Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » South Beach fórum

South Beach (beszélgetés)

❮❮ ... 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 ... ❯❯
420. kisgé (válaszként erre: 419. - Pbarbi)
2006. ápr. 25. 15:37
Én csak az SBD-t próbáltam, nekem az Atkins nagyon durvának tűnt és nekem nagyon bejött.
419. pbarbi (válaszként erre: 417. - Kisgé)
2006. ápr. 25. 15:35

Nagyon köszönöm!!!

Te eszerint élsz? Vagy atkins-ezel? Melyik volt hatékonyabb számodra, ha mindkettőt próbáltad volna?

418. straniera (válaszként erre: 415. - Kisgé)
2006. ápr. 25. 13:57
Köszi szépen!
417. kisgé (válaszként erre: 416. - Pbarbi)
2006. ápr. 25. 13:47

Szia!

Annyiban hasonló, hogy a szénhidrátokat kell elhagynod, illetve kicserélned jobb szénhidrátokra. Van egy 2 hetes első szakasz, amikor úgy eszel mint Atkinsnél, csak zsíros husok helyett soványabbakat, ehetsz zsírszegény tejtrmékeket is, meg olajos magvakat. Aztán visszahozhatod az étrendbe a kenyeret, de csak teljeskiőrléűt, ehetsz sok finom zabkorpás kajákat és édességeket. Inkább több mint az Atkins, többet enged annál. Norbihoz annyiban hasonlítható, hogy első szakaszban 1-es kódot ehetsz, továbbiakban már kettest is. Csak ugye struktúráltabb és elég következetes is.

Itt megtalálod a teljes leírásokat is:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

416. pbarbi
2006. ápr. 25. 13:34

Kisgé!

Ennek a south beachnek mi a lényege? csak pár mondatban mesélj kérlek róla. és az Atkinssel és a norbival vagyok képben...hasonló?

415. kisgé (válaszként erre: 414. - Straniera)
2006. ápr. 25. 13:32

Szia!

Itt van ezeken a linkeken sok jó recept, köztük zabkorpás is:

[link]

[link]

[link]

[link]

Akkor fogtok első szakaszt csinálni? A férjed is, mert nála ugye az egészsége is fontos.

Ezzel a diétával nem izmot, hanem zsírt veszítünk, tehát ha kitartóak vagytok, mindenki eléri a kívánt súlyt és meg lehet édesíteni az első szakszt is. Fent van a cikkek között étrend is, azt is töltsd le.

414. straniera (válaszként erre: 413. - Kisgé)
2006. ápr. 25. 12:40

Köszi! Honnan tudom a zabkorpás recepteket letölteni? Ez jó ötlet, mert abból már csináltam édességet nekik, és mindenkinek ízlett.

Amitől tartok egy kicsit, az az első szakasz, ha azt kibírjuk, bizti ad egy löketet a dolognak.Ha még fogyunk is tőle, az ugyebár igazolja, hogy nem csupán a szenvedés a lényeg, hanem hatása is van. Csak hát azt nem tudom senkinek garantálni, hogy mennyit fog fogyni, mert mindenki másképp működik...

Az logikus lenne, hogy minél nagyobb súlyfelesleg, annál nagyobb fogyás, de ez végül is nem biztos.

413. kisgé (válaszként erre: 411. - Straniera)
2006. ápr. 25. 11:15

Másodikkal nyomom tovább, de a lájtos verzióval, azaz napi egy kis szénhidrát lesz megengedett: vagy tk kenyérke, vagy zabkorpás lepény, süti, ilyenek.

Ja, a zabkorpás reciket is töltsd le, mert nagyon jók!

412. kisgé (válaszként erre: 410. - Straniera)
2006. ápr. 25. 11:14
Igen, leveleztünk már erről. Hát nem könnyű! A bánatevés az nagyon veszélyes dolog, főleg egy kamasznál.:) Jól csináljátok, a hűtőben nem lehet olyan,amit nem szabad ennetek. Igazából ha csak áttértek a második szakasz szerinti evésre: kenyér helyett teljeskiőrlésű kenyér, vagy rozs kenyér, tk tészta, krumpli és rizs helyett zöldség (bár néha hagy egyenek egy kevés rizst és főtt krumplit). Rántott hús helyett grillezett husik, vagy egy kis tejszínes csirke sajttal, zöldségekkel. Csoki helyett norbi rúd, norbi puding, vagy rengeteg jó kis édesség receptünk van: túrógombóc, császármorzsa, tejbegríz......A férjed tutira jól fogja érezni magát és fogyni fog. A legkisebb gyerkő rágcsálhat este zabkorpás édességeket, vagy zöldséget, Ti meg a lányoddal szintén. Ha mindenki benne van a buliban, sokkal könnyebb, mintha csak Te diétáznál. Na és férjed, hajlandó?
411. straniera (válaszként erre: 409. - Kisgé)
2006. ápr. 25. 10:56
Első szakasszal kezded majd az SBD-t a zöldségkúra után, vagy ilyenkor mehet a második?
410. straniera (válaszként erre: 409. - Kisgé)
2006. ápr. 25. 10:55

Hát ez az, elkezdeni...A másik fórumon már írtam, hogy nálunk valójában mindenkinek kéne ( öttagú család...), már úgy érzem, rábeszélés tekintetében jól állok, most abban maradtunk, hogy "feléljük" a héten nagyjából az itthon fellelhető maradékokat, aztán hajrá! Mondtam a páromnak( ő kb. 150 kg és cukros:((( ), hogy ha mi nem csináljuk, akkor a gyerekek sem fogják. Akik kamaszok, és persze nem az a legfontosabb szempont, hogy mi mit javaslunk szülőként. A legkisebb igazából, akinek nemcsak 1-2 kg feleslege van, ő 12 éves, és róla tudom, hogy tényleg meg van ijedve, és le is szeretne fogyni, de rettentően szeret enni. És most már ő is amolyan "bánatában is evős" fajta.

Mi meg a nagylányommal az abszolút csokifüggők...Szép kis csapat, nem???

Úgyhogy most gyűjtöm a recepteket, tudod azt írtam, hogy a grillezett lazac nem fér bele pénzileg, muszáj előre néhány nappal megtervezni a menüt, hogy ennyi emberre tartható legyen.

409. kisgé (válaszként erre: 406. - Straniera)
2006. ápr. 25. 09:08

Szióka!

Mizu, már elkezdted a diétát? Igen, gyere és írj ide is, meg van egy két SBD topik még, majd felhozom őket.

Én most még ma holnap zöldség kúrázom, aztán újra, illetve vissza az SBD-hez!

408. kisgé (válaszként erre: 405. - Mókica)
2006. ápr. 25. 09:07

Szia Baba!

Igen, én is azt látom magamon, hogy el kezdtem össze-vissza enni, meg hát volt egy húzós időszakom: nyelvvizsga, szakítással és költözéssel spékelve. Elég jól álltam a sarat, de azért eszegettem. Szépen felkúszott 3-4 kg(ebben izom is van, mert többet mozgok, mint előtte). Azztán rohadt nehéz volt az első szakasz, mikor 2* is végig csináltam, áadásul fél kilót, ha fogytam. Most elkezdtem mozogni és ez a zöldségdiéta, érzem, beindított valamit. Holnap után méreckedem megint, remélem, marad a -1 kg, mert ez óriási eredmény. Aztán lájtos második szakasz jön.

A kérót nagyon szeretem, nagyon jól kijövünk a lakótárssal, így minden nagyon szuper, nagy mázlim volt!

A pasik? Hát vannak körülöttem, egyik túl öreg, másik túl fiatal, az ráadásul meg is szivatott, de van még egy, aki tetszik. Nagyon jól elvagyok most pasi nélkül, higgadt vagyok, nyugodt vagyok. Nincs férfiundorom, de nem is rohanok sehová. Valamilyen csodálatos oknál fogva én olyan kiegyensúlyozott vagyok, hogy szinte hihetetlen. Az exet totál kihevertem, már cseppet sem izgat, szóval minden hawaii.

Nálad meg az a több ch evés milyen eredményt hozott? Most akkor gyakorlatilag Te is zöldségezel? Ne fogd fel mereven, hiszen nincsen semmi baj a súlyoddal,meg sportolsz is és nagyon keményen kitartó vagy. Szerintem túl nagyok az elvárásaid magaddal szemben.

Nálad magánélet hogy áll? Mikor jössz haza?

Írjál, puszka.

2006. ápr. 25. 08:43
Szóval nem is feléleszteni, merthogy látom, hogy itt vagytok, csak kissé szétesett vagyok:)))
2006. ápr. 25. 08:39
Sziasztok! Elkezdtem olvasni ezt a fórumot, és miután én is leendő "sdb-fogyizó" volnék, gondoltam, jó lenne feléleszteni. Mit gondoltok? Hol vagytok, mit csináltok mostanában?
405. Mókica (válaszként erre: 404. - Kisgé)
2006. ápr. 25. 03:46

Hellóka!

Elősször is gratulálok, hogy ilyen ügyesen állod a sarat a zöldség diétával!;)Biztos meg lesz az eredménye!

Kiváncsi vagyok fogsz e még fogyni! Mindenképpen mesélj!

Hogy mizu?

Minden okés, azóta is elsószakazozom, minden jól megy...eggy dolgot elvétve ...:(

Még semmit nem fogytam, pedig egy falat ch-t nem ettem,kivétel a zöldségeket...ma volt az 5. napom

De nem keseredem mert érzésre sokkal könnyebb vagyok...

Biztos az a sok hülye össze vissza bezabálálással,majd no evéssel rontottam el az egészet...amúgy erre irtam múlkor is, hogy felborult a szervezetem.

Mert ugye iszonyat ch szegényen ettem egy ideig, majd kiéheztem, és jött a bezabálás, de azt ne úgy képzeld el, hogy megettem 1-2 kocka csokit..ááá

Inkább le se irom....majd megint megszoritások...ezt játszottam pár hónapik! Tiszta ciki!

Na de most már előrefelé nézek, belátom, hol hibáztam és helyrehozom, csak ugye a szervezet se tudja ezt sok felgyülemlett feleslet pár nap alatt kipucolni...igy turelmesen nyomatom az sbd-t,kéthetente 1 nap böjt és torna!

Lesz ennek eredménye tudom, csak nem 1-2 hét alatt!

Na hát csak ennyi van nálam!

Most történt bennem valami ,ami megmozditott, és adott egy olyan határozottságot, hogy érzem, MEGTUDOM csinálni!

Csak szar, mert mikor elősször sbd-vel fogytam le akkor még nagyba dohányoztam, csak úgy peregtek a kilók...most meg...hmmmm...ez van.....visszaszokni ezért nem fogok! Csak észrevettem, hogy ha cigizem sokkal könnyebben fogyok, valahogy másképp működik a szervezetem...

Mindegy, megteszem a tőlem telhetőt (diéta-torna) és elfogadom magam , mert nem vagyok duci, csak a régi vékonyságom már nem ugyanolyan. Változnak az idők, csak eltelt 3 év azóta!

Neked milyen az új pecó? Megszoktad már? Pasik??,:)

Puszika

404. kisgé (válaszként erre: 403. - Mókica)
2006. ápr. 24. 13:46

Köszike drága, holnap lesz időm, átböngészem, mert én már tudok angolul!:))))

Mizu?

403. Mókica
2006. ápr. 24. 12:00

[link]

Itt van még 1 oldal ;)

402. Mókica
2006. ápr. 24. 11:53

Halika csajok!

Ha esetleg valaki tud angolul, látogasson el ide erre az oldalakra, hátha talál valami fincsi új receptet ;)

Sok sikert

Puszika

[link]

[link]

[link]

[link]

401. kisgé (válaszként erre: 400. - Mókica)
2006. ápr. 20. 12:02

Szia!

Igen, ma kezdtem. Ez fent van a cikkek között, ez a diéta. Szerintem azért jó, mert most jól méregtelenítek legalább és beindul a fogyásom. Szerintem nem is eszetlen, tök egészséges.

Mi borult fel nálad? Én azt vettem észre, hogy nem segít az első szakasz, ha fogyni akarok. Képzeld, szombat óta minden nap tornázom!!!! Ma is fogok!!!!

Gyere, aztán mesélj, mizu a kúráddal.

400. Mókica (válaszként erre: 399. - Kisgé)
2006. ápr. 20. 11:24

Helló baba!

Láttalaka a másik fórumon, meg olvastam a naplódat!

Drukkolok baba! Msjd mesélj, hogy mennek a dolgok!

Honnan van ez az 1 hetes zöldségnap? Vagy csak magad kreáltad?:P

Én ma kezdtem az első szakasszal megint, sajna kicsit felborult minden.....ha ideális ha nem nekem ez a súly, sajna nem érzem magam jól benne...kinek ez kinek az...:)

Tornát én is nyomom majd ezerrel ;)

Na akkor ügyeskedjünk :D

Hali-gali :)

399. kisgé (válaszként erre: 398. - Mókica)
2006. ápr. 18. 09:58

Szióka!

62 kg vagyok most, csöppet sem ideális!!!!!! 57 kg lenne az ideális. Az fura, hogy látszatra úgy nézek ki, mint 58 kilósan (annyira fogytam le 1,5 éve), de mégis 62 kilót mutat a mérleg. Most viszont nagyon elszántam magam. Látom magam előtt, ahogy a mérleg 57 kilót mutat. Minden nap mozgok, legalább fél órát, szigorú második szakaszt nyomok és 1 heteg zöldségkúrát fogok tartani!

Ti meg ideálisak vagytok!!!!!!!!

Pussz

398. Mókica (válaszként erre: 394. - Kisgé)
2006. ápr. 16. 16:21

Mennyi vagy most baba??? Nem lehet, hoy ez neked teljesen ideális???

Én is most,hogy tornáztam több vagyok, de viszont a tükörben meg sokkal jobban nézek ki! Feszesedek, izmosodok..lehet nem kéne ennyire makacsul ragaszkodnunk a kilókhoz??

Ahogy Ekka is elfogadta, hogy ilyen testalkat...máris jólérzi magát a bőrében! És ez lenne itt a lényeg, nem az, hogy mennyit nyomunk...;)

Hogy miket eszem, ha erdekel a naplómba minidg beirom...nyomon tudod követni!

Puszika és ügyekdj!:)

397. Mókica
2006. ápr. 15. 19:50

csaszi=csajszi

Bocsika :o)

396. Mókica (válaszként erre: 395. - Ekka)
2006. ápr. 15. 19:50

Szia csaszi :)

Tök jó hallani, hogy sikerült elérned ami mindenkinek az álma! Gratulálok hozzá!;)

Biztos vagyok benne, hogy simán meg is tartod majd ezt a súlyt, mert a szavaidból kiolvasva ráéreztél a lényegre!!! MIndent, csak mértékkel! Szuper vagy!:P

Ha van képed magadról, nagyon szivesen megmnézném ;)

Küldhetsz nyugodtan!:D

anita_sch.citromail.hu

ui: És mitől vagy még boldog??? Csak mert a végére huncutul beirtad, hogy nem csak a fogyi miatt vagy happy..ha nem titkos....:))))..esetleg...leirhatod majd ;)

Pusza!:)

395. Ekka (válaszként erre: 393. - Mókica)
2006. ápr. 11. 18:43

Szevasz:-)

Fogyi beszüntetve, már csak egészséges életmód van ill., ha megkívánom eszem tésztát (húsos, zöldséges), krumplit, rizst továbbra sem. Csoki, süti mértékkel.

57-59 kg közt ingadozom, de ez így jó nekem a 175cm magasságomhoz.

Végre valahára belátom, hogy vékuska lettem, talán túlságosan is. Eddig nem hittem el senkinek egészen addig még egy ruha próbánál megvilágítva a próbafülkében megpillantva magam egy izmos ám vékony nő nem kacsintott rám vissza:-) Túl nehezek a csontjaim széles a vállam, csípőm..Olyan NDK-úszónős:D Szóval jóval kevesebb kg-nak nézek, ki mint amennyi vagyok.

Végre elmondhatom, hogy megcsináltam, elértem, amit szerettem volna. Boldog vagyok ám nagyon, de nem csak ettől;-)

394. kisgé (válaszként erre: 393. - Mókica)
2006. ápr. 11. 11:15

Szia!

De rölük, hogy felébresztetted elhalt fórumunkat!:)))

Én nyomom a kúrát, de semmi eredmény!:( Most heti 5* mozgok, hátha elindul valami!:)))

Most akkor miket eszel, írd már le nekem. Ez a nehéz, kitalálni, mit lehet és mit nem!

393. Mókica
2006. ápr. 11. 01:53

Hellóka csajok!:)

Hogy vagytok?

Kisgé sikerült már valamit leadni abból a 3 kilóből???;)

Ekka??? HOgy állsz a fogyival??? KIlók??? Gyere mesélj!

Zsuzsi??? Kukkants be néha ha tudzs!:)

Puszika!

Én is újra SBD-zem, csak most már nem számolom a ch-t annyira drasztikusan mint eddig! Eddig ezért nem éreztem én ezt a diétát, mert túl keményen fogtam..minden cukormentes volt...low carb volt...

De ugye mellette fizikai munkát végzek minden nap, meg tornázom is...

Csoda, hogy állandóan szédelegtem?? Majd elkeztem mérhetetlenül falni...és ez igy ment!!!

Elkezdtem a zóna diétát is...hááát, eleinte jó volt, majd megint kiéheztem...nekem nem szabad számolgatni!

A másik amire rájöttem, hogy az utóbbi pár napban kipróbáltam, hogy 3× eszem egy nap mint régen, és ugyan azt mint a párom..csak lassan rágvam, sokkal kevesebb mennyiságet...ebben volt rizs,krupli,tészta....minden amit ő evett..

Hát az a pár nap kész kinszevedés dolt a szervezetemnek..az igaz, hogy nem szédelegtem, energikus voltam, mert ettem ch-t rendesen, de a hasam totál készvolt! Egyszerűen alig tudta megemeészteni ezeket a hagyományos kajákat...durva,nem????

Teljesen megszokta már a pocakom, hogy nem keverem az ilyen nehéz ch-kat mint mondjuk a risz,krumpli..stb...fehérjével..

Mert ugye amióta az sbd-zem mindig valami párolt-sült zöldséggel,salátával ettem a husikat..az nem volt baj, ha rántott is volt a hús, de magas ch-értékű köret mindig elmaradt...

Szal a tapasztalat, ha tetszik nekem ha nem....én ilyen vagyok! Ezt kell elfogadnom, és igy kell ennem, különben csak szenvedek a puffadásdtól, hasfájástől egész nap....:(

Végre valahára csak megtanulom, hogy mi jó nekem!

Bocs a szómenésért!

Szal sokszor benézek mostantól ide,újra ;)

Puszika:))))

392. kisgé
2006. márc. 30. 13:42

Eltüntünk!

Zsuzsi! Mi van veled????? Ekka?

391. kisgé (válaszként erre: 390. - :Zsuzsi:)
2006. márc. 17. 16:04
az igen, nagyon belendültél! Csak így tovább.
❮❮ ... 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook