Lombik vagy inszemináció a Forgács intézetben (beszélgetés)
Én ugye sosem kaptam clostilt, hanem szurit, és nekem ugyanúgy meg van a tojásfehérjém. :)
Viszont én azt tapasztaltam, hogy mióta elkezdtük ezt az egész stimus dolgot azóta úgy általában sokkal szárazabb a hüvelyem. :( És ez a "pihenőidőben" sem javult sokat.
Igen sajnos ez az egyik "fekete lyuk" az inszemnél, hogy mit rejt az a "hatalmas" tüsző.
Felettébb kíváncsi leszek mi derül ki nálunk a lombiknál...
Ezek szerint nem biztos!
:)
Lehet azért nincs nyák, mert üresek lennének a tüszők?! Én a Clostira gyanakszom. Nekem 2 inszem között volt egy spontan ciklus, akkor is volt nyák. Csak inszemkor nem. Ezert gondoltam, h a Closti a hunyó....
Na, megpróbálom megtudakolni. :D Hat ezt a csókos dolgot úgy látom, már nem mosom le magamról. ;-)
Edit meg Makaival van jóban, kérdezz rá Te is! ;-)))
Aztán összehasonlítjuk a válaszokat. :)
Na, Csajok, akkor itt egy újabb feladat. Visszaszerezni a nyákot. Mindenhol azt írják, hogy fontos, de nem értem, mert amúgy meg van peteérés, tüszőrepedés, meg minden.
Tehát Petra ne aggódj, mert látod, hogy az inszemnél sincs nekünk, pedig van peteérésünk meg minden.
Csajok, lehet, hogy ez a baj az inszemnél? Lehet tényleg csak érik a tüsző, aztán utána nincs benne petesejt? Nem értem.
Edit, nem kérdeznél rá pénteken? Nekem már nincs pofám, mert tényleg kitesznek fényképpel áthúzva. :) Vagy Regina? Te úgy is csókos vagy Sipos dokinál! ;)
haha, tudja a nyák, hogy inszem jön, minek ide tojcsi, úgyis a helyére lövik a spermát :D
pedig pont, hogyha normálisan működnek a hormonok, akkor van tojcsi. Na, meg fogom figyelni.
mert a katonák megvárják a petesejtet, még 1-2 nap belefér és hogy nem maradt-e ciszta, mint nekem februárban :( nem szeretnék még egy olyat átélni, hogy egy ciszta miatt kimarad egy ciklus :(
szuri előtt fog valósat mutatni az ovuteszt. Vagy használhatod jóstesztnek a hcg előtt :)
nekem max. 1 napig szokott tojcsi lenni. De van, hogy nincs egyáltalán (lehet ez is baj!).
Tessék figyelni, mert az fontos. Én eddig mindig éreztem. Ettől a szuritól nekem annyira fáj, hogy ki sem tudok egyenesedni. Nagyon fáj tényleg. Tegnap azért ilyen nem volt.
Inszem után mire lenne jó az uh? Szerintem a napján lenne még értelme, nem? Hogy megrepedt-e a tüszőke. Szerintem utána 1-2 napra tuti, hogy megreped. Akkor azt honnan tudod, hogy az inszem napján is meg volt repedve?
Én meg előadtam ugye, hogy vettem nagy biztosítéknak az ovutesztet, de közben rájöttem, hogy a szuri mellett nem is ad valós értéket. Vagy igen? Na tessék, ennyit erről a hatalmas nagy ötletről, amire annyira büszke voltam. :/
A másik, amit az inszemek alatt tapasztaltam, hogy elhagyott a "tojásfehérjés" nyákom (bocsi, de csak ilyen gusztusosan tudom megfogalmazni). Elveszett, de hogy mikor, hol hagytam el... A 3. inszemnél már nem volt velem, gondoltam 3 hónap pihi után visszatér, de nem. :( Most sincs, de peteérés meg van, meg ugye tüszőrepedés is lesz, ha mást nem a szuritól. Akkor meg miért nincs? Ti tapasztaltátok ezt?
én mikor inszemre mentem jobban izgultam annál, minthogy oda tudjak figyelni, hogy van-e ovus fájásom :D
de azt hiszem volt :D
azt tervezem, hogyha inszem napján nem uh-znak meg, akkor 1-2 napon belül elmegyek megnézetem magam.
Na, köszönöm szépen. Meglettem szavazva a fórum ügyeletes bohócának. :D
Ha holnap nem érzem a tüszőrepedést, akkor kérem valaki helyettesítsen, mert sírni fogok. :D
:DDD Csatlakozom az előttem szólókhoz! ;)
Engem is-engem is!!! Szeretlek olvasni. :)))
:DDD
Engem is nagyon szórakoztatsz! :)) Nagyon hasonlít a mentalitásod a legjobb barátnőmére, szóval Zsuzsi valld be hogy Te vagy az! :D
:)))
A férjem is szokta mondani, hogy néha nem is tudja, hogy komolyan mondok dolgokat vagy megőrültem. :D
Edit, muszáj kipróbálnom dolgokat. Közülünk én vagyok itt az inszemesek úttörője, így rá vagyok kényszerülve, hogy elsajátítsam a nagy bölcsességet, hogy tovább tudjam adni nektek. ;)))
nem jártam, fogtam a könyvet (letöltve) és magamtól csináltam, kicsit nehézkesen van leírva, vagy legalábbis nekem nem nagyon ment a megértése és nem emlékeztem mindenre (sőt, semmire :D), de pár nap és menni fog, be fognak ugrani dolgok és el lehet sajátítani.
De ha van időd, akkor menj órára párszor, hogy betanuld, később otthon már magadtól menni fog :)
Atyaég, akkor én még jó vagyok fél év alatt a 2. inszemmel.
Végül úgy jött ki, hogy ma voltam uh-n, minden rendben, tiszta vagyok bent, jövő pénteken megyek legközelebb, az a 11. cn lesz. Remélem nem lesz egy 12. napi ovum. Gondolom 30-án lesz az inszem vagy 31-én.
Makai volt :) őt csípem :)
Ők könnyen mondják, hogy higgyük el. :/ Ez nem vígasz senkinek sem, főleg, hogy bemelegítésnek igen drága.
Szerintem ők is tudják, hogy vaktában lövöldöznek és néha (ahogy az én esetem is bizonyítja) igen későn. Csak az a baj, hogy mi laikusok a reménytelenben is reménykedünk. :(
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok?
- Versys Clinics Humán Reprodukciós Intézetbe járók 2016-2017
- Inszemináción átesettek, vagy inszeminációra készülők
- Lombik menete a debreceni Kaáli Intézetben
- Van aki 1 héten belül várja a menziét, és inszeminációja vagy lombikja lesz a következő ciklusban?
- Lombik előtt kötelező az inszemináció?