South Beach (beszélgetés)
Jó, hogy benéztél:)))
Az az igazság, ahogy már írtam is itt a napokban, hogy nekem majdnem minden nap egy-két falat elvileg tiltott dolog bizony lecsúszik. Komolyan, nagyon nehezen állok rá "agyilag". Ez nem kenyér vagy csoki vagy krémes, hanem mondjuk ma krumplit sütöttem sütőben a gyerekeknek, és megkóstoltam.Aztán rájöttem, hogy az sem OK. De gyümölcsökkel is jó párszor előfordult. Szóval azt érzem, hogy hosszú távon nekem az fog beválni, ha a kenyeret és az édességeket csökkentem vagy el is hagyom nagyjából, de a zöldségekben különbséget tenni, meg gyümiről lemondani...azt valahogy nehezen képzelem el. Ez most "rossz" gondolkodás szerintetek?
Szika!
Olvastam a -3 kilót, hát nagyon büszke vagyok rád!:)))
Szióka!
Ma anyummal kirándultunk, most értünk haza! Tök jó volt. Hát tudod, paprikáskrumplit főztünk, nem volt épp light, ettem is belőle, hoppá, de nekem már szabad.:))))))
Halihó!
Drágáim, első szakasz alatt ne böjtöljetek, szerintem. Mókicának, meg nekem, már szabad, mert mi öreg rókák vagyunk!:)))
azért ne tedd, mert erre a más étkezésre is átáll a szervezet, és nem szabad sokkolni! Ne keverjetek bele a menetbe semmilyen drasztikusat.
3 dolog miatt lehet az, hogy nem fogysz:
1., keveset, kevésszer eszel (5* kötelező!)
2., kevés folyadékot iszol!
3., többet eszel, mint szabadna (éppen jól lakásig szabad enni)
Van +1 pont, amikor olyan tipus vagy, hogy lassan indul el. Ez nem baj, nem probléma, türelem!!!!!!!!
Na, jó hogy benéztem?:)))))
Majd meglátjuk !
SBD szakértők,mit szóltok az ötlethez ???
Jól jöhet egy méregtelenítés vagy sem ?
Azért én egy picit el vagyok ám csüggedve.
Úgy örülök, hogy kedvesem leadta a felesleges pár kilócskáját, de nekem nem akar beindulni. :-((
Pedig ő még bűnözött is !
Azt még nem tudom, de a méregtelenítést -sokak szerint - ezzel érdemes kezdeni.
Szombaton fogom kipróbálni,hogy jó közel legyen az illemhely :-))
És nem esek túlzásba : csak 5-10 g sót fogok feloldani 2 dl vízben.Remélem nem lesz gond !
Holnap, holnapután itthon leszek, valamelyik nap ideális lenne. Gondolom, ilyenkor gyakrabban kell szaladgálni bizonyos helyekre...ezért jobb itthon lenni. Nem?
Mókica, te a böjtnapon nem vagy fáradtabb, mint máskor?
Ugyebár szabad ,azt mondták a fogyi tudósok !
Nekem is van otthon vészhelyzetre !
Szerintem ez a reggeli teljesen OKÉ !
Remélem mások szerint is !
Én ugyan nem fogytam ,de már nem kívánom annyira a rántott husit, meg az édességet !
Már ezért megérte és talán eccer beindulnak a MINUSZ kilók is !
Mókica !
Az igazság az, hogy én is ezen tanakodom...hátha segítene a kezdésnél.Kéne egy kicsit böjtölni.
Asszem megcsinálom még ezt a hetet, aztán szombaton csinálok egy két napos lébőjtkúrát. Hátha az segít..mondjuk keserűsóval kezdem !
gondoltam :-(( pedig nem is járnék rá. Csak egy pici kis darabra gondoltam :-((
Ma nem is kívánom !! :-))
Zöldséget ettem light sajttal ebédre. Nem is vagyok éhes ! De soványabb SE !
Te Mókica !
Nem elég nekünk ez a csokimegvonós fogyiprogram elsőre ?? Még tornázni is kell ???????
Ok csak vicceltem, gondolatban már igen sokat tornáztam ! !
Vettem is kazit.Majd elkezdem.
Hello! Ismét beugrottam egy percre.:)
Anyukámnál voltam, aki egy használtruhaboltban segédkezik keddenként, és segítettem neki pakolni. Találtam magamnak egy jó kis sötétlila, feszes nadrágot.:) Anyukám szerint látszik, hogy fogytam.:) Bár egy anya elfogult mindig, de azért jól esik a dicséret, persze.
Reggel majd' éhen vesztem, megettem 2 sült virslit, két tükörtojást és egy paradicsomot, + 1 tejeskávét.
Helló csajos!
Csak pihengess baba! Nehogy kimerülj itt nekem totálra!Mi finket főztél a Balcsin;)
Gyere amint csak tudsz, várunk!:)))
Szia anya:)
Mit toltál reggelire??? Fonke volt?:)))
Csajos te se add ám fel, biztos, hogy lesz egy kis fogyásod!
Amúgy én azt bevallom, hogy mikor legelősszür elkezdtem az sbd-t, és fogytam 1-2 kilót,utána napokig nem volt változás, teljesen megálltam. Tisztára készvoltam.:( Mások javaslatára tartottam egy irónapot,és azonnal újra beindult a fogyás!
Egyre tübb helyen lehet olvasni, hogy a böjt sigizi a fogyást, mert kitisztitja a méreganyagokat, amik ugye a zsirrétegben rakódnak le...ha órül a méreg, utána a zsir is könnyebben fog eltávozni.
Én azóta heti 1× megtartom aki s böjtömet:))) Másoknál is bevált ez egy stagnálós időszakban! Szal ha úgyérzed megtudod csinálni, próbáld ki, lehet neked is segite!
A lényege, hogy egész nap 2 liter irót vagy kefirt kell meginnod 10×2dl-re osztva és minimum 2 liter vizet vagy gyógyteát!Semmi mást! Másnapra garantált a fogyás:)
Én anno 2 naposat tartottam, majd visszaálltam 1 naposra, csak az első megnyomtam :))
Puszó neked is!
Hú, ez a csokis dolog neked is szól :)) amit Szakinak irtam:)))
Kitartááááááááááás
Pusza;)
Helló Baby:))
Látod, hogy megy ez neked!!:) Gratula az újabb kilóhoz ;)
A diéétáscsokival azért tesék vigyázni, mert az, hogy szabad, ugye nem azt jelenti, hogy egésznap rájárunk...szal csak óvatosan!;) Mérték csajok! Nagyon fontos!
Torna amúgy megy valakinél???:OOO
Puszika!
És ugye most már leperegnek a búnkó férfinemű egydektől jött beszóólások??:) Megtudod csinálni csajos, hajrá :PP
Hellóka!
Nagyon ügyike vagy, hogy kibirtad a családi ünnepést!;)Virsli, párizsi mehet!Bár a párizsiből a lightos ha van (szeintem)
Light üditőnek mi mondható??? Mire gondolsz??
Túrót torta jól hangzik, bizti finike volt :))
Csak igy tovább!:D
Puszika
Ez nem igaz...ugye? A digitálisok csalnak. engem +3mal többnek mutatnak.
Mindenhol 55nek mérnek, vagy +/-1kg. De a digitális mindig +3kg-t mutat. (Bár nem a súlya lényeg.)