Callanetics tapasztalatok. (beszélgetés)
Böbii sikerült letöltenem! Tetszik benne,hogy nagyon jól magyaráz,vagyis amit látok a képeken,mert nem angolul nem nagyon tudok,de részletesen bemutatja és az ,hogy el lehet végezni,mert a Ditrói féle siet.vagy Csak nekem?
Kicsit döcögősen megy itt a trécselés.
Jó lenne egy kis csapatot kialakítani,hogy ösztönözzük egymást,mert sajnos én úgy vagyok vele,hogy hamar feladom.
Remélem ti is így gondoljátok és összejön egy jó kis csapat.
Vagyis Jennynek,egy sorral fentebb néztem.
Még azt szeretném tőletek kérdezni,hogy ki hányszor tornázik egy héten?
Forgách jobbulást kívánok neked,így ismeretlenül is!
Az biztosan jó lesz!!! :)))
Szia, jobbulást! Írtam neked...
Igen, az valószínű. Csinálsz majd "gyógy haspréseket" ;)
Pénteken lecsrélik tépőzáras rögzítőre. Aztán majd megkérdezem, mikor és milyen formában edzhetem!
Lehet gyógytorna lesz először.
Uhh, szegényke, ez aztán balszerencse. Mihamarabbi jobbulást, meddig marad a gipsz?
A hétvégi lusti után tegnap megint tornásztam egy jót :). Szokás szerint jólesett :)
Honnan szerezted meg Callan dvd-jét? Ez engem is érdekelne! Esetleg a toldacuccot-on át tudnád küldeni?
Sziasztok! Tervezgettem már én is. hogy újra kezdem. A magyar dvd nekem sem jött be igazán. A könyv a tuti. Valaki írta van neki Callan dvd-je. Hát, az jó lenne.
Sajna az történt közben, hogy egy hete megcsúsztam korizás közben, meghúzódott a térdem, egy hét alatt nem javult, erre tegnap begipszelték combtól bokáig. Most aztán nem tudom, mikor kezdhetem el.
De követlek itt benneteket, hogy ne múljon el a lelkesedésem! :)
Sziasztok! Én a Ditrói Mária féle dvd-re tornázok.Csinálja erre valaki?
Sziasztok! Négyszer csináltam a héten, holnap lesz az ötödik. Örülök, hogy újrakezdtem. Könyvből tanultam, én is emlékszem nagyjából. Nekem a magyar dvd (az alap) nem jön be igazán, valamikor valahonnan le sikerült tölteni Callan alap dvd-jét. Az egyenlőre megy, mert legalább nem fekszem két gyakorlat közt fél órát a földön :D
Sziasztok.Én átolvastam a könyvet ,de emlékszem még régről a gyakorlatokra.de dvd ről is jó amig megjegyzed őket.utána már lehet tévézni is közben.én már érzem 1 hét után ,hogy valami elkezdett alakulni.szóval hajrá kitartás..
Nekem a könyv is nagyon bejött anno. Most már fejből tudom az egészet és úgy variálom, ahogy akarom, közben tévézek, zenét hallgatok, ami épp jólesik.
Nekem nincs dvd-m, a könyvek megvannak, de abból meg olyan nehézkes, mert mindig lapozgatni,nézegetni mit is, hogy is, hányat is. A dvd-t le lehet tölteni valahonnan, vagy kapható még? És mi a címe pontosan, mert régebben láttam már boltban többfélét többféle "előadótól". Most hogy fellendült itt az élet, én is gondolkodom hogy megmoccanok, nagyon rám férne.
Sziasztok, ha ez ösztönöz valakit én is ma kezdtem el :) Nagyon jó, nem fáj utána a fejem, nem szédülök ,sőt jól érzem magam. Hajrá mindenki :)
Amúgy én is callanetics rajongó vagyok, szerintem a világ legjobb tornája. Kb 18 éve csinálgatom, kisebb nagyobb kihagyásokkal, de nem tudok kiszeretni belőle.
Most úgy egy éve csinálom megint :)
A has valóban nehezebb eset, főleg az alsó része. De csak kitartás, és az is átformálódik szépen.
No, mindjárt kezdem a másodikat :) Bár nálam több órára lesz szükség a változáshoz, eléggé el vagyok puhulva... Azt hittem tegnap, nem is volt sok hatása, főleg, ahogy némelyik feladatot csináltam... De jelentem, mégis vannak valahol izmaim, mert érzem őket... 8D
hahó csajok.már 5 tornán túl vagyok és nagyon jól érzem magam.csináljátok ti is.
Sziasztok! Én is "újrakezdő" vagyok. Valóban szépen formál ez a torna, csak mindig ellustulok egy idő után! Na de most...! :) Csupán egy gondom van! A combom, fenekem sokat javul pár óra alatt,de a hasam nagyon nehezen alakul. Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban? Előre is köszi!
az elmúlt években annyi fajta edzést kipróbáltam,de ha igy vissza gondolok ez volt a leghatékonyabb számomra
sajnos nincs meg nekem is csak az alap dvd.de szerintem egy idő után beszerzem a super dvd t.majd ha megérdemlem,mert ezt már unom.na de addig szerintem ez is tökéletes.
Sziasztok!
En is ma kezdtem.. a forum hatasára. A DVD-met elövettem és leporoltam. 15 evel ezelött jártam orára is de akkor nem kellett fogynom, most mar azt is kéne. A DVDn láttom hogy vannak további DVDk is. Comi, Yoga, Super. Ezek meg vannak valakinek?
De jó.. örülök neked.csak az első nehéz.én most megyek megcsinálom harmadszor.
Szia! Hétfőn elkezdem. Addig tényleg sem időm, sem erőm. Kedden meg majd jajgatok... :))
Sziasztok végre.én ma is megcsináltam,nagyon lelkes vagyok,de ha többen csináljuk ,szerintem az is segitene.
További ajánlott fórumok: