Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » South Beach fórum

South Beach (beszélgetés)

❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯
990. kisgé (válaszként erre: 989. - 978c6e4f5a)
2006. máj. 26. 11:05
Kollégáim.........jó pasik végül is. Mit nevezünk jónak? :))
989. 978c6e4f5a (válaszként erre: 988. - Kisgé)
2006. máj. 26. 09:42
Na nem semmi ! Legalább jó pasik voltak ??
988. kisgé (válaszként erre: 974. - 978c6e4f5a)
2006. máj. 26. 09:00
Én meg tegnap 9 kannal voltam bulizni (kollégáim) és hiába verte ott magát két tüzelő szuka, ők inkább velem táncoltak.:)))
987. szika (válaszként erre: 984. - 978c6e4f5a)
2006. máj. 26. 08:33

Rendben. pasek tudja, hol a heyle...csak ha nagy a nyomás inog néha....valami oknál fogva be van szarva szülőktől, állandóan meg akar felelni nekik is..pedig soha nem támogatták...azóta meg főleg nem, amióta velem él...ráadásul egy iszonyú kétszínű majomkodós csapat..tudod kiféle nagy könynes jelenetek, ölelgetés...cirkusz..aztán tartalom meg nincsen. De azért közölte az apjábal, hogy szó sem lehet a hülyeségeiről, és velem jön természetesen, hogynézne ki, ha engem itthon hagyna, hogy na babám én léptem, te meg majd jössz. De mindegy.Ahogy írtam már párszor teljesn sötét népség.

És most rombolok tanulni...Eza hülye rendezvény elvesz tőlem egy napot..és így is szarul állok.:(

Majd jövök este. :)))

És köszi :)

986. szika (válaszként erre: 977. - Mókica)
2006. máj. 26. 08:28

Szia Mókic!

Hát nálam semmi változás a mérleg szerint. most angyon lecövekelt a súlyom. Ma van az utsó napom az első szakaszból. Hátha a második majd lódít rajta kicsit. nem vagyok türelmetlen...végülis nem 2 hét alatt jött fel rám. :))))

Tesztet elfelejtettem tegnap...úgyhogy ma megveszem. okés?

Te pedig tényleg eszméletlenül csini vagy. Ezt én is el tudnám fogadni, könnyedén. :PPPP

Szóval várjuk a mérlegeredményeket. :)

és még valami. Gyere nyugodtan panaszkodni...hátha tudunk segíteni...vagy ha nem, te jösz rá a megoldásra azzal ha leírod. De azért kitartást neked is!

pusza

985. 978c6e4f5a (válaszként erre: 978. - Straniera)
2006. máj. 26. 08:26

Húúnagyon nem irigyellek ! Nagyon nehéz a kamaszokkal..azért ennek nem most kellett volna kiderülni. :-(( De náluk mindig minden az utolsó pillanatban ..

Szerintem beszélj a tanárral mit lehet még tenni az ügy érdekében. A normálisabbja hajlandó jó tippet adni és büszke is rá,ha kikéred a véleményét.Mentsétek ami még menthető,már nincs sok idő hátra !Ha látja a tanár az igyekezet, talán jobb lesz a helyzet ! ( Elég a kettes is..a másodikos jegy nem számít sehova. Majd harmadikban kell rákapcsolni !

Te pedig ne feledkezz meg a saját céljaidról sem ( ha lesz rá lelkierőd ! )

Szurkolok mindkettőtöknek !

bebibm

984. 978c6e4f5a (válaszként erre: 982. - Szika)
2006. máj. 26. 08:19

szika !

Szerintem ne vond bele őket a fogyókúrába ! Semmi közük hozzá, hogy Te mit eszel és mit nem. Egyél husit salival.Ne foglalkozz velük, nem lényeg,hogy nekik mi a véleményük ! Neked magadnak kell megfelelni, nem másnak !Engem aztán baromira nem érdekel mások mit tartanak rólam. A sajár értékrendem szerint élek, és magam is elég szigorú vagyok magamhoz ! A többiek meg foglalkozzanak a saját hibáikkal. Van mindenkinek elég !

Ha a társad 3 éve veled él,( gondolom önszántából választott ) akkor már tudnia kell hova tartozik ELSŐSORBAN !

Szerintem próbáld meg magad jólérezni a lehetőségekhez képest ! Tudod : mindenből ki kell hozni a maximumot.

Most pedig : irány tanulni !!!Még szükségünk lehet egy klassz jogászra !

üdv

bebibm

983. 978c6e4f5a (válaszként erre: 977. - Mókica)
2006. máj. 26. 08:09

Szia Mókica !

Mi már annyit sírtunk neked.. Te is hozhatod ám a bánatodat !Fel a fejjel !

Örülünk, hogy sikerül a fogyi, bár neked már nemigen kell überelni, mert most is nagyon csinos vagy !

Nekem még van 3 napom az első szakaszból.Majd hétfőn megírom a végeredményt.Asszem vmi azért lement, mert a cuccaim lötyögnek rajtam. Az az igazság, hogy nem mertem reggel ráállni a digit mérlegre, mert nem akartam elrontani a hétvégét !

Puszi mindenkinek !Ma délután felpróbálom az etalon farmeromat ..lehet,hogy még nem lesz jó :-((

982. szika (válaszként erre: 980. - 978c6e4f5a)
2006. máj. 26. 08:08

bizony-bizony.

okés, úgy lesz. :) Már előre kezdték, hogy itt bizony csak szénhidrát lesz, semmi fogyókúrás, mert párom szólt nekik, hogy ne legyen durci, de 2 hete fogyózok, és nem fogok mindnet enni.

Aztán mi ugye csak vasárnapra megyünk, de szombaton délután felvonatozunk Miskolcra, hogy a közelben legyünk. Erre após: és attól a párom miért nem mehet fel vele szombat reggel, hogy én csak vasárnap megyek....ő ezt nem érti, mi köze vana fia érkezésének ahhoz, hogy én mikor érkezem. Hát tényleg, ezt én sem értem. talán szerinted az, hogy több,mint 3 éve együtt is élünk, számít valamit? Mert náluk semmit. majd csak, ha papír lesz róla.

Úgyhogy hétfőn számítsatok rá hogy padlón leszek idegileg...kell majd a vígasz. :))))

981. szika (válaszként erre: 978. - Straniera)
2006. máj. 26. 08:04
Ez nem egy könnyű helyzet. De nem lesz biztosan gond. Aztán ha mégsem jön most össze, akkor összejön augusztusban. Én ugyan gimiben nem buktam soha..mert aki ugye jogra készül, az legyen színkitünő, de nehéz olaszul mindent. És ne aggódj az iylen öngyilkolós fenyegetőzéstől. Egy kamasz mindig nagyon könnyen mond iyleneket..és tény, hogy aott percben úgy is érzi, hogy képes lenne megtenni. mert most ugye világfájdalom van...kavarnaka hormonok. és értelmetlennek látszik a lét. Ha átlépia huszat meglátod, meg ő si, hogy micsoda gyökeres fordulatot vesz az egész. Akkor ne félj, úgy fogja látni, hogy 10 élet is kevés a tervei megvalósításához, nemhogy még ezt is eldobja. Szóval nem kell félned, nem fog tenni semmit. Csak el van szontyolodva. meg kell vele értetni, hogy ez a gyávák meneküőútja. Ő pedig nem gyáva. Meg egyébként sem old meg ezzel semmit..mert mi lesz akkor..elássák, megeszika kukacok és, ezzel jobb lett? Aztán mivel én a reinkarnációban hiszek.karma szempontból is csak ütne magán egyet. De ezt ne vedd komolyan mondom mégegyszer. Én alig pár éve vagyok túl ezen a korszakon...kicsit jobban belelátok még, hogy mi komoly, mi nem, és mi a háttér. :))))) Kitartás minkettőtöknek. és szorítok neki nagyon, hogy meglegyen azért ez a tárgy is simán, ismétlés nélkül. :)
980. 978c6e4f5a (válaszként erre: 976. - Szika)
2006. máj. 26. 08:02

Vedd fel még otthon a széles mosolyt !

Tudod : enged közel magadhoz ellenségeidet, hogy jobban kiismerhesd őket !!

979. straniera (válaszként erre: 977. - Mókica)
2006. máj. 26. 07:53
Mostanában mindenki tele van gonddal, bajjal, úgy látszik. Bármi legyen is az, szorítsunk egymásért!!!
2006. máj. 26. 07:52
Sziasztok! Szika, bocsi, hogy végül mégse jöttem este, de kiderült, hogy a lányom(másodikos gimis) bukásra áll földrajzból. Olasz kéttannyelvű osztályba jár, és a föcit olaszul tanulják. Tényleg nagyon nehéz, még magyarul is, nemhogy idegen nyelven. 5 órán keresztül szótároztam én is vele együtt,még jó, hogy azért valamennyire én is tudok olaszul.Nagyon gáz! Ráadásul közölte, hogy nem viselné el a bukás szégyenét, megöli magát, meg ilyenek, úgyhogy pillanatnyilag a gyomrom merev görcsben...
977. Mókica
2006. máj. 26. 03:23

Sziasztok!:)

Bocsika, ma nem nagyon tudtam lenni, elég későn értem haza!Meg egy kicsit lelkileg én is kivagyok..vannak itt is gondok, de nem akarom ezt idehozni..ez annál bonyolultabb! Csak kicsit kihat a lelkivilágomra is:(

Ma böjtike volt nálam:))) Holnap mérlegelés::)

Kiváncsi leszek, pont most nézem, hogy több mint egy hónapja csinálom, és nagyon jól tartok mindent!

Tornázok is rendszeresen, na meg a böjtöt is nyomom minden héten egyszer, és nem akarok nagyképű lenni:))) De baromira formálódom;)

Sikerült túltettenem magam azon, hogy már nem leszek olyan mint mikor annó cigiztem:))

ELFOGADTAM MAGAM!!!;) És most már csak a tökéletesitésre törekszem...húú régen emlékszem betegesen azzal foglalkoztam hogy nézek ki, mindig nézegettem magam a tükörben. Hála égnek ebből sikerült kimásznom!:)

Ezt most csak gondoltam leirom, bocsika, hogy uncsi volt ;)

Csináltam én túrógombit annó, de nem ez a sós reci alapján, de végülis butus vagyok, mert ez is ugyan az lesz!:)Azért köszi mindenkinek:)

Szika mikor veszel tesztet???

Bébibm,naná, hgy te leszel a legszebb a pároddal eggyütt azon a bulin:D

Csajok kinek mennyi van még az első szakaszból?

Kilókkal hogy állunk?:P

Kisgé jobban vagy?

Puszika:)

Reggel beirom mennyit mutatott a mérleg:P

976. szika (válaszként erre: 974. - 978c6e4f5a)
2006. máj. 25. 23:50
helyes! Tied legjobb pasi..ők meg csorgathatják a nyálukat, és nem tudják, hogy hol szúrták el. :))) hehhehe...én anyósékhoz megyek. Téged irigyellek jó buliért...én mega kígyófészekbe..brrrrrr
975. straniera (válaszként erre: 974. - 978c6e4f5a)
2006. máj. 25. 17:54
:))) Ez jó!!!
974. 978c6e4f5a (válaszként erre: 973. - Kisgé)
2006. máj. 25. 15:38

Jaj Lányok !

Hétvégén buli lesz, és csurig lesz vékonyabbnál vékonyabb királylányokkal ! Még mindig én én én leszek a legducibb :-))

( mégis enyém a legjobb pasi a csapatban :-))azért ez vigasztal !

973. kisgé (válaszként erre: 971. - 978c6e4f5a)
2006. máj. 25. 14:48
Engem sokáig a túrógombóc tartott életben!:)))) Most már meguntam, úgyhogy szünetelünk, ő+én!
972. kisgé (válaszként erre: 946. - Mókica)
2006. máj. 25. 14:45

Mókica!

Túrógombócot még amúgy nem csináltál? Nekem ez volt a kedvenc desszertem! Zabkorpából csináld és tutira nem esik szét. Én szoktam állnihagyni a hűtőben miután összekevertem, 1 órácskát.

971. 978c6e4f5a (válaszként erre: 961. - Straniera)
2006. máj. 25. 14:04

A túrógombócra fincsi kifejezés az kevés..megmentette az életemet !Jó sok Fahéjjal ettem !

bebibm

970. szika
2006. máj. 25. 13:58
hátha ti másképp látjátok kívülről..úgy talán könnyebb álátni. Meg mrá csak az is jó volt, hogy elmondhattam..ittthon nem lehet panaszkodni, mert akkor jön a na ügye megmondtam :)
969. szika
2006. máj. 25. 13:57

igen

de aza baj, hogy ez neki teljesen nem szándékos, hanem mivl pesten dolgozik, kibuktatják estére az autósok, és van egy stílus,amit velük szemben alkalmaz, na eza vízfejű gyerekkel beszélgetünk szótagolva dolog, és azt ha dühös, akkor teljesen szándéktalanul velem szemben is beveti, aztán meg les rám, amikor kikérem magamnak, hogy ő nem is, legalábbis nem akarta.. Gondolkodj valami okosságon, és akkor este megbeszéljük.

968. straniera (válaszként erre: 967. - Szika)
2006. máj. 25. 13:53
Végül is ez a legrosszabb, hogy lekezel, nem? Hát, gondolkozom, valami okosság hátha eszembe jut, bár nem egyszerű ügy...
967. szika (válaszként erre: 964. - Straniera)
2006. máj. 25. 13:49

ühümm. főleg az ő családja..aztán anyukám sem túl lelkes, emrt ő egy szuprcsődört szeretne mellém. :)))

Aztán a haverjai, kollegái, akiket nem is ismerek egyébként.

Akiket barátai közül ismerek, nagyon támogatnak, de z ugye kevés

Meg úgy tűnik, hogy kezdi elhinni nekik ezt a lenézéses, meg ne hagydmagadtevagy a férfi dumát

966. straniera (válaszként erre: 965. - Szika)
2006. máj. 25. 13:48
Jó, én is megyek, este "találkozunk". Jó tanulást!:)
965. szika
2006. máj. 25. 13:47
Söprök tanulni..este leszek még. :)
964. straniera (válaszként erre: 962. - Szika)
2006. máj. 25. 13:47
Szóval az a legnagyobb baj, hogy mások ellenzik ezt a kapcsolatot?
963. szika
2006. máj. 25. 13:41
Te egy hős vagy. én napok óta nem jutottam el odáig, hogy főzzek. Olyan gyengének érzem magam. piszok mód megvisel a front sajna..és napok óta ez van. :(
962. szika (válaszként erre: 960. - Straniera)
2006. máj. 25. 13:39
Rendben. Köszönöm :) Ennxia panasz fő lényege. Sajnos nem tudok vele mit kezdeni, mert elfogult vagyok. Hiába döntöm el, hogy most aztán kemény leszek, és elküldöma francba, ha még egyszer megemelia hangját...nem tudom. szeretm nnna. Nem jó ez így. Miért bántja az mások szemét, ha én pont vele akarok boldog lenni?! Még ha nyűgösködök néha, akkor is.
961. straniera (válaszként erre: 956. - 978c6e4f5a)
2006. máj. 25. 13:36
Örülök, hogy ízlett a gombóc!
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook