morgás volt, mert sokat kellett várni, Sipos kész ideg volt, Tanár úr is rohant össze-vissza. Ibolya próbálta menteni a menthetőt. Kiült a váróba beszélgetni velünk. :)

Mit mondanak, hogy hova lettek a tüszők? Nem értem, felszívódtak, hisz megrepedni nem tudtak?

Ez az icsis dolog... Még ilyet... Ez nagyon gáz, meg miért hívnak oda ennyi embert, ha hely sincs. :/

Elhiszem, hogy kivagy. Azért itt nem egy tb-s lehetőségről van szó, hanem több százezer forintról.

1515. Angyajka (válaszként erre: 1513. - 42233ef8c1)
2016. máj. 20. 14:23
Jó fej, de azt nem mondtam neki, hogy meg is fogadom a tanácsát. ;)))
1514. 613a2a73d1 (válaszként erre: 1509. - 42233ef8c1)
2016. máj. 20. 14:13

Hatalmasat csalódtam! És reszketek az idegtől. Előre szólok: hosszú leszek. Sört , chipset bekészíteni! :-))))

Szóval, azért mentünk lombikra, mert a férjem andrológusa azt mondta, kb 2% esélyünk van a spontánra ezzel a spermaképpel. Első konzin mondták bent, hogy ez miatt meg hogy 35 felett vagyok, az ICSI-t fogják csinálni, tehát befecskendezik a spermiumot a petesejtbe. Ne kelljen szegény nyomorék spermiumnak ott vánszorogni.

Szerdán UH-n 6 tüszőm volt, egy kicsi, de a másik 5 szépen fejlődött. Ma leszívás után hozták a papírokat a "halálos ítéleteket": 2 db petém van, 3 tüszőből! Hová lett a többi tüsző??? És hogy ezt a kettőt is konvencionálisan termékenyítik meg, tehát nyakon öntik spermával, aztán lesz ami lesz. Nem akarok konteókat gyártani, de szerintem csak nincs ideje az embriológusnak arra, hogy vadászgassa a spermákat, mert leszívás után 4 órán belül meg kell termékenyíteni a petét. Ezért-ha jól tudom- nyolcunk közül hétnek csak úgy odaöntik az apatejet. Egy csaj volt bent 10 feletti peteszámmal, ő az egyetlen, aki 5 napra kapja vissza őket és neki valszeg megcsinálják az icsit. Mi heten meg megyünk vissza hétfőn a futószalagra. Ez az egyik pofon. A másik: nyolcan voltunk bent, ágy meg csak 6 van. Az első két csajt már felállították, hogy átadják az ágyukat az utolsó kettőnek. Ültek a fotelben, kezükben az infúzió.

Férjemmel beszéltünk róla, mi lesz, ha így járunk. Abban egyeztünk meg, hogy egyet visszakérünk, egyet fagyasztatunk. Na, ez ügyben is lehűtöttek, visszarakják mind a kettőt, aztán vagy sikerül vagy nem. Ha nem, akkor kezdjük el a pénzt gyűjteni és kezdhetem elölről az egész szurizást.

A csalódás oka: egyrészt a két pete, -de erről ők nem tehetnek,- de arról igen, hogy icsi-t és 5 napot ígértek, ezzel szemben nincs icsi és 3 napig fejlődhetnek csak lombikban. Ha egyáltalán megtermékenyültek. Ez holnap derül ki. Hívnak telefonon, hogy mi van.

Szóval nem kicsit vagyok magam alatt. Egy valag pénzért (önköltségesen voltunk) hazavágtam a hormonrendszerem, lehet, hogy a nagy semmiért. Ha nem jön össze és visszamegyünk egy másik körre, akkor előre aláíratok egy papírt, hogy garantálják nekem az icsit, különben nem fizetek egy vasat sem.

Szóval játszik most egy darabig a gyomorideg, hogy holnap milyen hírrel hívnak.

2016. máj. 20. 14:11

De jó fej! :)

Szerintem nagyon szimpi vagy neki! ;)

Angyajka, minden esélyed megvan, hogy spontán sikerüljön, ezek remek hírek, nagyon drukkolok! :) Hajrá!! Adjatok bele mindent! ;-)

Nekem még ilyen nem volt szerencsere, hogy nem ment be a katéter.

1512. Angyajka (válaszként erre: 1501. - 42233ef8c1)
2016. máj. 20. 13:52

Úgy kezdődött, hogy pár percet próbálkozott betenni a katétert, de nem talált be. Ott matatott, én meg azt gondoltam, hogy már megint zárt a méhszájam, lekéstem az ovut. Ibolya jött oda segíteni, különböző pózokba tolta-vonta a lábam, mire a jó doktor úr megszólalt, hogy ne haragudjak, de ő mindig olyan zavarba jön, ha meglát.

Na, gondolhatod mekkora szemeket meresztettem. Elhiszem, hogy fárasztó voltam néha, na, de azért annyira nem, hogy reszketni kelljen tőlem. :)

Aztán végül is mondta, hogy ne ijedjek meg, pozitív értelemben gondolta, mert számára olyan szürreális, amikor meglát, valahogy nem illek ide neki. :D Mi van??? Addigra már kellőképpen vörösödtem én is. :D

Lehet, csak a feszkót akarta oldani egy kis kedveskedéssel, de végül célt ért. :) Sikerült belőni a kiskatonákat.

A tanács: Azt mondta őszinte lesz és azt tanácsolja, hogy hagyjam abba ezt az egészet. Nincs nekem szükségem az inszemekre. Amire az inszemet kitalálták, arra nekem nincs szükségem és inkább az esélyeket mulasztom el. Apuka katonái átlagon felüliek, velem sincs semmi gond, jelentkezzek be a tb-s lombikra, ami kb. 9 hónap múlva lehetne, így lesz egy B terv. Én abszolút az ágybán párnák közt eset vagyok, úgyhogy erre koncentráljak és ne a meddőségre, mert egyikünk sem az. Este még mutassam meg a férjemnek, hogy milyen szerencsés és többet ne is foglalkozzak az inszemmel. :D

Gondolom mindenkinek ezeket mondja, de kedves tőle, hogy hízeleg a pácienseinek és próbálja bátorítani őket. A lelkemre kötötte, hogy jelentkezzek telefonon, akkor is ha sikerült, akkor is ha nem. Szeretne rólam még hallani.

Na, szóval úgy gondolom most hárman ülünk a lovon

Edittel és ügetünk a naplemente felé. Csak a férjek nehogy kirúgják a ló lábát. :D

1511. Angyajka (válaszként erre: 1504. - E-dit22)
2016. máj. 20. 13:34
Nem fájt abszolút és most is tök jól vagyok. Már fel is porszívóztam, mert nem tudok tétlenül üldölgélni. ;)
1510. Angyajka (válaszként erre: 1507. - 613a2a73d1)
2016. máj. 20. 13:32

:( Te szegény. Igen, erről hallottam valamit míg odabent voltam. Én is majdnem 1,5 órát vártam az időpontomhoz képest. Sipos bent majdnem robbant. Ibolya nyugtatgatta.

Amíg ott feküdtem jött egy főorvos, akit hétfőre hívtak besegíteni, mert 7 visszaültetés lesz. Ki voltak akadva, hogy ki szervezte ezt így össze, mert nem is tudják, hogyan fogják megcsinálni. Remélem, te nem a hétfői brigádban leszel. :/

1509. 42233ef8c1 (válaszként erre: 1507. - 613a2a73d1)
2016. máj. 20. 13:22
Jajjj, Istenem, mi történt! :-( Annyit gondoltam Rád ma!!!
1508. 42233ef8c1 (válaszként erre: 1506. - E-dit22)
2016. máj. 20. 13:21

;-) De jó! :-D

Egyszer, amikor mentem uh-ra, ő jött be (szerintem ő volt a Makai), megkérdezte, hogy hívnak, válaszoltam, elkiáltotta magát, „Miklós gyere”, bejött Sipos doki, ő meg kiment. Szóval csak ennyi kapcsolatom volt vele eddig. ;-)

1507. 613a2a73d1 (válaszként erre: 1498. - Angyajka)
2016. máj. 20. 13:20

Sziasztok!

Igen, óriási volt a fejetlenség, leszíváson is nyolcan voltunk a 6 ágyra. Hatalmasat csalódtam, a sírás kerülget, de mindjárt jövök és mesélek, csak összekapom magam.

1506. E-dit22 (válaszként erre: 1501. - 42233ef8c1)
2016. máj. 20. 13:05
én első perctől kezdve imádom a Makait, ő nyújtja a kezét, ha belépek, kedves, mindig kérdezhetek, válaszol, nyugodt, mosolyog. Főnyeremény! :D
1505. E-dit22 (válaszként erre: 1500. - 42233ef8c1)
2016. máj. 20. 13:03
köszi, igen, 11. cn lesz.
1504. E-dit22 (válaszként erre: 1498. - Angyajka)
2016. máj. 20. 13:03

:D gyere csak harmadiknak :D

hogy érzed magad? nem fájt?

1503. Petyó86 (válaszként erre: 1498. - Angyajka)
2016. máj. 20. 12:59
Nagyon örülök Angyajka! :))
1502. 42233ef8c1 (válaszként erre: 1496. - Petyó86)
2016. máj. 20. 12:57
Hatni fog!!!
1501. 42233ef8c1 (válaszként erre: 1498. - Angyajka)
2016. máj. 20. 12:56

Szia Angyajka, jajjj de jó hírek ezek! ;-)

Elmeséled majd, mit tanácsolt a jövőre vonatkozóan? Persze, ha nem vagyok indiszkrét a kérdésemmel. ;-)

Jófej lehet ez a Makai doki, lányok! ;-)

Kellemes, napsütéses hétvégét Nektek is! :-)

1500. 42233ef8c1 (válaszként erre: 1493. - E-dit22)
2016. máj. 20. 12:52

Drukkolok nagyon Edit!!! Úgy legyen! ;-)))

Jövő hét pénteken mész?

1499. 42233ef8c1 (válaszként erre: 1490. - Petyó86)
2016. máj. 20. 12:49

Petyó, az a jó, hogy most jön a nyár, kapcsolódj ki, amennyire csak tudsz!  Teljesen félretenni a dolgot és egyáltalán nem agyalni rajta, nyilván nem lehet, hiszen a legnagyobb álmunkról van szó, de koncentrálj most a nyaralásra, sétáljatok jó nagyokat, strandolj, napozzál, töltődj fel D vitaminnal!  Közben meg csinálod úgyis az avivát! És ősszel újult energiákkal vághattok bele a lombikba! Szívből kívánom, hogy minden úgy alakuljon, ahogy szeretnéd! Tudom, hogy így lesz!

A kis pecsételő vérzés pé-kor normális is lehet.

1498. Angyajka
2016. máj. 20. 12:43

Sziasztok Csajok!

Köszönöm a drukkokat!

Nagyon nagy fejetlenség volt ma a forgácsban. Ki is jött Forgács doki, hogy honnan lettünk ennyien. A jó idő hozott minket?

Makai csinálta az inszemet kedvesen és mosolygósan. Utána átbeszéltük a jövőt. Nagyon kedves dolgokat mondott és bocsi Edit, de szerintem bevett harmadiknak a buliba. ;)

Hétvégére nagyon szép időt mond, úgyhogy használjuk ki. Ebben a napocskás időben nem gondolunk erre a sok katyvaszra, amiben vagyunk, kicsit kikapcsolódunk és újult erővel folytatjuk.

Mindenkinek kitartást és jó hétvégét!

1497. E-dit22 (válaszként erre: 1496. - Petyó86)
2016. máj. 20. 12:31
bízzunk benne! :)
1496. Petyó86 (válaszként erre: 1495. - E-dit22)
2016. máj. 20. 12:24
Igeeeeeeeeeen, jónak tűnik. Kérdés, hogy nekem is hatni fog-e :))
1495. E-dit22 (válaszként erre: 1494. - Petyó86)
2016. máj. 20. 12:15

ezt olvastad már?

[link]

1494. Petyó86 (válaszként erre: 1493. - E-dit22)
2016. máj. 20. 11:22

Én azért akarok jövő hónapban, hogy lássam változott e valamit a DHEÁ-tól az FSH-m. Lehet kérek beutalót a nődokimtól, és akkor megúszom ingyen a manővert. Valahogy nincs ahhoz kedvem, hogy a Forgácsban szembesüljek vele, ha szar lesz.

:DDD Így kell hozzáállni kérem szépen!

1493. E-dit22 (válaszként erre: 1490. - Petyó86)
2016. máj. 20. 11:14

érdemes félévente hormonsort nézni, én most megnyugodtam egy időre: minden rendben és ilyen jó progim sosem volt, mint most!

az étkezésre nagyon odafigyelek és rendkívül bízom ebben az inszemben! Össze kell jönnie! Makai nekem gyereket fog csinálni, tudom!!!

1492. E-dit22 (válaszként erre: 1484. - Baybee)
2016. máj. 20. 11:12

én elég száraz vagyok alapból, úgyhogy én nem vagyok mérvadó, de visszanéztem a ciklus.hu-n: a Clostis ciklusaimban: az inszemes ciklusban volt 1 nap tojcsi, az előző 2-ben vagy nem írtam be vagy nem volt.

Spontán ciklusban is csak 1 napig szokott lenni.

Viszont ovu után mindig napokis krémes folyásom van: Clostitól függetlenül.

1491. E-dit22 (válaszként erre: 1478. - Angyajka)
2016. máj. 20. 11:01

:D én azt hiszem Sipossal még nem is találkoztam :D

szerintem az, hogy nincs benne petesejt tényleg csak ha lombikra kerül a sor, akkor tudjuk meg, de én már nem szeretnék ennyit agyalni :(

az is lehet, hogy akkor a sok stimu miatt nincs. Egyébként spontánban pedig van, sosem tudjuk meg.

1490. Petyó86 (válaszként erre: 1488. - 42233ef8c1)
2016. máj. 20. 10:55

Köszi Regi hogy kérdezed, jövő hétre iratkoztam fel órákra, mert otthon nem ment. Egyébként egészen jól vagyok, (koppkopp) bár valami a hormonjaimmal tutira nem kóser, mert már a peteérési szakaszban vagyok, de tegnap kezdődött egy barnás pecsételgetés, két hónapja is volt ilyenem, ez egész új dolog lehet, fogalmam sincs mitől van. Június elején elmegyek egy laborra, valaminek már látszódnia kellene szerintem. Ahogy olvasgattam, vagy az ösztrogén vagy a progi nem stimmelhet, de sajnos ezt laborértékek nélkül nem tudom. Most nem agyalok a baba dolgon, már amennyire lehet. Csinálom a dolgaimat, szervezem a nyaralást, próbálok odafigyelni magamra, aztán lesz ami lesz. :) Biztosan volt oka annak hogy most türelmesnek kell lennem. Az életben egyébként minden azonnal kell, utálok várni, de most ezt nem érzem megterhelőnek. Inkább egy lappangó szorongást érzek, hogy mi van ha nem javulnak az értékeim, hogy s mint lesz. Tudom nem kellene ezen pörögnöm, de akkor is jár az agyam. Nem tudom mit tartogat nekem a sors, csak bizakodom, hogy ha úgy látja felkészültem, akkor megadatik a csoda. :)

Nagyon örülök hogy Ti is megindultatok a lombik felé, jobb ez így mint sötétben tapogatózni. Reméljük jók lesznek az eredményeitek, és indulhattok. :)

1489. E-dit22
2016. máj. 20. 10:39
hajrá, mai csajok!
2016. máj. 20. 10:31
Petyó, veled mi újság, voltál aviván? :)
1487. 42233ef8c1 (válaszként erre: 1484. - Baybee)
2016. máj. 20. 10:28

:(

Akkor lehetséges, hogy tényleg a Closti miatt nincs "tojásfehérje"?!

Edit, kíváncsi vagyok, te mit tapasztalsz most!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook