Egyre kisebb a mekiben a kaja (beszélgetés)
Persze amíg olyan a közhangulat, hogy 2 rekesz gyümölcs behozatala az irodába csak heves fintorgást vált ki, (szinte látható a csalódás a megnyúlt pofákon, hogy "mé' nem fánk jött?! 😥😥😥😥) a céges események alkalmával viszont csak a platós kocsi hiányzik, olyan mennyiségű bűzlő, olajszagú gyorskaja érkezik (és ELFOGY) addig nincs is min csodálkozni.
Mindig azon nevetek, hogy egymást tapossa a sok "nincspézem" ha reggeliidő van, azért, ha ebédidő van, azért, ha nincs, akkor meg csak úgy 😄 Csak akkor megyek be a Mekibe, amikor nem azt látom, hogy egymás nyakában ülnek. Ez az esetek kb. 5%-a.
Kb. 20 évvel ezelőttről beszélek, mert azóta nem jártam ott. Kicsik voltak, legalábbis szerintem.
Dehogy! Én először a Váci utcai mekibe jártam, aztán voltam a Nyugatinál viszonylag többször. Nagyjából 35 éve. Ott még rendes hambi méretek voltak. Amikor bejöttek a Fish mc-ek, akkor azokat vettem, azok olyan 10-12 centisek voltak. Sajtburesz is. Most kb 8 centi az átmérőjük. Nagyon meglepődtem mikor legutóbb voltam, hosszú idő után.
Gonfolom. Nem zárkózom el, csak sosincs olyan helyzet.
Megint Meki? 🙄 Régen is miniatűr hambit árultak. Most még kisebb?
Azért egyszer érdemes megpróbálni. Szerintem izleni fog:)
Nahát, még a nevüket sem tudnám kimondani 😂 hamburger és kész. Az nem annyira horrobilis árú. Tényleg kíváncsi voltam, még sosem voltam Mekiben.
Húúh most nem is tudom. Mi a gyerekekkel szoktunk vagy ha úton vagyunk és megéhezünk vagy ha nem főzök akkor szoktunk beugrani. Én szeretem. Menüt szoktunk. A mcchicken az egyik kedvencem de vannak újabbak is amik finomak.
De tény, hogy kisebbek lettek és drágábbak.
Mindig teltház van, sokan járnak. Idősek, fiatalok, gyerekesek.
[link]
McMenü® Plusz (szendvics + nagy burgonya vagy saláta + 0,5 l üdítő vagy shake)
McChicken® McMenü® Plusz: 2 672 Ft
Sajtos McRoyal® McMenü® Plusz: 3 000 Ft
Dupla Sajtos McRoyal® McMenü® Plusz: 3 497 Ft
Nem magamtól tudom, megnéztem
McChicken® McMenü®: 2 503 Ft
Sajtos McRoyal® McMenü®: 2 840 Ft
Dupla Sajtos McRoyal® McMenü®: 3 322
Egyik kollégám ebédre mindig onnét rendel, 6800 Ft-ot szokott fizetni.
Ez milyen nagyságrendet jelent? Mennyibe kerül általában? Tól-ig?
Igen, ezt tapasztaljuk mi is. Minden kisebb. Forditottan arányos a méretük az árukkal.
Pont nem eszek Mekis kaját, de ja, mindenki ezt mondja.
Burger Kingbe járok olykor, meg KFC be, ezekben szerintem megmaradtak a méretek.
Ugye? Ez tényleg így van, legyen az kaja vagy tisztítószer. Én a chipseken is ki vagyok akadva, fele levegő már alig van a tasakban.
Vigyáznak a vendégek egészségére.😉
Nem eszem Mekis kaját, nem szeretem, de minden kisebb szinte bármit veszek.
Ma beutaztunk a Mekibe és szomorúan tapasztaltam, hogy az árak iszonytosak de a mennyiség sokkal kevesebb lett. Ritkán engedjük meg magunknak, pedig nagyon szeretjük de azt gondolom ez már luxus lett. Egyedül a fagyi volt elfogadható áron és a mennyisége is jó volt. Ez a Szolnoki Meki volt. Ti hogyan látjátok?
További ajánlott fórumok: