South Beach (beszélgetés)
Aranyos vagy, hogy így megajándékoznál minket, de tényleg!:) Most persze inkább koncentrálj a tanulásra! Na, ez jó "anyukásra" sikerült...Hiába, nem tudok kibújni a bőrömből.:)))
Egyébként a hobbidról eszembe jutott, hogy talán másnak is vannak ilyen rejtett tehetségei itt közülünk, és megoszthatnánk egymással. Aztán ki tudja, hátha pont én "hozok neked" egy nagy megrendelést, vagy ilyesmi...Az biztos, hogy ami a kézügyességemet illeti, én nem leszek számodra konkurrencia...:) Viszont szívesen vállalom ismerősöknek szövegek korrektúrázását (reklámanyag, jelentések, szakdolgozat), valaha magyar-ének szakos tanárnéninek készültem...Most ez fér bele az anyaság mellett, de ezt nagyon szívesen csinálom.
Tudom..sok lesz belőlem, de 3 napig nem voltam gépközelben és tele vagyok élménnyel. :))
Szóval amit kihagytam: rossz hír, ugyanis bűnöztem sajna. megettem 4 szem szőlőcukrot, mert ma vizsgáztam írásban, és előtte nap csak némi zöldséget, tejet vettem magamhoz, és az írásbeli vizsga után nem sikerült felállnom, ugyanis lazásan összestem...:( Hát szégyellem magam, de kellett egy kis plussz kalória, és enm tudtam megállnia ddig, amíg hazaérek. De legalább most bevallottam, és nem vagyok megint zugevő, mint régen. :)))
Többi első szakaszosnak. Én még nem haltam éhen. :)) Élek nagyon. Fogyni kilóból nem fogytam még, de semmi gond, mert a derekamon látszik. Ennek örömre megajándékoztam magam egy farmerkabáttal :))
Evésnél tuti tipp nálam: minden a tálaláson múlik. ha úgy tálalsz, hogy örül a szemed, mikor ránézel, akkor a pocid is örül, mikor megeszed, és nem tűnik kicsit sem kínzásnak. :)
Kitartást mindenkinek! :)
Ez most hobbi teljesen. Több mint egy éve már. Úgyhogy nem múló hóbort. kicsi dolgokkal kezdtemcsak magamnak, aztán mostanra már nem vagyok olyan béna (na ezért a barátnőm lenyakaz, mert ő nagyon hisz bennem :)) ). De lassan azért a hobbi pénzt is hoz. Párom rendőr, és a kollegák előbb a szekrényükre rakható matricaképekért nyúztak, most pedig mindenki pólt, sapit akar ajándékba. :))) Pont annyi megrendelésem van, amiből mindig tudok új festéket venni, ha kifogy. :))) De majd a vizsgák után.... egész nyáron festeni fogok, és ősszel festek egy hatalmas képet a szobám falára..de addig még gyakorolnom kell kicsit. :)))
Ha szeretnétek valamit ajiba, akkor várom az óhaj sóhajokat. De teljesítés csak egy hónap múlva. és hangsúly az ajin van. Én küldöm nektek..aki szeretne..pro bono. Szóval nem reklám. Szeretetáramlás felétek, emrt kitartás különben nélkületek nem menne. :)
Sziasztok!
Ami azt illeti, időnkénti bűnözgetésekkel jól bírom, van olyan ruhám, ami mintha most tágabb lenne:). Viszont néha észre sem veszem, hogy bekapok néhány szem gyümölcsöt,vagy ma rántott csirkemellet csináltam a gyerekeknek, és egy kis csököttet megettem, aztán jutott eszembe, hogy ja, ezt nem kéne. De én azt mindenképp nagy eredménynek tartom magamnál, hogy az édesség utáni kínzó vágy eltűnt!!!
A többit majdcsak megszokom:) Párom is kitart, semmi kenyér meg cukor, szóval én ezt sikernek könyvelem el.
Szióka,
Javulást, minél előbb gyógyulj meg !!
Jó hétvégét !
Sziasztok!
Bocs, most nem jöttem egy darabig, rengeteg dolgom volt, most meg betegecske vagyok, megyek pihibe. Hétfőn már gőzerővel leszek, mindenkinek jó hétvégét é kitartást kívánok!
Szia Szika!
Ezt hobbiból csinálod, vagy ez a melód?
Jól van, ki fogsz tartani, én már látom!:))
Helló!
Szerintem oliva olajos halból ehet egy kevéskét lecsöpögtetve, mert azért kell a zsíradék és az jó!
Hali Csajok !
Mindenki éhen halt ? :-))
Semmi változás nincs ! Tán 1 kg. De a párom .ha sokáig velem eszik olyan lesz ,mint egy agárkutya !!
Helló csajok!
Milyen a hangulat nálatok??:)))
Van valami változás az első szakaszosoknál?
Megígérem, nem álldogálok állandóan a mérlegre!:)))
Jó pár éve, amikor a legkisebb gyerkővel befejeztem a szoptatást és fogyózni kezdtem, fogyókúrás turmixot ittam, emlékszem, majd'belepusztultam az éhségbe. Két hétig ittam, aztán normálisan kajáltam, és csak jóval a két hét után potyogtak le rólam a kilók...(kb.8). Most is erre várok!:))
Szia kisgé!
Köszönöm. Rubint Réka nemszerem listán van nálam. :))))) Kitartó leszek. Ez a hatodik vagy hetedik napom. És nincs gond, tényleg. Csak rossz napom van néha. :) De életmódváltás ez nekem is. És jövök majd. Csak most Miskolcon vagyok, és nem jutok géphez. Festeni textildolgokat (pólóra, táskára, stranszatyira, szemüvegtokra kpeket), matricát, grafitrajz, és ha vége a vizsgáknak, megveszem az akvarellkészletet végre. :)))))
A friss rozmaring sokkal jobb.Olyan fincsi illat lesz tőle és az íze is sokkal jobb.
A karfiolpürét csak ránézésre tudtam eladni krumplinak ! :-))
És viszont a másik szó, amit elütöttem ;)
ui: sötét van a szobában, a párom itt alszik még, igy félreütöm a gombokat..ez legyen a mentségem:P
Na az a betűegyveleg hogy jött össze :)
Szal Köszike akart lenni...;D
Millió köaószike a receptért!:))
Kifogom próbálni! Viazint neke m van itthon száritott rozzmaring, abből mennyi kellhet szerinted?
Örülök, hogy izlett a karfiolpüré:)
Következőleg csináld meg brokkolival, na az még mennyi;)
Amúgy tényleg nem vették észre hogy nem krumpli??Ez nagyon komoly..:D
Köszi mégegyszer!!
Azt még elfelejtettem,hogy aki már túl van az első két héten :
A tetejére vajban megfuttatott almakarikák is kerülhetnek ( bőven ) a sajt alá.
Akkor nem is kell hozzá köret !
üdv. jó étvágyat !
Rozmaringos fokhagymás csirkemell :
Csirkemellet kiklopfolom.
Teflon serpenyőbe pici olivaolaj és 1 db kb 15 cm-es friss rozmaring .Ebben kisütöm a csirkemellett kb.4-4 percip mindkét oldalát.
Sütés közben megsózom és rápréselek kb 2-3 gerezd fokhagymát.
Vékonyan kivajazott jénaiba kiszedem és megszórom a telejét sovány reszelt sajttal.Sütőben ráolvasztom a sajtot. Mi tegnap az általatok istenített karfiolpürét ettük hozzá !
Tényleg fini volt !
( A csokizabáló kolléganőimnek nem mondtam meg,hogy nem krumpliból van a püré :-))
Ahogy mondod:)És most igazán próbálok megválzotni, és elégedett is vagyok magammal!!;)
De te se rohangálj fel alá a mérlegen minden nap többször is :O
Megigéred? :D
Mentem melózni! További kellemes napot mindenkienk!Süssetek főzzetek finiket;)
Pusza Mókica
Hú ezt a fini recikét te irtad, nem is kisgééé..sorry:)))
Hogy van a recike? Elárulod?:))
Tejcike mehet :)
Olajos halacska még a dobozban marad :(
Bocsika, én midg rossz hirt hozok!Sajnos az nagyon olajos..vagy nem tudom, várjuk meg Kisgé mit fog mondani rá...én ellene vagyok!:((
Nyomasd a túróthuikáttojástkefirt:))))
Tartsatok ki csajok, a 2.héttől már sokkal jobb lesz! Puszika
Tök jó olvasni, hogy te is ilyen pozitivan fogod fel :)Igy kitartó leszel te is:)
Te nem tudod mérni a testszsir%-ot?
Mert nekem inkább most az változik, lehet neked is eggyenlőre az indult be nem a súly! Egy kis löketet adna plusszba ha látnál valami változást!
Jaj, akkorát röhögtem amikor irtad, hogy milyen bátran felveszed azt a fehér gatyót:)) Na ez a legjobb hajtórugóóóóó:)
Ha igazán jólérzed magad a bőrödben, semmi nem állithat meg ;) Ügyes vagy:D
Hú ez a fokhagymás rozmaringos csirke receptecske hol van? :P Iszonyat jól hanzik ám:)))pusza
Örülök, hogy minden rendben van!:))
Most mehet akkor gőzerővel a fogyi is ;)
Ügyeskedj!
Sziasztok !
Köszike a dicséretete! Arik vagytok!:)
De még én is szeretnék egy kicsit figyni, legalább 2-3 kilót! Bár már annyira nem izgatnak a kilók! A tükör és a ruha sokkal többet elárul!
Inkább csak próbálok egyre feszesebb tökéletesebb lenni, de drasztikus fogyiba már nem kezdenék! kb 6 éve fogyókúrázom én is, a szervezetem ismer minden fortélyt...voltam régebben anorexia jellegű is, 52-54 kiló! Na az már csontkollekció volt az én 175 cemtimhez! Most inkább próbálom megtalálni az aranyközéputat;)
És közben nem egész nap azon agyalni, hogy na ma mennyit hiztam..mit ehetek...mit ettem...biztos hiztam...stb..nálam volt ez elég beteges is már...
Ebből próbálok kimászni...:)