Tegyünk valami irigylésre méltót (beszélgetés)
Tudod mi az érdekes?
Nekem is az hozta elő. Akkor jött ki úgy rendesen a gond, amikor februárban tiszta ideg voltam, mert megállt a fogyás.
Azóta meg nem sikerült helyrejönni.
De azért igyekszem ügyesen bűnözni, sokat sétálni, illetve este koncertre megyünk, majd jól leugrálom.
Még jó, hogy a sört nem szeretem.
Ez a joker duma.
Az én dokim is a stresszre fogta.
Sziasztok,
boldog szülinapot a szülinaposnak.
Én ma jó voltam, bár szenvedtem, nekem szombaton jön meg, de tartottam maga, ugyanis holnap Brüsszelbe megyünk, ahol van 2 nem éppen diétás étel, ami kihagyhatatlan, de igyekszem kalória határon belül maradni:)
jujj szegény... basszus egy természetes folyamat, ami annyi nőnek gondot okoz...amíg nem szedtem fogamzásgátlót úgy fájt és annyira véreztem, hogy kb 3 napig nem bírtam felkelni az ágyból...mindig arra gondoltam, h jó a suli kimarad, de egy melóhelyen ez nem megy
ötlet sincs, hogy mitől van?
Az orvos sem tudja, ez a baj.
Hormonális alapon van az tuti, de nem ezzel kezdődött. Az már elmúlt, helyette lett ez.
Ha elmúlik megint visszamegyek hozzá, csak minden alkalom 10-12ezer.
Olyan ez a két nap, mint amikor vki elvetél.
Sajna igen.
Fél éve vergődik a nődoki velem és semmi eredménye. :-(((
Kaptam Premens rablettát egy homeopátiás cucc után, de azóta két nap alatt szinte kivérzek...melóhelyen klassz.
A múlt hónapban a kádban ájultam el majdnem.
PÓK
Veszélyt jelez, különösen, ha hálójába kerülünk. Gondosan tervezett csapda fenyegeti lelki egyensúlyát. A következő hetekben figyeljen minden lépésére.Lelki fájdalom, amely kapcsolatban van a túlzott önszeretettel.
Na tessék :D Túlságosan szeretem magam :D :D :D
Nekem meg ma tetőzik...
Mikor kell vörösbort inni? Este vagy reggel?
Mármint vérképzésre. Nem tudja vki?
nahat... en miert nem almodok ilyeneket...
lehet az a helyes fiu lesz a szerencsed ;)
Pók
A magyaroknál álomban a tarantella pók kivételével az összes pók látványa, jó szerencsét jelent. Minél nagyobb pókot lát az ember, annál nagyobb szerencséje lesz. Ha falon mászó pókot látunk álmunkban, a legkedvesebb kívánságunk fog teljesülni. Hálóját szövő pókot látni álomban, kemény munka révén növekedő vagyont jelképez.
:D nyomi csapat....neeee!!!!
ja, tényleg nézd meg neten, hátha közelebb kerülsz a megoldáshoz :)
hat igen a nyomi fogyokura csapat mar csak ilyen :D
hallod nem tudom... de mostmar en is kivancsi lennek hisz az is nagyon fura, hogy ugyanazt almodod allandoan es raadasul meg rossz alom is... nem nezted meg, hogy mit jelent pokkal almodni?? vannak ilyen oldalak alomfejtes..
köszi csajok! :) jobb :D akkor ez ma ilyen kollektív rossz nap :D
nekem az is közrejátszik sztem hogy megvan, egész nap ennék és még esik is :D na de holnap már minden szupi lesz :)
További ajánlott fórumok:
- 100 kg felettiek, mit tegyünk? Kezdjük együtt és segítsünk egymásnak!
- Egy kóbor anyamacska nálunk szülte meg a kicsinyeit. Mit tegyünk?
- Szellem a házban, mit tegyünk?
- Mit tegyünk, ha a gyermek lázas?
- Mit tegyünk a felettünk lakókkal, két gyerekük van éjjel-nappal örjöngenek?
- Férjemet megcsípte valami, akkor voltunk ügyeleten de most nagyon rosszul van, mit tegyünk, milyen gyógyszert adhatok neki?