Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Pánikbetegség - Tapasztalatok. Kinek mi segített? fórum

Pánikbetegség - Tapasztalatok. Kinek mi segített? (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Pánikbetegség

❮❮ ... 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 ... ❯❯
546. 99b9e19612 (válaszként erre: 545. - Kevin11)
2009. dec. 29. 18:58

Kevin , ne parázz már annyit!:)

Ha úgy gondolod kérj EKG, és megnyugodhatsz hogy nincs gond a szíveddel.Zolcsika nagyon okosakat írt! Hallgass rá!

545. kevin11
2009. dec. 29. 15:57
Meg a hátam ugy fáj meg a bal kezem hogy alig birok mozogni ez már tuti nem infarktus nem?
544. kevin11
2009. dec. 29. 07:56
Igen változtatok kész vagyok szeretni és becsülni meg a hátam folyamatosan fáj akkor nem infarktus?
2009. dec. 28. 18:58

MINDEN PROBLÉMA EGYÉNI PROBLÉMA!!!

VÁLTOZTASS A VILÁGODON ÉS MEGVÁLTOZIK A VILÁGOD!!!

542. 7717d911a9 (válaszként erre: 541. - Kevin11)
2009. dec. 28. 18:56

Nem a szíved rosszalkodik hanem a szíved helyén elhelyezkedő energiaközpontod. Itt van zavar. Ez idézhet elő szívdobogást, holott fizikai tünet nincs. Idegi alapú. Nekem is volt.

Vállad pedig azért fáj mert rengeteg teher, negatív energia sűrűsödött benned össze.

Mélyen hasító, nyilaló érzés és elég kellemetlen.

Ilyen is volt nekem!!! :)))

Próbálj meg lazítani, vicces dolgokat csinálni, vidám filmeket nézni, felejtsd el a múltadat, bocsáss meg magadnak és másoknak akikre haragszol, legyél pozitív.

Csak pozitivitással állíthatod helyre az egyensúlyt, keserüséggel csak tovább építed le magad!!!

Szóval?? Kész vagy változni?? Kész vagy szeretni és becsülni saját egyéniséged???

Képes vagy pozitív dolgokra figyelni???

Képes vagy magadnak megadni minden jót ami örömmel tölt el???

Te döntesz!!!

541. kevin11
2009. dec. 28. 08:29
De ezt tuti nem infarktus? néha fáj a vállam
2009. dec. 28. 01:45

Kedves pánikosok!!!

Ha egyedül nem megy!!!!

Egy profi kineziológus:

[link]

Előre mondom nem olcsó, de rengeteg blokkot fel tud bennetek oldani!!! Talán még enged is az árból!!!

539. 7717d911a9 (válaszként erre: 529. - Kevin11)
2009. dec. 28. 01:40

Nyugi, Én is a pokolból jöttem vissza!!!

Én is pánikos voltam!!! Volt szívverés meg minden!!! Semmi fizikális tünet!!! Nekem az önbecsülés, önszeretet és a meditáció segített!!! Nem szedek gyógyszert és nincs káros szenvedélyem sem!!!

Ha egyedül nem megy, keress fel egy kineziológust!!!

Felejtsd el a pszichológusokat és a pszichiátereket mert azok is betegek!!!! Csak a gyógyszereket ismerik, de azzal nem fogsz segíteni magadon!!!

Nem viccelek!!!

538. 7717d911a9 (válaszként erre: 536. - Syl.vi)
2009. dec. 28. 01:32

önszeretet, meditáció, kineziológia

Ezek gyilkosok a pánikra nézve!!!

2009. dec. 27. 16:54
Sziasztok!!Teljesen igaza van a Zolcsikának,mert mindent pozítivan kell nézni én mind már említettem 11éve szenvedek és ha érzem,hogy jön akor próbálok uralkodni és pozítivan gondolkodni,de nagyon nehéz nagyon nagyon,de muszáj.Gyerekeimért teszem és az én szerelmemért ő segít nekem sokat.Sok sok vígjáték filmet nézni és ahogy zolcsi írta fogadjátok meg ,mert ez így van ahogy ő írja.Tapasztalat.Üdv :Bricsitte.
536. syl.vi
2009. dec. 27. 11:52

Sziasztok!

A párom szenved pánikbetegségben, én csak most kutakszom, hogy milyen megoldás lenne jó a számára a gyógyulás szempontjából. A gyógyszert úgy látom nem javasoljátok. Milyen más alternatíva leheséges még?köszi

535. kevin11
2009. dec. 27. 08:19
Velem mért nem törödik senki? ez biztos nem infarktus tünete lesz?
534. mijuho (válaszként erre: 519. - 7717d911a9)
2009. dec. 26. 21:36

Köszönöm Zolcsika84, és mindenképpen halgatok rád mert némileg magamra ismertem abban amit írtál.

Bár még nem tudom hogy kezdjem,de változtatni fogok az életemen....A roham óta egyébként nyugtatót szedek mert folyton pánikolok, ha egy kicsit másként érzem magam pl.észreveszem hogy picit zsibbad az arcom már a nyugtatóért nyúlok, akkor egyből jobb lesz,persze nem életcélom nyugtatókon élni, csak most még nem látom a kiutat...

Minden támogatást és segítséget köszönök, neked és másoknak is

mijuho

533. nasrin
2009. dec. 26. 15:19

Sziasztok!

21 éves vagyok kb. 2 hónapja jelentkezett mint később kiderült az első pánikrohamom, nagyon megijedtem azt hittem meg fogok halni mert a szivem majd kiugrott. aztán 1 hónapig semmi, utána munkahelyen megint jött, akkor mentőt hívtak, ekg stb. azt mondták menjek háziorvoshoz majd ő tovább küld. így is lett de közben többször is roham-o volt, egy esetben ügyeletre vittek el ott nyugtató injekciót kaptam. belgyógyászatra jártam, és persze kiderült hogy semmi szervi megbetegedésem nincs, volt pajzsmirigy vizsgálat,cukor, szív. és az utóbbi alkalommal a belgyógyász azzal fordult hozzám hogy sürgősen keressek fel pszichiáter szakorvost mert valószínűleg pánikbeteggyanús a dolog amit amúgy is sejtettem mert minden jel erre utalt. közben nyugtatás céljából addig panangint, valerianat és betaloc-ot kaptam az utóbbit csak ha rámtör akkor kell bevennem. ünnepek után szeretnék felkeresni egy orvost, depressziósnak nem érzem magam, nem tudom milyen gyógyszert adnak ilyenkor de nem sok jót hallottam és olvastam az antidepresszánsokról, megköszöném ha erről tudna valaki írni vagy hogy ha leáll vele milyen tünetei vannak, és hogy kb. hogy megy egy ilyen kezelés.

előre is köszönöm ha valaki tud válaszolni.

szebb napokat!

532. kevin11
2009. dec. 26. 13:59
akkor ez biztos nem infarktus?
2009. dec. 26. 11:23
köszönöm, majd igyekezni fogok!
530. kevin11
2009. dec. 26. 09:16
nagyon félek karácsonyom is szar volt ez miatt:(((((
529. kevin11
2009. dec. 26. 09:11
De mikor felkelek ülésböl akkor nagyon elkezd verni a szivem ez miért van ebböl is arra gyanakodok hogy infarktus lesz
528. kevin11
2009. dec. 26. 08:57
Biztos hogy nem az?
527. kevin11
2009. dec. 26. 08:39
de mi van ha infarktus? lesz 14 évesen de a gyogyszer hat mert érzem hogy annyira nem vagyok feszült de mi van ha infarktus de áprilisban vtam EKG-n de jo volt minden meg sziv uh-n de egy picit több kilo vagyok
526. 7717d911a9 (válaszként erre: 524. - Iviiiiii)
2009. dec. 25. 23:14

Mindenki mástól fél. Valaki ettől, valaki attól.

De minden félelem mögött ott lapul a halálfélelem. Véső soron tehát a megsemmisüléstől félünk a legjobban.

Az, hogy egy idegen, egy idegen tárggyal akar beléd hatolni (tű) az többnyire az ismeretlentől való félelem. "Halált okoz, vagy nem?? Megbízhatok benne vagy nem??" Többnyire ezek a dolgok zajlanak le benned öntudatlanul.

Szóval a bizalmat kell gyakorolnod önmagad felé és mások felé is. Dicsérd magad!!! Ez az önbizalom alapfeltétele!!! Az önbizalom pedig bátorságot ad.

Így talán legyőzheted az aktuális félelmeidet.

525. 7717d911a9 (válaszként erre: 522. - Kevin11)
2009. dec. 25. 23:03
Az nem baj ha egyedül vagy. Meg kell tanulnod egyedül lenni. És az sem baj ha sokat sírsz. Valószínüleg szükséged van rá. Mindig azt csináld ami éppen jól esik. Nem ártana Neked sem egy kicsit odafigyelned Magadra. Kényeztesd, dicsérd magad. Lelked azért szenved mert nem vagy harmóniába önmagaddal. Nem adod meg neki amire igazán vágyik. Legyél pozitívan önző, de ne akadályozz benne másokat. Hidd el akkor minden jobbra fordul.
2009. dec. 25. 23:02

Sziasztok!

Az a problémám, hogy ha tűvel jönnek a közelembe bepánikolok és elájulok. És nem direkt. Vérvételkor, oltáskor, de még allergiavizsgálattól is. Mit tehetek ez ellen?

523. 7717d911a9 (válaszként erre: 521. - Kevin11)
2009. dec. 25. 22:58

Nincs semmi infarktusról szó. A szívszúrásnak nagyon sokszor nincs köze a szívbetegséghez.

Ez inkább egy idegi eredetű jelzés ami akkor jelentkezik ha az illető nagyon keserű, szomorú életmódot folytat. Ide tartozik még a neheztelés, és a megbocsátás hiánya is. A szívenergia központod (szívcsakra) erősen blokkolva van. Tanuld meg tisztelni és szeretni magad, így másokat is képes leszel. Akire nagyon haragudtál, de szeretted annak bocsáss meg!!! Nehéz, de meg kell csinálni. Azon kívül magadnak is bocsáss meg minden elkövetett hibádért a tükör előtt. Kerüld a durva filmeket, durva játékokat, durva embereket, durva helyzeteket mert azok csak tovább rontanak a helyzeten. Inkább keresd a humort és a pozitív dolgokat amik feltöltenek élettel. Legyél sokat egyedül és tanulj meg kibékülni önmagaddal.

Ez a legfontosabb: ÖNMAGADDAL

522. kevin11 (válaszként erre: 521. - Kevin11)
2009. dec. 25. 19:29
vagy ez pánikbetegség? lesz ja és kerülöm a közöséget tegnap is szentestén többiek kint vtak a konyhában én meg a szobában bögtem
521. kevin11
2009. dec. 25. 19:28

sziasztok!

Ez mi infarktus kedden kezdödöt elkezdet nagyon verni a szivem és lefeküdtem és másnap reggel már hányingerem is volt szédültem is minden elmentem orvoshoz aki azt mondta nekem infarktusom nem lehet mert 14 éves vok meg májusban vtam ekg sziv uh n és jo volt minden irt fel atarax gyogyszert és mennem kell pszichiátriára de az elöbb elöjöt sziv szurás néha mellkasban szorito érzés halálfélelem hidegrázás nagyon félek mi van ha infarktus ? :(

520. ba6e61ec64 (válaszként erre: 519. - 7717d911a9)
2009. dec. 25. 15:38
Magamra ismertem
519. 7717d911a9 (válaszként erre: 517. - Mijuho)
2009. dec. 25. 15:35

Ez egy figyelmeztetés az élet részéről.

Egyrészt a torokcsakrádra hívja fel a figyelmet. A csakra egy energiaközpont amiből 7 fajta található az ember energetikai rendszerében. Ha valamelyik rosszul működik oda betegség vagy tünet társul egy idő után.

Nem muszáj Rám hallgatni, de valószínüleg nagy mértékben visszafogod önmagad. Egy csomó elfojtással rendelkezel, legyen az szexuális, hangulati, érzelmi, tevékenységi. Nem éled meg a dolgokat. A szőnyeg alá söpört piszok csak egyre nő és végül felbukik benne az ember. Gondolj egy kicsit önmagadra. Légy pozitívan önző. Ez azt jelenti hogy a saját önzőségeddel nem akadályozod a másik embert és mindent megteszel ami jól esik Neked. Ajánlatos hogy beszélj az érzéseidről valakinek, vagy csak hangosan saját magadnak egy üres szobában. Tisztázz mindent ami zavar, gátol, félelemmel tölt el az életben. És persze arról is beszélj hogy mire vágysz, mit akarsz elérni.

Fejezd ki önmagad bárhogy!!! Bátran. Bízzál az életben hogy biztosítja az örömödet. Márpedig biztosítja. De ahhoz Te is kellesz.

2009. dec. 25. 12:42
Szia mijuho!!!Előszőr is Boldog Karácsonyt!!!Igen ez ahhoz hasonló érzések nagyon rossz tény.Én már vagy 11éve küszködök ezzel,de segíteni csak önmagadon tudsz .Nem érdemes gyógyszereket szedni ,mert még rosszab nekem legalább is az volt,de mindenkinek más.Kell egy kis ídő,hogy tudjál uralkodni ezzel a rosszulléten.Most még inkább megijedsz hisz aki ebbe benne van megijed.Én nekem autóba vezetés közzbe jön elő ami nagyon rossz és megijedek én is ,de küzdük ,mert muszáj.Nekem az valóságérzet el vesztés ami nagyon rossz más önkivületi állapotnak hívja az ami nagyon nagyon rossz.Hát ennyi amit tudtam írni,de küzdeni kell és hátha könnyebb lesz el viselni.Én így teszem ,de van mikor nagyon nehéz.ÜDV:Bricsitte.
517. mijuho
2009. dec. 23. 12:06

Sziasztok!

Nekem eddig nem volt ilyen problémám,viszont amit tegnap este átéltem kicsit megrémisztett.

Néztem a tévét, a torkomban folytó érzést éreztem , majd a látásom olyan lett mintha kívűlről nézném az eseményeket, elöntött a meleg,gondoltam ablakot nyitok, ekkor hirtelen mindenem elkezdett zsibbadni. Ez lehet pánikbetegség? Ügyeleten voltam semmi különöset nem talált.Mondanom sem kell azóta rettegek nehogy mégegyszer rámtörjön ez az érzés.Írjatok valami megnyugtatót légyszi.

Köszi

❮❮ ... 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook