Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)
Köszi. Akkor majd felhívom, mert úgyis keresek egy jó csontkovácsot. Épp ma vettem 100g sztívia port. A rizstésztát akkor még eddig nem találtam ameg a Tescoban (elvileg az üvegtésztára is az van írva, hogy mungóbab, riszliszt, meg ilyesmi van benne).
Én meg ma fogorvosnál voltam reggel. Reggeli után még nem ihattam meg a regenort, viszont a fogászat után 2 óráig nem ehetek, nem ihatok. Így hát bajban voltam, mit tegyek. De végül megittam, csak megpróbáltam a másik oldalamon.
Még sehol sem olvastam a gombákról. Nem ajánlott fogyasztani?
Itt vannak az elérhetőségek: [link]
Ha csak Regenort veszel, akkor nem kell bejelentkezni, mert kb 1 p alatt kiszolgál. Ha viszont kezelésre mész, akkor sztem mindenképpen érdemes (bár én csak vásárolni járok oda).
Kérdésekre szerintem telefonon is válaszol.
Rizstészta az nem az üvegtészta! Rizstészta az rizstészta :) Mármint így van feltüntetve a csomagoláson. Üvegtészta sztem nem jó, mert abban sima liszt van.
Ma reggel elaludtam, épp hogy beértem dolgozni, persze a Regenorom otthon maradt :(((((
Hova lehet menni a Szigfridhez? Ennyiért tényleg megéri ott beszerezni. De még jobb volna, ha a kérdéseimre is tudna egyértelmű választ adni (lásd: kukoricaliszt-tészta, szójatej stb.).
Egyébként a rizsliszt-tésztán az üvegtésztát érted? Mert az sem csak riszlisztből van.
Tudod esetéeg, hogy xilitet, sztíviát lehet használni édesítőszernek?
Vicki,jó hogy megkérdezted.Akkor likvidáljuk.
Nála mennyibe kerül?A vásárláshoz be kell jelentkezni?
Köszönöm a tippet! Jó ötelet előkészülni. Tegnap este jutott eszembe, hogy 4-ig leszek, mert napközizek és elfelejtettem kaját csinálni magamnak, így pirítós szendvicset vittem csak 2 adagot. Ma nem sok mindent ettem egész nap, remélem a holnapi mérlegen látszani is fog!
Szép estét mindenkinek!
Mumu: igen.
Bondita:fagyasztottam le kolbászt,debreceni párost,kis darabokban császárszalonnát.Két hetente sütök le fokhagymás tarját,amit zsírral leöntök,ebből zsíros-húsos kenyeret lehet készíteni bármikor,vagy rizzsel ebédre elvihető.Szoktam dinsztelt káposztát is csinálni.
Ezeket és tojást tartani kell otthon,különben elcsábulszés az egész diéta nem ér semmit!!!!
Sziasztok,
A boltban találtam a bio cuccoknál rizs tejet, amire rá van írva, hogy nem tartlamaz hozzáadott cukrot. Azt meg lehet inni?
Szia!
Akkor te jól jártál, csupa finomság. Én tegnap csak krumplis tésztát tudtam enni. Nem volt más és így nem volt választásom. Meg is lett mára az eredménye. Pár deka pluszban! :-(
Kukoricalisztből tészta nem tudom, hogy engedélyezett-e. Amivel a normál tésztát tudod helyettesíteni, az a rizstészta. Lehet kapni a Tescoban és az Auchan-ban is, én nem érzem a különbséget ízben, olyan, mintha sima tésztát ennél.
Szójatejet szerintem nem lehet inni, bár ebben nem vagyok 100%-ig biztos. Puffasztott rizs mehet, de ne túl gyakran, mert nagyon magas a GI értéke és nagyon hizlal (nekem ezt diatetikus mondta). Nyugodtan kérdezz, ezért van a fórum :)
Szia! Csak a pufi rizs,de csak ha nincs más.
Hétvégén olyan mákom volt egy konferencián,hogy szinte hitetlen.A kaja a következő volt:csülök,kolbász ,disznósajt,virsli,húsleves, töltött káposzta.Mindenki kész volt,hogy milyen zsíros... :)
Sziasztok!
Úgy látom bővül a körünk. Egy másik klubban is ajánlottam fogyókúrának és volt olyan aki úgy döntött megpróbálja! Ajánlottam neki a fórumunkat.
A tegnapi napom nagyon gáz volt. Kicsit bepiáltam. Névnapomat ünnepeltem. Pizzát sütöttem és martinit ittam. Nem igazán fér bele a kúrába, de most nem érdekelt régen buliztam. Ma meg jöttem dolgozni 6-ra. Rossz volt felkelni.
Egy korábbi hozzászólásban olvastam, hogy nem lehet inni szójatejet. Tényleg?
És a hadinából, kölesből készült ételeket?
Puffasztott rizst?
És bocsi a sok kérdésért!!! Csak ha már belevágok, szeretném jól csinálni.
Kedves Vikci!
Köszi a válaszokat. Kezdek képbe jönni. Így akkor a kenyér nem olyan gáz. Egyébként van olyan tanács, hogy jó-jó, hogy kenyér meg rizs, de ne egyél túl sokat belőle?
Holnaptól iszom a regenort, de megpróbáltam ma is már úgy főzni. Tulajdonképpen egész sok dolgot lehet enni, csak meg kell tanulni. Gondolom a kukoricalisztből készült tészta az jöhet.
Szoktatok tofut enni? Még azt se próbáltam, de biztos ami biztos, vettem azt is.
Szia Letti! Érdemes lenne erről megkérdezned Szabó SZigfridet (23/416-719).
Én úgy tudom, hogy valamennyire használ regenor nélkül is, de a regenor az, ami begyorsítja a dolgokat. De ez nem 100%.
Szia jujujka! Üdv. a csapatban. Kérdéseidre a válasz:
Eleinte én is így voltam a kenyérrel, órákat válogattam :) Aztán megkérdeztem Szigfridet, s azt mondta, hogy természetes, h a kenyérben van élesztő. Az a lényeg, hogy mindig pirítsd. Akár a fehér is jó, bár ő a teljes kiőrlésűt ajánlotta. És extrudáltat csak akkor egyél, ha nem tudsz pirítani (ergo végszükség esetén).
Semmilyen olajos mag nem megengedett, a mandula sem :(
Halak: azok ehetőek, de itt is ésszerűen, pl. az olajos tonhalkonzerv nem (az olaj miatt).
Remélem tudtam segíteni, ha kérdésed van, írj bátran, vagyunk itt páran régi motorosok :)
Húsok: igen, sajnos szinte mindenben van cukor, még a fűszerekben is (pl. grillpác stb). Érdemes válogatni, lehet találni olyat, amiben nincs, mondjuk kb türelemjáték. Májkrémet én inkább csinálni szoktam, abban tuti nincs cukor: májat zsírban megsütsz (elég sok zsírban), utána összeturmixolod, só, bors és majoranna. Na ebben tuti nem lesz cukor :)
Sziasztok!
Nincs időm visszaolvasni a hozzászólásokat, így előre is elnézést, ha már volt erről szó.
Kérdésem az lenne, hogy a Reg-enor diéta ér valamit úgy is, ha az italt nem iszom hozzá? (sajnos nekem most elég drága)
Még egy kérdés:
Mi a helyzet a halakkal? Lehet fogyasztani?
Egyébként nem fáj a hasatok a zsíros étrendtől???
Sziasztok!
Én hétfőn tervezem elkezdeni a kúrát,$s nagyon örülök, hogy itt olvashattam már tapasztalatokat is. Ma el is mentem bevásárolni. De jónéhány kérdés felemrült bennem, amiben kérném a segítségeteket.
Ha a regenorban is tejfehérjék vannak, tulajdonképpen miért nem lehet tejterméket fogyasztani? (Mert ha a tejcukor miatt, akkor jó lehetne a laktózmenetes is.)
Teljes kiőrlésű, rozs, tönköly kenyeret úgy olvastam, lehet fogyasztani. De fél óráig válogattam a madaras áruházban, minden kenyeret végigolvastam. Nincs olyan, amiben ne lenne élesztő vagy kovász, és ebből adódóan cukor is! Ti hogy oldjátok ezt meg? Csak az extrudált maradt, de arra meg az van írva, hogy nyomokban szezámmagot tartalmazhat.
ÉS tutdátok, hogy majdnem minden kolbászra, májkrémre, de még a főtt tarjára is az van írva, hogy szőlőcukor van benne? Ez nem baj?
És végül: semmilyen olajos magvat nem lehet enni, még mandulát sem? (csak azért kérdezem, mert azt mások szokták javasolni)
Köszi a válaszokat előre is!
További ajánlott fórumok:
- Költségek megosztása élettársi viszony alatt
- Internetmegosztás routerrel. Van valakinek tapasztalata róla?
- Eskövői tapasztalatok megosztása!!
- Ajaktetoválás tapasztalatok megosztása
- Családjogban nagy tapasztalattal rendelkező ügyvédet keresek. Vagyonmegosztás bonyolult! Segítsetek!
- Lupus (SLE) tapasztalatok megosztása