South Beach (beszélgetés)
szemét digitálisok mindig többet mutatnak
én karácsonyra kaptam egyet és leájultam róla :-)
Na és mit reggeliztél ?
Én sovány sajtot ( 12 % )mandulás olivabogyóval,nyaminyami volt. és egy db főtt tojást.
Ez sok szerinted ?
Ezek jó hírek. Én is taposom a 9.napomat, de szerintem nem fogytam semmit !Talán 1 kg.-t.
Azért is tovább csinálom.Csak a ruháimon veszem észre,hogy kényelmesebbek.
Nekem nagyon betett ez a digit mérleg dolog.
Azt sem tudom ,hogy most fogytam vagy híztam ..:-((
Nekem sikerült szembesülni..már jó az elején !
Szörnyű, katasztrofális, kibirhatatlan !!
Ha- ha...kisgé megmentett bennünket csokifalókat !
DIÉTÁS CSOKI !Nem kell még kutyulni sem Lányok !
( bár tegnap óta már nem hiányzik az édesség..)mégis jó ez a diéta !
Szia!
Ügyes voltál akkor. :)) virsli, párizsi mehet, de leginkább jó lenne pulykából. Malac husi kcsit zsíros talán az első szakaszban. Túrótorta fininek hangzik. Sztem a cukormentes üdítő elvileg mehet, de ebben inkább Mókica és kisgé a kompetens. Várd meg, ők mit mondanak. Én nem ittam, nehogy túl édesnek érezzem, és a többi édesre is rákapjak. Inkább citromos pici édesítős vizet, és sok ásványvizet, natúr teát..ilyesmiket.
És már csak 4 napom van az első szakaszból a maival együtt. és már lement 3 kiló. Ma reggel mértem. majd' kiugrottam a bőrömből. :)))
Sziasztok!
Nem tüntem ám el, csak névnap ünneplés volt nálam.
Tegnap egy jó kis zöldséglevest csináltam, persze a répát nem én ettem meg és lecsó volt virslivel.
Virslit és párizsit lehet enni?
Sajnos mindenféle sonkát úúúútálok, ezeket viszont szeretem.
Túrótortám: fél kg túró, 3 dl vízben feloldott zselatin és édesítőszer ennyi, a többieknek eper rá.
A névnapi sütiket mint valami mérget átvittem anyósékhoz, mert lehet, hogy nem bírtam volna ki velük egy konyhában...
Light üditőket lehet inni?
Nekem is ezalatt a diéta alatt volt a legrosszabb élményem a világon. A rendes mérlegem szerint 60 kilóról indultam és 54,5 kilónál álltam meg. Olyan boldog voltam, hogy csak na. Erre a barátnőm vett egy mérleget, egy digitálisat, amire ráálva kapásból 58 kg-t mutatott. Nem csalás, nem ámítás! Mire hozzászoktam, sírtam!:))
Jobb az elején szembesülni........
Jól teszed. :) Jó szórakozást. Túrórudit meg úgyis megtiltják a nagyok :))))) Mint minden finomat. Bár azért még reménykedem :)
kakaós nyamm pedig fini, pedig én sem hittem volna. Kóstold majd meg.
Igen, ez a baj, egyre rosszabbak a tapasztalatok. Pedig mindenkinek szárnyakat adna, ha olyanok tanítanák, akikra felnézhet. De ez már -ahogy elnézem- az alsó tagozaton elkezdődik.Aztán egyre fokozódik...
Na, én mindjárt lelépek, könyvtárba megyek, keresek valami jó kis könyvet.
:)))
Komolyan, olyan dolgaik vannak a tanároknak, hogy az nem igaz.
:)))) Ez jó..tetszik. :)
Nálunka Jogelméleti tanszéken van egy prof, akinek a vizsgáztatási módszerét nem lehet kibírni....röhögés nélkül. Azt meg ugye nem szabad. Szóval a ficok fel le rohangál, miközben szrencsétlen hallgató a tételét mondja, és néha felüvölt, hogy nem jó, a falba veri a fejét..a konektorba dugja az ujját, és tépi a haját. Na ezt megállni röhögés nélkül...az tudomány. :)))
:DDD Rendben. Akkor én megnyugszom, ti meg mentek mészárolni. :)) De tényleg szemét nagyon. 48an vizsgáztunk, és 32 hasalt el. Úgy hogy egy tanársegéd javította, aki saját bevallása szerint is bulizás, ivászat után szokott nekiállni, és aztán mindig csodálkozik, hogy juj de sok a ülya az évfolyamon. :) És az uv szóban lesz. Nála. És közölte, hogy szereti a nagymellű, miniszoknyás lányokat, szóval úgy készüljünk. Mocsatos állat..mondom én. :)))
De mindegy. tehet egy szívességet. :)) És már csak azért sem kell a jégkrém..pont miatta??!!
Mutasd meg Nekik !!
Menni fog !
Kivégezzük azt a mocsatos részeges állatot !
De Te tarts ki, majd MI megbosszuljuk a dolgot !
Vigyázz !! Ez egy oltári ocsmány készülék !
Én régi vacak mechanikusat addig tologattam jobbra, balra,ameddig azt nem mutatta, ami nekem tetszett ! ( szerintem ezért híztam meg )
No..ez itt nem mükszik ! Itt kénytelen voltam szembesülni a súlyos valósággal !Borzalmas lehangoló élmény !
Na ezt én is kipróbálom !
Lassan refomrkonyha tündér leszek !
bebibm