South Beach (beszélgetés)
Rendben. pasek tudja, hol a heyle...csak ha nagy a nyomás inog néha....valami oknál fogva be van szarva szülőktől, állandóan meg akar felelni nekik is..pedig soha nem támogatták...azóta meg főleg nem, amióta velem él...ráadásul egy iszonyú kétszínű majomkodós csapat..tudod kiféle nagy könynes jelenetek, ölelgetés...cirkusz..aztán tartalom meg nincsen. De azért közölte az apjábal, hogy szó sem lehet a hülyeségeiről, és velem jön természetesen, hogynézne ki, ha engem itthon hagyna, hogy na babám én léptem, te meg majd jössz. De mindegy.Ahogy írtam már párszor teljesn sötét népség.
És most rombolok tanulni...Eza hülye rendezvény elvesz tőlem egy napot..és így is szarul állok.:(
Majd jövök este. :)))
És köszi :)
Szia Mókic!
Hát nálam semmi változás a mérleg szerint. most angyon lecövekelt a súlyom. Ma van az utsó napom az első szakaszból. Hátha a második majd lódít rajta kicsit. nem vagyok türelmetlen...végülis nem 2 hét alatt jött fel rám. :))))
Tesztet elfelejtettem tegnap...úgyhogy ma megveszem. okés?
Te pedig tényleg eszméletlenül csini vagy. Ezt én is el tudnám fogadni, könnyedén. :PPPP
Szóval várjuk a mérlegeredményeket. :)
és még valami. Gyere nyugodtan panaszkodni...hátha tudunk segíteni...vagy ha nem, te jösz rá a megoldásra azzal ha leírod. De azért kitartást neked is!
pusza
Húúnagyon nem irigyellek ! Nagyon nehéz a kamaszokkal..azért ennek nem most kellett volna kiderülni. :-(( De náluk mindig minden az utolsó pillanatban ..
Szerintem beszélj a tanárral mit lehet még tenni az ügy érdekében. A normálisabbja hajlandó jó tippet adni és büszke is rá,ha kikéred a véleményét.Mentsétek ami még menthető,már nincs sok idő hátra !Ha látja a tanár az igyekezet, talán jobb lesz a helyzet ! ( Elég a kettes is..a másodikos jegy nem számít sehova. Majd harmadikban kell rákapcsolni !
Te pedig ne feledkezz meg a saját céljaidról sem ( ha lesz rá lelkierőd ! )
Szurkolok mindkettőtöknek !
bebibm
szika !
Szerintem ne vond bele őket a fogyókúrába ! Semmi közük hozzá, hogy Te mit eszel és mit nem. Egyél husit salival.Ne foglalkozz velük, nem lényeg,hogy nekik mi a véleményük ! Neked magadnak kell megfelelni, nem másnak !Engem aztán baromira nem érdekel mások mit tartanak rólam. A sajár értékrendem szerint élek, és magam is elég szigorú vagyok magamhoz ! A többiek meg foglalkozzanak a saját hibáikkal. Van mindenkinek elég !
Ha a társad 3 éve veled él,( gondolom önszántából választott ) akkor már tudnia kell hova tartozik ELSŐSORBAN !
Szerintem próbáld meg magad jólérezni a lehetőségekhez képest ! Tudod : mindenből ki kell hozni a maximumot.
Most pedig : irány tanulni !!!Még szükségünk lehet egy klassz jogászra !
üdv
bebibm
Szia Mókica !
Mi már annyit sírtunk neked.. Te is hozhatod ám a bánatodat !Fel a fejjel !
Örülünk, hogy sikerül a fogyi, bár neked már nemigen kell überelni, mert most is nagyon csinos vagy !
Nekem még van 3 napom az első szakaszból.Majd hétfőn megírom a végeredményt.Asszem vmi azért lement, mert a cuccaim lötyögnek rajtam. Az az igazság, hogy nem mertem reggel ráállni a digit mérlegre, mert nem akartam elrontani a hétvégét !
Puszi mindenkinek !Ma délután felpróbálom az etalon farmeromat ..lehet,hogy még nem lesz jó :-((
bizony-bizony.
okés, úgy lesz. :) Már előre kezdték, hogy itt bizony csak szénhidrát lesz, semmi fogyókúrás, mert párom szólt nekik, hogy ne legyen durci, de 2 hete fogyózok, és nem fogok mindnet enni.
Aztán mi ugye csak vasárnapra megyünk, de szombaton délután felvonatozunk Miskolcra, hogy a közelben legyünk. Erre após: és attól a párom miért nem mehet fel vele szombat reggel, hogy én csak vasárnap megyek....ő ezt nem érti, mi köze vana fia érkezésének ahhoz, hogy én mikor érkezem. Hát tényleg, ezt én sem értem. talán szerinted az, hogy több,mint 3 éve együtt is élünk, számít valamit? Mert náluk semmit. majd csak, ha papír lesz róla.
Úgyhogy hétfőn számítsatok rá hogy padlón leszek idegileg...kell majd a vígasz. :))))
Vedd fel még otthon a széles mosolyt !
Tudod : enged közel magadhoz ellenségeidet, hogy jobban kiismerhesd őket !!
Sziasztok!:)
Bocsika, ma nem nagyon tudtam lenni, elég későn értem haza!Meg egy kicsit lelkileg én is kivagyok..vannak itt is gondok, de nem akarom ezt idehozni..ez annál bonyolultabb! Csak kicsit kihat a lelkivilágomra is:(
Ma böjtike volt nálam:))) Holnap mérlegelés::)
Kiváncsi leszek, pont most nézem, hogy több mint egy hónapja csinálom, és nagyon jól tartok mindent!
Tornázok is rendszeresen, na meg a böjtöt is nyomom minden héten egyszer, és nem akarok nagyképű lenni:))) De baromira formálódom;)
Sikerült túltettenem magam azon, hogy már nem leszek olyan mint mikor annó cigiztem:))
ELFOGADTAM MAGAM!!!;) És most már csak a tökéletesitésre törekszem...húú régen emlékszem betegesen azzal foglalkoztam hogy nézek ki, mindig nézegettem magam a tükörben. Hála égnek ebből sikerült kimásznom!:)
Ezt most csak gondoltam leirom, bocsika, hogy uncsi volt ;)
Csináltam én túrógombit annó, de nem ez a sós reci alapján, de végülis butus vagyok, mert ez is ugyan az lesz!:)Azért köszi mindenkinek:)
Szika mikor veszel tesztet???
Bébibm,naná, hgy te leszel a legszebb a pároddal eggyütt azon a bulin:D
Csajok kinek mennyi van még az első szakaszból?
Kilókkal hogy állunk?:P
Kisgé jobban vagy?
Puszika:)
Reggel beirom mennyit mutatott a mérleg:P
Jaj Lányok !
Hétvégén buli lesz, és csurig lesz vékonyabbnál vékonyabb királylányokkal ! Még mindig én én én leszek a legducibb :-))
( mégis enyém a legjobb pasi a csapatban :-))azért ez vigasztal !
Mókica!
Túrógombócot még amúgy nem csináltál? Nekem ez volt a kedvenc desszertem! Zabkorpából csináld és tutira nem esik szét. Én szoktam állnihagyni a hűtőben miután összekevertem, 1 órácskát.
A túrógombócra fincsi kifejezés az kevés..megmentette az életemet !Jó sok Fahéjjal ettem !
bebibm
igen
de aza baj, hogy ez neki teljesen nem szándékos, hanem mivl pesten dolgozik, kibuktatják estére az autósok, és van egy stílus,amit velük szemben alkalmaz, na eza vízfejű gyerekkel beszélgetünk szótagolva dolog, és azt ha dühös, akkor teljesen szándéktalanul velem szemben is beveti, aztán meg les rám, amikor kikérem magamnak, hogy ő nem is, legalábbis nem akarta.. Gondolkodj valami okosságon, és akkor este megbeszéljük.
ühümm. főleg az ő családja..aztán anyukám sem túl lelkes, emrt ő egy szuprcsődört szeretne mellém. :)))
Aztán a haverjai, kollegái, akiket nem is ismerek egyébként.
Akiket barátai közül ismerek, nagyon támogatnak, de z ugye kevés
Meg úgy tűnik, hogy kezdi elhinni nekik ezt a lenézéses, meg ne hagydmagadtevagy a férfi dumát