South Beach (beszélgetés)
KIRALY VAGY CSAJOS!!!!:DDDD
Nagyon-nagyon sok gartulaaaaaa ;)
Szia kisgé,
Gratulálok, nagyon ügyi vagy! :)
ma megyek aquafitness-re, majd referálok, hogy milyen.
Gyógyulgatsz?
Szia kisgé!
Év eleje óta próbálok elkezdeni valamit. Valamennyit le is fogytam, mert sikerült leszoknom a csokikról meg az édességekről. Nem is kilóban látszik hanem a hasamon. 165 körül vagyok és 56 kiló. Tudom, hogy ez így magában egyáltalán nem sok, de nagyon kis dundi vagyok. És hát igen...nem sportolok és ennek okából nagyon edzetlen is vagyok.
Szia Csibusz!
Először is, ne azért akarj lefogyni, mert a barátod új barátnője vékonyabb. Másnak megfelelni nem a legjobb módszer, sok anoreksziás és pszichés beteg született ilyenekből. Na, de nem rémisztgetlek, mesélj, hány kiló vagy és milyen magas? Sportolsz?
Üdv, g
Köszike Zsibi!
Hát, hajrá. Nekem a felsőfok lesz a következő, de azt már csak élvezetből nyomom, mert ez a diplomámhoz kellett!
Itt mindenki annyira ért mindenhez, úgyhogy...
Fiatal vagyok, még felnőtt sem. A barátom nemrég szakított velem és a mostani barátnője nagyon szépen vékony. És megöl az irígység... Én sem vagyok dagi...mondjuk van rajtam. Csak egy 5-10 kilót kellene ledobnom. Kérlek monjatok egy diétát ami a legjobb lenne nekem...előre is köszönöm.
waoooo GRATULÁLOK Kisgé, nagyon ügyi vagy!!!!!!!
...nekem sem ártana elmenni vizsgázni :I
Sziasztok!
Képzeljétek, megvan a középfokú angol nyelvvizsgám!
Azt nem tudom,hogy a Norbi rudija milyen, de találtam végre olyan lapot, ahol a készételek CH-ja is fel van tűntetve.
A túró rudinak 1 db-ra 7,7 CH-t irt. Ezentúl ha megőrülök az édesség hiánytól, meg fogok enni egyet.
Apropo: Tegnap vettem Norbi müzli szeletet. Capucinereset. Borzasztó ize van!!!!!!!!
Hát az elvileg a baj!:))))
Nincs kedved lemenni, igaz? :))) Na nem baj, majd ha helyre jövők, majd elhúzlak oda. A holnapi dumcsit még egyeztessük, mert a nátha is megtámadott, ha jól leszek, talizhatunk.
Szia,
oh, Te szegény.
Én elvileg megyek ma is és holnap is, bár ugyanezt terveztem tegnap és hétfőn is, de nem lett belőle semmi. :(
Szia!
Hát persze!
Te hol laksz? Ez a mom-ban van, de bizti olvastad! Bár én most a héten sajna kihagyom a vizi tornát, de jövő héten már mehetünk!
Szia Zsuzsi!
Az aqua fitnesst el kell halasztanunk egy héttel, mert váratlanul beköszöntött télapó, 5 nappal előbb és eléggé görcsölök is.:(
Viszont találkozhatunk dumcsizni, ha van kedved!:))
Szia,
Benne vagyok, az aqua fitnessbe is, és a csicsergésbe is. :)
Kíváncsi vagyok mi a helyzet Veled. :)
Nagyon szupi! Akkor legalább tízóraizz, az is tökéletes!!
HAJRÁ!
Ha a reggeli még nem is megy ,de a tízórai már igen!! Ja és a kilók is!! -2! A Norbi felejtve, maradok akkor az én tudom mit kotyvasztottamnál.
Szép napot!
Szia!
Ma gerinc tornára megyek a régi tornászdámba. csütötökön ráérsz egy jó kis aqua fitnessre? Aztán ha ráérsz, még csicsereghetünk egyet.:)))
Sziasztok,
kisgé, benne vagyok. Én ma megyek 6-ra, azt hiszem, hogy alakformáló torna lesz. Jössz?
Ekka!
Ez a tök jó, hogy nem megy a sok evés! Ez már nagyon jó!
Szia Kata!
Nem tudom, én még nem ettem, ha nincs benne cukor, meg hatszáz féle E, akkor jó lehet. Én túrókrémet ettem, abba legalább azt tettem, amit csak akartam!
Ma laza nap volt--- tele engedélyekkel.
pl.vadas+knédli
kis gesztenyepürcsi
pár db. nápolyi
Jól esett, elég volt. Holnaptól ismét éljenek a jó szénhidrátok:)))))))