Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » South Beach fórum

South Beach (beszélgetés)

❮❮ ... 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 ... ❯❯
330. K Kata (válaszként erre: 324. - Kisgé)
2006. febr. 3. 18:02

Köszi nagyon!

A reggeli...hát majd meglátom. Mi a helyzet szerinted a Norbi rudival?

Csudaszép estét:

Kata

329. kisgé (válaszként erre: 328. - Ekka)
2006. febr. 3. 15:07

Hogy csináltad a kókuszgolyót?

A túrógombi nálam a csúcs!:))))

Na, jó szénhidrátokban gazdag étkezést kívánok a hétvégére!:)))

328. Ekka (válaszként erre: 327. - Kisgé)
2006. febr. 3. 12:56
Édes vagy. Imádlak:))) Gyártottam zabpehelyből kókuszgolyóbist, vacsira pedig túrógombit eszünk:) nyami:)))))
327. kisgé (válaszként erre: 326. - Ekka)
2006. febr. 3. 10:56

Mivel már 4 hónapja kemény diétázol, nem szabad megörjíteni a tested-lelked. Ilyenkor egész egyszerűen ne állj mérlegre, mikor piroska van!:))))

Na, hajrá, aztán nyugi van, már most nagyon csinike vagy!

326. Ekka (válaszként erre: 325. - Kisgé)
2006. febr. 3. 10:00

:))

Rendben hallgatok Rád. Du. majd alkotok valami zabkorpás finomságot és azt fogom enni uzsira.

Lehet, hogy fenn (fejben) vannak gondok. Most, hogy itt van piroska teljesen megőrült a testem.. kg-ok ugrálnak föl-le és már magam sem tudom, hogy lenne jó:)))) Te eldöntötted és ezt köszi:))

325. kisgé (válaszként erre: 322. - Ekka)
2006. febr. 3. 09:50

Ekka drága!

Nem billentél helyre! Mit keresel az első szakaszban????? Hidd el, nem fogsz tőle fogyni. Inkább nyomd a második szakaszt, egyél zabkorpás cuccokat, 1 szelet tk kenyeret, gyümit egy nap. Hidd el, ez olyan mint az Atkinsnél, hogy növelni kell a ch bevitelt, attól fog beindulni a fogyás. Na meg ne feledd, ezek jó szénhidrátok, amiket eszünk!!!!

Drága, ne kínozd magad!:)))

324. kisgé (válaszként erre: 321. - K Kata)
2006. febr. 3. 09:48

Kata!

Mindenképp eröltesd a reggelit, a könyvben is benne van, miért fontos. Ha mást nem, egyél egy főtt tojást, vagy egy kis darab sajtot, egy szelet sonkával. Először nehéz lesz, meg nem fogod kívánni, de egyszer csak rászoksz. Azért tudom, mert évekig napi kétszer ettem, reggelire semmit és aztán mióta magamra eröltettem a reggelit, sokkal jobb a napom. Na meg nagyon lemegy a cukrod, ha délben eszel először.

Nyugodtan igyál kávét, én napi hármat iszom, 1,5%-os tejjel és lefogytam! Nem ez fog visszatartani!

g

323. Mókica (válaszként erre: 322. - Ekka)
2006. febr. 3. 02:17

Ügyes vagy baba! :)

Minden rendben lesz....1 héten 1× tett meg mindig...majd térj vissza a régi kajáláshoz..meglesz az eredménye!:))

Sok sikert az első szakaszhoz!:)

Puszó

322. Ekka
2006. febr. 2. 18:49

Szia Mókica, Kisgé:)

Köszi a bíztatást és a felrázó/"megrázó":D szavakat, helyre billentett. Kényeztettem magam egy picit aztán most az I.szakasznál tartok újra. Most erőt érzek hozzá, mert piros napok után 2hétig mindig jól bírom a strapát, nem vagyok kívánós:)))

321. K Kata (válaszként erre: 320. - Kisgé)
2006. febr. 2. 18:49

Szia!

A túrókrém fincsi és imádom. 5X nem bírok enni, nekem a reggeli valahogy kimarad úgy cirka 25 éve az életemből. Ebédre ma húsleves ( fél csirkemellel)uzsi egy Danon natúr Aktívia, vacsi pedig 15 dkg túrú+tojás+citromhéj+édesítő (fincsi nagyon) ja és még benyomtam egy Norbi rudit ez baj??? Meg akartam kérdezni, hogy mi a helyzet a kávével 0,5%-os kevés tejjel, édesítővel??

Kitartok ma is!!

320. kisgé (válaszként erre: 319. - K Kata)
2006. febr. 2. 14:08

Szia Kata!

Írd le nyugodtan, miket eszel és hányszor! Meg ugye eszel 5x és eszel jó kis túrókrémet is, az tartja a lelket az emberben!:))))

Én tegnap is, meg ma is második szakaszosan ettem, mert az utóbbi 3 hétben össze-vissza. Asszem holnaptól, vagy szombattol indul az első szakaszom!

HAJRÁ!!!!!!

319. K Kata (válaszként erre: 318. - Kisgé)
2006. febr. 1. 21:12

Szép estét!

A mai nap OK. Sőt még most jöttem meg egy órás stepről. Ez beválik, mert annyi folyadékot löttyintek magamba -ásványvíz formájában,hogy kajának nem marad helye a gyomromban.

Egyébként volt ma egy pillanat, mikor meginogtam, de rájöttem milyen ciki volna azt írni Nektek, hogy már az első napon megbuktam.

Kitartást mindenkinek!!!

318. kisgé (válaszként erre: 317. - K Kata)
2006. febr. 1. 15:55

Szia Kata!

Üdv a klubban!:)))

Simán hamar leadod azt a 4-5 kilót, mert ha most híztad vissza 1 hónap alatt, ugyanennyi idő leadni is. Én is most kezdem épp újból.

g

317. K Kata
2006. febr. 1. 13:41

Sziasztok!

Magamról annit, hogy Katának hívnak,39 éves vagyok, van két fiam (15 és 13.

Tavaly novenberben és decemberben már diétáztam egy nagyot 63 kg-ról le is fogytam 55-re, de úgy kiéheztem, hogy januárban csak ettem ettem, így ma reggelre 60 kg-ot nyomok a 164 cm-hez.Tudom ez volt a legrosszabb amit tehettem, ezért "tudományosabb" alapokra helyezkedem.

Mától szent elhatározás, hogy elérem a kitűzött 52 kg-ot a tavasz végére. Jó olvasni Benneteket, mert erőt adtok, jók a receptek, megpróbálok beszállni én is amennyiben időm engedi.

Mindenkinek csudaszép fogyós napot:

Kata

316. kisgé (válaszként erre: 314. - Ekka)
2006. febr. 1. 09:53

Szia Ekka!

Pont azt akartam írni, amit Mókica. Ezért mondtam, hogy kötelező bűnözni, mert nem birod egyszer csak tovább!

Amúgy meg a 3-4 kg miatt ne görcsölj, én másfél éve nem adtam le a maradék 2 kilómat, de már nem görcsölök, úgy látszik, ez az a súly, ami a testemnek kell. Lehet, hogy itt egy időre meg fogsz állni, arra törekedj, hogy tartsd a súlyod és finomakat egyél-persze főleg lájtot.

315. Mókica (válaszként erre: 314. - Ekka)
2006. jan. 31. 23:09

Sziasztok!

Ekka szerintem ez teljesen normális!

Kiéhezett a szervezeted!!!

Igernis tessék néha valami édességet is enni, ha MÉRTÉKKEL eszel nem lehet baj!!!!

Mert látod, most szegény szervezeted valami finom kiált végre!!!

Figyelj ezekre a jelekre!:)

És lehet ezért nem is fogysz, mert a szervezet tartalékol! :O

Nekem is volt ilyen. hogy nem ettem sokáig semmi édeset, liszteset....szal ami tilos ugye..majd kiéheztem..bezabáltam....és mi történt???

Másnap könzebb voltam mint előtte :P

Jó mi????

Néha iktass be valami finikét.

1 héten ha egyszer eszel édességet nem fogsz elhizni!

Próbálgasd magad! :)

Ügyeskedj!

Puszi mindenkinek!

314. Ekka
2006. jan. 31. 18:49

Jöttem panaszkodni:(((

Elmúlt 4hónap diétázás alatt szinte mindent szóról szóra betartottam... és most, hogy kb. 3-4kg választ el az "álmomtól" elhasalok. Már nehezemre esik betartani a szabályokat, hol ez, hol az becsúszik. Nem nagy dolgok, de ott vannak. Pl. mikor nem lehet gyümit enni szinte megőrülök érte v. pl. eddig nem kívántam az édességet most meg még a gondolatától is végem van.

"Normális" ez???:((((

313. kisgé (válaszként erre: 312. - Zsibi)
2006. jan. 31. 13:30
Köszönöm szépen!:))))
312. Zsibi (válaszként erre: 307. - Kisgé)
2006. jan. 31. 13:19
Kicsit megkésve bár.... de NAGGGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK KISGÉ!!!
311. kisgé (válaszként erre: 310. - Ekka)
2006. jan. 31. 09:16

Szia!

Köszike!:)

Szerintem jól ettél! Reggelire ehetsz már teljes kiőrlésű kenyeret is 1 szeletet.

310. Ekka
2006. jan. 30. 20:03

Először is Kisgének Boldog Szülinapot.:))

Úgy döntöttem, hogy átlépek a II.fázisba, ma már e szerint ettem. Igaz, hogy 2 nap múlva telt volna le az I.sz., de annyira kevés volt a ch, hogy nem moccantam semmit ill. ingáztam 61,2kg és 60,8kg között.

Leírom mit ettem aztán várom, hogy jó-e v. sem.. Mivel dolgoztam nem volt időm főzni, így nem a könyv szerinti étkeket ettem.

R: 0%-os joghurt 2tk. zabkorpával

T: 50g z.pehelyből + 1,5 dl tejből kása

E: olajos hal, paprika, ubi

U: 1db narancs+ 10sz. mogyoró

V: 3db túrógombóc (itteni recept szerint)

309. kisgé (válaszként erre: 308. - :Zsuzsi:)
2006. jan. 30. 13:57

Köszönöm!!!

Én ki akarom azt is próbálni, én képes vagyok elmélyülni,meg ilyenek!:)))

Na, akkor jövő héten készülj, megyünk valami tornára!!!!

308. :Zsuzsi: (válaszként erre: 298. - Kisgé)
2006. jan. 30. 13:54

Sziasztok,

kisgé, nagyon-nagyon boldog szülinapot! :)

Persze, megnézhetjük a dance aerobicot is. Én voltam 1x jógázni (nem a Momba) és nem jött be.

307. kisgé (válaszként erre: 306. - Mókica)
2006. jan. 30. 09:51

Köszi drága!

Öregebb lettem és új lappal kezdtem a 31. évemet......Tök jó!:)))

306. Mókica (válaszként erre: 304. - Kisgé)
2006. jan. 29. 13:42

KISGÉ!

NAGYON NAGYON BOLDOG SzILINAPOT KIVÁNOK NEKED!

MILLIÓ PUSZIKA!

Mokica :)

305. Manócska (válaszként erre: 304. - Kisgé)
2006. jan. 27. 16:44
Jó hétvégét, csak egészséges kaját!
304. kisgé (válaszként erre: 303. - Manócska)
2006. jan. 27. 16:22

Az Ez a diéta a szintentartásra is kiváló, másfél éve lefogytam és most már azért eszegetek, mégsem hízom gyorsan!:)

Na, hajrá, hétfőn találkozunk virtuálisan!

Pussz:g

303. Manócska (válaszként erre: 302. - Kisgé)
2006. jan. 27. 16:10

Igazad lehet!

Nem holnapra gondolnám lefogyni a maradékot!

Majd megpróbálok mértékletesen, de normális mennyiséget enni abból, amit szabad, mert különben az emésztésem ellenem fordul és az meg nem jó.

De mondjuk reálisan 2-3 hónap alatt el tudom érni szerintem a kitűzött 62-őt (az már csak 4kg) úgy, hogy már "csak" megtartani kelljen.

302. kisgé (válaszként erre: 301. - Manócska)
2006. jan. 27. 15:54

Szerintem 5-6 kiló súlyfeleslegnél ne is várj 1 hónap alatt 10 kg fogyást!:)))

Ezért a kis minuszért meg kelll ám küzdeni! Igen, az sem jó, ha nem eszel eleget. Igen, ennyit ehetsz, sőt, az első időben mindenképp 5x egyél, ez nagyon fontos. Amiket felsoroltál, ezekből lehet enni. Arra figyelj, hogy ezekből se edd túl magad, csak annyit, amennyivel jól laksz.:)

2006. jan. 27. 15:20

Hú, akkor ez azt jelenti, hogy ha reggelire eszem tojást vagy virslit, uzsira sajtot vagy egy joghurtot (ha kell még egyáltalán a reggeli után), ebédelhetek salátát mondjuk tonhallal és vacsorára is mondjuk zöldséget husival, és ettől még fogyni is fogok???

Olyan hihetetlennek hangzik...

Én csináltam egy ideig az Atkins féle diétát. elkezdtem és 4 hétig csináltam az alapszakaszt, de 1 kilót fogytam összesen... lehet az, hogy azért, mert nagy lendületemben mindeben visszafogtam magam és nem ettem eleget abból se, amiből lehetett volna és így a szervezetem MINDENT magában tartott kiéhezettségében?

Szerinted?

❮❮ ... 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook