South Beach (beszélgetés)
kérdés: az normális, hogy a szaglásom kiélesedett nagyon? nem tudok mgmaradni egy pár szem mogyival egy helysében, meg ilyenek.
megvan
most jó, sztem. No szóval puffancs vagyok :))))
Nem jó a kép Szika:((
Próbáld meg újra
Csajok irjátok akkor a Naplótokba hogy miket esztek ;)
Jaj, Szika, viszont az tök szuper, hogy nem fáj a hasad! Nagyon ügyike vagy!
Amúgy furcsa mert régen én is ilyen voltam..de nekem se fáj mióta sbd-zem...:))
feltettem, egy régi képet ,láttátok?:))
Itt voltam 72 kiló:)
Ha tudsz azért keress eggyet :)
Rólam alig van kép, nagyon nem szeretem, ha fényképeznek. De majd idővel kerítek egy párat és megkísérlem feltenni. De nem igérem, hogy nagyon hamar:)
Hú ez a leves nagyon jól hangzik:))
És mehet is, mard beirhatod a recit ha lesz időd :)
Az nyamm
ezt most gyorsan leírom és megfőzöm
:)))))) Ezt olyan jó hallani. Még mindig nem tudom megszokni, pedig már nagyon edzek rá. :))
A nyári gyakorlaton is úgy kezeltek az emberek, mint végzett jogászt, én meg nem győztem pirulni zavaromban:)))
Na, megyek lassan, megfőzöm a holnapi levest. Kalocsai gulyás. Ismeritek? Sovány husi, gomba, zöldség, kapros, tejfölös. Finom. Szerintem belefér.
mert kedvesem eltüntette a gépről a képeimet, amik most készültek márciusban
tavaly nyáriak vannak
azt felteszem mindjárt.
pufisabb voltam kicsit, de mindegy :) Én leszek apiros pólós :)))
Majd ha "Dr. Szika" leszel, nézhetnek és irigykedhetnek:))
Nem, Hatvanban. Az meg nincs túl messsze. és a párom pesten rendőr. Úgyhogy megoldjuk. Átírom szívesen. :)
Kedves is mindig ezt mondja, pedig az ő családja. Meg persze az én vérmes anyukámat is mindig úgy kell visszatartani, hogy ne ossza le őket. És tényleg igazatok van. Nem érdemes velük vitatkozni. nem értik meg úgysem, hogy az ő világuk az nem az enyém. Nem is fogják tényleg soha.. Időpocsék az egész.
A hastáncon már gondolkoztunk a lányommal, ez lehet, hogy jó lenne. Pillanatnyilag mindkettőnknek van mit rázni.:) Ha átírod, az jó lenne. Te amúgy Pesten laksz?
Köszike ari vagy!:))
Biztos, hogy ti is szépek vagytok:)) Nem tesztek fel képeket :P
Amúgy ,majd megpróbálom feltenni a régi képemet amin 72 kiló voltal....borzalmasan utáltam magam :(
Ezzel a mentalitással úgysem tudsz vitába szállni, nem is érdemes. Akkor lehet, hogy az "úgyis mindegy" alapon (mármint ami a viszonyotokat illet) azt mondod, köszönöm nem kérek, aztán kész.Ha eddig vörös posztó volt, ezután is az várható...Sajna.
Próbáld meg akkor a Norbit,legalább addig amig nem érzed, hogy javult a kondiciód! Meg ha szeretsz, tekej tovább! Mindig egy kicsivel próbálj meg többet nyomni, de ne úgy mint a szélvész ;), lassabban de inkább hosszabb ideig!:)
Aztán meg mehet egy kicsit erősebb edzés..de csak fokozatosan épisd fel ;)
Nekem is van ilyen...de utálom nagyon. Főleg azt a pasit.. brrr. Néha úgy szánom rá a kickboxos kazijára magam, ha van valami dögös zeném, amit hallgatok közben :) De ha írsz egy címet és van kedved hozzá, akkor a hastánc dvdimet átírom neked és elküldöm. Én nagyon szeretem.nem is untam meg, pedig már hónapok óta csinálom..és anya is szereti, pedig az nagy szó. :))
Baba! Ne bosszankodj ezen! Sajnos vannak dolgok amiket nem tudsz megváltoztatni, csak felbosszantod magad...
Engedd el!!! Mások vagyunk!
Csak a te életed a fontos!! Tedd amit te akarsz! Ne vedd fel a véleményüket!
Ők nem értik meg a te gondolkodásod..te meg az ővékét...ez a világ rendje...nem tudsz mit tenni!!! Sajnos! De ne hagyd magad!!! Itt csak te számitasz...;)
:))) Engem is.
De láttam a képeidet, és te már most is nagyon szép vagy...Mi is ilyenek leszünk egy pár év múlva. :))))))
Van Norbi duci tréning...Elég idegesítő, de lehet, hogy ilyen lightossal kellene kezdeni?
Ez igaz. Erre nem is lehet náluk. De a vizsgák, meg az egyetem, az náluk a vörös posztó..berágnak mert én minek akarok feltörni :)))) úgyis csak az lesz az életfeladatom, hogy ellássam a családomat és kész. Nem értik, hogy én dolgozni akarok..imádoma jogot, törpe korom óta erre készülök. Sötét népség. Ide is csak azért kell mennem, mert már egy csomó ilyen rendezvényt kihagytam, és bepipulnak érte..nem hiszik el, hogy ilyenkor egy nap kiesés az angyon sok..meg hogy elfáraszt az 5 órás vonatút. Sötétek nna.
Mozogtál már előtte valamit?
Nincs valami torna kazid? Azok nagyon jók lennének kezdésnek:)
Én is ettem egy csomó répát, mert volt belőle a vegyes zöldségköretben, amit pároltam. Mégcsak lelkiismeret-furdalásom se volt...
További ajánlott fórumok: