Lombik vagy inszemináció a Forgács intézetben (beszélgetős fórum)
Sziasztok!
Tudja esetleg valaki, hogy a decemberi időszakban, hogy szokott nyitva lenni az intézet?
Akinek karácsonyra jönne ki a beültetés azt megcsinálják, vagy arra az időre nem indítanak stimulációt?
Előre is köszi!
Megvannak a Sipi féle, új SOTE telefonszámai, ha valaki keresné:
06 1 459-1500 / 62191-es, 62192-es, 62193-as, 62194-es, 62195-ös mellék
Hétfőtől itt lehet időpontot kérni.
Legfeljebb ajándékkosarat. Barátnőm is azt vitt.
Volt benne egy csomó finom elegáns csoki, italok, kávé, tea, bonbon.
Sziasztok
Segitseget szeretnek kerni.Most kezdodik a lombikom.Short. A doki azt mondta h a 2.napon kell elkezdeni szurni, nem is kell menni, mert 2 hete megvizsgalt es latta az antralis tuszoimet. Meddig szamit elso napnak ha megjon? 12 15 vagy 18ora?
Mar faj a hasam, barnazok de nem verzek meg. Amig nincs konkret piros ver addig nem szamit ugye? Nem nagyon szoktam barnazni, ezert vagyok tanacstalan
Elore is koszi
Sziasztok csajok!
Hétfőn pici rózsaszines vér volt elvileg beágyazódás lehetett, de a tesztek csak halványak, kell aggódnom hogy még nem erősödik? 😕 3 féle tesztet csinaltam már holnap megyek hcg vérvételre de nagyon parázok.... Remélem nem ciszta csinálja ezt
Sziasztok!
A napokban derült ki a végleges diagnózis, hogy a párom immotilis sejtjei következtében csak lombikkal próbálkozhatunk. Kopa doktor úr dr Sipos Miklóst javasolta, a SOTE II-n. Na, hát oda semmilyen elérhetőséget nem találtunk, de olvastam, hogy a Forgácsban rendel. Teljesen tanácstalanok vagyunk, lombikszüzek. Azt sem tudjuk, hol kezdjük. A Forgácsba betelefonálunk, és mondhatjuk, hogy Sipos doktorhoz kérnénk konzíliumot? Vagy inkább az állami ellátás? Passz. Tényleg minden infómorzsa most segítség a lelkünknek, úgyhogy nagyon hálás lennék bármilyen javaslatért! :) :) :)
"nem köteles előzetesen bejelenteni a kezelés tényét, elegendő akár akkor közölnie, amikor a munkáltató felmondást kíván közölni.
Sőt, a törvény szövege ennél is tovább megy. A 2016. június 18. napjától hatályos 65. § (5) bekezdés szerint a felmondás közlését követő munkavállalói tájékoztatástól számított 15 napon belül a munkáltató a felmondást írásban visszavonhatja."
Nem, az Alkotmánybíróság jó pár éve megsemmisítette ezt a részét a törvénynek.
Viszont lehetősége van a munkáltatónak 15 napon belül, írásban, visszavonni a felmondást.
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok?
- Versys Clinics Humán Reprodukciós Intézetbe járók 2016-2017
- Inszemináción átesettek, vagy inszeminációra készülők
- Lombik menete a debreceni Kaáli Intézetben
- Van aki 1 héten belül várja a menziét, és inszeminációja vagy lombikja lesz a következő ciklusban?
- Lombik előtt kötelező az inszemináció?