South Beach (beszélgetés)
Követlek majd mindenfelé...és nézem hogy haladsz!
Csak ügyesen!:P
Puszika!
Szia!
Mindig van olyan alkalom, ami miatt el lehet halasztani és felfüggeszteni a diétát. Szerintem kezdd el egyedül, és igyekezz olyat főzni nekik, amit Te is ehetsz. Látni fogják rajtad az eredményt, meg hogy nem kell nélkülöznöd és követni fognak. Engem tudod hányan követtek, miután lefogytam?????
Szia!
Igen, neked a böjt már simán megy, annyit csináltad!:)))
Nem kívántam a ch-t. Az emésztésem konkrétan megállt és felpuffadtam mint egy lufi. Így minden nap egy kis tk kenyér+ sali olivaolajjal, ez segít!
Oké, majd vezetem a naplót, bár mostanában kevesebbet főzök.
Puszika!
Szia csajos :)
Tessék rástartolni a diétára ;), mi itt leszünk, segitünk majd :)
És lehet igazad van...kell egy kis ösztönzés a családnak :P
Gyerünk, Hajrááááá :)))) Nincs több kifogás ;)
Puszó neked is
Halihó :)
Köszi :)
Amúgy már az első héten is tartottam böjtöt, egy léböjttel kezdtem,majd zöldségnap volt...szal ez már meg se kottyan ;)
Ettem annyit össze vissza előtte, hogy most szüksége van a szervezetemnek erre...aztán meg ahogy irtam is, viszábbveszek, csak most igy az elején szeretném helyrehozni amit elrontottam!
Azt hogy érted, hogy erővel kellett enned ch-t? Mi baj volt az emésztéseddel?:(
Csak igy tovább! Ha van időd vezesd tovább a naplód, mert szoktam olvasgatni, hátha látok valami jó ötletet kajaügyileg ;)
Pusza :D
Szia!
Nagyon szép az a 2 kg neked! 2 hét első szakasz után nem sok a böjt nap? De Te érzed. Igen, én is fogok böjtölni, már jól kitaláltam, hisz olyan jól bvírtam a zöldséglé napot!
Nyomatom a mozgást is, alakulást látok, mérleget most jkerülöm, mert a menstruációm szórakozik és felpuffadtam mint egy lufi.:) Erővel kellett ch-t ennem, de azóta jobb az emésztésem. Ha úgy vesszük, zöldség diétával együtt 2 hetet első szakaszoztam.:)))
Na hajrá nekünk!
Pussz:)))
Szia baba!
Ponnt akartam kérdezni, hogy most fégülis mivel folytatod a zöldségnap után :)
Gratula a fogyáshoz:))) Csak igy tovább!
Nekem ma van az utolsó napom az első fázisban és holnap még egy böjtöt rányomok! És csak pénteken lesz a végleges mérlegelés.
61.8-ról lementem 59.7-re, és azóta is biztos fogytam,mert nagyon jólérzem magam...éhségérzed, fanánkság eggyáltalán nincs rajtam! Kezdek visszaállni! Bár sokat segit, hogy agyilag is most toppon vagyok, nem parázok a kilóktól, nem filózom egész nap a diétázáson...
Próbáld ki te is, hogy egy darabig minden héten vagy legalább 2 hetente tartasz egy böjtnapot. Biztos emlékszel amikor régen irtam, hogy mennyire fontos a böjt a diétában, nagyon sok helyen olvastam erről!
Én eggyenlőre minden héten tartok , majd lecsökkentem havi 2-re..gyümölcsnap, vagy iró amit én szoktam, lehet kefit, zöldség...ami jólesik!
Nyomod azóta is olyan keményen a sportot?
Puszika :D
Sziasztok!
mi újság nálatok?
Én a zöldség diéta után, önkéntelenül első szakaszt nyomtam, de nem fogytam tovább, így tegnap erőszakkal átléptem a második szakaszba. Sem az emésztésem nem volt az igazi, sem a súlyom nem változott. Na éhes, az nem nagyon vagyok, szerencsére.
Szia!
Egyelőre itt van 3 oldal, az a jó, hogy Atkins-es kaják is jók nekünk, csak esetleg kevesebb zsíros húst együnk:
Ez a három oldal elég sok receptet tartalmaz, így ha átböngészed biztos beindul a fantáziád. Ha sokat főzöl, egy idő után, úgyis érezni fogod, hogy mit mivel helyettesíthetsz és még élvezni is fogod az új stílust.:)))
Köszi!
Nem sürgetni akartalak, gondolom, neked is van más dolgod.
A leleményesség tényleg fontos, csak nekem már kicsit gerjeszteni kell magamban, mert már 16 éve itthon vagyok főállású anyukaként, ami azt is jelenti, hogy minden nap főzök, és ilyenkor kialakulnak ám a megszokások. Ezért szorongok is rendesen ettől a diéta-dologtól, de azért várom is, hogy jövő héten belevágjunk...
Na, most már sikerült ( lányom segített).
Az édességeken kívül másféle recepteket is tudsz ajánlani? Főleg az ebédre-valók, vagyis az úgynevezett főétkezések érdekelnek: husik, zöldségek, köretek, a változatosság miatt.
Szia!
Sajnos nem találom ezeket, nálam csak üres oldalak jönnek ki, nem tudom, én vagyok béna, vagy mi...Pedig jó lenne letölteni. Na, még próbálkozom.