South Beach (beszélgetés)
Én is drukkolok a többiekkel eggyüt ;)
Puszika!
Nekem mikor 5 éve nagyon drasztikusan kezdtem el enni, majdnem hogy no ch, akkor fájt iszonyat sokat a fejem, és én akkor még szedtem a szennakapszulát is.
És az ugye jóltudott,hogy vérnyomás csökkentő is, nagyon sokat szenvedtem!
Előtte amúgy nekem teljesen normális volt a vérnyomásom, de a gyógyszer annyira levitte (90-80 asra),hogy a szervezet igy reagált...majd szépen megszokta és lassan elmúlt...tdom ez nem vigasz, csak gondoltam elmesélem....
Nézesd meg te is a vérnyomásod, szerintem ez lesz a gond nálad is, no meg a ch megvonás is...:(
Remélem ma már jobban leszel:)
Puszika!
Helló:)
Sajna én itt kinnt az Amcsiban élek és készel lehete ilyen cukormentes gyümizsléket kapni, majdnem mindeféle gyüm9lcsizben megtalálható, nagyon finom és max 5kcal van benne, no cukor, no zsir...és imádom :)))
Azt viszont nem tudom, hogy otthon is van e ilyen...bocsika :(
HOgy megy a fogyi? Azóta is ügyesen tartod?
SZia kisgé !
Köszi a bíztatást.
Meglátogatom a recepteket.
Annyit olvastam már erről a témáról, hogy kavarognak az infók.
Hétvégén összeállítom az első két hét étrendjét, aztán fogcsikorgatva nekilátunk.
Majd megírom ki győzőtt. Remélem MI !
Köszi és jó hétvégét !
bebibm
Szia Bebibm!
Hát nagyon sok sikert kívánok nektek! Ha ketten csináljátok, úgy jó lesz. Ha édesség függő vagy, akkor lesz pár kemény napod, de ki lehet bírni. Egyél estére kakaós, édesítős túrót én azzal vészeltem át. A receptek között pedig találsz SBD étrendet, meg a cikkek között is van az első szakaszhoz kimondottan étrend. Keresd meg itt oldalt a diéták között.
Nagyon sok sikert és gyere, mesélj.
Sziasztok Fórumlakók !
Hétfőn szeretnénk elkezdeni a SB diétát a párommal együtt.
Elkelne egy kis bíztatás az első két hétre.... mivel nagyon szeretem az édességet :-((
Tudnátok abban segíteni, hogy hol találok kész étrendet erre az időszakra ? Minden ötlet jól jönne.
10 kg -tól kéne megválnom. Már nagyon régóta nem sikerül .Szurkoljatok !
Szia!
Aggaszt a fejfájásod! Lehet, hogy sportban most az elején nem kéne túlhajtanod magad, mert ha amúgy is ki vagy merülve, akkor az nem tesz jót, csak ha már átállt a szervezeted erre az étkezési módra. Nem baj a bűnözés, túl kell lépni rajta és tovább folytatni a szigort.
Sziasztok!
Tegnap elmentem tornázni úgy hogy fájt a fejem. Addig nem is volt gond amíg ugrálni kellett, de amikor jött a hasizom, meg a lábizom akkor nagyon szédültem. De túléltem és most nagyon jól érzem magam leszámítva az izomlázat, de holnap megyek teniszezni akkor talán majd elmúlik.
Nem tudom mi lehetett a bajom, mert ettem meg ittam rendesen. Sajna bűnöztem is mert bolognait ettem ebédre...:( De mától visszaáll a rend.
Szia!
Mérd le magad centivel: mellbőség, derék, csípő, comb. Ezt hetente ellenőrizd, hidd el, látványos lesz, nekem 9 hét alatt lement 10 cm a derekamból és 7 cm a csípőmből (jó, ez 6 kg felesleg volt és most sem vagyok egy vézna alkat)
Gyere majd és mesélj!
g
Köszi szépen a segítséget, elolvasom, és próbállak titeket is figyelni.
Kár, hogy a férjem kölcsönadta mérlegünket, és így azt sem tudom, honnan indulok, és hol állok. Persze azt majd biztos észreveszem, amikor marha jól nézek ki ;-))
Szia!
Hát én megengedem magamnak a norbi pudingot, de tele van minden adalékanyaggal, az elején csak ritkán egyél ilyet. Egyél inkább zsírszegény túrót édesítővel, kakaóporral, nekem ez volt a fő nasim!
Szia Rika!
Akkor már túl vagy a nehezén és szépen haladsz. Igyál is sokat, rengeteget!:)))) Nem is szabad sűrűn méreckedni!!!
Köszönöm:)
A fejfájás estére mérséklődött, igyekszem sokat inni. (Csak fura, hogy állandóan WC-re rohangálok a sok folyadék miatt:))
Szia kisgé!
Jól megy nem vagyok éhes, csak mindig szomjas. Eszek ötször egy nap, de igazából ilyen fél joghurtot meg ilyeneket, mert nagyon nem vagyok éhes. Reggelente nagyon minden reggel úgy ébredek, hogy ma éhen halok míg beérek a melohelyre, de aztán megiszom a reggeli teámat és elmúlik. Még nem mértem magam, nem is hiszem, hogy sűrűn fogom. De sokkal könnyebben mozgok meg lépcsőzök már most pedig még 1hete sincs hogy elkezdtem. Ez tetszik.
Szia!
Ügyes vagy nagyon. Diéta hogy megy, hol tartasz?
Szia!
Én is gratula a srácnak!:)))
Figyu, fájhat a fejed, nekem is volt ilyen szakasz, ez a szénhidrát megvonás. Ügyelj a sok folyadékra, mert az helyrehoz.
A kefír mehet!
Egyél 5* mindenképp!!!
Sziasztok!
El kell mesélnem. Voltam tegnap tornázni és nagyon kemény volt. Most izomlázam van, de nagyon jól érzem magam. Nagyon büszke vagyok magamra.
Szerintem nyugodtan egyél sajtot hús helyett, ha jobban szereted, és nem kell degeszre enni magunkat, az is biztos.
Mondjuk első nap én is kifejezetten soknak éreztem azt, amit ettem, nem tudom, miért.Nekem ez a 3. nap, most éreztem először, hogy "benyomnék" valami cukros péksütit, de nem tettem:) Szóval szerintem annyit egyél, amennyitől nem érzed nagyon tele magad, de azért nem is éhezel. Sok sikert!
Köszi a gratulációt! Büszkék is vagyunk:)))
Egyébként én is pont az Update-re gondoltam a gyerekeknél, most próbálom nekik úgy alakítani az étkeket, anélkül, hogy mondanám:). Mert ha tudják, akkor "jó kiskamaszok módjára" úgyis ellenkezni kezdenének, gondolom.
Én ma szédelgek, mint a csuda, fáj a fejem, pedig ettem.Reggelire virslit salátával, tízóraira egy kaukázusi kefírt (sehol nem találtam, szabad-e, vagy nem, de szerintem az nem olyan zsíros).
Ebédre párolt vegyes zöldség egy kis sajttal megszórva. Nektek nem volt fejfájás és szédülés???
NAGYON Gratulálok a fiadnak!:)))
Büszke lehetsz rá;)
Miért nem próbálod meg a gyerekeknek az Update módszert! Egy ismerősömnek a fia, ledobott pár hónapp alatt 10x kilót. Nem lenne az jobb nekik? Szerintem az jobban tartható, nem érzik majd, hogy fogyiznak!
Nyomod azóta is? Hajrá csajos! 6 kiló nem sok, menni fog simán:P
Szia Macsek!
Üdvözüllek köztünk:D
Itt a diétáknál bal oldalt van egy sbd rész, abba menj bele, sok hasznos infót találsz még! Van kimondott tiltó és engedélyezett hamik listája is:)
Az első szakasszal kezdted?
Miket eszel és mennyit? Lehet től nagy adagokat , és azért érzed hogy tele van a gyomrod.
Én is 5 ször eszem, mondjuk valamikor csak 4 szer, és kisadagokat, sose érzem magam pukkadásig!
Sós mandula jó, de azért vigzázz mert ezek a magok nagyon olajosak.
Ehetsz túrót is meg natúr jogit is ezekben a kis étkezésekben, vagy benyomhatsz egy tejeskávét is!
Tej mehet, de lightos változat és azért ne legyen 1 liter / nap, mert abban is sok a ch(cukor)
Nem vagy köteles mindig fehérjét is enni, ha nem akarsz ,csak zöldséget is ehetsz, vagy salit ahogy irtad is.
Sajt is mehet,de csak light,került a zsirosakat!
Mindenképpen keresd meg a listát amit irtam már előzőleg is, ott minden benne van..tudni fogod mit ehetsz
Ezt ne úgy fogd fel mint egy diétát, ne csináld görcsösen, és menni fog! ;)
Gyere nyugodtan ha kérdésed van!
Sok sikert és kitartást!
Szia