South Beach (beszélgetés)
hogy hogy?
Nem lehet, hogy a szerecsendió miatt? Szoktál beletenni?
hogy hogy?
Nem lehet, hogy a szerecsendió miatt? Szoktál beletenni?
Ha esetleg nincs apritógéped, lehet hogy turmixgép is megteszi...ez csak mintha olvastam volna valahol, próbálni még nem próbáltam!
Ja és valaki kis szerecsendiót is tesz a karfiolos változatba...én minidg kihagyom, nem nyerte el a tetszésem:(
Egy kis light margarint szerintem tehetsz bele, nagyon jó izt ad neki:)))
Kiváncsi vagyok hogy sikerül nektek!
Ügyeskedjetek mindketten!:P
Köszönöm !
( azért egy kicsikét szomorú vagyok...:-((
Na megvolt az első ebéd !
A többiek mind ettek az asztalra kirakott krémes sütiből !!! Istenien nézett ki !!!
De én ( EGYEDÜL ) nem ettem belőle, ezért nagyon remélem,hogy én is istenien fogok kinézni két hét múlva !!!
Ezt tutira kipróbálom.
Mondjuk karfiolból, és azt fogom füllenteni, hogy krumplipüré :-))
majd keresek zsírszegény margarint hozzá (azt remélem lehet ! )
Majd megírom, hogy sikerült-e az átverés ...
Hali,
"Viszont a joghurtot és kefírt eheted!"
Ez = csak natur joghurt ? A diétás gyümölcsöset sem lehet ?
Azt már sajna megértettem, hogy a gyümilékben rengeteg a cukor.
Köszi !!
Direkt hoztam a boltból karfiolt és brokkolit. Ma pürét fogok vacsizni :)))))) Ez nagyon fininek tűnik. Biztos az. mad holnap megírom milyen volt. :)
Akinek venenk még jó recepjei tegye közzé légyszi légyszi...
Ja és tényleg előtör a kreativitásom vizsgaidőszakban...bármi mást szívesen csinálok, ha nincs benne egyetlen paragrafusjel vagy jogszabályhely sem. :)))))))
Szia!
A Karfiolbrokkolipüré nagyon egyszerű de annál finomabb!:P
A karfiolpürét hamis krumplipürének szokták emlegetni...
Megpárolod a zöldségeket jó puhára, ha van apritógéped akkor abba beleteszed az egészet, ha nincs villával összenyomkodod őket. Kis light vagy fat free tej-só-bors- itt kinnt Amcsiban lehet kapni fat free vajat, még azt is beleszoktam tenni+ plussz kicsit megspékelni parmazsán sajttal:)És ezt az egészet össze kutyizod, közben kóstolgasd!Én imádom őket!
Múlkor kelbimbópürét csináltam! Az is mennyei volt:)))
Majd mesélj, hogy izlett, hogy sikerült ha kipróbáltad!:)
sziasztok!:)
Látom már Kisgé minden kérdésre válaszolt:)
Viszont és annyit hozátennék, hogy most kerestem direkt ki a könyvből a zöldbabot,mert nagyon izgatta a fantáziámat ez a dolog...
A zöldbab az alacsony glikémias indexű kajkhoz van sorolva, és szabad az első szakaszban!
Én is ettem ,többször is :)
Viszont amin kiakadtam, hogy a tejet tiltja...nem tudom hogy nézhettem el ezt eddig:(((
Akinek van könyve megnéné???? Előre is köszike!
Mókica
ami gyümölcsös, az tabu!:) A gyümölcsnek nagy a cukortartalma és megemeli a vércukrot. A gyümölcslé, meg olyan hatású, mintha cukrot kanalaznál egy tálból. Tehát nem!
Viszont a joghurtot és kefírt eheted!
A zsírszegény, 0 %-os vagy ,1,5 %-os gyümölcsös jughurtok se férnek bele az első két hétbe ?
Asszem tudom is a választ : NEM.
De azért erősítsetek meg !
Csak sima natur joghurt mehet ?
A kefír az jó ?
Majd belejövök ám, csak még most az elején vagyok ilyen bizonytalan.Mindenáron szélesíteni szeretném a termékpalettát..persze olyanokkal amiket szeretek :-))
A Molke tejsavópor összetevőit megnézem pontosan.
bebibm
Nem csesztél el semmit, van ahol első szakaszba sorolták, de én nem ettem semmi ilyet. Nem lesz semmi gond, hogy ettél belőle.:)))
A Molke nem tudom jó-e, még így sem. Mekkora a ch tartalma és a többi?
Hát bizony semmi ch nem mehet, de csak 2 hét, kitartás!
Hát, röviden a betegség: a méhnyálkahártya ismeretlen okból elvándorol különböző belső szervekre, ahelyett, hogy a menstruáció során többi "társával" eltávozna. Ott , ahol van, megtapad, majd minden egyes hónapban bevérzik, csak épp onnan már nem tud eltávozni. És jókora görcsöket okoz. Ennél persze bonyolultabb kicsit, de a lényeg ez. Az orvosok sem tudják, mi lehet ennek az oka, de most már legalább felismerik. (Már aki...)Állítólag a meddőségnek is lehet oka, engem ez elkerült(3 gyerek:)) Annyit tudnak vele csinálni, hogy hormonkezelést adnak rá (én ezt elutasítottam), vagy leégetik, amit tudnak, ez viszont műtét.
Hát, ennyi.