Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Fogház, börtön, fegyház fórum

Fogház, börtön, fegyház (beszélgetés)

612. vanilia75 (válaszként erre: 610. - A4de1bd813)
2014. dec. 31. 13:16
Egyenlőre keresek-kutatok gőzerővel, és ahogy találok valamit azonnal linkelem. Te is linkeltél korábban bv-s anyagot, ami nagyon hasznos volt....
2014. dec. 31. 13:08

Sziasztok!

Nagy segítségre lenne szükségem...!

Albérletben élek 2hónapos kisbabámmal, és a férjemnek lehetősége lehet EVSZ-re. Evsz elött vidzont van környezettanulmány. Valóbam igaz, hogy kikérik a szomszédok véleményét is? :/ Én mindenkinek azt mondtam, hogy a férjem börtönben van. :O Sehol nem találok választ az interneten. :( Válaszotokat, előre is köszönöm!

610. a4de1bd813 (válaszként erre: 609. - Vanilia75)
2014. dec. 31. 13:01
De magáról a programról találtál a közlönyben valamit? :) Ha igen linkelsz?
609. vanilia75 (válaszként erre: 608. - A4de1bd813)
2014. dec. 31. 12:42
Hát igen....Nézem az online közlönyt is, de idáig semmi konkrétumot nem találtam erre vonatkozóan, már ami a bevezetés időpontját illeti.
608. a4de1bd813 (válaszként erre: 607. - Vanilia75)
2014. dec. 31. 11:50
Neten megtudtam nézni, elég érdekes dolgokat mondtak el benne! [link]
2014. dec. 31. 10:34
Tegnap néztem a Hír Tv-n a Riasztás című műsort, ahol a BVOP parancsnokával volt interjú. Szó volt az új bv kódexről és azon belül is a reintegrációs őrizetről. A parancsnok gyakorlatilag tényként beszélt erről.....legalábbis nekem úgy tűnt. Tud valaki esetleg valami pontosan arról, hogy mikortól vezetik be? A riportban ugyanis ez nem hangzott el. A műsor ismétlése egyébként jan. 2. (péntek) 22.30
606. majmocska1 (válaszként erre: 605. - 8c0e50e19e)
2014. dec. 31. 07:23

Igen! A Mécses Szeretetszolgálat Levelező szolgálata.

[link]

2014. dec. 30. 20:50
Egy alkalommal egy látogatás során az egyik látogató hölgy azt mondta, hogy ő az általa meglátogatott személynek nem rokona, nem ismerőse, hanem egy alapítványon keresztül került vele kapcsolatba és leveleket írnak és látogatja, de valahogy úgy, hogy nem közvetlenül annak a személynek írja a levelet, hanem az alapítványnak küldi el és az alapítvány továbbítja be a börtönbe (tehát úgy értettem, hogy magáról a levélíróról nem kap semmi konkrét információt, - amit önmaga el nem árul - a börtönben lévő). Ti tudjátok esetleg, hogy melyik ez az alapítvány, amelyik ilyennel foglalkozik, hogy akinek nincs kapcsolattartója valamilyen formában mégis tudjon kapcsolatot tartani a külvilággal?
604. majmocska1 (válaszként erre: 600. - Melinda1226)
2014. dec. 30. 19:34
Tuti,hogy csak szeletelt és vákum csomagolású lehet.kidobják ami nem mehet be ott a szemük láttára.
603. marlenka70 (válaszként erre: 600. - Melinda1226)
2014. dec. 30. 18:30
Egyszer én is vittem csomagot, rokonnak. Nekem visszadobták azt ami nem vákumos volt nagyon szigorúak voltak kb a fele cuccot visszadobták annak amit vittem. Blokk és leltár felirat is kellett hozzá persze ez évekkel ezelőtt volt és azóta változhatott.
602. kleeri
2014. dec. 30. 18:23
köszi a választ, így már sokkal jobban értem!
601. 8c0e50e19e (válaszként erre: 599. - Kleeri)
2014. dec. 30. 17:18

azért mert kaptak egy jogerős bírósági ítéletet (persze ez egy kevésbé komoly válasz)

valamit vagy elkövettek vagy nem, de a lényeg, hogy a BTK bünteti azt a tettet, ezért megfosztották őket a személyi szabadságukról

600. melinda1226 (válaszként erre: 576. - Liza88888)
2014. dec. 29. 10:28
Sziasztok!utólag is kellemes ünnepeket kivánok mindeninek,és előre egy jobb,nyugodtabb ,szebb új évet kivánok mindenkinek!:)!Szia Liza!Köszönöm a válaszodat!a páromnak mondani fogom a családi beszélőt,és hogy irjak e kérvényt ez miatt?mert nem szeretném ha utána ott bent az lenne hogy ő a nevelőnöt megkerülve intézet magának ilyet!Mert hát ezt ugye nem szeretik!:) szerinted nektek lesz még ilyenre lehetöségetek,azért kérdezem mert lehet hogy csak tényleg karácsonykor lesz már ez után?a párom a 4 épületben van.nem tudom hogy ez nem e nevelő válogatja dolog!Ma felhivtam öket hogy a csomagot feladjam e,és megkapja e holnap?! kicsit bunkó volt a nevelő,a mult héten biztos nem ezzel a nővel beszéltem!nem tudsz nekem segiteni abban hogy a párom kért be magának szálas gyulai kolbász,ő azt mondta az a lényeg papir legyen rajta,a nevelő meg hogy csak vákumos mehet be!akkor most lehet ugy küldeni hogy veszek neki 2párat és beküldöm,vagy csak előre csomgoltat vehetek neki,ami vákumos,de azon amúgy is van papir?és a tartós sütemény alatt mit értenek? 2hos szav idővel :isler,puncs szelet stb,ami 6 szeletesbe van dobozolva,mert rám vágta a telefont a csaj!és nem szeretnék vele ujra beszélni!a csomag mehet a: 2471. Annamajor 1. rajta az épület zárkaszám stb,ált csomag ként?bocsánat hogy sokat kérdezek,de ami ott bent megy az kész krimi,komolyan!:( és a páromat rendszeresen elhajtja a nevelője,mert ha a zárka társait kérdezi,akkor miért öket,mikor van nevelő!?de az meg elküldi lerázza hogy nincsen,nem volt,nem jár stb stb köszönöm a segitséget,és a válaszokat,:)Üdv.Melinda
599. kleeri
2014. dec. 28. 22:44
már többször beleolvastam a fórumba és azon gondolkoztam, hogy a párjaitok miért vannak ilyen helyzetben?
598. Csenge7 (válaszként erre: 593. - Alexafuli)
2014. dec. 28. 21:44
Nagyon köszi mindenkinek. Egyenlőre várom a kapcsolattartóit. Puszi mindenkinek
597. piviki
2014. dec. 27. 14:29
Sziasztok!Apa januárban szabadul és valaki tudna mesélni arról,hogy mi annak a menete?Hányra kell ott lenni érte?Mikor engedik ki?Stb.. .. Természetesen mi megyünk érte!
2014. dec. 27. 13:19

[link]

Kék Nagymajor, piros amire gondolok, hogy az lehet a BV!? :D

2014. dec. 27. 08:45
Sziasztok, akinek hozzátartozója, Solton tartózkodik, tudna nekem segíteni beazonosítani, hol is található a BV a térképen? :)
594. Pircsi0318 (válaszként erre: 591. - Keszter0808)
2014. dec. 27. 08:04

Szia!

Az én férjem április óta van ott, és előzetesben még, sajnos nem tudom meddig. Én kétszer voltam látogatni, sajnos, mert én Pest mellett lakom, így igen költséges, és hosszú az út. Azt írta a párom, hogy a börtönön belül ő fegyházban van. Nem értem, van ott fegyház és börtön is? Szerinted hogy lehet előzetesben fegyházban? Azt írta 12-en vannak egy 20 m2 es zárkában. Szerencsére dolgozik.Ha tudsz valamit, kérlek írd meg. Köszi: Piros

593. Alexafuli (válaszként erre: 547. - Csenge7)
2014. dec. 26. 22:45

Kedves Csenge!

Az en parom is Baracskan tolti az iteletet.

Penzt tudsz neki kuldeni belfoldi piros csekken amire ra kell irnod az intezet cimet a kozlemeny rovatba a parod neve szul ideje az azonositojat meg az anyukaja nevet is. 2-3 nap amire odaer jah es ird ra hogy mire kered a kozlemeny rovatba..kietkeztetes...telefon irhatod mind 2 ot.Megkapja a kartyajara rakjak es tud hivni de mar csak akkor ha kapcsolattartoi papirt visszakulted neki alairva. Ha tudok nagyon szivessen segitek....Kitartas mindenkinek.

2014. dec. 26. 22:20

Sziasztok!

Szeretnek erdeklodni hogy esetleg kitudna nekem a Baracskai bv intezetrol tobbet meselni.

Aparom ott tolti az iteletet.

Koszonom elore is...Kitartas mindenkinek

591. keszter0808 (válaszként erre: 590. - Pircsi0318)
2014. dec. 26. 20:20

Szia!

Az én Párom Kaposváron van, mit szeretnél tudni? Miben tudok segíteni?

2014. dec. 26. 18:01

Sziasztok!

Továbbra is keresek valakit, aki tud valamit a kaposvári börtönről. Az én párom ott van.Köszi: Piros

2014. dec. 25. 19:55
Arról tudtok valamit,hogy az éjféli szabadulást,hogy lehet kérni?
2014. dec. 25. 13:10
Hello! Az én hozzátartozóm a veszprémi börtönben van, ha esetleg valaki arról a helyről szeretne infot, akkor tudok segíteni.
2014. dec. 24. 20:19
Mindenkinek békés karácsonyt kívánok!
2014. dec. 24. 20:03

A körülményekhez képest kellemes karácsonyt mindenkinek.

Magam elég nehezen élem meg,de szerencsére nekünk ez az utolsó.Tegnap volt beszélő,persze 1 perccel sem kaptunk több időt..sőt az elején a nevelő még vicceskedett,hogy na ma csak fél óra lesz mert mi nem érünk erre rá...gondolhatjátok mennyire felhördültek a hozzátartozók...marhára nem volt vicces...na de túl vagyunk rajta....

2014. dec. 24. 19:28
Csatlakozom hozzátok, Én is a körülményeinkhez képest Áldott és Békés Karácsonyt kívánok mindannyitoknak! :)
2014. dec. 24. 13:38
Én is békés, nyugodt ünnepeket kívánok mindenkinek, és kitartást kint- és bentlévőknek egyaránt.
583. karika01 (válaszként erre: 564. - Csenge7)
2014. dec. 24. 13:25

Szia Csenge!

Kapcsolattartoit rogton kuld, lehet, hogy azota mar megkaptad.

A kaja egy szoval botrany. A parom masfel ev alatt nem latott normalis hust, sztem nem a kremes lesz a legnagyobb baja. A csomagba minel tobb felvagottat rakjatok. Minden bv-ben mas a lehetoseg, meg kell kerdezni, hogy multivitamint hogy jutathatsz be hozza. Nalunk bekuldeni nem lehetett, bent kellett venni, horror aron. Van bv ahol csak csomagolt szeletelt mehet, van ahol rudban, de csak bolti, es a szalagnak rajta kell lenni. Van ahova kuldhetsz sajtot, van ahova nem. Ha valamit nem tudtam, nekem emailban mindig valaszoltak, igy viszonylag keves bekuldott dolog lett kidobva. Kitartas neked, egyszer letelik!!!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook