Ti szoktatok rendelni a Sheinról? (beszélgetés)
15. spann
ma 18:01
mi az a shein
14. Amaunet
ma 17:30
A Petnetről és a kutykajásról rendelek mostanában. Itthoni viseletet Dressáról. Utcai, alkalmi viseletet üzletben. Látnom, tapintanom kell az anyagot és próbálni.
13. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - 55Judit)
ma 17:08
Cipőt én sem, azt mindig felpróbálom. Ruhából mindig jó az M méret :)
12. birebora (válaszként erre: 4. - 55Judit)
ma 17:00
Én sem.
11. globus (válaszként erre: 4. - 55Judit)
ma 16:47
Én sem.
Netről különleges kávét szoktam, ami nincs hagyományos üzletekben, étrendkiegészítőt, bár legutóbb olcsó elsősegélydobozt is minden családtag autójába. Ezt vehettem volna itthon is, de jobban jött ki így.
10. Tündike40
ma 15:46
nem. mi a Temu-ról szoktunk
9. kentaurcica
ma 15:25
Szoktam, mütyiket, apró funkcionális dolgokat, néha ruhákat is. Szeretem, mikor megjön a csomi 🤗
8. andi6020 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 15:21
nem szoktam
7. Any73
ma 15:12
Nem!
6. gigi>
ma 15:02
Nem
5. srcrss
ma 14:27
Nem.
4. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 14:17
Én ruhaneműt, cipőt próba nélkül nem veszek meg.
3. Kacsahercegno (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 13:57
Nagyon ritkán kb. évente 1-2 alkalommal. Szerintem a minőség éppen elfogadható, nagyon ritka az, hogy kifejezetten "gyönyörű" terméket kapjak, pedig nagyon körültekintően vásárolok, mindenről megnézem az összes felhasználói fotót. 1-2 dolog volt ami kifejezetten hordhatatlan, a maradék az az "egynek jó" kategória, lehet hordani, de nem vagyok hasraesve tőle. Nyilván, mivel ennyi pénzért nem is vár az ember jobbat 😅 A körmös biszbaszok viszont tényleg jók, azok miatt vagyok visszatérő vásárló, aztán ha már rendelek, pár ruhát is bedobok mellé.
2. birebora
ma 13:50
Nem ismerem, nem szoktam.
ma 13:41
Én nagyon szeretem, főleg ruhákat és kiegészítőket szoktam rendelni. Most jött meg a mai csomagom, és gyönyörű felsőket kaptam. Ti szeretitek?
További ajánlott fórumok:
- Szokott valaki a GRUPPI-ból rendelni?
- Gyerekhám vagy gyerek"póráz" néven ismert dolgot honnan tudok rendelni?
- Milyen pizzát szoktál rendelni?
- Szoktatok netről ruhát rendelni?
- Szoktatok webáruházból pelenkát rendelni?
- Avonból szoktatok rendelni alapozót? Melyik a legjobb? Hogyan tudjátok kiválasztani az arcotokhoz legmegfelelőbbet?