Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Genitális herpesz fórum

Genitális herpesz (beszélgetős fórum)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
1199. Csaba-2 (válaszként erre: 1196. - Boboka3)
márc. 17. 10:02
Szívesen, "Bobóka"!
1198. Csaba-2 (válaszként erre: 1194. - Panna5)
márc. 17. 10:01
Köszönöm, Panna! Te is egy kiváló, korrekt nő vagy!
1197. Boboka3 (válaszként erre: 1192. - Alina1234)
márc. 16. 18:40
En koffeinmentes kavera valtottam,remenyeim szerint igy nem taplalom oket...
1196. Boboka3 (válaszként erre: 1193. - Csaba-2)
márc. 16. 18:37
Nagyon koszi az infokat Csaba! Barcsak lenne megoldas mindenki szamara!
1195. Boboka3
márc. 16. 18:35
Kedves Panna! 100% egyetertek! Fel a fejjel! Az elejen ,az elso kis viszketesre,izomfajdalomra figyeljetek oda es gozerovel szoritsatok vissza a virust,meg fogjatok tanulni kezelni,a tudatossag es az energia befektetese meg fogja hozni a sikert ezen a teren! Az ido mulasaval is jobb lesz a helyzet! Mindenkinek a legjobbakat!
1194. Panna5
márc. 16. 14:26

Kedves hozzászólók!


Először is Csabának szeretném megköszönni minden nőtársam nevében /kicsit megkésve/ a nőnapi jókívánságokat. Hölgyeim, itt egy úriemberrel van dolgunk.:)


Nagyon sajnálom, hogy többeknek közülünk gyakrabban kell megküzdeniük a fájdalmas kitörésekkel. De, mégiscsak az a megoldás kulcsa ha odafigyelünk magunkra. Alina írta a kávét és az alkoholt, neki bevált, esetleg próbáljátok meg. Csaba írta a pihentető alvást, ezzel nagyon egyetértek, magamon tapasztalom, ha nem alszom eleget olyankor minden megtalál.

Meg kell figyelni, hogy mi az ami gyakrabban aktiválja a vírust. Bár a betegség első fázisában nálam is gyakran előjött, fájdalmas tünetekkel, de akkor még felkészületlen voltam, nem tudtam mi használ és mi árt.

Ha friss a fertőzés, valószínűleg időbe fog telni, mire

sikerül visszaszorítani, de ne adjátok fel.

Az immunrendszer erősítésével én is egyetértek. Pihentető alvás, stressz kerülése, egészséges kaják és nem utolsó sorban pozitív hozzáállás.


Jobbulást kívánok mindenkinek, vigyázzatok magatokra!

1193. Csaba-2
márc. 16. 12:22

Az előző hozzászólások alapján én a következőt "mondanám":


A herpesz egy nagyon rafinált vírus, mert amikor bemegy a sejtbe, először blokkolja azt az "antennát" (a riasztást kiadó pontot), amelyik beindítaná a szervezet immunreakcióját. Így csak akkor veszi észre a szervezet, amikor már nagyon elterjedt.

A fentiek miatt az Xvax nevű oltóanyag éppen a vírus antennablokkolóját semmisíti meg. A sejt így azonnal kiadja a riasztást, a vírusok pedig egyből megsemmisülnek - még mielőtt bármi nyomot vagy kárt okozhatnának. Sajnos a vakcina még nem jutott el odáig, hogy forgalomba kerüljön, várnunk kell rá.


Az immunrendszernek tehát hosszú időre van szüksége ahhoz, hogy valahogy ellensúlyozza az előbb felvázolt mechanizmust. Nekem kb. 20 évet kellett rá várnom...


Mégis nagyon jó az immunerősítés, főleg a kiadós alvások. Tapasztalataim szerint az alváshiány és a stressz a legnagyobb kockázati tényező a kiújulásban.


Korábban már írtam az immunrendszer erősítéséről, a régebbi hozzászólásaimban részletesen olvashattok róla.


A vakcináknál még jelenleg egyetlen egy van forgalomban, ez pedig az orosz fejlesztésű Vitagerpavac. A betegek 63%-nak jelentősen csökkentek a tünetei a beadást követően. Az alkarba kell beadni 5 részletben.

Nem tudom, hogy most a háború miatt hogyan lehet hozzáférni. Talán még online rendelhető.


A vírus végleges kiirtása sincs talán már távol, így nem kellene olyasmit mondani, hogy "egész életemben bennem lesz". Egyáltalán nem biztos. Dr. Keith Jerome éppen most dolgozik egy génterápián (több mint 100 kutatóval együttműködésben), amivel az alvó vírusgenomok 90%-át már ki tudja vágni az idegsejtekből.

1192. Alina1234
márc. 15. 13:22
Próbáljátok meg elhagyni a kávét és az alkoholt,( ha ezeket fogyasszátok) nekem nagyon bevált..🙏
1191. Lexi0990 (válaszként erre: 1190. - Solemare)
márc. 15. 07:17
Én is most kezdtem el, mert nem birtam már hogy 3 hetente előjön barmit csinalok, nem tudok igy normalisan élni. De már most félek mi lesz ha abbahagyom a kúrát😞
1190. Solemare (válaszként erre: 1189. - Lexi0990)
márc. 15. 06:41
Egyszer sem
1189. Lexi0990 (válaszként erre: 1188. - Solemare)
márc. 14. 23:05
És ameddig szedted a Telvirant, az 1 év alatt hányszor jött elő?
1188. Solemare (válaszként erre: 1135. - Boboka3)
márc. 14. 20:27
Szia. Egy évig szedtem az acyclovirt alacsony dózisban. Az elején fájt a vesém, de hamar elmúlt, jól tolerálta a szervezetem. Arra gondoltam, becsapom a herpeszt. Nem hagyom abba egyik napról a másikra, hanem fokozatosan. Napi 2x1 helyett 1 hétig napi 1x1, aztán minden másnap. amikor eljutottam a háromnaponta 1 szemhez, visszatért. És rosszabb volt, mint előtte. Durvábban. Szóval az acyclovirről ennyit. És igen. Az első pillanattól kezdve érzem, hogy semmi köze az immunrendszeremnek hozzá. Bárhogy szeretném, nem tudom mihez kötni az aktivizálódását. De ha belegondolok, hogy így kell leélnem az életem, akkor elszomorodom. Az utolsó nagyon fájdalmas volt. Az idegekben a fájdalom több napig tartott, még a kitörés után is. Pedig eddig csak előtte fájt. Nem igazán bízom agy esetleges oltásban. Pedig tudom, hogy az az egyetlen megoldás rá. De ha egy Pfizer típusú oltás lesz, azt nem fogom bevállalni. (3x vagyok oltott). Túl sok mellékhatása volt. Nem vagyok oltásellenes. Bocsánat a hosszú posztért. Vigyázzatok magatokra!
1187. Csaba-2
márc. 8. 11:44

Először is Boldog Nőnapot kívánok minden hölgynek, aki itt fórumozik.


Szeretném kifejezni jókívánságaimat és tiszteletemet nekik, hiszen mi, férfiak (legalábbis a többség) szeretjük őket. Nekem pl. a nő létszükséglet, mint egy pohár víz. Képtelen lennék nélküle élni. Itt most nem csak a testiségre, hanem a lelki dolgokra is gondolok. Sőt, talán ezekre legfőképpen.


A világunk csodálatosan van megalkotva. Aki azt hiszi, hogy ez "véletlenszerűen", mintegy "evolúció által" jött létre, annak óriási hite van (és nagyot téved).


Ezzel szemben meggyőződésem (és ebben nem vagyok egyedül), hogy létezik Isten, azaz egy teremtő, aki mindezt megtervezte és megalkotta. A nővel és a férfivel együtt, hogy boldogok legyenek egymással. Egyik a másikba illik, egyik a másikat keresi - kölcsönösen. Csodálatos!


A lényeg, hogy legyetek boldogok, tanuljatok meg együtt élni velünk (mint ahogy mi is próbálunk megérteni titeket), és legyen teljes az életünk!


A végére szántam egy kevésbé örömteli gondolatot: az utóbbi időben megint "pórul jártam" egy itteni fórumozó nővel. Írt nekem, én visszaírtam, kölcsönösen bemutatkoztunk egymásnak. Még a Skype-os profilképem is tetszett neki, azután egyszerűen eltűnt. Próbáltam vele felvenni a kapcsolatot, hogy legalább valami magyarázatot kapjak, de teljesen "elnémult".


Nem értem, miért nem lehet az embertársunknak azt a minimális tiszteletet megadni, hogy legalább értesítsük, ha abba szeretnénk hagyni vele az ismerkedést?


Sajnos ezt a sunyi magatartást sok nőnél tapasztaltam/tapasztalom. Valami nem tetszik nekik (legyen az egy fotó vagy egy félreértett mondat), és egyszerűen "lelép", mintha nem is létezett volna... Miért várják el az ilyenek, hogy tiszteljük őket? Vajon csak mi vagyunk bunkók?


Bocsánat azért a befejezésért, de úgy gondolom, mindkét nemnek folyamatosan foglalkoznia kellene személyiségfejlesztéssel, gyakorolnia kellene a korrekt, tisztességes magatartást és a másik nem tiszteletét.


Akinek nem inge, ne vegye magára!

1186. Panna5 (válaszként erre: 1183. - Szellő)
márc. 3. 16:53
Ez szenzációs hír. Nagyon örülök nektek. Gratulálok és sok boldogságot.
1185. Csaba-2 (válaszként erre: 1183. - Szellő)
febr. 20. 12:10
Gratulálok. Szinte hihetetlen, milyen áldásban volt részed: a partnered is fertőzött volt, pedig nem is ennek megfelelően kerestél... Mindenkinek csak ezt tudom kívánni.
1184. Boboka3 (válaszként erre: 1183. - Szellő)
febr. 19. 16:56
Kedves Szello! Koszi szepen,hogy megosztottad velünk...,mindig jo erzes,hogy van olyan ,amikor ilyen jol alakulnak a dolgok ( ezert se szabad feladni),szuper,hogy talaltal modszerekez,amik segitenek,hasznalnak neked! Sok oromet nektek a picihez!
1183. Szellő
febr. 19. 02:00
Sziasztok!Régen írtam, gondoltam elmesélem mi történt velem, hátha erőt ad másoknak is. Megismerkedtem valakivel, mielőtt elmondhattam volna, hogy mi a helyzet, kiderült, hogy ő is fertőzött...született egy kislányunk♥️ az orvos nagyon körültekintő volt, császárral született a kisasszony.sajnos minden hónapban előjön, bár közel sem olyan intenzitással,mint korábban, kb hat éve jött ki először. Az első 3 év borzalom volt, és nem csak a fájdalom, az önértékelés, de bevállaltam, elmondtam és mindenki lelépett.. A mindenki az két ember.a terhesség alatt volt a legsúlyosabb tünetű aktivitás, akkor eléggé megijedtem, de állítólag a magzat védettség alatt van,ill ilyenkor megkapja a testtől az ellenanyagot is..Én mostanában kipróbáltam az ajakherpeszre való teafa ragtapaszt ( ilyen kis átlátszó cucc) ált nekem olyan helyen van, ahova fel tudom ragasztani, az szenzációs, két nap és nyoma sincs. Ill rendeltem Gyuri bácsitól orbáncfüvet. Próbálta már vki? És magnéziumot magnéziummal szedek, akkor vhogy visszafejlődik..
1182. Tutus (válaszként erre: 1178. - Lexi0990)
febr. 18. 07:20
Nekem nem segít az idő, azt érzem még sűrűbben jön elő bármit csinálok. Szörnyű. 🤨
1181. KisZs
febr. 11. 07:38
Debreceniként van itt valaki esetleg?
1180. Csaba-2 (válaszként erre: 1179. - Csaba-2)
febr. 2. 12:45
A genitális eleinte hetente- két hetente tört elő.
1179. Csaba-2 (válaszként erre: 1178. - Lexi0990)
febr. 2. 12:44
Nálam az orális herpesz gyerekkoromtól egyetemista koromig évente kb. kétszer jött elő - főleg akkor, ha beteg voltam. Az egyetemi évek alatt havonta, utána pedig egyre csökkent. Kb. 5 év után csak 3-4 évente újult ki. A genitálishoz több idő kellett: kb. 10 év után kezdett elviselhetővé válni a helyzet. Most ez utóbbi havonta jön csak elő, rendszerint alig látható, enyhe tünetekkel.
1178. Lexi0990
febr. 1. 22:40

Sziasztok!

Tapasztalatokra lennék kiváncsi, kinek mennyi idő után kezdtek el ritkulni a kiújulások? Nálam kb fél éve jelentkezett először és azóta havi szinten felbukkan bármit teszek.. abban bizom csak, hogy az idő fog rajtam segíteni.

1177. KisZs (válaszként erre: 1176. - Csaba-2)
febr. 1. 17:12
6-8 év kb.
1176. Csaba-2 (válaszként erre: 1175. - KisZs)
jan. 30. 12:24
Ez frankó, csak az a baj, hogy még fázis-1-ben vannak. A tömeges alkalmazás csak fázis-4-ben lesz...
1175. KisZs (válaszként erre: 1158. - Abrakadabra1234)
jan. 28. 13:10
1174. Boboka3 (válaszként erre: 1173. - Remi53)
jan. 19. 12:35
Szia! Elvileg van(volt) ,en mar nem talalom,tudok belepni (elfelejtettem a jelszavam es nem akarok uj profilt csinalni.) Ha valaki tudja,irja meg privat Reminek! Koszi!
1173. Remi53
jan. 18. 20:50

Sziasztok!

Érdeklődöm, hogy nincs esetleg privát Facebook csoport a témában? Csodálkoznék...de hátha 😁

1172. Panna5
jan. 4. 17:03

Sziasztok!


Sajnos egyre többen vagyunk és egyre többen küzdünk vele, viszont az nagyon jó, hogy beszélünk róla és megoszthatjuk egymással a tapasztalatainkat.

Bátran írjatok, itt mindig lesz aki meghallgat és jó tanácsokkal, tapasztalatokkal segít benneteket.

Nekem személy szerint is sokat segített lelkileg és testileg, hogy beszélhettem róla, ezenkívül sokat tanultam itt ebben a témában.


Mindenkinek kívánok tünetmentes Boldog Új Évet!

1171. Boboka3
jan. 4. 08:00
Sziasztok! Koszi,hogy megosztottatok velunk a gondolataitokat,erzeseiteket,ezen mindannyian,atmentunk,atmegyunk...ami a legfontosabb,hogy nem szabad feladni! En is rettegtem,hogy hogyan fogom elmondani masoknak es nagyban gatolt az ismerkedesben,megis tobbszor sikerult elohozakodnom vele,ha ugy alakult a helyzet es mindig (lekopogom:) , jol alltak hozza...a ferfiak nagy szazalekat nem renditi meg ez a hir ugy,mint ahogy mi holgyek elore gondolnank...,nem vagytok felelotlenek,kezelitek a herpeszt,odafigyeltek magatokra es masokra,lehet vedekezni,amikor meg rendbe van minden,szabadon is lehet,lehet aciklovirt is szedni,ami csokkenti az atadas lehetoseget,lizin is nagyon jo...sajnos van,hogy a semmibol tor elo es tenyleg nem akkor amikor aleggyengebb az immunrendszer,ilyenkor valami lelki oka lehet,maskor meg betegsegnel,sajnos nem 100% kiismerheto,de a legfontosabb,hogy az elejen el kell csipni,hogy ne tudjon kifejlodni es igy hamar visszahuzodik es meggyogyul!Fel a fejjel!
1170. Remi53
jan. 3. 14:06

Sajnos ez alaposan meg tudja keseríteni az életünket és valóban inkább a lelki része a rossz. Nem merek testi kapcsolatot teremteni én sem, mert valóban nem akkor tör elő, mikor az embert valami " trauma " éri. Viszont nem tudom hogy lehet ezt közölni a partnerrel, holott lehet éppen ő is kűzd ezzel a problémával.

Mikor komolyabbra fordulna egy helyzet, akkor inkább kihátrálok. Iszonyatos teher ez, főleg amikor 3-4 nap tünetmentesség után újra jelentkezik. Előtte évekig szinte semmi.A férjem (6,5 évig voltunk együtt)nem kapta el. Semmi összefüggést nem látok. Rengeteg vitamint és Lizint is szedek, sőt teafaolajat belsőleg.

Nem vagyok már tinédzser, de azért nem adnám fel a szexuális életet, mert egyszer egy 2 éves kapcsolatban elkaptam ezt a nyomorult,de látom nem ritka betegséget.

Olyan jó lenne egy olyan társkereső, ahol ilyen vagy hasonló problémával rendelkező emberek bátran ismerkedetnének.

De ahogy látom, többségében vagyunk mi nők...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2023, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook