Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Pánikbetegség - Tapasztalatok. Kinek mi segített? fórum

Pánikbetegség - Tapasztalatok. Kinek mi segített? (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Pánikbetegség

❮❮ ... 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 ... ❯❯
2009. szept. 1. 00:55
Miért van az hogy attól az embertől fulladok be akit a világon a legjobban szeretek?
425. 7717d911a9 (válaszként erre: 424. - 7717d911a9)
2009. szept. 1. 00:42
Mellesleg a szerencse és a csoda mindig velem van lehet kívánni de mégjobb ha befogadjuk. A betegségem alatt nem szeretgettem magamat hanem a betegségem okát kerestem. Amikor rájöttem akkor kezdtem el gyakorolni és gyógyulni. Nehéz út volt. Lehet gúnyolódni de én nem a pénzembe, kényelmembe és családomba vetném minden biztonságomat és hitemet. Mert lehet hogy jön egy változás és mindent elragad. Vannak ilyen dolgai is az életnek. Ezt nevezik karmának. Figyelj, én azt mondom halljál, lássál, tapasztaljál, figyelj, értsél, keressél, bízzál mert semmi sem véletlen. Az sem hogy Én most írok Neked.
424. 7717d911a9 (válaszként erre: 423. - E623a30cba)
2009. szept. 1. 00:33
Én a tapasztalataimra alapozok. A legjobban meditáció által értheted meg a lényeges dolgokat nem könyvekből. A biblia és a papok totális félrevezetések. Ellentmondások sokasága. Figyelj, ne haragudj. Kár eszmét futtatni mert elképzelhető hogy én vagyok a tanácsadó és te vagy a fanatikus. De nem mondtam semmit. Attól hogy azt hiszed hogy szereted a családodat még nem biztos hogy szereted önmagadat. Önmagadnál kell kezdeni és akkor fog átsugározni másokra. A gyerek aki betegen született az tanít valamit karmikus úton a családtagjaidnak. Aki meg megsüketül vagy megbetegszik az a gondolataival és érzéseivel tudattalanul vonzotta magához a helyzetet. Van olyan hogy vonzzás törvénye. Itt semmi sem véletlen. Mindenki teremtőnek születik és egyéniségnek. Nem járkálok a vizen ugyanis az a szeretet legmagasabb ranglétrája és aki birtokában van a képességeinek az sem él vissza vele. Mindanyian tanulunk és úton vagyunk. A szeretetnek fokozatai vannak. És az út vége a megvilágosodás. Ez életeken át is történhet amíg megvalósul. De keleten van Istenné vált megvilágosodott aki izelítőt is tart a csodáiból, de nem él vissza vele.
423. e623a30cba (válaszként erre: 415. - 7717d911a9)
2009. aug. 31. 18:44

Nem kétlem,hogy meggyógyultál,sőt örülök neki.Távol áll tőlem,hogy bárkinek is kivánjam.De valószinünek tartom,hogy nem a könyv tartalma,hanem maga az olvasás gyógyitott meg.Elterelte a figyelmed azokról a dolgokról amik ilyenkor a tudatalattiból tudatosulnak.Az az tényleg magadat gyógyitottad meg

de nem azzal a sok badarsággal ami a könyvben van.Én is ajánlom a könyvet minden olyan embernek aki olvasta a bibliát,mert ez élő példa,hogy lehet keverni a szezont a fazonnal és,hogy lehet kiforgatni a bibliát valós értékéből.A szerző pedig maga sem olvasta valószinü a saját könyvét mert súlyos betegségei is voltak,és a családjában aki ismeri őket tudja ,hogy a tudatmodositó szerek is feltünnek...Ennyit a hamis tanitókról!

422. e623a30cba (válaszként erre: 395. - 7717d911a9)
2009. aug. 31. 14:14

A kedvedért elolvastam a könyvet!Érdekes!Bár kérdéses,hogyan lehet egy lapon emliteni a bibliai idézeteket, a túlvilági kapcsolatokkal amikor a biblia óva int minden ilyen spirituális dologtól.Bele lehet kapaszkodni ebbe a könyvbe és segithet is,ehez csak az kell hogy az ember ne olvassa el a bibliát,és legyen nagyon fanatikus.Nagyon jól elmagyarázza az író,

Jézus milyen technikával járt a vizen a szeretet erejével.Te már elsajátitottad a szeretet technikáját,legalábbis ezt írtad.Kérdésem?Mikor láthatlak amikor átsétálsz a balatonon mert ez jobban érdekelne mint az átúszása.Egyébként a biblia óva ínt a hamis tanitoktól is.Az is érdekes,hogy a félelem az rossz,szerintem egézséges dolog egy bizonyos szintig.Az viszont hülyeség,hogy nem kell félni semmitől.Az egyik barátom is nagyon bátor volt és nem félt amikor a szomszéd kutyát akarta megsimogatni,valószinű a kutya is olvasta a könyvet spirituálisan,mert az eredmény 14 őltésben fejezhető ki.Persze nem a kutyán!Amugy az író családjáé az a kft,amely a sziget fesztivált szervezi,és puszta szeretetből kopasztja meg a szórakozni vágyó fiatalokat az ilreálisan magas jegyárakkal,miközben ők dözsölnek a javakban.Nem tudom ehez Jézus mit szólna.Bort iszik,vizet prédikál?Lehet,hogy én vagyok a főldhöz ragadt maradi ember,de megelégszem azzal ha úszni tudok,és tudom mikor kell valahonnan elfutni.Neked viszont sok szerencsét az életben mert szükséged lesz rá!

421. 035bae3aff (válaszként erre: 416. - E623a30cba)
2009. aug. 31. 11:11
Na ezt a hosszu dolgot viszont nem olvastam el ugyhogy erről nem tudom hogy igazad van e vagy sem
420. 035bae3aff (válaszként erre: 415. - 7717d911a9)
2009. aug. 31. 11:09

Szerintem ne adj másoknak ostoba tanácsokat. Lehet neked ez segitett de az emberek 90%-nak nem megy ilyen könnyen ahogy te kilábaltál belőle és igenis szüksége van mindenkinek valakire ahhoz hogy kilábaljon nemcsak önmagára!!!! Kicsit nagyképűnek hangzik ahogy irsz, hogy alexnek még ezt azt meg kell tanulnia, hát nem! Alexnek igaza van teljesen!

Az orvosok nem is fogják megértetni senkivel....ennek is van oka...

Az is baromság hogy adnak egy bogyót aztán szevasz.

2009. aug. 31. 11:06
És bárki akinek ilyen problémája van irjon mindenkinek visszairok!!!!
418. 035bae3aff (válaszként erre: 412. - 7717d911a9)
2009. aug. 31. 11:05
Azért nem megy olyan könnyen, maca ha segitség kell én itt vagyok irj nekem üzit nyugodtan és segitek mindenben!!!!!
417. 035bae3aff (válaszként erre: 408. - 8df2f5df8c)
2009. aug. 31. 11:04

Az én háziorvosom is ilyen kö....!!! Sose ad beutalót sehova és félrekezelt egy csomó embert már. Szerinte ez egy kis semmiség amikor én rosszul voltam már annyira a gyárban hogy kénytelen voltam felmondani azt mondta felvesz táppénzre egy hétre ugyis találok hamar melót... azóta is van.....másfél éve keresgélek.

Azóta természetesen megjártam a poklot.

Sajnos aki fiatal szinte figyelembe se veszik, mert nem nézik komolynak a dolgot. Pedig voltam egy bizonyos helyen ahol bent is feküdtem és szinte mindenki 18-23 között volt és több mint 50 ember volt!!!

Válts háziorvost sűrgősen!!!!!!Aki normális és adni fog beutalót neked!!!!Nem hülyeségből beszélek hidd el!

416. e623a30cba (válaszként erre: 415. - 7717d911a9)
2009. aug. 31. 03:08

Nem kötekszel.Én sok embert szeretek,a családom és barátaim ismeröseim.Tehát akkor ez azt jelenti,hogy magamat is szeretem.Viszont nekem ehez nem volt szükségem se tükőrre se önmagam ölelgetésére!Csk egy kérdés,a fogszuvasodás ,a teniszkönyök ,és sorolhatnám,mint betegség szintén szellemileg indul?Van egy ismerős házaspár makk egészségesek

a gyermekük mégis leukémiásan születet,neki is szellemi,lelki problémái voltak az anyaméhben?Ezt te sem gondolod komolyan!Örökletes betegségek,vagy ezekre nem érvényes a "minden betegség"?Ha most azt írod vissza,hogy a szülők szellemi betegek voltak és ez kivetült a gyerekekre az anyaméhben,síró görcsöt kapok.Az pedig nem lenne jó mert megszoktam tőled,hogy mosolyt csalsz az arcomra.Valaki ha megsüketül az egyik fülére, melyik szellemi vagy lelki probléma dönti el,hogy melyikre?Egyébként csak az a baj,hogy általánositasz.Mert ha azt írnád,hogy sok /és nem minden/betegség először szellemi......akkor egyetértenék veled.Vagy azt írtad volna:légy önmagad szerető barátja ,és nem azt,hogy egyedüli szerető barátja.Tudod az is rendithetetlen bizonyiték számomra,hogy amig én egy bogyótól rendbe jöttem pár hónap alatt, addig te éveket szenvedtél magaddal ölelkezve egy tükör elött,nap mint nap,és nap mint nap,és nap mint nap.Addig én a lányommal játszottam a játszótéren,nyaraltam az Adrián,szórakoztam,dolgoztam nyugodtan kiegyensúlyozottan.Azonkivül nekem nem kell magamat ölelgetnem

ha szeretetet akarok kapni, mert van családom akik

ezt megteszik.Ráadásul ha egy kezdő pánikbeteget megkérdeznénk mitől szeretne meggyógyulni a megfelelő bogyótól pár hónap alatt,vagy inkább évekig várva a tükör elött magát ölelgetve elég morbid válaszokat kapnánk.Jó jó tudom most az jön,hogy a tükrös ölelgetős módszer sokkal gyorsabb és szintén fájdalom mentes!Minden esetre érdekes eszmecsere,nagyon élvezem,felpőrget és megnyugtat,hogy milyen szerencsés választás volt az a BOGYÓ.

2009. aug. 30. 19:21

Kedves Alex. Nem kötekvésből de úgy tűnik neked is kell még ezt azt tanulnod... Engem nem zavar hogy más a véleményed. Engem egyedül annyi zavar hogy sokan nem akarják megérteni a lényeget és ezzel önmaguknak ártanak. Én nem csak meggyógyultam ebből a betegségből, de meg is értettem hogy mitől volt. És az orvosok talán soha nem értetik meg ezt egy ilyen beteggel. Adnak egy bogyót és félrehadoválnak. De hol van a gyökér amiből ered ez az egész?? Meg kéne találni.

Márpedig minden betegség először szellemi, aztán lelki és végül fizikai szinten is megnyilvánul. Elképzelhető hogy te jobban felhúztad magad. Én viszont keményen és határozottan írtam le azt amit átéltem, egy rendíthetetlen bizonyitékot. Ez is egy tévhit hogy az ember antiszociális lesz ha szereti magát. Ezt többször leírtam hogy csak akkor szerethetsz mást ha önmagadat is szereted. Ha önmagadat utálod akkor leszel önpusztító és antiszociális. Én rádbízom hogy kipróbálod -e. A tükör mindig ott áll.

414. e623a30cba (válaszként erre: 412. - 7717d911a9)
2009. aug. 30. 04:17

Önmagad "Egyedüli" szerető "Barátjává" kell válnod?????????????????????????????????????

Tényleg nem akarok személyeskedni de miért akarod,hogy antiszociális bezárkozot ember legyen?

Ha egyedül csinálja végig arra a következtetésre juthat,hogy nincs szüksége az emberekre.Nem lenne jobb ha a szerető családja és a barátai,ismerösei,és netán hozzáértő orvos segitségével csinálná végig?Igy érezné,hogy számit a világban,odafigyelnek rá ,és része a társadalomnak?

Persze lehet,hogy tévedek és tényleg nincs ezekre szüksége senkinek...

413. e623a30cba (válaszként erre: 411. - 7717d911a9)
2009. aug. 30. 03:52

Nyugi!Ne húzd fel magad,ez egy fórum mindenki leírja a véleményét és kész.El kell fogadni még ha nem is egy a véleményünk.Meglehet vitatni dolgokat.Nem kell rögtön bepánikolni mert valaki nem osztja a véleményed.Látod rögtön stilust váltottál az elöző hozzászólásaidhoz képest.Idegesen ,dühösen írtál.Ez labilis idegrendszerre utal."Egyedül születtél és egyedül is halsz meg"Ebből mindenki azt fogja lekövetkeztetni,hogy elszigetelödöt ember vagy aki nem fogad el mástól segitséget és nem bizik senkiben.Nem akarsz senkivel vitatkozni.Miért nem?Félsz,hogy ideges leszel,vagy egyszerüen nem bírod elviselni a kritikát?Mindenki kaphat negativ kritikát és pozitivat is.Az én nézeteimmel sem ért mindenki eggyet de nem is húzom fel magam rajta,mert nyugodt, higadt, ember lettem.Nekem jó volt az orvosom és amit szedtem!Az egészben az a szomorú,hogy ha jó orvosod lett volna,lehet nem évekig szenvedsz,hanem csak pár hónapig mint én.

Ezért nem lehet leálltalánositani az orvosokat sem.Ha mindenki mindenben eggyetértene fölösleges lenne ez a fórum.Ha te úgy érzed sikerült meggyógyulnod akkor az jó,elismerésem.Most már csak a negativ kritikákat tanuld meg tünetmentesen elfogadni.

2009. aug. 30. 03:15
Drága Maca!! Ha nagyon rosszul vagy akkor mindenképp hívjál valakit aki segítségedre lehet. De amúgy egyedül kell ezt végigcsinálnod. Önmagad egyedüli szerető barátjává kell válnod. És akkor meggyógyulsz. Ennyi az egész.
2009. aug. 30. 03:07
Nahát akkor elmondom. Nehéz családi körülmények között nőttem fel és tinédzser koromra bekaptam ezt a pánik lószart. Elmebeteg volt az egész család és mindig egyedül éreztem magam. Az orvosok semmit nem mondtak, nem csináltak, azt sem tudták mi a bajom. Nekem is pokoli kínjaim voltak, elszigetelődés, dühroham. Aztán jött rá egy mély depresszió. Kb 4-5 évig kinlódtam a pánikban. És egyedül csináltam végig, gyógyszer nélkül állítottam magam talpra. Egyedül születtél és egyedül halsz meg!! Egyedüli a sorsod is. Tünetmentes vagyok!!! Én megcsináltam. És bárki megtudja. Nem fogok vitatkozni senkivel.
410. e623a30cba (válaszként erre: 408. - 8df2f5df8c)
2009. aug. 29. 16:07
Ennek az inkvizitornak elvenném az engedélyét.Ha lehetne átadni neki abból amit érzünk amikor rohamunk van,egy félórával szívesen megajándékoznám.Valahogy úgy mint a hollóban,egyetlen pillanatba süritve.
409. e623a30cba (válaszként erre: 407. - Reni79)
2009. aug. 29. 15:55
Talált, sűllyedt!
2009. aug. 29. 15:11
:( Anya ma megint elrángatott-egy beutalóért- a körzeti orvoshoz,aki elküldött a ...-ba . Azzal a szöveggel hogy ez nem egy nagy betegség. Fogjam magam menjek vissza a suliba és kész.Erre mondtam neki hogy elájulok a buszon.Ő azt mondta hogy kelljek fel és irány tovább.Ne sajnáltassam magam mert nincs okom rá.Anyának :az eggyetlennek aki ebben a helyzetben a segítségemre van,meg azt mondta hogy olyankor ne foglalkozzon velem.Csak haggyon a szobámba és csukja rám az ajtót. Azt tudom ,hogy ez az egész dolog tényleg csak a fejemben játszódik le és az hat ki a testemre. De olyankor nemtudom más mit szeret de én azt hogy legalább egy ember legyen velem.Tényleg nem kell sajnáltatni mugunkat.Ezt is tudom.De azért kíváncsi lennék ha az ő lánya lenne pánikbeteg ő is otthagyná-e magában haggy fulladozzon. Mivel a dokinő azt mondta anyának hogy ez segíteni fog,anya tuti hogy megteszi,akárhogy fáj neki is meg nekem is. Ha idáig pokol volt az életem,akkor most már nem találok rá szavakat.De legyünk optimisták ,ha ez meggyógyít akkor kibírom a poklok poklát is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
407. reni79 (válaszként erre: 400. - E623a30cba)
2009. aug. 29. 14:53
Erről az" anyám nem puszikált eleget" a Robert De Niro-s Csak egy kis pánik cimű film jutott az eszembe!Nagyon jó film!Pánikbeteg maffiafőnököt játszik:-)
2009. aug. 29. 13:32
Jé még megy ez a fórum? Azt hittem már mindenki meggyógyult..
405. e623a30cba (válaszként erre: 404. - Correct)
2009. aug. 29. 11:52

Szia!Köszi,a jókivánságot tényleg boldog!Egyébként rátapintottál a lényegre!!!

Mindenki másképp,és máshogyan éli meg ezt a betegséget,valaki nem mer kimozdulni a lakásból, én például nem birtam bent maradni.Valaki a tömegtől van rosszul,ilyen problémám sosem volt.Nekem halálfélelmem volt,és hiába volt a szeretet felém maximálisan,főleg a lányomtól,ettől még jobban pánikoltam,úgy éreztem,hogy nem hallhatok még meg hiszen szüksége van rám.Abban pedig biztos vagyok,hogy a lányom nem megjátsza a szeretetét hanem öszinte.Az orvosokra meg szükség van.Honnan tudná valaki,hogy pánikbeteg ha az orvosok nem deritik ki azt!Sokan azt hiszik a szivükkel van baj,magas a vérnyomásuk,stb.Szép lenne ha mindenki saját maga eldöntené ilyenkor,hogy szívbeteg és rohanna a nagyi szívgyógyszereiért.Vannak normális orvosok is akik értik a dolgukat.A kezeletlen pánikbetegség pedig külömböző szövődményeket okozz,ezért egy "normális" szakorvosnak kell eldöntenie milyen terápiát alkalmazz.Az orvosok nekem elöször nyugtatókat írtak fel/xanax ,frontin,rivo../Ennek az lett az eredménye,hogy nyugodtan pánikoltam.

Kétségbe voltam esve, mert hiába szerettek ha a halálomon voltam ráadásul úgy,hogy bevoltam kábulva mint egy drogos.Ajánlottak nekem egy orvost akit felkerestem,üsse kő rosszabb nem lehet.Ámultam bámultam,ég és főld.Elmagyarázta

mi miért és hogyan játszódik le a szervezetemben

az egész biokémiai folyamatot,mivel arra kerestem a választ,mi történik velem.Megkaptam a megfelelő tabbletát,pár hét alatt elhagytam a nyugtatókat,a hetedik héttől pedig teljes életet éltem pánik mentesen.

Maca18 mivel nem egészséges,pont ezért veszélyes ilyen dolgokat írni.Biztos vagyok benne,hogy a szülei nem forditottak neki hátat a problémája miatt,hisz orvoshoz jártak vele,magántanuló volt.

Valószinü,hogy csak a szülei maradtak neki mint ahogy írta is./se barát.../Nagy felelötlenség

arra célozgatni,hogy sosem szerették igazán a szülei, hanem önző módon uralták!!!Ez csak olaj a tűzre,és legkevésbé sem oldja meg a problémáját hanem növeli.Ezt viszont egy egészséges embernek tudnia kellene...

404. correct (válaszként erre: 403. - E623a30cba)
2009. aug. 29. 04:41

Nem csak Neked írom! :)

Elolvastam a hozzászólásait ennek az embernek, valóban szokatlan, de abban igaza van: csak szeretettel lehet. Méghozzá olyan szeretettel, ami biztonsággal, állandóssággal is társul. Nekem is így sikerült 8 év állandó visszatérés után, de mára maximálisan eltűnt, nyoma sem maradt, még elképzelni sem tudom, hogy valaha lehetne, holott, igazából most lehetne rá nyomós okom, és mégsem. :)

A szülői részt gondolom saját tapasztalatból írta, vele ez történhetett, és kivetíthette. Az is lehet igaz, de el kell fogadni, hogy nem mindenkinek ott gyökerezik a problémája. Lehet haláleset is, vagy lehet külső egyéb érzelmi trauma.

Abban abszolút nem értek egyet, hogy a túlszeretés meg féltésben nem lehet szeretet. Már, hogy ne lehetne. Akkor is, ha az is az ego körül forog. Én pl. tipikusan túlszerető és túlféltő vagyok, és TELE szeretettel. Itt látszik, hogy nincs gyereke, ezért erre a szintre még nem fejlett.

Amit Maca18-nak írt, elméletileg egy egészséges ember ezt fel se venné, hiszen nem mások irányítják az életet hanem a személy önmaga. De úgy olvastam Maca18 nagyon beteg...

Ja, boldog szülinapot :D Ha ez azt tükrözi :)

403. e623a30cba (válaszként erre: 402. - 7717d911a9)
2009. aug. 29. 03:32
Te tök rendes lehetsz,most magyaráztad el épp Maca_18-nak,hogy azonkivül,hogy pánikbeteg még a szülei sem szerették csak úgy csináltak,és ne aggódjon.Neked súlyos ,nagyon súlyos, értékrendi problémád van,keress fel egy szakorvost mert ha ezt egy mániákus depressziósnak írtad volna ,már felvágta volna az ereit!Van neked gyereked?Tuti nincs!!!Barátom te nem tünetmentes vagy,neked egyszerüen más betegséged lett!
2009. aug. 29. 02:36
A túlszeretés az a birtoklásról szól nem a szeretetről. Erre mondják hogy megfojt a szeretetével. Terhes nekünk. Valójában nem szeretet, csak annak látszik. Sok ilyen család van. A féltésben és félelemben nem lehet szeretet. Csakis a bizalomban és az útadraengedésben lehet. Ne aggódj, sokan nincsenek ezzel tisztában. A fő az hogy te légy ennek tudatában és ha lehet tanítsd meg magad a szeretetre és persze másokat is ha engedik. Valószinü hogy ez is nagyon közre játszott a betegségedben.
401. 8df2f5df8c (válaszként erre: 399. - 7717d911a9)
2009. aug. 29. 02:15
köszi zolcsika94 Azért segítettél nekem.Engem nagyon féltettek a szüleim és nagyon szeretnek.Lehet pont ez volt a baj. És lehet hogy én is elkezdtem félni dolgoktól és ezért pánikoltam be.
400. e623a30cba (válaszként erre: 394. - 7717d911a9)
2009. aug. 29. 02:09

Na most lettem igazán pánikbeteg!!!Anyám nem puszikált eleget!Nem hiszem,hogy bármelyik pánikbeteg értéktelennek érezné magát a világgal szemben.Van egy problémánk,de nem érünk kevesebbet azoknál akiknek nincs!!!Elhiszem,hogy jóindulattal írtad a dolgokat,és neked bevált az ölelkezös dolog, bár kétlem ,hogy ez szerotonint termelt.A magam nevében csak annyit,hogy ha elhagynám a tabletámat valószinüleg visszaesnék mert most így jól érzem magam.Magamat meg nem ölelgetném mert hosszú távon komoly értékrendi problémákat okozhat

és amúgyis a testikontaktus csak a dopamin termelésben játszik szerepet.Jó ha van belőle mert szerotonint szabadit fel de csak akkor ha van mit!

2009. aug. 29. 02:01
Maca_18!!! Olvasd el amiket írtam. Na úgy lehet. Mára tünetmentes vagyok.
2009. aug. 28. 22:30
bocsi ez még az előzőhöz :) ha nem szeretnétek felvenni akkor légyszi írjatok nekem hogy-hogy lehetne meggyógyítani ezt a betegséget magamtól köszi
2009. aug. 28. 22:26
Sziasztok!nekem már két éve van pánikbetegségem. és 16 voltam amikor elkezdődött.először csak azok a tipikus pánikrohamaim voltak.Az orvosok szó szerint nem foglalkoztak velem. Az eggyik fajtának túl idős , a másiknak meg túl fiatal voltam.Na gondoltam én ha majd betöltöm a 18-at akkor minden másképp lessz.az orvosok csak annyit mondtak hogy ez egy olyan betegség ami csak max fél óráig tart egyhuzamban.Hát nekem ez nem így van.Én egész nap egész éjszaka a tünetektől szenvedek. az alvásról meg nem is álmodozhatok,mert egyszerűen nem megy. Most végre betöltöttem a 18-at.2 évet végig húztam úgy hogy gyógyszer és kezelés nélkül voltam. Semmit nem csináltak velem.Az iskolát még 16 évesen magántanulóként folytattam,de hát mondhatom semmit nem ért,bukás-bukás hátán.De mivel elmúltam mostmár 18 így valószinű kicsapnak.Mostanába már dührohamaim vannak és nem tudok nyelni sem szédelgek össze vissza.Most elmentem megint orvoshoz.A szívem viszont akkor szakadt össze teljesen mikor azt mondta hogy már olyan durva hogy nem igazán hatnának a gyógyszerek sem,nemhogy a beszélgetések.Úgyhogy most aztán tényleg nemtok semmit se tenni.Most úgy áll a helyzet hogy itt vagyok 18 éves .Iskola,szakma és barátok nélkül. A segítségeteket szeretném kérni hogy aki szeretne beszélgetni bármiről vagy a betegségről légyszi vegyen fel msnre:muci.0813@hotmail.com köszi és várlak titeket!!!
❮❮ ... 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook