Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) fórum

Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)

515. Vikci. (válaszként erre: 513. - M.norcy89)
2011. szept. 6. 22:12
Szerintem 2 hét semmire sem elég. Pont beindulna a folyamat (jó esteben), és akkor abba is hagyod. Nekem ez a véleményem, bár nem vagyok szakértő, csak párszor fogytam már Regenorral, nekem 1,5-2 hónaposak voltak a kúráim.
514. Vikci. (válaszként erre: 512. - Strigis)
2011. szept. 6. 22:10

Köszönöm, tök aranyosak vagytok. Igazából én már nem szeretnék sokat fogyni, egy kb 3 kilót. Én olyan típus vagyok, hogy ha hízom, akkor az a hasamra rakódik, és sajnos most is van egy pici pocim, ami eléggé zavar. Én Regenor mellett heti 4x sportolok is, kangoo illetve futás (alkalmanként 5,5km). Szóval úgy érzem, hogy mindent megteszek, de most nem nagyon indul lefelé a súlyom, pedig az első üveggel tegnap végeztem.

Amúgy meg működnie KELL, 9kg-t fogytam vele tavaly 2 hónap alatt. :)

2011. szept. 6. 19:24
Sziasztok%!Én abbahagytam a regenort mert nem tudtam ellenállni a kísértéseknek a nyáron meg azért is mert nem nagyon fogytam tőle!!!!!!!!:S De még maradt egy üveggel és azon gondolkozom el kéne ismét kezdeni az ugye tart 2 hétig és utána citromkúráznák!Ti mit szóltok hozzá?!Várok véleményeket!Előre is köszönöm és mindenkinek kitartást!
512. strigis (válaszként erre: 510. - Vikci.)
2011. szept. 6. 17:49

Fantasztikusan nézel ki Vicki!!!!

Eszem is egy kis libatöpőrtyűt!

Szigfrid a nők lapja caféban azt írta ,hogy lehet kókuszt enni.Nagyon jó kókuszos rizst lehet csinálni tej nélkül,mert a rizs magában nekem nem nyerő.

Határozottan lappadok tovább,nagyon jól érzem magam.Most végeztem ki az első palack regenort.

511. petya0502 (válaszként erre: 510. - Vikci.)
2011. szept. 6. 10:08
Szia! Nagyon jó,hogy feltöltötted a képeket,mert így mindenki látja,hogy mért érdemes regenorozni,nagyszerű!Gratulálok neked!
510. Vikci.
2011. szept. 6. 09:45

Feltöltöttem 2 képet az adatlapomhoz - egyik 1 éve készült, Regenor előtt, másik idén nyáron, Regenor után (1-2 kilót már visszaszedve) :)

Csak hogy ösztönözzem magam és Titeket is :)

509. Vikci.
2011. szept. 6. 09:29
Áh, nekem totál megállt most. 65ről indultam, most fejeztem be az első üveget, 64 vagyok. 61 a cél. Tavaly már az első üvegnél leugrott rólam 5kg, mondjuk akkor volt miből. Csak türelmetlen vagyok, és idegesít, hogy nem igazán indul be a folyamat.
2011. szept. 6. 07:08
Bocsi az előbb el írtam a 11.hétnél vagyok !
2011. szept. 6. 07:07
Sziasztok!Én most tartok a 13.hétnél,8kg ment le.Nagyon jó a közérzetem,lapos a hasam,-10cm derékba,nagyszerű érzés!!Ez mellett még jókat is kajálok!! Nálatok mik az események?Üdv!
506. bondita
2011. szept. 3. 13:48

Sziasztok!

Én is a hasamon vettem észre először a változást. 2 hónap alatt tavasszal 5 cm-el lett kisebb a haskörfogat. A csípőm kb 7 cm-el csökkent. Remélem most is hamar látszani fog. Még csak ez a 3. napom ismételve a kúrát.

505. Vikci.
2011. szept. 2. 09:15

Beindult a fogyásom, minden nap kevesebb vagyok, most kell következetesnek maradnom és nagyon tartani az étrendet! :)

Strigis, a "lappadást" valóban nagyon hamar lehet érezni, főleg hastájékon. Ez sztem azért van, mert nem eszünk gyülölcsöt és tejterméket, ergo nincs ami puffasszon, így a has nagyon gyorsan lejjebb megy.

504. bondita (válaszként erre: 503. - Vikci.)
2011. szept. 1. 18:49
Szia! Hát akkor neked is kitartást. Nekem is szükségem van az étrend betartására, de én csak most kezdtem újra a tornát. Már a héten ma tornáztam harmadszor és még szombatra is terveztem!
503. Vikci. (válaszként erre: 502. - Bondita)
2011. aug. 30. 18:10

Szia Bondita! :)

Úgy látszik, mi mindig egyszerre vagyunk újrakezdők. Jó látni, hogy nem csak nekem tesz be a nyár :)

Én a sportot nem hagytam abba, heti 4x nyomom most is, meg nyáron is, de az, hogy nem tartottam a kaját, sajnos az elég volt ahhoz, hogy visszajöjjön pár kiló.

Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de nekem csak a sport nem elég, kajálással egybekötve megy csak a fogyás.

502. bondita
2011. aug. 30. 14:46

Sziasztok!

Újra csatlakozom hozzátok. holnap fogom újra elkezdeni. Magamról csak annyit, hogy tavasszal csináltam 2 hónap szigorúan tartottam, akkor lement 5 kiló, utána még 1 hónapig ittam, de akkor már nem tudtam 100%-osan tartani a diétát de arra jó volt, hogy nem jött vissza akkor semmi.

Abba azért hagytam, mivel nagyon szeretem a nyári gyümölcsöket és léptelen lettem volna lemondani róluk, ezért inkább abba hagytam.

Most viszont hála a sok semmit tevésnek, a lustaságnak és a torna mentes nyárnak, a sok szalonna sütés, tárcsázás... vissza is jött mindjárt 2 kiló, így muszáj vagyok újra kezdeni.

A torna is beindult, már voltam 2x, de szeretnék többször is elmenni egy héten. Így ma is megyek. Egyedül itthon nagyon nehéz magam rávenni arra, hogy megmozduljak, de a társaság segít, na meg a reg-enor. Mikor ittam nagyon jó volt a közérzetem, meg minden! Ja egyébként, amikor abbahagytam az ivását, a zsírmentes étkezésről nem mondtam le, vagyis olajat már sok hónapja nem használtam.

Ma voltam vérvételen (kb 5 éve nem voltam már) Kíváncsi vagyok az eredményre, vagyis inkább a koleszterinre. Kb 8 éve amikor utoljára voltam kicsit magas volt az értékem, de minimálisan, és most a zsírfogyasztás miatt érdekelne. Majd megírom az eredményt.

Tehát hajrá, újra holnaptól!

501. Vikci.
2011. aug. 30. 14:42
Szerintetek Biopont-os teljes kiörlésű tönkölyropit lehet enni?
2011. aug. 30. 11:07
Szegediek és Szeged környékiek, ti honnan és mennyiért szerzitek be a lötyit? Privátban tudtok válaszolni? Köszönöm a segítséget előre is.
499. Vikci. (válaszként erre: 490. - Juci83)
2011. aug. 29. 09:14
Olyan furcs, nekem nem az édesség hiányzik. Nekem 2 ellenségem van: a sajt, na azt nehezen állom meg, hogy nem ehetek. Illetve a bulik. Fiatal vagyok és a baráti köröm is olyan, hogy gyakran megyünk bulizni, na azt kibírni alkohol nélkül nem egyszerű. A szeptembert végig akarom csinálni teljesen, mindenféle "csalás" nélkül. Ez nekem a hétköznapokban nagyon jól megy, nem hiányzik se a csoki, se a süti. De a hétvégék...hát szombat esténként borzasztóan nagy a csábítás.
498. Vikci.
2011. aug. 29. 09:10

Sziasztok! Bemásolom strigisnek írt emailemet az étrendről.

Reggeli-vacsora: nálam mindig pirított kenyér (lehetőség teljes kiörlésű, szerintem a toast kenyerek a legjobbak), változatok:

- zsíros (általában lesütök tarját vagy oldalast, akkor finomabb a zsíros kenyér)

- töpörtyűkrémes (ezt boltban meg tudod venni, annyi, h ne legyen benne mustár, mert abban van cukor)

- májkrémes (májkrémet is szoktam csinálni, májat lesütsz jó sok zsírban és botmixerrel pépesre mixeled, beleteszel sót, borsot és majorannát)

- ha nem elég "zsíros" a vacsim, pl. tojást sütök, akkor mindig eszek hozzá szalonnát

Ebédvariációk:

- csilis bab (a bab nagyon jó rost forrás is, ami fontos. Én mindig tök nagy adagot csinálok és lefagyasztom, amikor rohanok hétköznap, akkor csak előveszem, melegítem és van kajám)

- bolonyai szósz (illetve bármilyen paradicsomos tésztaszósz) rizstésztával (a szószokat is te készítsd el, mert akkor garantáltan olaj és cukormentes, szintén nagy adagot csinálok és fagyasztgatom, így hétköznap nem kell főzéssel "szarakodni". Rízstésztát kapsz Auchanban, Tescoban, sztem ugyanolyan íze van, mint a normál tésztának).

- szoktam pizzát sütni sajt nélkül, csak arra figyelj, h a tésztája jól süljön át

- bármilyen hús (rántott, sült stb), köretként párolt zöldség vagy párolt képoszta(zsírral csináld és édesítővel, picit másabb íze lesz, citrommal szoktam helyettesíteni az ecetet rajta)

- bármilyen saláta

- főzelék (tej és habarás nélkül)

- bableves, húsleves stb

497. petya0502 (válaszként erre: 490. - Juci83)
2011. aug. 29. 07:02
Sziasztok!Én ma tartok a 10.-hétnél,83kg-ról indultam most75vagyok,szerintem nagyszerű eredmény,nem beszélve arról.hogy milyen jó a közérzetem,halványabbak a visz erek, könnyebb a mozgás!Hálás vagyok Szabó Szigfridnek,hogy feltalálta ezt a nagyszerű folyadékot!Köszi a gratulációt! Nektek is nagyon jó eredményeket kívánok, kitartást és meg lesz a kitűzött jutalom!Üdv ,és szép napot!
496. petya0502 (válaszként erre: 494. - Strigis)
2011. aug. 29. 06:45
Szia!Én úgy tudom.hogy kókuszt nem szabad,mert növényi zsírt tartalmaz,csak állati zsírt együnk azt mondta a feltaláló! A többi szerintem oké!Remélem segítettem! Üdv és szép napot!
495. petya0502 (válaszként erre: 492. - Strigis)
2011. aug. 29. 06:38
Megkaptam,köszi!!!
494. strigis
2011. aug. 28. 22:49

Szerintetek ez a kaja a regenoros elveknek megfelel?

Jázminrizs + kókuszreszelék vízben főve,steviával vagy nyírfacukorral édesítve + citromhéj és leve.

493. juci83
2011. aug. 28. 20:13
Megkaptam, köszi!
492. strigis
2011. aug. 28. 17:45
Juci,Petya!Megkaptátok a privát üzenetet?
491. juci83
2011. aug. 28. 15:27
Zöldségeket lehet minden mennyiségben, nem? Sütve, főzve, mindenhogyan. Akkor lehet főtt kukoricát is a csokik helyett, úgyis itt van a szezonja. :)
490. juci83
2011. aug. 28. 15:25
Sziasztok! Édességhiány oldásásra én a következőt szoktam csinálni: vettem natúr szójatejet, ami nem tartalmaz cukrot és hozzá folyékony édesítőszert. Ezekkel csinálok vagy tejbe darát vagy tejbe rizst, a tetejét megszórom egy kis fahéjjal vagy kakaóval (ami nem cukrozott), vagy mindegyikkel, és már kész is a desszert. Elolvastam a pudingpor leírását, szerintem szójatejjel azt is lehet így enni, mert nincs benne cukor. A másik "nasim" a limonádé. Másfél literes adaghoz kifacsarok 2 citromot, meg egy lime-ot, teszek hozzá édesítőszert, és már kész is! Kánikulás napokon szuper volt hidegen. Mit szóltok hozzá? Petya! Neked gratulálok, ügyes vagy, hogy már ennyit fogytál! Hány kg-ról indultál?
489. szilvia1978 (válaszként erre: 475. - 080cf54abf)
2011. aug. 28. 09:46
Szia kismaja.Én szegedről vagyok :)
488. petya0502 (válaszként erre: 485. - Strigis)
2011. aug. 28. 07:09
Szia!Vigyázz!,a bolognaihoz a tésztát rizstésztából csináld!Krumplit sem szabad!Teát szabad,csak gyümölcsöset nem!Én is édesség függő voltam ez majd elmúlik csak annyit ne gondolj rá.Szerintem rakd meg a pocakod ezekkel a finomságokkal amiket megvásároltál,akkor nem leszel éhes és nem is gondolsz a tiltott dolgokra.Sokat segít az is ha elég vizet iszol!Üdv és szép napot!
487. strigis
2011. aug. 27. 19:05

Ma ez volt a kaja:

R:pirítós,kenyer,zsir,tarja,pari.

E:kelkáposzta főzike,zsemle nélküli fasírt.

V:császárszalonka,pirítós,pari,paprika.

A sör hiányozni fog. :)

486. strigis
2011. aug. 27. 18:58
Elküldtem.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook