Tegyünk valami irigylésre méltót (beszélgetés)
nekem nincs rossz napom de olyan brutal ehes vagyok!!! pedig ma rengeteget ittam... na valahogy kibirok meg par orat :'(
(bezzeg annyi embernek nincs gondja az alakjaval es az evessel :/ )
@-}-- BOLDOG SZÜLINAPOT!!! @-}--
Egyébként nekem is sz@r napom van. Most olyan "a t@köm tele van" módon érzem magam.
Celine: Nagyon sok boldog szuletesnapot :) remelem kicsit jobb napod lett, hogy felköszöntöttunk :)
Belissimo: miota vannak ilyen almaid? es milyen surun? eleg ijjeszto :( nem veletlen a baratod szakitasa ota? mert en arra tudok tippelni, hogy valami rossz törtent Veled es amiatt lehet ez...
Celine Boldog Szülinapot!
Úgy látszik ma tömeges a rossz nap. Ma ettem cukrosat (nem is tudom miért) és olyan rosszul vagyok hogy az csuda. De legalább végleg megerősödött bennem a tudat hogy búcsút intek a cukros kajáknak. kivéve a vitamin pezsgőtablettámat, amiben 0,9 g cukor van :D
:D helyes! szólj máskor is, felvidítalak! :D
húúú, elég gáz álmod volt..sajna én nem értek ilyesmihez :(
akartam kérdezni az előbb , hogy mindig a reggelivel vagyok bajban ti mit szoktatok reggelizni??
:D köszi,nem számolom már mióta megvettem a ránctalanítókrémem :D :D naaa csak viccelek :)
titkossságos a napló, de várom a jelentkezést és olvashatod is :)
jobb a kedved?
BOLDOG SZÜLINAPOT :D :D :D
Szerintem az időjárás is rájátszik :( A napló jó dolog,már alig várom,hogy olvassam :)
Mi a baj? :( ma nekem is ritka f.s kedvem van, pedig szülinapom van :D
csajszik!szerintem naplót indítok, aludtam rá egyet tegnap óta.
Nem, sajnos nem így működünk.
Ha tartósan (ez lehet pár nap is) az alapkalória alatt fogyasztunk, akkor elkezd tartalékolni a szervezet és egy dekát sem fogunk fogyni.
Arra áll át az agy, hogy "ínséges idők jönnek" és neki amit csak lehet félre kell tenni a szervezet alapellátásához. Ezért lehet olyan, hogy vki keveset eszik, diétázik és mégis hízik.
ha keveset eszel akkor fogysz nem? :)
van egy dietas wellmix porom ami 2013.06-ig volt jo, szerintetek azt ihatom most?
:-)
Hááát, jobb indulást is el tudtam volna képzelni magamnak...a súlyomat majd vasárnap fogom megmérni, mert ált. akkor reggel szoktam, de tutira nem fogok fogyni. Majd ha túl leszek ezeken a "nehéz napokon"...
Evésileg nincs gond, max az, hogy már megint túl keveset ettem eddig.
sziasztok!
nálam délelőtt nem volt net, meg ma szülinapozunk azért nem tudok jönni :) de holnap már jövök! :)
A sima fáradtság még nem lenne gond, de a vérem nyomása van a padlón...gyenge vagyok mint a harmatos virágszál. :-)
Igen, szépen összegyűltünk. :-)
Én sajnos jóról most nem tudok beszámolni, nem vagyok vmi fényesen + sok a munka.
Ami vígasztal, hogy már 1/2 és pár óra múlva otthon leszek...ma tuti, hogy időben le fogok feküdni.
Sziasztok csajok!
Képzeljétek, olyan pörgős reggelem volt, hogy elfelejtettem mérlegelni. Ezzel akartam kezdeni a napomat. Majd holnap bepótolom :D
Katicacica, üdv a klubban :D
Hát az biztos, hogy a saját kinézetünket csak mi magunk tudjuk megváltoztatni, senki más. :-)
Van egy csaj, Luciferia, na ő szokott jó dolgokat írni.
"Fogyjunk együtt :) módszertől függetlenül" - a fórumuk, ha vkit érdekel érdemes ott is olvasgatni.
Pld:
"...csak arra szeretnélek rávezetni titeket, hogy éljétek meg a mindennapi kis csodákat is. Gondoljatok bele, hogy mennyi mindent elértetek már az életben, hogy milyen csodás gyermekeitek vannak, szerető férjetek stb :))) Biztos nektek is voltak mélypontok az életetekben, mégis sikerült kimásznotok belőle! Nehogy már egy hamburger álljon az utatokba! :)))"
További ajánlott fórumok:
- 100 kg felettiek, mit tegyünk? Kezdjük együtt és segítsünk egymásnak!
- Egy kóbor anyamacska nálunk szülte meg a kicsinyeit. Mit tegyünk?
- Szellem a házban, mit tegyünk?
- Mit tegyünk, ha a gyermek lázas?
- Mit tegyünk a felettünk lakókkal, két gyerekük van éjjel-nappal örjöngenek?
- Férjemet megcsípte valami, akkor voltunk ügyeleten de most nagyon rosszul van, mit tegyünk, milyen gyógyszert adhatok neki?