Genitális herpesz (beszélgetés)
Sziasztok!
A Mineral detox-ot nem ismerem, de szerintem ez is csak bizonyos embereknek bizonyos esetekben jó. Akkor pl. ha valakinek azért gyenge az immunrendszere, mert éppen ásványi anyagok hiányoznak belőle.
Mindazonáltal nyilván bárkinek hasznára válhat.
Szerettem volna viszont megosztani veletek egy jó hírt: nemrég értesültem róla, hogy sikerült egy olyan gyógyszert kikísérletezni, ami teljesen kiirtja a hepatitisz-C vírusát az emberi szervezetből.
Ez azért érdekes, mert eddig vírusokat kiirtani szinte reménytelen volt.
Igaz, nagyon sokba kerül egy kezelés (ha jól tudom, kb. 15 millió), de teljes gyógyulást eredményez. Az is kétségtelen, hogy a hepatitisz nem herpesz, de mégis komoly reményre ad okot az új szer.
Ami az Ian Fraser-féle és az USA-beli vakcinákat illeti, én állandóan nyomon követem az aktuális állapotot, és egyből kiírom ide, ha bármelyik is beszerezhető.
Arra kérlek benneteket, hogy ti is hasonlóképp tegyetek. Nagyon fontos az információk gyors megosztása, hogy végre mindnyájan megszabaduljunk ettől a borzalomtól.
Sziasztok!
Nekem is nemi herpeszem van, de enne köszönhetem, hogy megismertem a jelenlegi paromat, akivel nagyon boldogok vagyunk. Amikor nyaron kijött rajtam a herpesz - hat... en pontosan tudtam, hogy miert. Es megfogadtam, hogy nem szallok ezentul viragrol viragra es nem elem tovabb ugy az eletemet ahogyan eltem, hanem vigyazok magamra es megprobalok egy normalis pasi mellett kikötni. Ennek elötte nem ereztem szükseget, szepen el voltam a vadaszataimmal kb. ket evig...
Aztan reigsztraltam egy tarskeresöre es ott megismertem a parom. Egyszer randiztunk, nagyon szimpatikus volt es tudtam, hogy ö lesz az, szeretnem vele folytatni a talalkozasokat es tenyleg megismerni, megszeretni.
En a talalkozas utani elsö emaileben leirtam neki, hogy nem herpeszem van. Leirtam azt is, hogy tudom miert kaptam es vigyazok magamra, de persze ettöl meg barmikor kijöhet. Meg aznap felhivott telefonon, hogy ezzel ugyan nem fogom elüldözni magamtol, ha csak nem ez a szandekom. Akkora kö esett le a szivemröl...Es kesöbb amikor elöször voltunk együtt olyan szuper volt, hogy nem egy perccel a behatolas elött pl. kell vele közölnöm a tenyet, stb. Söt, nekem mar az elsö csoknal is tiszta volt a lelkiismeretem, mert ugy csokolt meg, hogy tudta, akar igy is atadhatom a virust.
Aztan mar haromszor voltunk együtt, egyszer kerte, hogy egy picit belemhatolhasson vedekezes nelkül is. Mivel teherbeeses szempontjabol nem volt baj,belementem. Csodalatos volt es egyikünk sem felt. A negyedik alkalom közben beszeltünk elöször a temarol szemtöl szemben is, mert akkor felmerült benne, hogy lehet, hogy en azt hiszem, hogy ö nem tajekozodott es szarik az egeszre, mert nem is beszelt rola. Mondtam, hogy nem ezt hiszem, azt gondoltam inkabb, hogy pontosan utanaolvasott a veszelyeknek. Azt mondta igen, ez igy is van. Es, hogy neki mindegy, hogy elkapja-e vagy sem, velem van. Es neha szeretne ovszer nelkül is. En mondtam, hogy nagyon fogok vigyazni, ha barmi kiujulast eszlelek, azonnal szolok.
Meg azt is mondta, hogy ha fiatalabb lenne (44 eves) akkor lehet, hogy maskepp gondolkozna, de igy mivel hosszu ideig szeretne velem lenni es idösebb, nem zavarja a betegsegem.
Ezt azoknak irtam le, akik azon dilemmaznak, hogy mikor mondjak el. Szerintem sokkal jobb egyböl tul lenni rajta, ha te biztos vagy benne, hogy az illetönek megeri elmondani. Es ha ö az igazi akkor ez nem fogja megakadalyozni abban, hogy beled szeressen.
Le se merem irni, de nekem nem ujult ki augusztus ota a herpesz. En herpeszt a magameva tettem, szeretem es örülök, hogy vigyaz ram. Megved az egyejszakas kalandoktol, a pasiktol akik nem valok hozzam es hütlen sem leszek az biztos. Mondjuk az eddig sem volt baj.
Minden sorstarsam kivanom, hogy öszinten nezzen magaba, hogy miert kapta el a herpeszt es örüljön neki, mert egy betegseg mindig a test vedelmezeset jelenti, azt, hogy kijön valami rossz a testböl.
Üdvözelltel egy 34 eves nö
Sziasztok!
Látom, vannak új sorstársak és új ötletek is. Ha az előbbi nem is jó, az utóbbiból mindenki profitálhat.
A hidrogén peroxidról korábban én is olvastam, orrnyálkahártya gyulladásra kipróbáltam, és tényleg jó volt.
Ugyanakkor van valami, ami már korábban is eszembe jutott ezzel kapcsolatban. Ez pedig a következő:
A hidrogén peroxid egy erősen oxidatív vegyület, így talán hasonló problémát is okozhat, mint a szabad gyökök. (Károsíthatja a sejtmembránt, és roncsolhat).
Talán antioxidánsokat (pl. C-vitamint, E-vitamint), kéne szedni mellé, hogy védjük magunkat.
Lehet, hogy én is kipróbálom herpeszre.
"Harley 89"-et csak bátorítani tudom: Figyelj oda jobban az életmódodra. Kevesebb stressz legyen, tisztítsd ki a szervezetedet, egyél sok gyümölcsöt-zöldséget (ezek közül is elsősorban az antocián tartalmúakat), pihenj eleget, és szedj naponta valami erősebb multivitamint.
A propolisz és a grapefruit mag kivonat szintén jó lehet.
Ezek mellett napi 2 liter folyadékbevitel legyen, és a betegség megjelenésekor a tünetek végéig napi 10 X 1000 mg C-vitamin 10 000 NE D-vitaminnal párosítva.
Mindenkinek javulást kívánok! Gondoljatok Ian Frazerre, akinek a terápiás vakcinája pár éven belül a piacon lesz. Ha ez megtörténik, akkor a herpesznek annyi lesz. Más szavakkal: "Astala vista, baby!"
Sziasztok.
Nagyon, úgy tünik, hogy én is bacsatlakoztam hozzátok a párom és magam figyelmetlensége miatt.
Kb. két jelent meg két seb a nemi szervemen, aminek az elején nem tulajdonitottam nagy jelentőséget, hogy mondván borotválkozom és biztos felsértettem,mert, hogy nem fájt, de azért motoszkált bennem egy-két dolog és csak, csak utána olvastam. Amikor rátaláltam a herpeszre, gondoltam nekem csak nem lehet ilyen, nem a bánatott nem...
Na szóval a két sebből a közeledő havim miatt ami vasárnap kezdődőtt rosszabodott a dolog. Kezdet fájni a járás, aminek a meloban hordott munkavédelmi nadrág se tett jót, közbe kiváltottam még vasárnap egy doboz EPAVIR kapszulát biztos ami tuti, de nem ért semmit. Hétfőn úgy keltem, hogy fájt a torkom, de mentem melozni, de estére rosszul lettem és be is lázasodtam, de végig vittem a délutánt. Másnap elmentem dokihoz, ahol majdnem összeestem, de nem emlitettem neki a herpesz gyanumat, mert nem tudtam, hogy lehet a kettő között összefüggés, de kiírt táppénzre, de nem baj, mert szerdára lett brutális a dolog.
Szerdán alig birtam menni és amikor wc-re mentem azt végig bőgtem,'mert annyira fájt, a fürdés is ugyanaz volt, akkor kétségbeesésemben lerohantam (másztam) a gyógyszertártba és vettem egy flakon TELVIRAN-t, de nem sokat ért, aznapmeste kipróbáltam egy kis kotyvasztást, hátha és nagy meglepetésemre ez hatott a legjobban, bármennyire is hülyén hangzik. Amióta kijöttek a hólyagog szedek propolisz cseppet, belsőleg és gondoltam miért ne és kipróbáltam máshogy. Fogtam egy kis edényt, nyomtam bele fogkrémet és csepedtettem bele 100 csepp propoliszt, jól összekevertem és fülpiszkálóval beecseteltem magam, ami szintén szörnyü kinokat okozott, amit szintén végig bőgtem, de megérte, mert a fájdalom, már rögtön azután, hogy lemostam szinte megszünt és másnap is lényegesen jobb lett, már tudtam hosszabb távon járni, ami a szerdához képest, nagy siker volt és nem fájt annyira se a fürdés, se a wc-zés.
Ami a megfertözödésemet illeti, elég érdekes. Másfél éve vagyok együtt a párommal és idén januárban hagytuk el az óvszert, mert addig tabletta mellet óvszerrel is védekezdtünk, már az eleje óta, mert condilomám is van, ami azóta is tünet mentes (hála), de már az eleje óta hodólünk az orális sex örömeinek. A páromnak volt ajakherpesze, ami kb. féléve tünet mentes és itt kezdödik a figyelmetlenségünk. Mert párom nem tudta, hogy az ami a szája fölött szokott lenni az herpesz, úgy gondolta, hogy csak olyat evett és attól van. Beszéltünk erről és elmondta, hogy már ideje nem tudja, hogy mikor volt ténylegesen herpesze, valaki útán. Utána olvastam és mondtam el neki, hogy amikor belakmározik és kijönn rajta az herpesz. Szegény most jobban ki van akadva, mint én, mert látja, hogy szenvedek. De nem haragszom rá, mert ő is elkapta valakitől, de mondjuk érdekes, hogy én nem kaptam el tőle, például csóktól, csak lent és miért most jött ki?! Érdekes...
Jó van stressz az életünkben nem is kicsi, de egy lényegi változás van az életemben, hogy az elmúlt egy hónapban nem jutottam hozzá az immunerősitömhöz, lehet ez lehet a gond. Mert én combutsa gonbát használok immunerősitönek és azóta nncs condylomám mióta használom és a vérképem is sokkal jobb lett tőle és beteg se nagyon voltam. (Nem reklám miatt írtam. :-) )
De a páromon például se condyloma nincs, se herpesz (mármint lent) ja és mindketten hűségesek vagyunk ez tuti. :-)
Hát ez az én történetem, remélem nem baj, hogy hosszú voltam. :-)
Szia Lola!
Ma 4 külömböző helyen jöttek ki a lábamon a kezemen is a hólyagok!
Elmentem ma este egy másik bőrgyászhoz mert nagyon megijedtem! Ő azt mondta nem herpesz hanem valami bakteriális fertőzés lesz mert a herpesz nem vándorol! Nekem ezek a hólyagok pedig igen! A BAL SÍPCSONTOMON is megjelent egy meg a bal lágyákomon idáig csak a jobboldalon voltak combtőbe és a jobb fenekemen.
Igaz ugyanolyan csípő égető érzés minkor kijön mint a herpesz aztmondta az orvos.Felírt antibiotikumon jövőhéten kell viszamennem kontrolra....
Szia Rolipoly!
Nekem telviran 400mg írtak fel,5X1et kellett szedni 1 hétig,attól kb 5 hónapig nem jött elő.Ha végigolvasod a fórumot,sok mindent megtudhatsz,mindenkinek más-más válik be.De ezt nem lehet kiirtani,csak tünetmentessé tehető életmód váltással,immunrendszer erősítéssel,pozitív gondolkodással...sajnos még én is keresem a megoldást!!A zapper jó lehet csak nagyon drága!Ajánlom hogy olvasd végig a fórumban a hozzászólásokat!Jobbulást.
Sziasztok!
Az alàbbi tapasztalatok alapjàn, nàlamis ugyanezek a tünetek. Aciklovirt probaltam alkalmazni es 3 honap utàn nekemis ujra előjőtt ez az ,,àldàs'' most nemrègibe bukkantam rà egy csodaszerre ès kuràt csinàlok, a szer neve HIDROGÈN PEROXID 3%-os. Legutobb amikor viszkető èrzèst èreztem, majd làttam hogy akarnak kijönni a holyagok bedörzsöltem a csodaszerrel ês nem jött ki , de rà 2 hèttel, kesore vettem eszre es mar nemtudtam visszafolxtatni ezt a korsàgot 6 napra elmult, de a Hidrogen peroxid 3%os segitett benne! Most mindennap egy pohar vizbe cseppentek 20 csep hidrogèn peroxidot 3%ost, főleg èjgyomorra, ès evès utàn 2 oràval evès előtt 20 percel! Èn ebbe a szerbe remènykedek! A youtubon meglehet nèzni az orosz tudost aki vèlekedik erről a szerről, ő èvek óta igya ès jó egèszsègnek örvend làtni a videojànnis
Tisztelt főrum tagok!
Pár napja találtam rá a fórumra!
Sajnos nekem is genitális herpeszem van legalább is ezt állapította meg a bőrgyógyász. Tüneteim kb 1 hónapja jelentkeztek a bal combom tövébe. Először 2-3 kisebb hólyag aztán elmúlt.
Azután 2 hete megint előjött de akkor már nagyobb hólyagok jelentek meg és több!
Akkor mentem el bőrgyógyászhoz aki herpeszre gyanakodott felírt herpisin 400mg gyógyszert amit 5 napon át szedtem 3X1 adagban.
Sajnos semmit nem használt,a hólyagok máshol jelentek meg lágyékomon,fenekemen,vándoroltak.
Azt szeretném megkérdezni mennyi idő mire elmúlnak a hólyagok??
Eléggé fájdalmasak és kellemetlen.
Régen vagy 20 éve volt először az is a lágyékomnál jelent meg , de az hamar elmúlt és nem volt ennyire heves lefolyású!
Vettem gyógyszertárba telviran kenőcsöt,de idáig az sem használt...
hétfőn megyek vissza a bőrgyógyászhoz
Válaszokat előre is köszönöm!
A parlagfűvel kapcsolatban még engedjétek meg, hogy néhány gondolatot megosszak veletek.
Sokan nem tudják, mennyire sokoldalú gyógynövényről van szó, amelynek hivatalos megítélése mind a mai napig nagyon egysíkú.
Az valóban igaz, hogy bizonyos körülmények között (szennyezett levegő és/vagy rosszul működő immunrendszer) okozhat allergiát, de ezért nem elsősorban a növény a felelős. Sokkal inkább a mai életmód (élelmiszer adalékok, vegyszerek, elektroszmog, rossz levegő és víz stb) vezet fogékonysághoz, hiszen pl. 100-200 évvel ezelőtt jóformán nem ismerték az allergiát, pedig akkor is volt parlagfű bőven.
Magyarországon Weixl-Várhegyi László, dr. Kmeth Sándor és prof. dr. Dávid Tamás szokott foglalkozni ezzel a növénnyel. Korábban az "istenek táplálékának" is nevezték, olyan sokrétű a hatása. Többek között gyomor- és bélhurut, egyéb gyulladások, fertőzések, rossz közérzet, rák, potenciazavarok és - meglepő módon - parlagfű allergia ellen is ajánlják.
Weixl-Várhegyi szerint a parlagfű növényi őssejteket is tartalmaz.
Ide is másolok egy cikkhivatkozást a témáról:
Természetesen én magam is kipróbáltam már a parlagfüvet. Egyik nyáron (még virágzás előtt) összegyűjtöttem egy csomót, árnyékos helyen megszárítottam és porrá őröltem. Ezt a port vízzel elkeverve fogyasztottam kb. 3 hónapon keresztül. Eleinte tartottam tőle, hogy valami baj lehet, de később rájöttem, hogy az égvilágon semmit sem árt. Sőt, kifejezetten jól éreztem magam.
Szerintem allergiások is kipróbálhatják, mert ha még virágzás előtt szárítják meg, nem érintkeznek a pollenjével. Az immunrendszer támogatása miatt pedig a herpesznél is jó segítség lehet.
Őszintén szólva, már vártam a kritikát, bár ezen a fórumon (hál 'Istennek) eddig még nem volt igazán részem benne.
Mindenesetre szeretném arra kérni a fórumozó társakat, hogy minősítés nélkül, a kellő tiszteletet megadva szóljanak hozzá egy-egy felvetéshez. Az olyan megjegyzések, mint "hülyeség, marhaság, gyökér vagy" stb.) nem illenek a kulturált eszmecseréhez, és inkább hátramozdítanak.
Én nem kívánok Édivel vitatkozni, mert egyrészt vannak dolgok, amelyekben igaza van (pl. a lelki tényezők, a hozzáállás és a hit fontossága), másrészt pedig megértem az elkeseredettségét.
Ugyanakkor - úgy gondolom - egy vagy néhány szomorú eset alapján kár lenne a "fürdővízzel együtt a gyereket is kiönteni".
Ahányan vagyunk, annyi félék vagyunk, és nem jó minden kezelés mindenkinek. A rák alternatív gyógyítása egyébként nagyon eredményes, egyes magánklinikák 60-80%-os sikert könyvelhetnek el - mindenféle mérgező gyógyszer és veszélyes beavatkozás nélkül. Most hosszú lenne felsorolnom, milyen egy használható protokoll, de az onkopszichológiai segítség, a léböjtkúra, az intravénás nagy dózisú C-vitamin, a (rodanáz enzimszint bemérése után adagolt) laetril (B17) és az oxigénterápia nélkülözhetetlen. Ezek nélkül tényleg nem sokat érnek az általad említett kezelések.
Véleményem szerint a természetgyógyászat nem kuruzslás, hanem egy nagyon komoly szaktudást igénylő gyógyászati rendszer, amelynek ősi gyökerei is vannak.
Épp a parlagfű és az allergia kapcsán lehet észrevenni az életkörülmények/életmód és a betegség közötti kapcsolatot. Minél civilizáltabb ugyanis egy társadalom, annál gyakoribb a rák, a magas vérnyomás, a cukorbetegség és az allergiák.
Ha nem így lenne, akkor nem épp a (legfejlettebbeknek számító) angolszász országokban lenne a legtöbb allergia - ahogy Édi is rámutatott. Ezzel párhuzamosan egyes természeti népek (pl. az abházok vagy a hunzák) rendkívül egészségesek, hosszú életűek. A hunzáknál a rák teljesen ismeretlen. Ezek vitathatatlan tények. (Javasolnám J. Robbins erre vonatkozó könyvét. Mivel itt nincs helye reklámnak, nem írom le a címét, de meg lehet keresni az interneten).
Ugyancsak nem lehet kétségbe vonni, hogy a parlagfű pl. 200 évvel ezelőtt is vígan virágzott, mégsem volt senki sem allergiás. Vajon miért nem? Részben azért, mert nem volt ennyi civilizációs ártalom, részben pedig azért, mert a parlagfű pollenjét körbeveszi egy védőburok, ami csak szennyezett városi levegőben oldódik le róla. Egy alkalommal budapesti parlagfű allergiás gyerekeket vittek ki vidékre, ahol parlagfüvet szedtek, csokorba is kötötték, de egyikük sem lett beteg tőle. Majd csak akkor, amikor beértek a városba, mert a kezükben levő növények pollenjéről leoldódott a védőburok.
Visszakanyarodva a herpeszhez, szerintem is mindent ki lehet próbálni, ami nem árt. Kinek ez, kinek az válik be. Van olyan is, akinek semmi sem - sajnos. De a reményt nem szabad feladni, sem kioltani senkiben, hiszen a hit alapvető fontosságú a gyógyulás érdekében.
A gyógyszerek is lehetnek hasznosak adott esetben. Ha valaki pl. gyermeket szeretne, és a fogantatásig - természetszerűleg - óvszer nélkül akar szeretkezni. Ilyenkor - ha férfiról van szó - nagy valószínűséggel nem fogja megfertőzni a partnernőjét, így a gyerek sem fog megbetegedni a szülés során.
Ugyanakkor a vírus egy idő után ellenállóvá válik egy-egy készítménnyel szemben, és a szer teljesen hatástalan lesz. Ha ez pl. Magyarországon az aciklovirrel történik meg, csak a famciklovir marad, ami viszont megfizethetetlenül drága.
Hosszú távon tehát szerintem csakis az alternatív módszerek jöhetnek számításba.
A Rife-mikroszkópot egyébként megnézhetitek itt: [link]
Ezek a csodamasinák, meg homeopata és egyéb csodaszerek is csak ideig óráig segítenek.Addig amíg hiszel benne.Sajnos, vannak lelkiismeret nélküli kufárok akik az elkeseredett embereket kihasználják. Anyám daganatos beteg volt három éve meghalt. Vele n már ezt az iskolát kijártam. Biorezonancia, életerő vitamin, mágnesrezonancia, csodagomba, nem túzok, milliós tétel volt amit ezekre kifizettünk teljesen értelmetlenül.
Magadban keresd azerőt meg a gyógyulást.
Én olyan súlyos parlagfű allergiában szenvedtem, hogy augusztus végén, szeptember elején a taknyomon csúsztam mint a csiga....
A párom orvos volt, és egy tudományos konferenciára elkísértem. Beültem egy előadásra amgy a környéken kirándulgattam a többi orvosfeleséggel. Az előadás az allergiáról és anak lelki hátteréről szólt. Tudtad?, hogy angol nyelterületen a hat évnél fiatalabb gyerekek első számú halálozási oka a mogyoróallargia? Nagyon érdekes, hogy semmi nem köti össze ezeket az országokat az angol nyelven kívül.... Más az éghajlat, más rasszok lakják. És ezt nem lehet mondani hogy csak bebeszélik maguknak a gyerekek hogy ők mogyoróallergiásak hiszen valóban meghalnak... Nálunk ugyanez van a parlagfűvel... Tíz évvel ezelőttig a kutya se hallott a parlagfűről meg a parlagfűallergiáról. Pedig az első világháború idején került be amerikából a búzasállítmányokkal Fiumei kikötőn keresztül. Amióta felkapta a média és augusztusban a csapból is a parlagfű elleni harcról készült riportok folynak népbetegség lett a parlagfűallergia....
Én ezután az előadás után ELHATÁROZTAM, HOGY NEM LESZEK PARLAGFŰALLERGIÁS!!! ÖT éve egy szem gyógyszert nem vettem be és semmi tünetem sincs.
Erősísd meg magad, mielőbbi gyógyulást kívánok! De százezer forintos eszem-faszom kütyütől nem fogsz meggyógyulni az biztos.
Elfelejtettem még megemlíteni, hogy a zapper-hez szoktak ajánlani egy könyvet Hulda Clark-tól - ahogy Te is említetted.
Dr. Hulda Clark egy amerikai fiziológus és zoológus asszony volt, aki biofizikát és sejtfiziológiát tanult Minnesota-ban. Tulajdonképpen Royal Raymond Rife találmányát fejlesztette tovább. Rife a múlt század elején olyan mikroszkópot fejlesztett ki, amit még a mai legfejlettebb elektronmikroszkópok sem tudtak túlszárnyalni. A gép segítségével mind a baktériumokat, mind a vírusokat "élőben" azaz "működés közben" lehetett látni, de ez még nem minden. A mikroszkóp kimutatta a körülöttük levő mentális energiamezőt is (különböző színekben), és ezeknek pontosan be tudta mérni a rezgésszámát.
Rife rájött, hogy ha épp akkora frekvenciát juttatunk a szervezetbe, mint amekkora ezeknek a rezgésszáma, akkor meg lehet semmisíteni őket. Kivéve a bélrendszerben és egyéb "szigetelt helyeken" élősködőket, mert az ottani árnyékolás miatt a sugárzás nem tud maradéktalanul érvényesülni.
Persze sokan támadták Rife-ot, később felrobbantották a laborját, őt pedig lehetetlen helyzetbe hozták. Ha akkor megfelelő támogatást kapott volna, most talán ennek a fórumnak sem kéne léteznie...
Rövidre fogva a szót, sok sikert mindenkinek a zapper-hez!
További ajánlott fórumok:
- Mi a legjobb módszer a herpesz megelőzésére, kezelésére?
- Hogy lehet herpeszt minél gyorsabban eltüntetni?
- Genitális herpesz fájdalma...:( Akinek volt ilyen betegsége érdekelne mivel enyhítette a fájdalmat?
- Genitális herpeszre valami gyógyszer vagy kenőcs?
- Herpes? Herpes genitalis? -Tisztázzuk a kérdést!
- Genitális (nemi) herpesz