Fogház, börtön, fegyház (beszélgetés)
Sziasztok!
A Párom Kaposváron van, épp most hívott és azt mondta napi 450 Ft-ot fognak levonni rabtartásra! Nagy ordibálás és balhé volt belőle! Szinte telefonálni meg vásárolni sem tud majd! Be kéne küldeni egy havi fizetést, a csomagok mellett,hogy "mindenük" meglegyen, és hallhassuk a hangjukat???
És akinek nem küldenek pénzt és nem dolgozik, annak mit/miből vonnak???
Köszönöm a válszt. Ma már hivott:) Szuper volt végre hallani.:))
Most már csak látni lesz még jobb.
Köszi köszi köszi
Szia
Az en pasrom is ott van. Figy a posta max de tenyleg max 5 nap...mig megkapja..nem akarlak megilyeszteni
vagy tiltas alatt van vagy fogdan...mert hivni tudna...enis mindig kuldok elsobbsegi boritekot a levelellel. enis most nagyon soksra kaptam levelet. dec 27 en irta es en 5.en kaptam meg 2olevelet egyszerre....... talan lehet csak ennyi..a levelet a nevelo mindig att olvassa attol fugg a latogatas ...elvan osztva a baracskai bv oldalan ha tudodo milyen reszlegen van akkor az eves latogatas idopont fent van...de szerintem meg tesem tudod h milyen szarny reszlegen van....bocsi angol a laptopom...nincs ekezet...remelem tudtam segiteni ha keredesed van irj nyugottan..
Kitartas
Sziasztok.Baracskán van a szerim. 22 adta fel a kapcsolattartóit, közbe karácsony tudkm ez is lassitotta de jan 5 kaptam meg a levelet. Másnap azonnal visszaküldtem elsőbségivel. Kedden már egy barátja rám telefonált hogy ő már beszélt vele és mi van velem. Eltelt megint 4 nap és nem hív:(. Ennyi ideig tart a posta Baracskán? Küldtem neki elsőbségi boritékot is a válaszba. Mennyire olvassák át a leveleket? Mik a tapasztalatok? Illetve még egy kérdésem lenne. Ha mehetek látogatni mennyi idővel mentek oda elöbb? Egyébként ha lesz és bpről menne valaki szivesen elviszem mert van hely 3 főre még a kocsiban. Bárcsak hallhatnám már legalább.
De kitartás mert minden nappal kevesebb;)
Köszi a választ elöre is.
Szia köszi a valaszt!
En tudnak egy jo ügyvedet igaz győri de birobol lett ügyved...nagyon profi...ferfi idősebb....ismerősőmet vedte es pl: 3 millliot nyert neki artatlanul volt előzetbe.Ha erdekel megadom az elerhetőseget.
Az arakat öszinten nemtudom!....Kitartas ....
Szia, mi is hasonló cipőben járunk és összbüntetésre várunk. A 2013. júliusi új btk-ban erre vonatkozóan is vannak változások, de alapvetően az összbüntetésnek az a lényege, hogy a meglévő és az új ítéletet összevonják és új büntetést szabnak ki. Az elitélt szempontjából ez azért jó, mert általában kisebb lesz a büntetési tétel összevonva, mintha külön-külön szabnák azt ki.
Mi úgy látjuk, hogy nekünk már egy ügyvéd-váltás is megérett....Tudtok esetleg ajánlani jogi képviselőt, aki profi büntetőügyekben és megfizethető is /nem 5millás sztárügyvédre gondolok/. Nagyon hálás lennék érte mindenkinek. Jöhet priviben, természetesen.
Kitartást mindenkinek.
Sziasztok!
Lenne egy kerdesem.....igazabol sajna nem voltam meg ilyen cipőbe...a parom tölti az iteletet...ami 1ev 2 honap...van mas ügye is..amiről meg csak majd ezek uttan vagy ez alatt kap iteletet! Hogy van ez hogy összbüntetes ? Azt kikap? Vagy sorba cspjak majd hozza a többi büntetest ? Vagy ?...Aki tud erről valami informaciot nekem mondani azt megköszönöm!
Mindenkinek ajánlom figyelmébe 22:27 percnél!
A reintegrációs őrizet elméletileg április 1. lép hatályba
Egy kedves sorstárstól kaptam innen a fórumról:
www.kozlonyok.hu/nkonline/MKPDF/hiteles/MK14160.pdf
köszönöm innen is neked.