South Beach (beszélgetés)
Sziasztok!
Új vagyok, és "sürgősen" le kell fogynom, így sajna nem volt időm elolvasni az egész fórumot (talán az első 100-ig eljutottam a hétvégén), ezért biztosan olyan kérdéseket teszek fel, amire magam is megtalálnám a választ... De az első 100-ből feltűnt, hogy nagyon segítőkész kis közösség van itt, szóval megpróbálkozom:
1. a Shape-ben szereplő mintadiéta, illetve ezen az oldalon olvasott egy-két cikk szerint napi 5szöri étkezés javasolt. Én tegnap ezt ki is próbáltam, de nagyon soknak tűnt, állandóan tele a gyomrom... Ti 3szor étkeztek rendesen, és esetleg tízórai és uzsonna sós mandula???
2. Lehet-e tejet inni, és ha igen mennyit?
3. Fontos-e, hogy minden főétkezéshez egyek fehérjét, vagy az is elfogadható, hogy mondjuk este már csak saláta? Nekem így nagyon sok lesz a hús/fehérje...
4. Előzőhöz kapcsolódva, ehetek-e sajtot inkább a hús helyett?
Nagyon-nagyon köszönöm előre is a segítségeteket!!!
Macsek
Még egyedül vagyok, mondjuk ez az első szakasz nem is tudom, mennyire megvalósítható gyereknek, meg most már suli vége van, kipurcantak teljesen, úgyhogy abban maradtunk, hogy ők a nyári szünetben társulnak. Remélem, addigra lesz nálam eredmény, ami ambicionálja őket is:)
Amúgy én most 73 kg körül vagyok, 168 cm. Sosem voltam túl vékony, de a 67 kg körülivel kiegyeznék...Szóval kb. 6 kg mínusz kéne.
Puszi neked is!
Amúgy képzeld, milyen ügyes volt a középső gyermekem, aki 15 éves és fiú: Megnyerte az országos angolverseny budapesti fordulóját, az országoson pedig -hétvégén- 11. lett. Csak hogy dicsekedjek egy kicsit:)))
;) Köszike :)
Én is majd pénteken mérlegelek, mert csütinap a böjtté,bár nekem is rakoncátlankodik a mensim, 1 hónapot késett..talán most érzem, hogy alakul valami :( (ilyenkor meg a súly változik..na majd meglátom)
ui: amúgy neked nincs gondod a mensiddel mióta fogyizol??? Nekem kb azóta nem klaffol valami, ez kb 5-6 éves sztory :(((
Várom a márleg eredményt :P
Csáóóó:D
Te is jólnyomod :)
A család még nem társult? ;)
Bocsi, de lehet irtad már,csak nem emlékszem. Mennyit szeretnél fogyni?
Csak igy tovább!:))
Pusza neked is!
Kellemes napot nektek
Te is nagyon ügyi vagy!!! Teljesen szuper az eredményed!!!
Majd pénteken megírom, nálam mi a szitu!:))
Ügyes baba!:)
Biztos meglesz az eredménye a kitartásodnak ;)
Miért nem vezeted a naplód? Jobb ha csak papirra irod magadnak? Meglesném ám mindig ha vezetnéd...:)
Nekem végül az első szakassz és a böjttel 60kg lett a vége (61.8-ról)
Nekem tökéletes! Most nyomatom én is a 2.szakaszt, tök jól megvagyok, nincs zabaroham, édesség utáni sóvárgás:)
Egy darabig most nyomatom a heti 1 böjtöt is, nagyo sok méreganyag és felesleg lerakódott a sok nem eszek, majd jól bezabálok módszerrel :(
De mindegy ez a múlt, most előre felé nézek:)
Puszika!
Nagyon jókat ettél és jól teszed, hogy sok folyadékot iszol. Nem adok 5 napot és fog menni az ivás is, egyrészt, mikor éhesnek érezzük magunkat előbb 1 pohár vizet meg kell inni, mert lehet, hogy az nem éhség, hanem szomjúság. Másrészt könnyíti a fogyást, mert hamarabb kimegy a méreganyag, jót tesz a bőrnek, cellulitisznak. Szóval szuper!
Nemismerem ezt a teát, ez milyen?
Szióka!
Kitartás!
Egyébként magadnak jó naplót vezetni, ösztönöz. Én papíron vezettem, és sokat segített. Miket ettél tegnap?
Szia Mókicababa!
Nekem megy a diéta, most nem méreckedem, mert télapó van, majd péntekre már lesz eredményem, én úgy érzem, alakultam, méghozzá sokat. Sokat mozgok és keveset eszem, ennél többet már nem tudok tenni!:))))
Nálad hogy alakult végül a mérleg?
Na, eddig jól bírom:)))
Viszont ma is fáj a pocim, úgyhogy már ezen a héten megyek orvoshoz, pénteken.
Én is abban bízom,hogy ez a fajta étkezés csak jó lehet, rosszat csak nem tesz nőgyogyóilag...
Én is jobbulást kivánok Straiera!:)
Vigyázz magadra!
Kisgébaba, te hogy vagy? Diéta megy azóta is? Valami kis eredmény?
Pusza Nektek!
Szia!
Szegényke, remélem nincs nagy baj!
Képzeld, nekem egy nőgyógyász azt mondta, hogy nőgyógyászati fertőzéseket megelőzhetek szénhidráttudatos étkezéssel. Mert a cukor nem jó a nőgyógyászati dolgokra sem, mint ahogy mindenhol hatással van. A rossz szénhidrát is ugyanez. Tehát gond nem lesz az étkezéssel, maximum az erőddel. Majd gyere és mesélj, kitartás!:)
Hát, elkezdtem!
Sajna hétvégén olyan hasgörcseim voltam, hogy szörnyű, most arra vagyok kíváncsi, hogy a diéta befolyásolja-e ezt a dolgot, vagy nem. Másfél éve eltávolították az egyik petefészkemet, azóta nem görcsöltem így:(. Most viszont szerintem a másik rendetlenkedik. Jövő héten megyek dokihoz vele.
Szia!
Ügyeskedj csak! Augusztusig tuti leszel, az még 3 hónap! Hány kiló felesleged van egyébként???
Sziasztok!
Mától én is elkezdem ezt a diétát. Remélem menni fog és hatása is lesz. Jövő héttől már tornára is fogok járni heti 2* tuti de lehet, hogy 3*. Igyekszem kitartani nagyon szeretnék ledobni magamról legalább 6-7kg augusztusig (ha több megy le az csak jó) akkor megyünk nyaralni és nem akarok csúnyán mutatni a párom mellett.
Hát igen, itt a vizcsapből is ez folyik meg az Atkins ;)
Itt még sbd-s termékeket is lehet kapni, mint az 1-ső 2.ik fázisra is :P
Finike 1-es fat free tejszinhabjuk is van...húúú meg pizzájuk is ám ;)Meg műzliszeletek....
Na jó nem zrikállak, bocsika :)
Hogy döntöttél akkor? Nélküleg is belekezdesz??
Mikor?:))))
Puszó neked is!