Tegyünk valami irigylésre méltót (beszélgetés)
Igen, én sem bírnám, állandóan szédelegnék.
Ma kipróbáltam ezt az ebéd helyetti verziót (nem bírtam utána enni, mindennek mű íze lett), de szédelegtem.
Mármint nem voltam éhes, de tápanyag tekintetében nagyon kevés volt.
hát lányok én nem tudom, mi a fene van, de 3 napja össze-vissza eszek :( asszem helyre kell tennem magam fejben, mert karácsonyig szeretném leadni azt a 10 kilót még és a suliban is mostantól jön a neheze, úgyhogy meg kell acéloznom magam. holnap anyukámékhoz megyek pár napra, majd nyugiban végig gondolom :)
amúgy már kitaláltam, hogy hogyan fogok még szigorítani az étrendemen, péntektől majd indulhat is a megvalósítás, ha haza érek, de ezt addig se folytatom, holnaptól minden szépen helyreáll :)
Én is ebben reménykedem. :-)
Akkor legalább tudnám variálni.
Részemről Rigó Jancsi. :-)
Arra vagyok kíváncsi, hogy juditka44 mennyire "bírja" az édeset.
Mivel nekem túl édesítettek voltak a Sc.porok.
Bár nem tőlem kérdezted, csokitorta :)
Nagyon hiányoznak az otthoni ízek:(
Megint vagyok. :-)
Na arra a porra én is kíváncsi lennék.
Lehet, hogy fura kérdés Juditka, de ha van két süti egy csokitorta szelet és egy Rigó Jancsi, akkor melyiket választanád?
milyen feherjeport vettel?
rajottem konnyu dietazni csak a gyengeseggel ne lenne gond... :S
Sziasztok, tegnap nem voltam gépközelben, de visszaolvastam benneteket. Vettem fehérjeport, de már látom, rosszul választottam, elég kevés benne a fehérje, csak 17,6g egy adagban :(
Mindegy, megiszom, legközelebb ügyesebb leszek.
Tegnapi nap jó volt, most megyünk, megsétáltatjuk a kutyát (és engem, ugyanis a tegnap úgy elfáradtam, hogy ma nem volt torna).
Igen, kb 1,5szerese.
22 pld az egyik csokisban és 36 a Wmixben
Ok, köszi, akkor maradok a Wellmixnél.
Ha megunom, majd kitalálok vmit. :-)
Ez érdekes érzés lehet. :-)
Sehol sem könnyű, de az idő sok mindent eldönt. :-)
Na csajok, elfogytak a próba porok.
Összesítés:
Scitec-et 1000%, hogy nem fogok venni, mindegyik egyforma szagú (kivéve az eper miatt az epreset) és nagyon mű + nekem gyomorforgatóan édesek.
Eper-fehércsoki és a mogyorós csoki = iható (ezeket nem öntöttem ki).
A tejcsokis egy korty, a sima csokis 1,5 korty után landolt a mosogatóban. Ezek számomra a fúj kategóriások.
háááát, azért nem így van :) próbálom megtalálni a helyem, az elején mindig nehéz és legszivesebben mennék vele vissza,de ha meg ott vagyok jönnék haza :D
.ígyis azon gondolkodunk a férjemmel hogy haza költöznénk, mert nehezen bírjuk kint,de az itthoni lét egy sor kérdést vet fel. de bízom benne, hogy kialakul a végleges döntésre.
:-)
Akkor Üdv, Itthon. :-)
Gondolom most fel vagy dobódva, mindenki téged akar, veled akar találkozni, mesélj, stb.
Ez olyan klassz és izgalmas érzés. :-)
Sziasztok! egyelőre csak gyors olvasó üzemmódban vagyok, most értem haza. 1hónapot itthon töltök Magyarországon, úgyhogy most minden a feje tetején áll. De hétfőtől már tudok edzeni remélem! :D
szép hétvégét mindenkinek!
Tudom mi lesz hús ügyben.
A recepteimnél a töltött csirkecombot fogom megcsinálni, csak mellekkel és betakarom a töltelékkel a husit.
Alá meg zöldségek kerülnek.
:-D
Most nem nagyon tudsz, mert ma még én sem igazán tudom, hogy mit üssek össze.
Talán megcsinálom holnapra a zablepényt (ez neked is jó lenne, mármint gyomorilag) és húst sütök.
Csak nem tudom, hogy a fiamnak mit főzzek/süssek. :-(
Baromi finnyás a gyerek + húst akarok mindenképp neki is....lehet, hogy leveszek a fagyóból neki egy adag oldalast és talán rizs is van benn.
Szia!
Hogy van a gyomrod?
Nekem a fiam ébresztőt fújt, mert itt van mellettem a számítógép és filmet néz épp.
Én a helyedben először fehérje szeletet vennék, az "csak" 199/db.
Végig rágnám, hogy előtte vagy utána akarok plusz fehérjét és utána olvasnék azoknak, amik eddig felmerültek.
Ha eldöntötted, hogy melyik legyen, csak akkor ruházz be drágább porba.
További ajánlott fórumok:
- 100 kg felettiek, mit tegyünk? Kezdjük együtt és segítsünk egymásnak!
- Egy kóbor anyamacska nálunk szülte meg a kicsinyeit. Mit tegyünk?
- Szellem a házban, mit tegyünk?
- Mit tegyünk, ha a gyermek lázas?
- Mit tegyünk a felettünk lakókkal, két gyerekük van éjjel-nappal örjöngenek?
- Férjemet megcsípte valami, akkor voltunk ügyeleten de most nagyon rosszul van, mit tegyünk, milyen gyógyszert adhatok neki?