South Beach (beszélgetés)
de én még mingid nem tudom, hogy akkor is oké e a teszt, ha mellette gyógyszert szedek
ezt nőgyógyászok sem egyértelműen mondják
anya szerint jó akkor is. Szerinted?
vegyek egy tesztet?
bár remélem, hogy csak valami vírus
nem. Én szeretek enni. Finomakat mindig.
De nem akrok terhes lenni még. Az nem lehet...gyógyszert szedek..márciusban voltam nőgyógyásznál, és azt mondta, hogy nem is nagyon lehetnék, mert szerinte a 4 év gyógyszer miatt nincs túl jó állapotbana méhnyálkahártyám.
De most beijesztettél nagyon. Főleg, hogy kérdeztem Mókitól hétévégén, hogy a szagok túlzott érzékelése a diéta miatt van e. És ő is egyből a terhességet mondta.
Tudom én. És tényleg nem rajatm múlt tegnap. :) De annyira nem kívánok enni. Eygszerűen nem megy le. Próbáltam tegnap is..és csak rosszabb lett, de ettem vacsira levest. Az jó. :))) És ma megint nem ettem csak jogi délelőtt, mert nem ment le más. Ettem 3 villával a tonhalsaliból, és kiöklendeztem..Nem ment több. Próbáltam délelőtt egy csomó mindent enni, de semmit nem tudtam megenni. Csak röhögtek rajtam, hogy már a 4. félét készítem...és nem tudom megenei...Aztán grillcsirkét ettem volna..bementem a városba...s sehol nem volt. Úgyhogy rendeltem magamnak grillezett pulykamellet és görög salit. Megettem. De nem is éreztema az ízét, és nem is esett jól, de nagyon küzdöttem, és sikerült lenyomni. :) Most itthon nagyon nagy front van megint. tegnap 35 fok..ma meg 8-10, meg eső, meg szél. Nem is csodálom, ha szarul vagyok. Frontérzékenység sajna. De nem éreztem tegnap sem, hogy rosszul lennék..különben már rég szembe jutott volna evés. meg tényleg nem rajtam múlt. :))))
Nem tudom mi van velem..nem kívánok enni semmit. csak inni..meg nasikat azért eszek, mert arra rá tudom beszélni magam mindig, de abból sem sokat. :)
Csupa JÓ hír !!Gratula a nyaraláshoz és a jó melóhoz is !!
A padlizsán nem lesz keserű ?
Mókica !
Akkor én a 3. hetet ezzel kezdem ( ha kisgé is megengedi ?? )Hátha a beleimben fékek vannak raktározva ...végzek velük !!
Mókica !
Te egy bombázó vagy, Honnan is ment volna le rólad több, mint 2 kilócska ???
Ja összeszedem magam..eszek én zöldséget eleget, csak lehet hogy türelmetlen vagyok. Azt hittem amit felszedtem 10 év alatt az egyetlen hét alatt eltűnik ! Jó vicc lenne :-))
Estefelé azért nehéz jó kis gyümi meg édesség nélkül..:-(((
Jaj, ma csupa jó dolog történik velem. Meghívtak nyaralni is, van meló, jó meló....:)))) Feltöltődöm és pont. VÉGRE!:)))
Leírom mit főztem egyik nap, kajálni fogjátok!:)))
Padlizsánkrém:
Fogod az egész padlizsánt, megmosod, majd felmelegített sütőbe beteszed a rácsra 10 percre, kissé megbarnul a héja. Akkor kiveszed, megvárod, míg lehül és meghámozod, összeturmixolod, vagy kicsire vágod. Mehet bele só, ízlés szerint hagyma, fokhagyma, bors. Ha feldúsítod joghurttal, úgy is jó, de mehet magában is.
Szuper, hogy kicsit sikerül kikapcsolódnod!:))
Örülök, hogy jobban vagy már!
És egészségedre a paprikáskrumplival:)))
Amúgy én is, hogy most kicsit ch dúsabban eszek, megint jobban érzem, hogy fogyok..igaz nem mértem magam, csak a ruhák mintha .....;)
Puszika
Hogy vagy baba???
Semmi baj, ha most nem ment a böjt, majd legközelebb..eleve nehezebb mikor megvan..vagy mielőtt megjön:(
Na meg az elsőnél emlékszem én is szédelegtem jobbra ballra,szal ha tudsz maradj otthon és csak lézengj, ahogy irtad is ,hogy lesz....igaz :))
ÉN már eggyáltaln nem vagyok éhes, nekem az a nap a legenergikusabb:) Feltöltődik a szervezetem;)
Csók
Jöhet majd a reci is ha lesz időd..jól hangzik...
Nyamikaaaa:)))
Csajos!
Ne csinálj ilyeneket! Tudom, most kissebb nagyobb bajod, a kajatervezés, de ha tudod igenis tessék megtervezni, hogy mit fogsz enni másnap..nekem ez sokat segit! Mind az 5 kajálásra kitalálom mit fogok enni, reggel összekészitem és viszem magammal.Igy sosincs gond, sose éhezem, kéznél van a kaja..igy nincs se rosszullét, túlevés,kiéhezés...stb.
A tanulás miatt nem engedheted meg magadnak (meg amúgy se),hgy szédelegj,erőtlen legyél!
Egyél már egy kicsit táplálóbb kajákat! A túrókrém,túrórudi..joghurt..ezek nasik....csoda hogy rosszul vagy??? Ezek maradjanak a háttérben! Tessék éretelmesebb kajákat enni! Mondtam már ez is, igaz??:)))) Nem bántalak, csak olyan rossz olvasni, hogy mindig szédelegsz...én estem ebbe a hiába...és ezután jött a mérhetetlen zabálás...:(
Sok zöldség, husik,saláták,sajtok...majd a túrós baléhék, túrórudi...te csaj!!!Gondold át!
Pusza
Ha kisgé nem javasolj a tisztitókúrát akkor NE csináljátok!
"Én nem akartalak titeket rábeszélni semmi rosszra" Bocsika :(
Nekem annó bevált ,csak azért adtam az ötletet!;)
Legfeljebb a második szakaszban próbáljátok meg:)
Bébim!
Nem szabad ilyeneket mondani magadról! Ne vagy elefánt! :)
Szépen tartsd a diétát, és befog indulni! Tudod te, hogy nem megy eggyik napról a másikra! Próbáljatok meg nem ennyire görcsüsen csinálni! És heti 1 méreckedés is elég!
Én 1 hónapja csinálom az sbd, és max 2 kilót fogytam, de nem érdekel, mert érzem a változást, mégha a mérleg nem is mutatja, de a ruhák sose hazudnak!
Amúgy ha sok zöldséget eszel, gondolok itt párolt brokkoli,karfiol..meg a társaik...amiket szabad..kéne hogy tudj menni wc-re! Ezek rostosak, mi lehet a baj??:(
Tessék pozitinak lenni! Láttam a képeidet, közel nem vagy elefánt, még dundi se...Menni fog, csak tarts ki és légy pozitiv;)
Tegnapi napom szörnyűséges volt kajaügyileg.
Reggel megittam kb 1 decit a fé literes jogiból..aztán elindultam Miskolcra..kánkula..dögmeleg..szemét kamionosoka pályán. Elintéztem a paírokat, amiért mentem, aztán beágtattam egyetemi menzára enni vaami finomat. Beálloka sorba..kigondolom mit szeretnék..mirer szembe jut, hogy a pénztárca a kocsiban..mire visszaértem az egyetemváros másik végébe érte, bepipultam és nem mentem vissza enni. Aztán fel a lakásban. Ott nem volt csak ásványvíz, mert lakótársak mindent leselejteztek..mondván, hogy úgysem megyünk már vissza hónapokig. Utána kimentem vásárolnia Corába egyik csajossal, dumáltunk..hát enni megint elfelejtettem. Aztán itthon már nagyon gyanús volt. Ettem is egy Norbi rudit. Aztán csináltam estére ricottakrémet..hát olyan rossz lett, hogy egy kiskanállal tudtam megeni belőle. Úgyhog nem is vacsoráztam. DE már éjjel is szarul voltam, és most sem vagyok jól. :( De egyszerűen nem kívánok semmit enni...Legyűrtem ezt a jogit, meg egy rudit mellé..mert tudom hogy nagyom muszáj..de nem megy. és nem lesz jó vége... mert én is szédelgek. :))) Ez pont a másik véglet mint eddig