Ti szoktatok rendelni a Sheinról? (beszélgetés)
Pontosan. Inkább legyen 1-1 jobb minőségű ruhája/tárgya az embernek, mint a sok felesleges, olcsó kacatbazár :).
Az olcsó, gyenge minőségűből muszáj halmozni, mert pikk-pakk tönkremegy. 😄 Végül ugyanannyit költesz, a spórolás csak illúzió.
Mi is mindig megkaptuk a rendelt árut,sőt,még előbb is,mint vártuk.Eddig még nem csalódtunk bennük.
Ha megnézzük,sok mindennek ott is van ára,nem minden mondható olcsónak,ez egy tévhit,a jobb minőséget ott is meg kell fizetni.Azt meg külön szeretem,hogy minden egyesével zárható tasakban érkezik.Temuról rendeltünk téli overált,74-80-as méret 15 000 forintba került pár forint híján.Egyáltalán nem volt olcsó,a minősége viszont kiváló.
Felkerestem nagyon szép termékeik vannak, köszönöm a segítséget :)
Igen,viszont eddig semmi problémánk nem volt vele.
(Van egy kártyám minimális összeggel,ezt használom.)
Sőt ,ha nem jön meg időben 1.700 Ft késedelmi díjat kapsz.
Fórumokat olvasgatva , másnak sem volt velük gond.
Egy próbát megér ...
Az is előre fizetős? Kipróbálnám szívesen.
Nem ismerem.
Pár dolgot a Temuról.
Meglepően jó minőségű volt a pizsama nadrág és a tavaszi ágytakaró.(ezek drágább cuccok voltak)
Egyébként second hand.
Eszméletlen dolgokat vettem már ott.
Vállfás ,(rajta az árcimke)ruhák pár euróért.
Egyetértek! Olcsó húsnak, híg a leve.
Kínából 2-3 nap alatt itt van az áru, a retek futárcég az aki nem hozza ki. Egyszer 2 táskát nem kaptam meg így (itthon voltam egész nap de "nem voltam elérhető", kár, hogy senki nem hívott/csengetett 😄) a csomag ment vissza és gond nélkül visszakaptam pénzem.
Manapság hiába veszi meg az ember a drágát, gondolva, hogy jó minőségű, kiderül, hogy ugyanolyan hitvány, mint ami a tizedébe kerül.
Még sosem jártunk így, mindig megkaptuk amit rendeltünk, és nyomon tudjuk követni hol jár a csomag. Én szeretem, bár volt hogy élőben nem olyan mint a képen, de hordható volt minden.
shein,temu és társai....hiaba kínálnak szép dplgokat jó áron,ha előre fizetsz,aztán nem kapod meg,amit rendeltél.
több ismerősöm jart igy .Fenyegetésre esetleg visszautalják a pénzt,de ezt meg ki akarja,kinlodjon velük a halál.Lebeszélnélek ehekrölde a te döntésed....
Igen sajnos. És van egy olyan vetülete is, hogy persze spórolásból megveszik az olcsóbbat, igen, de minek is veszik meg? Minek ez a sok felesleges tárgy, porfogó, lom, kacat, silány ruha... Utána meg nem győznek lomtalanítani az emberek, mert nem férnek a saját szarjaiktól. Felesleges pénzkidobás, értéktelen vackokra, amiknek semmi értelme. Mert milyen jó, hogy hozzájutott pár forintért... És? Mi a szarnak ennyi tárgymeg rongy egy ember életébe, utána a gyerekei meg nem győznek szitkozódni a megboldogult után, hogy fizethetik a szemetes konténert a sok kacat elszállítására...
Maximálisan egyetértek!
De sajnos tönkretesznek mindent, az emberek "spórolásból" megalkusznak és a minőségi terméket előállítók lassan tönkremennek 😕
Elvből nem támogatom ezeket a szar, kínai, gagyi, olcsó, kizsákmányoló, környezetszennyező gyárakat, nem leszek potenciális ügyfelük, az biztos. Ez a baj a mai világgal, hogy kb 400 évre előre "le vannak gyártva előre" a ruhaneműk. Az ember megveszi a silány minőséget, majd ezt teszi újra és újra, halmoz, majd kidobja mert egy vacak az egész. Ugyanez a helyzet a kütyükkel, bizbaszokkal, hiába olcsó, gondoljatok már bele miből lehet, ha ennyi pénzért előállítással, munkabér kifizetéssel és leszállítással együtt ott van a házad előtt. Nem akarnám tudni miből és hogyan készülnek ezek a kínai gagyik...
Fiamék sokszor rendelnek onnét a családjával,mi a Temuról szoktunk.Eddig egyikkel sem volt gond,egyébként közel azonos kínálat és árak.
Nem, mert a D*D fütyült kiszállítani a rendelést. Reggel jön az email, hogy X órakor jön a futár, nem hív,nem csenget, aztán behazudja,hogy nem voltam itthon, közben a szomszédok látták, hogy itt húz el a furgon a ház előtt. Amiket méltóztattak kihozni Shein-es pólók és szabadidő együttes, azok jók, szeretem hordani őket. Rendeltem még 4 pólót, azzal furikáznak hetek óta a városban vagy tudja a fene mit csinálnak, tőlem mehet is vissza Kínába, nem érdekel.
A Petnetről és a kutykajásról rendelek mostanában. Itthoni viseletet Dressáról. Utcai, alkalmi viseletet üzletben. Látnom, tapintanom kell az anyagot és próbálni.
Cipőt én sem, azt mindig felpróbálom. Ruhából mindig jó az M méret :)
Én sem.
Netről különleges kávét szoktam, ami nincs hagyományos üzletekben, étrendkiegészítőt, bár legutóbb olcsó elsősegélydobozt is minden családtag autójába. Ezt vehettem volna itthon is, de jobban jött ki így.
nem. mi a Temu-ról szoktunk
További ajánlott fórumok: