Tegyünk valami irigylésre méltót (beszélgetés)
Nekem pont ma jutott az eszembe, hogy mi volt az a kettő legfontosabb dolog, ami a nagy elhatározáshoz kellett nálam, hogy ne kifogásokat keressek, hanem végre megtegyem azt a lépést, amit folyton halogattam:
- betojtam, hogy az idén leszek 40 és kövéren nem akartam átlépni ezt a kerek számot.
Aztán pár nappal a szülinapom után a fiam felvilágosított, hogy nem 2013-ban, hanem 2014-ben leszek 40...ekkor született meg bennem az elhatározás. :-D
- a karácsonyi fénykép adta meg a végső döfést...nagyon nem tetszett amit ott láttam.
Szia Bellissimo!
Én is számolgatom, a kalóriabázissal + száműztem bizonyos dolgokat és igyekszem olyanokat enni, ami nem "szemét" és nincs tele adalékokkal, stb.
Te is ott vezeted?
Januárban kezdtem (de nem ezzel) a fogyást és most már "csak" 6kg van hátra, hogy elérjem a kitűzött célt. Én hasonlóan indítottam mint Sun-shine. :-)
95tel kezdtem ezt az évet és most 69 vagyok.
Szia!
Én elég elszánt vagyok,de én sem voltam mindig az. Már fogytam 21-22 kg-ot,de még 15-16 kg-ot kell,hogy végre elérjem a célom. A kalóriabázist használom segítségül és próbálom megválogatni hogy mit eszek. Júniusban 96,7 kg voltam,most pedig 75 kg vagyok. Mellette itthon tornázom is,de csak a saját kis tempómban.
Én elszánt vagyok.
El bírok számolni akár 2-3 ezer kalóriáig is :P
További ajánlott fórumok:
- 100 kg felettiek, mit tegyünk? Kezdjük együtt és segítsünk egymásnak!
- Egy kóbor anyamacska nálunk szülte meg a kicsinyeit. Mit tegyünk?
- Szellem a házban, mit tegyünk?
- Mit tegyünk, ha a gyermek lázas?
- Mit tegyünk a felettünk lakókkal, két gyerekük van éjjel-nappal örjöngenek?
- Férjemet megcsípte valami, akkor voltunk ügyeleten de most nagyon rosszul van, mit tegyünk, milyen gyógyszert adhatok neki?