South Beach (beszélgetés)
Ja! Éljenek a gyümölcsök! Én leolvasztottam a hűtőt és fagyasztót, kisikáltam, átnéztem, rendbetettem, és pont a végére visszatért az áram.Ja, és közben csináltam kis tejfökös karfiolt. Persze még van mit rámolni a konyhában...
Szika! Olvastam a másik fórumban, hogy gondok vannak a pároddal:((( Ez nem jó hír! Jöhetsz ám ide is panaszkodni, bár pasi-ügyben igazán jó tanácsot adni szerintem nagyon nehéz, de hátha...
Bebibm, straniera!
Tudomén, nna. Csak lusta malac vagyok. De ma már majdnem tanultam, és legalább összrendezgettem mindent. És ma nagyon nagyon sokat fogok haladni. Becsszóra. Hogy szép legyek és okos is. :)
Még egy-két hét és egész anya-farmom lesz. Aztán csak győzzek előletek menekülni. :DDDD De nem baj. Zavarjatok is csak tanulni. Muszáj lenne.
Csak várjátok kia végét a fogyásnak. majd csak pislogunk, hogy már majdnem elfogytatok. :)
Gyümiket én is várom nagyon. :) Még másfél nap. :))))
Igaz is ! Vizsgaidőszak van. Tessék tanulni !!Naponta ismételgetem otthon is a kamasz gyerekemnek, szerinted tök feleslegesen ????
Aztán szép is leszel meg okos is !! Micsoda párosítás !!!
Mókica !
Én megcsináltam a zabkorpás túrógombócot ! Fini lett és nem esett szét. Azért főzni kell miután feljön a tetejére kb 3-4 percig, különben nyers marad !Meg hagyd állni a hűtőben, mielőtt kifőzöd !
Fincsike ! Köszi receptet !!
bebibm
Ez tök jó Csajok !
Tehát akinek lassan megy LE annak tartós fogyás lesz ! HURRÁ ! Végre valami tuti hír !Lassan ,de biztosan !!Ennek reményében kiTARTUNK !!
Jó hír! Nem leszek most, mert nem lesz nálunk áram, nem tudom, meddig. Legalább lesz módom egy kicsit pakolászni, már nagyon ráfér a lakásra, úgyhogy nekiállok. Suli befejezéséig be szeretném fejezni a nagy rámolásokat, az kb. 3 hét.Úgyhogy ha mindig itt lógok, zavarjatok el!:)))
Már várom, hogy gyümölcsöket egyek!!
Jó reggelt a hölgyeknek! :DD
Fogyás az nem volt nálam, de az árnyékom szebb a falon. :))))
Hú basztikuli :P, ez a padliszános paradicsommártásos hamika is nagyon jól hangzik..imádom az ilyen jellegűeket!Nem mondom ,hogy vega lettem, meg megtudok őrülni a zöldséges hamikért..
Ha van időd, hozz minden ilyen:))
Akkor a te szervezeted tartalékra kacsolt most, bird ki ezt a kis időszakot! Lehet majd mikor áttérsz a 2.szakaszra, beindul a fogyás is, mert ugye kicsit többet fogsz enni, felgyorsul az anyagcsere is!Meglesz az baba! Tarts ki!
Figyu, te már csináltad az a túrógombócos recit amit irtál zabkorpával, vagy búzakorpával esetleg? Nem esett szét? Ugyan olyan lesz??
Valószinúleg kipróbálom a hétvégén!:)
Nagyon felcsigáztál ;)
Rendben. holnap veszek egyet és meg is csinálom mondjuk holnapután, és megíroma az eredményt. Br én nagyon bízom a negatívban. :)
Majd egy év múlva meg a pozitívért fogok hajtani :)) Vicces az élet. :)
Bébim! Akkor léböjt a 3.hét után ;)Tökéletes terv:DDD
Straiera, szerintem te is várd meg mig elmúlik,majd utána böjtölj , mert ilyenkor úgy is jobban megfogja a vizet a szervezet...csak elkeserednél..és lehet ez az oka, hogy most nem is fogysz! NO PÁNIK!!!!:)))
Húúú mennyit irtatok!
Csak hazaszaladtam ebédelni, majd este irok!
(tk-s panbirban rántotthusi+párolt zöldségek..nyammikaa:)
Túrógombi reci isteni:)...megfogom csinálni
Köszi Straniera:)
Szika tessék tesztet venni...nagyon gyanúúúús vagy nekem:)))
Bébikém ez a beszéd ;) Akkor hajrá:)))MI itt vagyunk neked;)
Kisgé, majd elküldöm a meditációt priviben amit kérdeztél :)
Na léptem melózni, csáóó csajosok!
Ja, Szikának írtam, hogy írjon még olasz reciket, ma totál ko vagyok, haza is megyek!:)
Amúgy ezt a túrógombócot én csinálom édesben is, meg zellert belereszelve, tejföllel. Isteni fini!
:))) Nagyon isteni lett, azt ehetitek most, én ettem tejszínt végig, módjával és úgy is fogytam!:))
Írj még olasz recepteket, imádom az olasz kaját!
Köszike!
Hát a padlizsán akkor lesz keserű, ha nem jó a zöldség. Általában nagyon fini, füstölt íze lesz.
de jól csináltad
rendben van vele minden
megnéztem :)
Azt jelenti, hogy egyedül te vagy az, aki hozzányúlhat és módosíthat rajta...más nem
ezért más ezta feliratot nem is látja..mindenki csaka saját cikke, receptje, képe mellett :)