Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Ti szoktatok rendelni a Sheinról? fórum

Ti szoktatok rendelni a Sheinról? (beszélgetés)

15. spann
ma 18:01
mi az a shein
ma 17:30
A Petnetről és a kutykajásról rendelek mostanában. Itthoni viseletet Dressáról. Utcai, alkalmi viseletet üzletben. Látnom, tapintanom kell az anyagot és próbálni.
13. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - 55Judit)
ma 17:08
Cipőt én sem, azt mindig felpróbálom. Ruhából mindig jó az M méret :)
12. birebora (válaszként erre: 4. - 55Judit)
ma 17:00
Én sem.
11. globus (válaszként erre: 4. - 55Judit)
ma 16:47

Én sem.

Netről különleges kávét szoktam, ami nincs hagyományos üzletekben, étrendkiegészítőt, bár legutóbb olcsó elsősegélydobozt is minden családtag autójába. Ezt vehettem volna itthon is, de jobban jött ki így.

ma 15:46
nem. mi a Temu-ról szoktunk
ma 15:25
Szoktam, mütyiket, apró funkcionális dolgokat, néha ruhákat is. Szeretem, mikor megjön a csomi 🤗
8. andi6020 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 15:21
nem szoktam
ma 15:12
Nem!
ma 15:02
Nem
ma 14:27
Nem.
4. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 14:17
Én ruhaneműt, cipőt próba nélkül nem veszek meg.
ma 13:57
Nagyon ritkán kb. évente 1-2 alkalommal. Szerintem a minőség éppen elfogadható, nagyon ritka az, hogy kifejezetten "gyönyörű" terméket kapjak, pedig nagyon körültekintően vásárolok, mindenről megnézem az összes felhasználói fotót. 1-2 dolog volt ami kifejezetten hordhatatlan, a maradék az az "egynek jó" kategória, lehet hordani, de nem vagyok hasraesve tőle. Nyilván, mivel ennyi pénzért nem is vár az ember jobbat 😅 A körmös biszbaszok viszont tényleg jók, azok miatt vagyok visszatérő vásárló, aztán ha már rendelek, pár ruhát is bedobok mellé.
ma 13:50
Nem ismerem, nem szoktam.
Én nagyon szeretem, főleg ruhákat és kiegészítőket szoktam rendelni. Most jött meg a mai csomagom, és gyönyörű felsőket kaptam. Ti szeretitek?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook