Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » South Beach fórum

South Beach (beszélgetés)

❮❮ ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... ❯❯
690. Mókica (válaszként erre: 686. - Szika)
2006. máj. 20. 19:29

De a kelbimbó mehet :)))

Engem is mindig kiröhögnek hogy válogatok..ne foglalkozz velük!

Mi legalább szépek leszük ;)

689. szika
2006. máj. 20. 19:28
És köszönöm, hogy ennyi időt szánsz a butaságaimra. :) Jó hogy itt mindig van kihez fordulni.
688. straniera (válaszként erre: 679. - Szika)
Szerintem ne a diétára hivatkozz, mert azt ilyen közegben -már bocs- csak lesajnálják. "Magyar ember rendesen megtömi a bendőjét!" Viszont nem tudom, helyette mit csinálj.Nem egyszerű helyzet, főleg, ha amúgy se vagytok jóban.Talán mondd, hogy a vizsgázástól összeszűkült a gyomrod, hátha ez nem akkora baj.
687. Mókica (válaszként erre: 682. - Szika)

Az nem baj, ha nem tudsz sokat enni:)

Itt nem a mennyiség hanem a minőség a fontos!!!

Ha jól eszel nem lehetsz rosszul! ;)

686. szika (válaszként erre: 683. - Mókica)
2006. máj. 20. 19:27

rendben...akkor épp jókor érkezett a hír a répáról...nem tudom miért gondoltam, hogy az okés..de nem baj..még nem ettem meg. majd kikerülöm.

Hétévgére meg jó a tipp. Úgyis elkönyeltek már sznobnak..mit veszíthetek. :)))))

685. Mókica (válaszként erre: 682. - Szika)
2006. máj. 20. 19:27

VIGYÁZZ a répa az első szakaszban TILOS!!!

Ne harika:((((

Magas a GI indexe...

684. szika (válaszként erre: 681. - Straniera)
2006. máj. 20. 19:25
bizony..én is szoktam mostanában. :)) És van is izomlázam, tehát hatásos :)))
683. Mókica (válaszként erre: 677. - Szika)

Szerintem egyszerű lesz:)))

Leves simán mehet!!Az jól eltelit majd;)

Husika ,bőr zsir nélkül :) Igaz nem lehet első szakaszban csirkét enni, mert zsiros..de jobb mintha rántotthusit ennél, ezért szerintem most ennyit engedhetsz! :)Vagy csak üres leves..répa sajna nem lehet ;)

Rántotthusi kilóva :(

Sültkrumpli szintél :(

Nokedni is :(

Pörkölt..na ezt szerintem ehetsz:))) Csalamádéval vagy csináltass pároltzöldségeket ha megoldható :))

Süti és tortahegyek elkerülendők!!! :)))

Megtudod csinálni!;)

682. szika (válaszként erre: 678. - Mókica)
ühümmm. Csak nem tudok sokat enni. egész nap kint voltunk a piacon anyával vásárolgatni, így is csoda, hogy volt időm ebédelni. De nem is vagyok éhes az a gond. Ettem ma. Husilevest. és most hozott anya még egy csésze levest, és rakott bele sok répát és kelbimbót és azt szeretem. :))
681. straniera (válaszként erre: 665. - Szika)
2006. máj. 20. 19:23
Hát ez igazán egyszerű, netezés közben is lehet:)
680. straniera (válaszként erre: 664. - Mókica)
2006. máj. 20. 19:22
Hát gyorsan:)))
679. szika
2006. máj. 20. 19:20
és mindig megsértődnek, mert azt hiszik azért nem eszek, mert én beképzelt vagyok és lenézem őket. nehéz helyzet nagyon
678. Mókica
2006. máj. 20. 19:20

Na megnéztem!

Annyit javasolnék, hogy ha megtudod oldani, minden nap legalább 1× egyél meleget mondjuk ebédre! Ma pl ittad azt a jogit..??? Én azt uzsira vagy tizórai eszem! Te mit ettél tizóraira??? Az első szakaszban kötelző betartani az 5 vagy étkezést! Lelassul a szervezet és nem fogsz fogyni!

Vannak apró dolgok amikkel sajna elronthatjuk az egészet!

Te is már régóta fogyizol, a szervezeted feilsmeri az éhezést, ha nem kap elég hamit, belassul..és nem fogysz!

Tessék zöldségeket is enni (brokkoli.karfiol..stb..amiket szabad! Ez nem hizlal, de energiát ad a szervezetnek is!

Ügyesen!!!! Kicsit tartalmasabbak egyél!!Érted ugye, hogy értem??:)

677. szika
2006. máj. 20. 19:19
Hát, mivel falu..Borod megye...gondolom húsleves sok zsíros tyúkból..rántott hús. krumpli, és pörkölt, nokedli, sütemény és tortahegyek... gondolhatod
676. szika (válaszként erre: 672. - Mókica)
2006. máj. 20. 19:17

Sejtettem, hogy drukkolsz, eg többiek is. Mert tényleg jól sikerült a pénteki. De hidd el, eszek én eleget. Akkor pont elégnek tűnik, de van, hogy utána nem érek rá, és akkor szoktam megéhezni nagyon. :) De viszek majd magammal kis dobozban mindig egy kis nyamit, és akkor nem lesz gond. :))

És jó hír...nekem már évek óta teljesen megszokott volt, hogy estére megfádult a hasam, hányigerem volt, és úgy aludtam el (pasim nem is jól viselte:)), de amióta az sbd-t csinálom, semmi iylen panaszom nincs. Nem is fájt még kicsit sema pocim. Ez full jó érzés. :)

675. Mókica
2006. máj. 20. 19:14
mi lesz a hami? tudod már?
674. Mókica
2006. máj. 20. 19:13
Megnézem:) pill
673. szika
2006. máj. 20. 19:13
kérdés: családi összeröffenés lesz anyóséknál a hétévgén. Ők is utálnak, én is őket, de azért lesz bájvigyor. meg a teljes rokonság. Bérmálkozik az egyik unokaöccs. Hogyan ússzam meg a tömést sértődés nélkül? Ötlet?
672. Mókica (válaszként erre: 667. - Szika)
2006. máj. 20. 19:12

Figyi én isezzel rontotam el annó! Tartottam az sbd-t, de számolgattam a ch-t, alig ettem valamit...egy darabig birtam, le is fogytam 56-ra...de ez tartott 1 hétig, mert kiéheztem, ja és mondanom se kell állandóan szédelegtem...minden nap rosszul voltam...

Majd egyszercsak besokallt a szervezetem és elkezdtem enni...de akkor valami mérhetetlen mennyiségben...húúú basszus nagyon szégyelltem magam akkor, volt, hogy sunyiba is .ááá:(

Na mindengy, a lényeg, hogy te ez ne TEDD!!! Lassan fogyj, az biztos! Egyél eleget!::)))

És ne idegeskej, mennyi fog a vizsga is ;)

Drukkolok Ám:)

671. szika
2006. máj. 20. 19:12

háát

ezt jól megfogalmaztam..szóval a legközelebbi vizsgára már második szakaszos leszek :))

670. szika (válaszként erre: 668. - Mókica)
2006. máj. 20. 19:11

rendben. Úgy lesz. és már csak már csak 6 nap van az első szakaszból szerencsére, és nincs a legközelebbi vizsgára már 2. szakaszos leszek. :)))) Direkt megvariáltam egy kcsit a vizsgarendemet a tanácsodra. :)

Feltettem, hogy mit ettem ma.

669. Mókica
2006. máj. 20. 19:09
összeesel..bocsika:)
668. Mókica
2006. máj. 20. 19:08

Mielőtt mész vizsgázni mindenképpen egyél, meg amúgy is mikor tanulsz!

Olyanokat egyél amiknek magas a rosttartalma, mert azok ugye nem engedik leseni a vércukorszintet!

Ne salátát egyél hanem zöldségeket(brokkoli,karfiol,cukkini,padlizsán .És szerintem ehetsz zöldbabot is, igaz annak kicsit magasabb a ch-ja, de egészséges ) amikben azért van ch, de nem sok és ezeket amúgy is lehet az első szakaszban! És kérlek ne mérd ki, mindig annyit egyél amennyitől jóllaksz! Valami husival!

Vagy vigyél magaddal joghurtot, mindig legyen nálad kéznél valami! Ha azt érzed, hogy szédelegsz, nem tudsz koncentrálni akkor kezd leesni a cukrot! Tessék enni valamit, nem megvárni mig összesel!!!Okés ;)

Soksok zöldséget tessék enni...:))) És nem lesz baj!

667. szika
2006. máj. 20. 19:03
okés. fogom írni részletesebben. Mondom fő baj az volt, hogy miskolcon voltam (ott tanulok, és ott van albérletm) nem itthon, és full idegesen, és mivel nem volt szabad nassolni, keveset ettem szerintem. Meg felfordult mindentől a gyomrom. De vigyázok nagyon. Ma nagyon finomakat ettem. :)))) csak keveset. nem megy több mostmár. És ez jó. :)
666. Mókica
2006. máj. 20. 19:01

Szika Miket eszel te?? Ird már légyszives!

Keveset ehettél, vagy nem jót!Sajnálom, hogy rosszul voltál...:(

Nagyon vigyázz magadra!Jaj, te csaj!!!

665. szika (válaszként erre: 663. - Straniera)
2006. máj. 20. 18:58
Tudom nem nekem szólt a kérdés, de anyának van erre egy nagyon jó trükkje, és tényleg látványos nála, nem veszi el mástól az időt és eszköz sem kell hozzá. Szóval a trükk: megfeszíti a hasizmát, tartja kicsit és kiengedi és ezt ágyon olvasgatva, kocsiban, rendelés közben (nővér ugyanis), főzés közben. Neki is felpuhult a hasa, főleg a császározás miatt (miattam :)), a vágás mellett, és jó lett neki most már megint nagyon.
664. Mókica (válaszként erre: 663. - Straniera)
2006. máj. 20. 18:55

Milyen tempóba tekertél, hgy kidőltél?

:)))

2006. máj. 20. 18:29
Mókica, tetszik a helyi fogyásról szóló cikked! Azt hiszem, neki kéne kezdeni valami rendszeres mozgásnak, mert ezen a téren nem vagyok túl jó formában. 2 napja ráültem a szobabringára, és 7 perc után kidőltem...Szerinted hogyan és mivel kéne kezdenem, hogy az se túl sok, se túl kevés, de hosszú távon hatásos legyen??? Főleg a lottyadt hasam ciki.
662. szika (válaszként erre: 660. - Straniera)
2006. máj. 20. 10:14

:))) Okésos. A szakdolimat rád bízom majd szeptemberben, ha sikerül addigra létrehozni, de azon leszek. Most tanulás van, tudom, persze anya. :)))) De utána egész nyáron nagyon nagyon rá fogok érni. :)

Nem nagyon koplaltam vagyis koplalok én, csak az akkor pont hülyén jött ki, aztán meg is lett az eredménye. Festegetni mega stressz ellen szoktam. Egy-egy óra minden nap belefér, és máris nem vagyok ideges..csak a múlt hét zűrös volt..és kipukkadtam kicsit.

661. straniera (válaszként erre: 659. - Szika)
2006. máj. 19. 21:25
Hát, ez igazán nem sok, nem zugevés szerintem. Viszont ne essünk át a ló másik oldalára, nem szabad éhezni, mert az visszaüt! Mondjuk egy ilyen stresszes időszakban nem tudom, mit lehetne ajánlani, ami belefér, hogy ne ess össze, de azért maradjon a diéta is...Többiek! Vannak ötletek?
❮❮ ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook