Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » South Beach fórum

South Beach (beszélgetés)

❮❮ ... 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 ... ❯❯
390. :Zsuzsi: (válaszként erre: 389. - Kisgé)
2006. márc. 17. 16:02

Szia,

Sajnos nem tartottam meg. Ez a bajom. vége a fogyókúrának és elkezdek zabálni. :(

De legalább járok tornázni. A héten voltam 2x, ma is megyek, illetve szombaton és vasárnap is.

389. kisgé (válaszként erre: 388. - :Zsuzsi:)
2006. márc. 17. 10:37

Szióka!

Igen, vagy 2 hete nem láttalak!

A leadott kilóidat megtartottad?

Én most konstatáltam, bizony 2 kilót híztam, van egy referencia szoknyám, ami neccesen jön fel, tehát kő kemény leszek, míg 3 kg le nem megy!!!!! Sportolok minden nap, meg nuku sok kaja! Max reggelire 1 tk kenyérke.

Majd azt a diétát le tudod írni, hogy a porokon kívül még mit lehet?

388. :Zsuzsi: (válaszként erre: 387. - Kisgé)
2006. márc. 17. 08:35

Sajnos...

Már én is jó rég jártam erre. :(

Teljesen rákattantam a wiw-re. Ismeritek?

Egy csomó ismerőst találtam, köztük 4 osztálytársat, akikkel kb. 10 éve nem találkoztam.

Diétával semmi, próbálok odafigyelni, hogy mit eszem, de most inkább ráerősítek a tornára. 27-én megyek 3 napra Amszterdamba (munka), hazajövök, és utána el akarom kezdeni a Pokrivtsák Móni féle diétát. A barátnőméknél már lehet kapni. Majd referálok.

Puszi Nektek.

387. kisgé
2006. márc. 16. 09:06
Csak lecsúsztunk...
386. kisgé (válaszként erre: 385. - Okina)
2006. márc. 14. 09:03

Ez érdekes!

Mennyi jött vissza? Szerintem nézd meg gyümi nélkül, a tej és tejtermékek jók így is. Eddig ezeket etted, nem? A gyümi az új, amit behoztál, igaz? Attól lehet éhesnek lenni, mert felnyomhatja a vércukrot. Gyümit szerintem iktasd ki pár napra, nézd meg, mi történik. Közben vezesd be a tk kenyeret reggelre, kell a ch!!!!

385. okina
2006. márc. 13. 16:21
Most a 2. szakszban valamennyi visszajött, úgyh valamit vissza kell vennem. A gyümölcsjoghurtról(diétás v 0%-os) vagy a gyümölcsről mondjak le? És elég, ha 1,5%-os tejet iszom, v inkább 0,5-0,1%-ost keressek? Most nagyobb lett az étvágyam és arra gondoltm, h az édesítőszer is okozhatja. Szóval egyenlőre "oknyomozok".
384. kisgé (válaszként erre: 383. - Okina)
2006. márc. 9. 13:17
3 kg két hét alatt? Az nem semmi, gratulálok! A többi is pikk-pakk lemegy majd! A naplóírás jó, tényleg ellenőrizheted vele magad!
383. okina
2006. márc. 9. 10:11
3 kg. Így most 53 kg vagyok. Már csak 1-2 kg-t szeretnék leadni. De tudom, h sokkal több hangsúlyt kell fektetnem a mozgásra.Igyekszem majd rávenni magam, h írjak naplót, ha nem is naponta. Ilyenkor sokat segíthet, h ellenőrizni tudom magam.
382. kisgé (válaszként erre: 381. - Okina)
2006. márc. 8. 10:16

Szia Okina!

Nagyon ügyes vagy!

Mennyi ment le?

Nem baj, ha vársz a kenyérrel, ilyenkor nagyon óvatosan érdemes változtatni. A folyadékot igyekezz bevinni, nagyon fontos!

Pussz

381. okina
2006. márc. 7. 20:36

Sziasztok!

Már túlvagyok a bevezető 2 héten, minden ment simán. De már alig vártam, h ne tojás legyen a reggeli. Most visszavettem a diétás joghurtot és a gyümölcsöt. Most figyelem, h mi történik. Szerintem a teljes kiőrlésű kenyérrel még várok. A napi 1,5-2 l folyadék még mindig problémás, változó sikerrel teljesítem. A futást még nem kezdtem el. Majd a hónap végén, ha hazajöttünk a párommal Amsterdamból...Kitartás!

380. kisgé (válaszként erre: 378. - Mókica)
2006. márc. 7. 13:06

szia!

Már nyár óta iszom azt a napi 1,5 litert, amit eddig is kellett volna. Amikor gerinctornára jártam, akkor nőtt az izmom és akkor ugrott rám fel 1,5-2 kg, de centiben nem nőttem.

Most főleg kardiózom és figyelek a zsírégető terminusra, most talán majd lejjebb megy a súlyom, de ha nem az sem zavar.:)

A muszakát étteremben ettem és nincs hozzá receptem, de ha találok, megírom, jó?

Na pussz

379. Mókica
2006. márc. 7. 11:20

Jaj,Kisgé!

Láttam, a másik topikban, hogy muszakát ettél,krumpli nélkül...

Azt te csináltad,vagy étteremben ettétek?Mert ha házi gyártmány,érdekelne a recike :DDD

Előre is köszi :P

378. Mókica (válaszként erre: 377. - Kisgé)
2006. márc. 7. 11:18

Köszike jól vagyok!;)

Nem tudom miért lehet az, hogy eleget iszol és hizol????

Talán a szervezeted eddig nem kapta meg az elegendő folyadékot, és ezért most tartalékolna???

Érzed esetleg,hogy vizes vagy???

Mennyi az annyi amennyit megiszol???

Nem tudom mi lehet a baj?:(

Mindenesetre drukkolok! De azéer ha lehet,ne a depi miatt fogyj le! ;)

Ja,emlékszel? Én is mondtam, hogy mikor régebben tornáztam hiztam ,vastagodtam...mert nem jól dolgoztattam meg a szervezetem...

Mióta pulzuskontroll alatt vagyok, azóta jó minden,lehet nálad is ez lenne e baj?

Nem akarok okoskodni...csak hangosan gondolkoztam!:P

Na puszika mindenkinek!

ZSuzsi,mi a helyzet a kápileves kúrával?????:))))

SZép napot!

377. kisgé (válaszként erre: 376. - Mókica)
2006. márc. 6. 08:44

Szia Mókica!

Remélem Te is jól vagy!!

Mióta eleget iszom és tornázom, azóta van rajtam +2 kg, úgyhogy nem vagyok boldog. Nem is zabizok olyan sokat, mert akkor nem várnám így a fogyást. Most a depresszióval próbálkozom, hátha leadok pár kilót!:))

376. Mókica
2006. márc. 4. 11:39

Sziasztok, csak én is beköszönök!:)

Remélem mindenki jólvan és szépen alakulgattok!:)

Látom ügysen tornáztok is ;)

Kisgé miket szoktál enni??? És mennyi a mennyiség???Nagyon sokat számit nálam, hogy telezabálom magam,vagyinkább csak lightosan csipegetek...

No meg ugye lehet egy irós-vagy kefires -vagy gyüminapos böjt se ártana neked...szerintem :)

Iktass be egy böjtöt a héten, ha van rá energiád lehet 2 napos is...be kell hogy induljon újra a fogyásod!!!!

Ügyeskedj!:)

Tornázol is???

Mennyit iszol???

Ha nem iszol eleget nem fogsz könnyen fogyni...persze ez is csak az én tapasztalatom!

Minimum másfél liter, de lehetne 2 liter is a napi folyadékfogyasztásod....

Mennie kell..................... ;)

Csók mindenkinek!:)

375. kisgé
2006. márc. 3. 11:45

Jól van, néha felhozom a topikot!:)))

Elvagyok itt magamban!:)

lement rólam az a 70 dkg, ami az egy hetes 1 szakasz alatt rám jött. Nem tudom miért nem megy le a súlyom!!!!!! Bleeeee

374. kisgé
2006. febr. 28. 09:07

Sziasztok!

Megint lecsúsztunk. Mizu van?????

373. :Zsuzsi: (válaszként erre: 370. - Kisgé)
2006. febr. 23. 13:41

Szia,

has-comb-popsi tornára megyünk. :)

Sajnos én a héten még nem voltam egyszersem. :(

Akkor 6-kor találkozunk. :)

Puszi

372. kisgé (válaszként erre: 371. - Talentum)
2006. febr. 23. 10:20

Szia Talentum!

Jól van, majd gyere. Azért csinálom az első szakaszt, mert sokat ettem az utóbbi időben és kell egy takaítás, úgy éreztem. Így most megint nagyon jól érzem magam. Le is szeretnék adni 3 kilót, nem tudom, ez hogy fog menni!:)

371. Talentum (válaszként erre: 370. - Kisgé)
2006. febr. 23. 09:54

Szia Kisgé, a héten nem tudtam ránézni a netre sajnos, így lemaradtam minden tornáról, meg infóról. Szerintem a következő héttől már tudok csatlakozni.

Miért csinálod megint az első szakaszt?

üdv. Csilla

370. kisgé (válaszként erre: 369. - Kisgé)
2006. febr. 23. 09:14

Halo!

Meghalt a topikunk?:))

Nem baj, én írogatok itt magamban.

Ez a 7. napom az első szakaszban és nagyon jól belerázódtam, így folytatom. Ugyan szombaton megyek kagylót enni, de majd salival eszem, úgy máris mehet. Nem tudom, meddig folytatom, lehet, hogy hétfőig nyomom, mert érzek fogyást, de mérlegelés jövő keddig kizárva!!!!!

Ma megyek Zsuzsival edzeni, azt még nem tudom, milyen tornára!!

369. kisgé
2006. febr. 20. 10:44

Sziasztok!

Nagyon lecsúsztunk, csajok!

Én 4. napja első szakaszozom megint és egész jól megy!

368. kisgé (válaszként erre: 367. - :Zsuzsi:)
2006. febr. 14. 12:05

Szia Zsuzsi!

Én itthon maradtam, mert nem gyógyultam nagyon, a héten keveset fogok írni.

Na, tök jó, hogy jó a torna, jövő héten már én is akarok menni!

Na, kiváncsi vagyok, hogy birod a káposztaleves kúrát!

367. :Zsuzsi: (válaszként erre: 362. - Kisgé)
2006. febr. 13. 14:51

Sziasztok,

hú, nagyon le van csúszva az oldalunk. :(

hogy vagytok?

kisgé, voltam csütörtökön aqua-n, nagyon jó, nekem bejött!

végülis nagyon hasonló, mint egy mélyizom torna, csak vízbe. a kart nagyon éreztem, a hasat és combot nem annyira, de ki akarok próbálni több tanárt is, mert biztos más tanárral más. (ez a fitballnál megtapasztaltam).

Eldöntöttem, belevágok pénteken a káposztaleves diétába. kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz.

puszi mindenkinek

366. kisgé (válaszként erre: 365. - Ekka)
2006. febr. 10. 15:29

Ekka nyuszifül!

Mondtam már, hogy ne görcsölj!! Hová akarsz fogyni már???? Teljesen jó az a 61 kg. A testednek ez az ideális, mert ezt el tudtad érni viszonylag könnyedén és gyorsan. Na ha innen lejjebb akarsz menni, az már szenvedés lesz és a tested sem akarja. Akkor meg nyugodj bele és élvezd a pálcikaasszonyságot, ne makacskodj itt nekem!:)))))))

365. Ekka
2006. febr. 10. 14:30

Nyuszfül(Kisgé)

Én is gratula:)

Megfogalmazódott bennem mi görcsölés tárgya. Nem a súlyommal van a gond, 61kg szerintem tuti jó 175cm-hez, talán még kevés is, ha az ember lánya azt nézi, hogy az új nevem: "Pálcika asszony":-) Hanem az, hogy képtelen vagyok nyamvadt 3kg-tól megszabadulni. 13-tól könnyedén sikerült, most meg minden egyes gramm mínusz kész szenvedés... (csak egy pill. kell vetni a mérlegelőmre) Szóval most ez nekem duplán kudarc, mert nem megy. Itt már rég nem a súlyomról van szó, hanem arról, hogy kifog rajtam 3kg, és az szó szerint bosszant.

364. kisgé (válaszként erre: 360. - En26)
2006. febr. 10. 10:20
Szióka! Nagyon köszi. Mizu van veled, ritkán látlak!:))
363. kisgé (válaszként erre: 359. - Mókica)
2006. febr. 10. 10:19

KÖSZI MÓKICA!!!!!! Látod, sikerült, tök boldog vagyok!:))

Gyere majd és mesélj!

Pussz

362. kisgé (válaszként erre: 358. - :Zsuzsi:)
2006. febr. 10. 10:19

Köszi Zsuzsi, hát küzdöttem érte, rendesen.

Na mára mégjobban lerobbantam, antibiotikumot is kell szednem, hurutos vagyok. Na, majd a hétvégén helyrejövök, ha nem, akkor otthon maradok.

mesélj, milyen volt a vizi torna?

361. kisgé (válaszként erre: 356. - Csibusz)
2006. febr. 10. 10:18

Szia Csibusz!

Köszönöm a gratulációt először is.

Szerintem nem vagy dundi ekkora súllyal, maximum nem vagy csont sovány, ami nem is baj. Ne a diétán törd a fejed, hanem a sporton. Hosszú távon sokkal jobban jársz! Annyit tegyél meg, hogy megnézed a SBD leírását a cikkek között és igyekszel estére könnyű kajákat enni.

❮❮ ... 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook