Fogház, börtön, fegyház (beszélgetés)
Sziasztok!
Az én párom is a Baracskai börtönben tartózkodik és most először lesz látogatás. Egy kis segítséget szeretnék kérni. Mivel én nem autóval hanem busszal mennék Székesfehérvár irányából. Ki tudja, hogy Pettendnél vagy a Baracskai Annamajor elágazónál kell leszállni? A google térképe szerint mindkettő jó lenne és onnan van még kb 4-5 km út amit gyalog kellene megtenni (kb. egy óra gyaloglás). Van valakinek tapasztalata?
Sziasztok kérem szepen akinek hozzatartozoja van Baracskan....irjon piratba.....lenne par kerdesem!
Köszönöm
Nagyon szepen köszönöm.
Remelem mi hamarbb eltudom intezni.
Kitartas neked is.
Szia, szerintem Angliában is van ilyen elsőbbségi boríték, én szoktam onnan rendelni, és azokon is szokott lenni, ilyen kék bélyeg! Szóval tuti ott is van valami lehetőség, ennek utána kéne járnod, hogy milyen úton módon tudnád mielőbb oda juttatni hozzá!
A hozzátartozó részére meg, a magyar posta kész boríték kell, amit linkeltem neked. Azt amúgy tehetsz a borítékba amit küldesz! (Válaszboríték ként.)
Szia köszi az infot :)
En igazból azt nem ertem oke veszek neki ilyen boritekot.De amit en innen küldenek neki az ugyan ilyen ? Vagy...? Ugy szoktam hogy minden level melle rakok egy üres boritekot! Köszi a segitseget.
Mert az itteni rokonok Angliaba azt mondjak hogy en itteni boritekot küldők neki az nem...szoval nem ertem...bocsi ha en vok erthetetlen hozzà de mindenki mast mond.Köszönöm előre is.
Sziasztok,
tudja esetleg valaki, hogy a szombathelyi börtön bővítése mikor fejeződik be, mikortól fogadnak az új részbe fogvatartottakat?
Köszönöm.
Szia!
Nekem azt mondtak 1-2 het a levelezes...
Sajnos semmit nemtudok a büntetésről csak annyit h megkapta...3 hete külföldön vagyok mar 2 x er beszeltem vele...csak abba bizom hogy keves lesz...es hamar elfogy...:( akkor szoval itt Angliaba vegyek elsőbségi boritekot :) Köszi széprn a segítseget...
Kitartas mindenkinek
Szia,
Nálunk is van külföldi kapcsolattartó és mi nemzetközi postakész borítékot használunk -elsőbbségit!!!-, így 3 nap alatt ott van a célállomáson. A két hét nagyon hosszú!!!
Ha a mostani ítélet még nem jogerős, azaz mentek másodfokra is, akkor lehet összbüntetni. Ha jogerős, mert nem volt fellebbezés és nem kértétek az összbüntetést, akkor már nem lehet....
Sok boldogsagot kívanok nektek szívből ;)
Egyszer majd nekünk is letelik...de vàrom mar... :(
Lassan de biztosan kiér külföldre a kapcsolattartoim....Tud valaki valami infot esetleg hogy nincs megszabva valmi boritek vagy...ilyenek ?
Masfel 2 het amire levelek elérnek hozzam...hozzà...katasztrofa...sokszor nincs lélek erőm semmihez...kapott meg egy iteletet..lesz neki a masik targyalas a honapba. Az öszbüntetest akkor mar megkapja ? Vagy milesz meg addig ? Ha valaki tud infot kerem irjon.
Kitartas mindenkinek.
Sziasztok.
Hétfő 5:20 perctől itthon vagyunk.Minden szuper.:)
Vácról kérdés van akkor tudunk segíteni.
pusziiiiiiiiiii
Szia,
Nevelő, aztán bv bíró. Mi is ebben vagyunk. A párom meg is kapta. Március 1-től fogházas.