Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » South Beach fórum

South Beach (beszélgetés)

❮❮ ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... ❯❯
810. szika
2006. máj. 22. 14:38
:))) A párom szerint én már most is az vagyok, és biztos nincs ez nálatok sem másképp. DE valahogy kell a lelki békémhez, hogy megpróbálok változtatni rajta..Tudom, hogy mindig is ilyen voltam, ezért nem is tudom elképzelni magam vékonynak. mert sose nem is voltam. :))))) Már rengeteg diétán, különböző kínzáson, még zsírleszíváson is átküzdöttem magam. Ennek ellenére most látom, érzem először azt, hogy ezt most én akarom, és ha akarom, akkor menni is fog.. főleg, hogy itt vagytok ti is, és ez tényleg hatalmas segítség. Úgyhogy lassan kezdhetem/kezdhetjük gyakorolni az integetést a letűnt kilóknak. :))))))
809. straniera (válaszként erre: 808. - Szika)
2006. máj. 22. 14:23
Így is van. Olyan bombázók leszünk, hogy csak na! :)))Tudom, nekem meg a másik felét mondják: nem is kell neked fogynod! Na, az se jó. De pl. a páromnak a 150 kg-ból tényleg le kellene adni 20-at, 30-at ahhoz, hogy számítson...
808. szika (válaszként erre: 801. - Straniera)
2006. máj. 22. 14:19
Most olvastam, hogyha már csak egy két kis apró dologban változtat, akkor is jó. Nálunk én fogyózok egyedül, mert mindenki szerválkarcsú...Ez így tényleg nehéz. Mert ők is esznek mindent ám..sőt, elfelejti, hogy én nem, és kínálgatnak és durcáznak, meg közlik, hogy fölösleges. Meg apuci kedves: hogy legalább 30 kilót kell fogynom ahhoz, hogy nézzek ki valahogy, ugyan mit számít az a kettő, amit az elmúlt héten siekerült. :) De tojok rá mennyi van még rajtam. Úgyis menni fog. :))))))
807. straniera (válaszként erre: 805. - Szika)
2006. máj. 22. 14:19
Együttérzek minden tekintetben.:(((
806. szika (válaszként erre: 800. - 978c6e4f5a)
2006. máj. 22. 14:16
Ezt holnap én is megnézem...Csak aztán meg ne ijedjek az eredménytől. :)))
805. szika (válaszként erre: 804. - Straniera)
2006. máj. 22. 14:15

Ez nagyon jól hangzik...:) Én meg teljes letartgiában vagyok. megörültem, hogy találtam bourbon vaníliarudat végre és csinálok egy kis madártejet magamnak...erre a cél előtt egy picivel összeugrott a tej, és lett belőle vaníliás aludtteja kutyáknak. na én is összeugrottam kicsit. :(

És nem sikerült a pénteki vizsgám, mert az a mocsatos részeg állat javította... Úgyhogy most kellene a jégkrémes doboz... de nagyon

2006. máj. 22. 14:09
Ma délelőtt összedobtam egy őszibarackos gyümizselét, nagyon fini lett! Úgy csináltam, hogy egy tasak Bolero italporhoz kb. 1 liternyi vizet adtam és két tasak instant zselatinport adtam hozzá. Eltart egy darabig, míg megszilárdul, de tényleg jó! Lehet a túróval felváltva desszertnek enni, hogy meg ne unjuk.:)
803. straniera (válaszként erre: 800. - 978c6e4f5a)
2006. máj. 22. 13:53
Köszi! Ez egész jó ár.
2006. máj. 22. 13:53
Ráadásul orvosi tanácsra, szóval nem vicces a dolog, néha teljesen kikészítenek ám!
801. straniera (válaszként erre: 799. - 978c6e4f5a)
2006. máj. 22. 13:52
Jaja! De nálunk a másik kettő fogyózik, ez a gond...
800. 978c6e4f5a (válaszként erre: 796. - Straniera)
2006. máj. 22. 13:49

Most akciós a Metróban : 3999,-

testzsír + víz

Be kell programozni. Bízd rá a kamaszokra !

üdv

bebibm

799. 978c6e4f5a (válaszként erre: 795. - Straniera)
2006. máj. 22. 13:48
Kamasz = pizza, sült krumpli.hot- dog, rántott husi,Mc Donald...igy nehéz egészséges kajákat főzni :-))Még jó,hogy nem fogyózik !
798. straniera (válaszként erre: 797. - Jay)
2006. máj. 22. 13:45
Köszi! Lehet, hogy jövő hónapra halasztom, de jó lenne egy ilyen.
797. Jay (válaszként erre: 796. - Straniera)
2006. máj. 22. 13:42

Ötezer körül már lehet kapni testzsír + vízmérőset is.

De ha kifogsz valahol egy akciót még olcsóbban is.

796. straniera (válaszként erre: 794. - 978c6e4f5a)
2006. máj. 22. 13:39

Megkérdezhetem, mennyibe kerül egy digitális mérleg?

Csak a kilókat méri, vagy pl. tstzsírt is? Vagy ha ez nem, akkor mi méri a testzsírszázalékot? Mert egyesek ennek értékét is tudják magukról, én meg csak nézek, hogy honnan...

795. straniera (válaszként erre: 793. - 978c6e4f5a)
2006. máj. 22. 13:36

Nekem is kamasz gyerekeim vannak, nálunk most a középső (15 éves) csinál úgy, mint a te fiad, bár neki "szerencséje " volt, mert télen lefogyott 5 kg-ot, és nőtt kb. 8 cm-t. A többieket meg igen nehéz így rávenni az egészséges táplálkozásra, az már igaz!!!

Láttam a fiad képét, jól néz ki!:) Nálunk is mindkét srác növeszti a haját.:) Meg a lány is:)))

794. 978c6e4f5a (válaszként erre: 792. - Straniera)
2006. máj. 22. 13:24

Akkor jó, mert én nem kaptam a Tescóban sem ricottát.

De vettem a Plusban zsírszegény túrót.

Akkor nem keresem tovább ezt a vacak ricottát !

Köszi a bíztatást ezután az ÚJMÉRLEG újabb kilók sokk után !

793. 978c6e4f5a (válaszként erre: 791. - Straniera)
2006. máj. 22. 13:22

Hali,

Nálunk a gyerek ( 17 éves ) csak vigyorog rajtunk és vígan tömi magába a sültkrumplit ,anyuci rántott husiját, csokit meg a colát.( persze bűntetlenül ! )

Mi meg SBD-'zunk :-))

Egyáltalán nem érdekli, mi az egészséges :-((

792. straniera (válaszként erre: 790. - 978c6e4f5a)
2006. máj. 22. 13:16

Ügyes vagy!!!

Amúgy én a Plus-ban vettem dobozos zsírszegény túrót, ami igazán krémes, egész ricotta-szerű::)

791. straniera (válaszként erre: 789. - Kisgé)
2006. máj. 22. 13:15
Nálunk az a helyzet, hogy én itt-ott elfogyasztottam néhány olyasmit, amit nem kellett volna , nehéz úgy megállni, hogy én főzök...De persze folytatom Mérlegileg semmi eredmény, de azért én már kezdem érezni a ruháimon a pozitív változást.:) És most már naplóm is van ám!:) Férjem is csinálja, ráadásul próbál este 6 után nem enni. Nem akarok nagyon "rátelepedni", hogy mit eszik, mit nem, mert nem feltétlenül azt, amit én...Remélem, jó lesz a vége. Gyerekeknél változó, mindenesetre az édességeket száműztük, vagy ha mégis, akkor egy kicsi délelőtt.
2006. máj. 22. 11:10

Szasztok Fórumlakók !

Hát megvolt az első hét.Talán 1 kg ment le, de azért a nacik már kényelmesebbek.

Nagyon jó, hogy ennyien drukkoltok és segítetek az "Újaknak "

Túrókrém nélkül nem ment volna..

Muszáj megcsinálni ! Hétvégén vettem egy digit mérleget, és az jóval többet mutatott, mint régi.Háát majdnem elájultam, tényleg le kell adnom azt a tíz kilót !

Nálunk látványosan a párom dobálja a kilókat lefele..( persze ő sem eszik többet,mint én )

üdv mindenkinek és KITARTÁS !!

789. kisgé (válaszként erre: 788. - Straniera)
2006. máj. 22. 11:01

Igen, sőt, el kéne mennem hosszabb pihire is, remélem összejön.

Nálad mizujs? Család már elkezdte? Te hogy állsz?

2006. máj. 22. 10:36
Jó, hogy már jól nagy! Kell néha egy kis pihi.:)
787. kisgé (válaszként erre: 786. - Mókica)
2006. máj. 22. 09:53

Szióka!

Meggyógyultam, köszönöm a jó kívánságokat. Csütörtökön iszonyat pörgés volt idebent, erre estére belázasodtam. Pénteken olyan voltam, mint a mosott kaki, szó szerint. A doki azt mondta, kimerültem, semmi más bajom nincs. Úgyhogy pénteken du bámultam a tv-t és semmit nem csináltam.Aztán szombaton du mentünk le Balcsira, ahol terápiás munkát végeztem, főztem, mosogattam, ilyenek, irtó jól éreztem magam, ja és akkorát aludtam, mint a ház! Szóval, most jól vagyok, közben ti 5 oldalnyit írtatok, látom!:)))) Néztem az új képeket is. Holnap is szabizok, de igyekszem ma jönni és írni nektek.

Puszika

786. Mókica
2006. máj. 22. 00:55

Kisgé baba!

Hogy vagy? meggyógyultár már?:))

Ahogy tudsz gyere, de vigyázz magadra addig is!

Csók!!

785. Mókica (válaszként erre: 784. - Macsek)
2006. máj. 22. 00:54

Szia Macsek!

De jó, hogy benéztél :))

Szuper, hogy te is ilyen kitartó vagy, és az a 1.5 kiló nagyon szép eredmény ám ;)<b>Gratulálok</b>!!!

Az a 4 kilócskától is hamar megszabadulsz majd!;) Csak igy tovább!!!:))

És várunk a jövőhét végén is:)

Puszika addis is!:D

784. macsek
2006. máj. 21. 20:38

Sziasztok!

Rég jártam itt, de akkor olyan kedvesen segítettetek, hogy gondoltam beszámolok:

Kedden leszek túl az első két héten, és tök jól érzem magam. Mivel az elején vendégségben volt a mérlegünk, nem tudom, pontosan mennyit is fogytam, de 1,5 kg szerintem tuti megvan. Nem is a mennyiség a lényeg, hanem az irány. Mostanában nagyon nehezen mozdult lefelé a súlyom, így most annak is nagyon tudok örülni, hogy reagált a testem. És tényleg nem kell éhezni, szerintem ezt bírni fogom. 58 kg vagyok, ha szép lassan leadnám az áhított/reális 4 kg-t, nagyon boldog lennék. Pozitív változat: már most is boldog vagyok, és még boldogabb leszek hamarosan, 4 kg-val kevesebbel.

Szóval hajrá mindenkinek, ezt a diétát tudni kell tartani. (Persze be kell vallanom, hogy pont ma vacsira bűnöztem kicsit, hoztunk fincsi indiai kaját az Oktogonról, és a vega szószban volt kb. fél nagyobb szem krupli is. Megettem, jó volt, ez van.)

Sziasztok, és köszi minndenkinek a sok ötletet (túródesszert, karfiolkrém), kár, hogy hét közben annyit dolgozom, hogy nem tudom figyelemmel kísérni a fórumot. De legkésőbb egy hét múlva benézek hozzátok!

Macsek

783. szika (válaszként erre: 777. - Straniera)
2006. máj. 21. 18:24
Én teljesen átérzem neked milyen nagyon nehéz. Hétévgén én voltama soros a főzéssel. Menü: Töltött káposzta, rántott csirke, zöldséges spagetti, palacsinta, kruplipüré. Én főztem...és patakokban csorgott a nyálam. :)) És hétközben az albiban a lakótársak vizsga előtt gondolhatod mit össze nem faltak...rengeteg rafaellót, meg ferrerot meg gofrit és nem is sorolom, mert elfolyok itt a széken. nehéz nagyon megállni. :))) De meglesz az.:)) Ha nekem sikerült..
782. Mókica
2006. máj. 21. 17:36

Bocsik de a páromnak kell a gép "sürgősben"..később visszanézek...

Puszika :)

781. straniera (válaszként erre: 780. - 'szti)
2006. máj. 21. 16:51
Hát ez az! :)
❮❮ ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook