Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » South Beach fórum

South Beach (beszélgetés)

❮❮ ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ... ❯❯
480. macsek
2006. máj. 10. 10:37

Sziasztok!

Új vagyok, és "sürgősen" le kell fogynom, így sajna nem volt időm elolvasni az egész fórumot (talán az első 100-ig eljutottam a hétvégén), ezért biztosan olyan kérdéseket teszek fel, amire magam is megtalálnám a választ... De az első 100-ből feltűnt, hogy nagyon segítőkész kis közösség van itt, szóval megpróbálkozom:

1. a Shape-ben szereplő mintadiéta, illetve ezen az oldalon olvasott egy-két cikk szerint napi 5szöri étkezés javasolt. Én tegnap ezt ki is próbáltam, de nagyon soknak tűnt, állandóan tele a gyomrom... Ti 3szor étkeztek rendesen, és esetleg tízórai és uzsonna sós mandula???

2. Lehet-e tejet inni, és ha igen mennyit?

3. Fontos-e, hogy minden főétkezéshez egyek fehérjét, vagy az is elfogadható, hogy mondjuk este már csak saláta? Nekem így nagyon sok lesz a hús/fehérje...

4. Előzőhöz kapcsolódva, ehetek-e sajtot inkább a hús helyett?

Nagyon-nagyon köszönöm előre is a segítségeteket!!!

Macsek

479. kisgé (válaszként erre: 477. - Mókica)
2006. máj. 9. 13:29
De, az utóbbi időben gyógyszer mellett előbb jön meg, tovább tart, meg minden. De ez lehet a stressztől is, nem?
478. straniera (válaszként erre: 475. - Mókica)
2006. máj. 9. 11:49

Még egyedül vagyok, mondjuk ez az első szakasz nem is tudom, mennyire megvalósítható gyereknek, meg most már suli vége van, kipurcantak teljesen, úgyhogy abban maradtunk, hogy ők a nyári szünetben társulnak. Remélem, addigra lesz nálam eredmény, ami ambicionálja őket is:)

Amúgy én most 73 kg körül vagyok, 168 cm. Sosem voltam túl vékony, de a 67 kg körülivel kiegyeznék...Szóval kb. 6 kg mínusz kéne.

Puszi neked is!

Amúgy képzeld, milyen ügyes volt a középső gyermekem, aki 15 éves és fiú: Megnyerte az országos angolverseny budapesti fordulóját, az országoson pedig -hétvégén- 11. lett. Csak hogy dicsekedjek egy kicsit:)))

477. Mókica (válaszként erre: 474. - Kisgé)
2006. máj. 9. 11:46

;) Köszike :)

Én is majd pénteken mérlegelek, mert csütinap a böjtté,bár nekem is rakoncátlankodik a mensim, 1 hónapot késett..talán most érzem, hogy alakul valami :( (ilyenkor meg a súly változik..na majd meglátom)

ui: amúgy neked nincs gondod a mensiddel mióta fogyizol??? Nekem kb azóta nem klaffol valami, ez kb 5-6 éves sztory :(((

Várom a márleg eredményt :P

Csáóóó:D

476. straniera (válaszként erre: 472. - Kisgé)
2006. máj. 9. 11:43
Ez a Rooibos egy vörös tea, én Hollandiában élő barátoknál ittam először, ott nagyon népszerű, de most már itt is lehet kapni, a Herbária is gyártja, nekem most ilyen van.
475. Mókica (válaszként erre: 470. - Straniera)
2006. máj. 9. 11:43

Te is jólnyomod :)

A család még nem társult? ;)

Bocsi, de lehet irtad már,csak nem emlékszem. Mennyit szeretnél fogyni?

Csak igy tovább!:))

Pusza neked is!

Kellemes napot nektek

474. kisgé (válaszként erre: 473. - Mókica)
2006. máj. 9. 11:42

Te is nagyon ügyi vagy!!! Teljesen szuper az eredményed!!!

Majd pénteken megírom, nálam mi a szitu!:))

473. Mókica (válaszként erre: 468. - Kisgé)
2006. máj. 9. 11:40

Ügyes baba!:)

Biztos meglesz az eredménye a kitartásodnak ;)

Miért nem vezeted a naplód? Jobb ha csak papirra irod magadnak? Meglesném ám mindig ha vezetnéd...:)

Nekem végül az első szakassz és a böjttel 60kg lett a vége (61.8-ról)

Nekem tökéletes! Most nyomatom én is a 2.szakaszt, tök jól megvagyok, nincs zabaroham, édesség utáni sóvárgás:)

Egy darabig most nyomatom a heti 1 böjtöt is, nagyo sok méreganyag és felesleg lerakódott a sok nem eszek, majd jól bezabálok módszerrel :(

De mindegy ez a múlt, most előre felé nézek:)

Puszika!

472. kisgé (válaszként erre: 470. - Straniera)
2006. máj. 9. 11:39

Nagyon jókat ettél és jól teszed, hogy sok folyadékot iszol. Nem adok 5 napot és fog menni az ivás is, egyrészt, mikor éhesnek érezzük magunkat előbb 1 pohár vizet meg kell inni, mert lehet, hogy az nem éhség, hanem szomjúság. Másrészt könnyíti a fogyást, mert hamarabb kimegy a méreganyag, jót tesz a bőrnek, cellulitisznak. Szóval szuper!

Nemismerem ezt a teát, ez milyen?

2006. máj. 9. 11:02
Ja, és tök vacak a mérlegünk, úgyhogy szerintem a barátnőmnél fogok hetente méreckedni:) Ő nemrég "ledobott" 9 kg-ot Atkins módszerrel, majd visszaszedett rögtön 4-et, merzt utána csak édességet evett, nem is keveset. Próbálok tanulni a példájából. Szóval ő is újrakezdte...
470. straniera (válaszként erre: 469. - Kisgé)
2006. máj. 9. 10:59
Reggel tükörtojást angolszalonnával, paradicsommal. A szalonnából kisütöttem a zsírt...Délben joghurtban pácolt csirkemellet csináltam , vacsira meg mozzarellát paradicsommal. Napközben néhány szem mandulát megettem. Ja, és sokkal többet ittam, mint egyébként szoktam, ezt még kicsit erőltetni kell, de biztos tényleg jó a sok folyadék. Főztem egy csomó rooibos teát, mert azt nagyon szeretem és szerintem fini ízesítés nélkül is. Ismeritek?
469. kisgé (válaszként erre: 467. - Straniera)
2006. máj. 9. 09:33

Szióka!

Kitartás!

Egyébként magadnak jó naplót vezetni, ösztönöz. Én papíron vezettem, és sokat segített. Miket ettél tegnap?

468. kisgé (válaszként erre: 465. - Mókica)
2006. máj. 9. 09:33

Szia Mókicababa!

Nekem megy a diéta, most nem méreckedem, mert télapó van, majd péntekre már lesz eredményem, én úgy érzem, alakultam, méghozzá sokat. Sokat mozgok és keveset eszem, ennél többet már nem tudok tenni!:))))

Nálad hogy alakult végül a mérleg?

2006. máj. 9. 08:34
A tegnapi napot jól kibírtam! A mai is jól indult. Bár éhesen ébredtem, azért nem olyan vészes. (Nincs kedvem naplót írni, meg ilyenek, de azért majd ide írok néha egy-egy helyzetjelentést, ha nem bánjátok...)
2006. máj. 8. 12:57

Na, eddig jól bírom:)))

Viszont ma is fáj a pocim, úgyhogy már ezen a héten megyek orvoshoz, pénteken.

Én is abban bízom,hogy ez a fajta étkezés csak jó lehet, rosszat csak nem tesz nőgyogyóilag...

465. Mókica (válaszként erre: 463. - Straniera)
2006. máj. 8. 12:13

Én is jobbulást kivánok Straiera!:)

Vigyázz magadra!

Kisgébaba, te hogy vagy? Diéta megy azóta is? Valami kis eredmény?

Pusza Nektek!

464. kisgé (válaszként erre: 463. - Straniera)
2006. máj. 8. 10:47

Szia!

Szegényke, remélem nincs nagy baj!

Képzeld, nekem egy nőgyógyász azt mondta, hogy nőgyógyászati fertőzéseket megelőzhetek szénhidráttudatos étkezéssel. Mert a cukor nem jó a nőgyógyászati dolgokra sem, mint ahogy mindenhol hatással van. A rossz szénhidrát is ugyanez. Tehát gond nem lesz az étkezéssel, maximum az erőddel. Majd gyere és mesélj, kitartás!:)

2006. máj. 8. 08:10

Hát, elkezdtem!

Sajna hétvégén olyan hasgörcseim voltam, hogy szörnyű, most arra vagyok kíváncsi, hogy a diéta befolyásolja-e ezt a dolgot, vagy nem. Másfél éve eltávolították az egyik petefészkemet, azóta nem görcsöltem így:(. Most viszont szerintem a másik rendetlenkedik. Jövő héten megyek dokihoz vele.

462. rika (válaszként erre: 461. - Kisgé)
2006. máj. 5. 11:58
Csak azt látom semmi mást. Ezért volt hatásos az atkins is amikor csináltam, de szerintem azt nem lehet egy életen keresztül csinálni
461. kisgé (válaszként erre: 460. - Rika)
2006. máj. 5. 10:53
Nekem durván 7-8 kg feleslegem volt, abból 9 hét alatt lement 6 kg és kinézetre még többnek is nézett ki. Na most ha diétáztál mostanában, tuti nehezebben megy le, én ezt figyeltem meg. Az a lényeg, hogy előre lásd az eredményt!:)
460. rika (válaszként erre: 457. - Kisgé)
2006. máj. 5. 09:47
Hát mostanra összeszedtem egy kb10kg felesleget. De ha lemegy a 6-7 én már nagyon boldog leszek. Elég nehezen fogyok. Valahogy amikor Atkinseztem akkor is látható volt rajtam, de a kilók maradtak.
459. kisgé (válaszként erre: 453. - Straniera)
2006. máj. 5. 09:08
Hajrá! Neveld a családot!:)))))))))))))))))
458. kisgé (válaszként erre: 456. - Rika)
2006. máj. 5. 09:08
Ha nincs benne cukor, akkor igen.
457. kisgé (válaszként erre: 452. - Rika)
2006. máj. 5. 09:07

Szia!

Ügyeskedj csak! Augusztusig tuti leszel, az még 3 hónap! Hány kiló felesleged van egyébként???

456. rika
2006. máj. 5. 08:12
Mindjárt lenne is egy kérdésem. Találtam az egyik boltba ízesített ásványvizet. Azt írja, hogy édesítőszeres olyat lehet inni?
455. straniera (válaszként erre: 453. - Straniera)
2006. máj. 5. 07:42
Ja, és tegnap elkezdtem szobabringázni.
454. straniera (válaszként erre: 452. - Rika)
2006. máj. 5. 07:42
Neked is hajrá! Majd időnként értekezhetünk a sikerekről. Remélem, lesznek sikerek!!!
453. straniera (válaszként erre: 451. - Mókica)
2006. máj. 5. 07:41
Hétfőn belevágok, lesz ami lesz, akár egyedül is. Azért addig még próbálom beszervezni a párom, de ha nem megy, akkor is igyekszem nekik is lightos kajákat készíteni.
452. rika
2006. máj. 5. 07:08

Sziasztok!

Mától én is elkezdem ezt a diétát. Remélem menni fog és hatása is lesz. Jövő héttől már tornára is fogok járni heti 2* tuti de lehet, hogy 3*. Igyekszem kitartani nagyon szeretnék ledobni magamról legalább 6-7kg augusztusig (ha több megy le az csak jó) akkor megyünk nyaralni és nem akarok csúnyán mutatni a párom mellett.

451. Mókica (válaszként erre: 449. - Straniera)
2006. máj. 5. 03:17

Hát igen, itt a vizcsapből is ez folyik meg az Atkins ;)

Itt még sbd-s termékeket is lehet kapni, mint az 1-ső 2.ik fázisra is :P

Finike 1-es fat free tejszinhabjuk is van...húúú meg pizzájuk is ám ;)Meg műzliszeletek....

Na jó nem zrikállak, bocsika :)

Hogy döntöttél akkor? Nélküleg is belekezdesz??

Mikor?:))))

Puszó neked is!

❮❮ ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook