Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Tegyünk valami irigylésre méltót fórum

Tegyünk valami irigylésre méltót (beszélgetés)

10. patapucs (válaszként erre: 8. - Sun-shine)
2013. szept. 28. 23:32

Nekem pont ma jutott az eszembe, hogy mi volt az a kettő legfontosabb dolog, ami a nagy elhatározáshoz kellett nálam, hogy ne kifogásokat keressek, hanem végre megtegyem azt a lépést, amit folyton halogattam:

- betojtam, hogy az idén leszek 40 és kövéren nem akartam átlépni ezt a kerek számot.

Aztán pár nappal a szülinapom után a fiam felvilágosított, hogy nem 2013-ban, hanem 2014-ben leszek 40...ekkor született meg bennem az elhatározás. :-D

- a karácsonyi fénykép adta meg a végső döfést...nagyon nem tetszett amit ott láttam.

9. Belissimo (válaszként erre: 7. - Patapucs)
2013. szept. 28. 23:29
Én is azt használom és nagyon szeretem.Te is nagyon ügyes vagy,büszke lehetsz magadra.Jó hallani,h vannak ilyen kitartó emberek :)
8. Sun-shine (válaszként erre: 6. - Belissimo)
2013. szept. 28. 23:26
Én is így voltam,pl mindig holnaptól meg hétfőtől kezdtem a diétának neki meg mindig volt valami amit még meg kellett ennem,vagy egy szülinap,szóval kifogást mindig találtam. Aztán egyszer csak tényleg rászántam magam,miután egyik nap elmentem ruhát venni és az a bálna akit a próbafülkében láttam,felnyitotta a szemem,hogy le kell fogynom. Hát a bálna az én voltam a tükörben. Te hány kg-ról indulsz és mennyit szeretnél elérni?
2013. szept. 28. 23:24

Szia Bellissimo!

Én is számolgatom, a kalóriabázissal + száműztem bizonyos dolgokat és igyekszem olyanokat enni, ami nem "szemét" és nincs tele adalékokkal, stb.

Te is ott vezeted?

Januárban kezdtem (de nem ezzel) a fogyást és most már "csak" 6kg van hátra, hogy elérjem a kitűzött célt. Én hasonlóan indítottam mint Sun-shine. :-)

95tel kezdtem ezt az évet és most 69 vagyok.

6. Belissimo (válaszként erre: 5. - Sun-shine)
2013. szept. 28. 23:08
Nem semmi.Gratulálok,irigylésre méltó a teljesítményed :)Segíthetnél nekem is,hátha végre helyre állna az agyam.Fogyni akarok,de mindig találok kifogást és egyedül ezt már nem tudom megoldani.Kell a motiváció.
5. Sun-shine (válaszként erre: 4. - Belissimo)
2013. szept. 28. 23:03

Szia!

Én elég elszánt vagyok,de én sem voltam mindig az. Már fogytam 21-22 kg-ot,de még 15-16 kg-ot kell,hogy végre elérjem a célom. A kalóriabázist használom segítségül és próbálom megválogatni hogy mit eszek. Júniusban 96,7 kg voltam,most pedig 75 kg vagyok. Mellette itthon tornázom is,de csak a saját kis tempómban.

2013. szept. 28. 22:54
Nagyon le akarok fogyni,de folyton feladom.Én csak 2 ezer kalóriáig számolok,utána inkább bele sem gondolok :p Ti mit csináltok?
3. Pici Manócska (válaszként erre: 1. - Belissimo)
2013. szept. 28. 22:47
én probálkozol és egy kis támogatás nekem is jóljönne :)
2. kisj
2013. szept. 28. 22:46

Én elszánt vagyok.

El bírok számolni akár 2-3 ezer kalóriáig is :P

2013. szept. 28. 22:44
Elszánt és határozott társakat keresek kalóriaszámlálós diétámhoz.Tartós eredményt akarok,de hajlamos vagyok a stresszt evéssel levezetni.Ezért szükségem van valakikre,akik hozzám vágják a fájó igazságot,ha elgyengülnék.Lenne kedve valakinek csatlakozni?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook