South Beach (beszélgetés)
Ez nagyon jól hangzik...:) Én meg teljes letartgiában vagyok. megörültem, hogy találtam bourbon vaníliarudat végre és csinálok egy kis madártejet magamnak...erre a cél előtt egy picivel összeugrott a tej, és lett belőle vaníliás aludtteja kutyáknak. na én is összeugrottam kicsit. :(
És nem sikerült a pénteki vizsgám, mert az a mocsatos részeg állat javította... Úgyhogy most kellene a jégkrémes doboz... de nagyon
Most akciós a Metróban : 3999,-
testzsír + víz
Be kell programozni. Bízd rá a kamaszokra !
üdv
bebibm
Ötezer körül már lehet kapni testzsír + vízmérőset is.
De ha kifogsz valahol egy akciót még olcsóbban is.
Megkérdezhetem, mennyibe kerül egy digitális mérleg?
Csak a kilókat méri, vagy pl. tstzsírt is? Vagy ha ez nem, akkor mi méri a testzsírszázalékot? Mert egyesek ennek értékét is tudják magukról, én meg csak nézek, hogy honnan...
Nekem is kamasz gyerekeim vannak, nálunk most a középső (15 éves) csinál úgy, mint a te fiad, bár neki "szerencséje " volt, mert télen lefogyott 5 kg-ot, és nőtt kb. 8 cm-t. A többieket meg igen nehéz így rávenni az egészséges táplálkozásra, az már igaz!!!
Láttam a fiad képét, jól néz ki!:) Nálunk is mindkét srác növeszti a haját.:) Meg a lány is:)))
Akkor jó, mert én nem kaptam a Tescóban sem ricottát.
De vettem a Plusban zsírszegény túrót.
Akkor nem keresem tovább ezt a vacak ricottát !
Köszi a bíztatást ezután az ÚJMÉRLEG újabb kilók sokk után !
Hali,
Nálunk a gyerek ( 17 éves ) csak vigyorog rajtunk és vígan tömi magába a sültkrumplit ,anyuci rántott husiját, csokit meg a colát.( persze bűntetlenül ! )
Mi meg SBD-'zunk :-))
Egyáltalán nem érdekli, mi az egészséges :-((
Ügyes vagy!!!
Amúgy én a Plus-ban vettem dobozos zsírszegény túrót, ami igazán krémes, egész ricotta-szerű::)
Szasztok Fórumlakók !
Hát megvolt az első hét.Talán 1 kg ment le, de azért a nacik már kényelmesebbek.
Nagyon jó, hogy ennyien drukkoltok és segítetek az "Újaknak "
Túrókrém nélkül nem ment volna..
Muszáj megcsinálni ! Hétvégén vettem egy digit mérleget, és az jóval többet mutatott, mint régi.Háát majdnem elájultam, tényleg le kell adnom azt a tíz kilót !
Nálunk látványosan a párom dobálja a kilókat lefele..( persze ő sem eszik többet,mint én )
üdv mindenkinek és KITARTÁS !!
Igen, sőt, el kéne mennem hosszabb pihire is, remélem összejön.
Nálad mizujs? Család már elkezdte? Te hogy állsz?
Szióka!
Meggyógyultam, köszönöm a jó kívánságokat. Csütörtökön iszonyat pörgés volt idebent, erre estére belázasodtam. Pénteken olyan voltam, mint a mosott kaki, szó szerint. A doki azt mondta, kimerültem, semmi más bajom nincs. Úgyhogy pénteken du bámultam a tv-t és semmit nem csináltam.Aztán szombaton du mentünk le Balcsira, ahol terápiás munkát végeztem, főztem, mosogattam, ilyenek, irtó jól éreztem magam, ja és akkorát aludtam, mint a ház! Szóval, most jól vagyok, közben ti 5 oldalnyit írtatok, látom!:)))) Néztem az új képeket is. Holnap is szabizok, de igyekszem ma jönni és írni nektek.
Puszika
Kisgé baba!
Hogy vagy? meggyógyultár már?:))
Ahogy tudsz gyere, de vigyázz magadra addig is!
Csók!!
Szia Macsek!
De jó, hogy benéztél :))
Szuper, hogy te is ilyen kitartó vagy, és az a 1.5 kiló nagyon szép eredmény ám ;)<b>Gratulálok</b>!!!
Az a 4 kilócskától is hamar megszabadulsz majd!;) Csak igy tovább!!!:))
És várunk a jövőhét végén is:)
Puszika addis is!:D
Sziasztok!
Rég jártam itt, de akkor olyan kedvesen segítettetek, hogy gondoltam beszámolok:
Kedden leszek túl az első két héten, és tök jól érzem magam. Mivel az elején vendégségben volt a mérlegünk, nem tudom, pontosan mennyit is fogytam, de 1,5 kg szerintem tuti megvan. Nem is a mennyiség a lényeg, hanem az irány. Mostanában nagyon nehezen mozdult lefelé a súlyom, így most annak is nagyon tudok örülni, hogy reagált a testem. És tényleg nem kell éhezni, szerintem ezt bírni fogom. 58 kg vagyok, ha szép lassan leadnám az áhított/reális 4 kg-t, nagyon boldog lennék. Pozitív változat: már most is boldog vagyok, és még boldogabb leszek hamarosan, 4 kg-val kevesebbel.
Szóval hajrá mindenkinek, ezt a diétát tudni kell tartani. (Persze be kell vallanom, hogy pont ma vacsira bűnöztem kicsit, hoztunk fincsi indiai kaját az Oktogonról, és a vega szószban volt kb. fél nagyobb szem krupli is. Megettem, jó volt, ez van.)
Sziasztok, és köszi minndenkinek a sok ötletet (túródesszert, karfiolkrém), kár, hogy hét közben annyit dolgozom, hogy nem tudom figyelemmel kísérni a fórumot. De legkésőbb egy hét múlva benézek hozzátok!
Macsek
Bocsik de a páromnak kell a gép "sürgősben"..később visszanézek...
Puszika :)