Pánikbeteg vagyok! (beszélgetés)
Szia Ryta!És te szedtél vmi bogyót?Segíts nekem, én kb. 1 hete szedek gyógyszert, de nem akarok függő lenni és boldogan szeretnék élni.
Egyébként dolgozol?Hogyan jutsz el oda?
Szia!
Nekem sokáig volt agorafóbiám, tulajdonképpen így kezdődött a pánikbetegségem is több mint 10 évvel ezelőtt.Nagyon sokáig(évekig) kerültem azokat a helyeket, ahol egyszer is rosszul lettem, pl. nagy bevásárlóközpontok,templom,busz.
Aztán az eltelt évek alatt valahogy elcsitult ez nálam, mára csak az buszozás maradt, amit nem vállalok.
Jó reggelt Mindenkinek!
Kösz a kimerítő válaszokat, de ne haragudjatok, hogy most nem fogok reagálni. Nem szeretnék senkit sem dühíteni.
:D :D
Jó éjt , mindenkinek!
Nagyon sok boldog szülinapot!
:)))
Jó éjt:)
Pl. Kalifornia is egy melegebb éghajlat...
Mentem én aludni!Az alvás kifejezetten jó hatással van az idegekre,persze rémálmok nélkül.Nem kerül semmibe,ingyen adják,csak időt kell szánni rá.
Jó éjt mindenkinek!:)
Holnap Zsuzsi születésnapja van:)Holnap eldönheti Ő is,hogy már 41 éves,vagy csak még 41 éves...
Naná,hogy lényeg,hogy ki vagy mi vagy,és az főleg az a lényeg,hogy fogd a fényeid és vonulj velük melegebb éghajlatra,ne nézz minket hülyének.
Egy ilyen betegség,állapot,vagy nevezze,ki minek akarja,nem fog eltűnni,csak mert fényárban úszunk.
Próbálkozz esetleg máshol,akiket én ismerek is a fórumon,tuti nem érdekli őket ez a marhaság.
Ez az ingyen kipróbálás....Hát igen.Kicsit bűzlik a dolog:)))
Na pá,kedves polar:)
Na, én pont hasonló okoból reagáltam az üzenetre.
Segítsünk egymáson, hiszen ez a célja a fórumnak, de ha vmre nem reagálunk miért kell erőszakosnak lenni? Na én ezért lettem kicsit morcos.De tényleg csak kicsit :)
Sokszor kérdezem másoktól vagy csak úgy magamtól:Miért hiszik azt oly sokan,hogy a pánikbetegek,depressziósok hülyék???
Mellesleg:A gyógyszereket,amiket mi itt emlegetünk,egy helyen sem reklámozzák.Ahol eddig néztem az épp aktuális bogyóról mit találok,az tájékoztató jellegű írás és sehol nem volt olyan,hogy kérjek megrendelőlapot,adjam meg az "emil" címemet,meg ilyesmi.Ellentétben a csodaszerekről talált írásokkal...
Milyen bátor lettem Hoxa hozzászólása után,ugye?Próbáltam finoman utalni az átverésre,de más nem reagált.Emberek,miért hagyjuk magunkat palira venni???Igen,mert már kapaszkodunk minden fűszálba,csak szabaduljunk ezekből a nyavalyákból.
Amióta vacakolok ezzel a két...Minek nevezzem?Állapotnak? Betegségnek? Mindegy.Az évek folyamán megkörnyékeztek már különböző "valláshoz" tartozó egyedek,ú.n. Táltosok(Bocs azoktól,akik pozitív értelemben használják Istentől kapott energiájukat,ha van ilyen egyáltalán),és baromira unom már,hogy ennyire hülyének néznek.
Nyilván akkor vagyok nagyon hülye,mikor felhúzom magam ilyen baromságokon...
Szia!
Köszönöm a választ, tudom hogy nagyjából valami ilyesmi mély, feltáró terápia lenne szükséges, mert elég komoly a dolog, elég súlyos depivel is társul mostanság. Kineznél voltam én is már, de sajnos nem hiszek az okkult tudományokban, csak az orvosiban. Minden ami vény nélkül kiváltható (pl nyugtató tea, bogyó, akármi) nekem placebo, mert egyszerűen csak abban hiszek,amit orvos ír fel. Most találtam egy klinikát, pszichocentrum a neve (remélem nem reklám)valaki hallott már róluk? nincs is messze tőlem, és több orvos is van, mind foglalkozik pánikosokkal (van külön pánikambulanciájuk), van hipnoterapeuta is. Holnap felhívom őket, hogy kit, mit javasolnának nekem, gondolom először úgyis állapotfelmérés lesz.
lásd. hoxa üzenetét!!!
nem alkalmaztam, mert jelenleg más gyógymóddal próbálkozom!
Azért írtam választ az üzenetedre, mert ahogy írtam , nem volt szimpi a második üzid , olyan agresszív hatása volt!
Részemről ennyi!
Nézd, nem lényeges, hogy mi vagyok, mivel itt úgysem adnék, adhatnék el semmit. Olyan szinten érdekel a dolog, hogy minél többet megtudjak a pol. fény hatásáról, és azt a tudást, amit eddig begyűjtöttem próbálom tovább adni.
Számtalan orvosságnak már leírtátok a nevét, akkor az reklám volt? Te is azt írod, úgy érezted... stb. Ugyanakkor nem írod mit éreztél akkor, amikor alkalmaztad a lámpát. Vagy elképzelhető, hogy nem is próbáltad? Egy másik fórumon olvasva, hogy, s mint megy az eladás, még ez is elképzelhető. Én csak annyit mondtam, hogy bárkit megpróbálok hozzásegíteni, hogy ingyen kipróbálhassa többször is. Hogy vesz e magának, vagy nem, az az ő dolga. Ha a véleményét utána megírja, akár ezen a fórumon is, akkor azt egy picit a saját sikeremnek is fölfoghatom.
Szia!
Természetesen nem jó sem a szuri sem a gyógyszer. mindenki a ,megoldást keresi hidd el.
Amúgy engem már megtaláltak ezzel a lámpával a nevét nem írom ki, mert talán reklám , de lehet nem. Én személy szerint úgy éreztem , hogy ügynök vagy és eladni szeretnél, azért nem reagáltam az üzenetedre. Ne haragudj, hogy ha rosszul gondolom, nem megbánásból írtam le. Csak a második üzid picit nem tünt szimpatikusnak.
Üdv.: NMónika
Szia Mindenkinek!
Hugyimonika, szerintem már az is jó lenne, ha akár én is el tudnék jutni Ludasra, de nekem ez is Kalifornia. Sajnálom, hogy egyikőtök sem akar elmenni, pedig én igazán csak jót akartam. Ugyanakkor látom, hogy van némi, nem kifejezetten elutasító vélemény, ezért, bár először Magánvé-nek priviben akartam írni, most mégis kifejtem a fórumon.
Amire én gondoltam, az, polarizált fénnyel történő fényterápia. A színek csak azért jöttek be, mert az a tapasztalatom, hogy a nem kizárólag testi okokra visszavezethető betegségeknél a színek különösen jó hatással vannak. Ennél elsősorban az ibolya, ami kiválóan megnyugtat.
A lényeg azonban nem ez. A polarizált fénnyel történő napi kétszeri 5-10 perces kezelés, annyira, (látványosan), lenyugtatja az idegeket, hogy akár 3-4 napra is megváltozik a beteg kedélyállapota. Na most, ha ezt rendszeresen alkalmazzuk egy bizonyos ideig, akkor nincs mikor visszatérnie a betegségnek. Általában azt tudom, hogy annyi hónapi kezelés után, ahány éve a betegség fönnáll, a páciens meggyógyul. Szívesen bemutatnám, Baranya, Tolna, Somogy megye nekem befogható. Ha valaki ebből a körzetből ír, szívesen hozzásegítem, hogy ingyen kipróbálja. Más körzetekből is talán tudok szerezni segítő társat. A címem: polar08@citromail.hu
Nincs most türelmem hosszan foglalkozni a témával,de kíváncsiságból szétnéztem miről is van szó.
A fények,színek határozottan jól-esetleg rosszul-hathatnak az idegrendszerre.Abban viszont egyáltalán nem hiszek,hogy csodát művel egy-egy eltöltött óra a lámpa előtt.Kiegészítő terápiaként esetleg,de önmagában nem gondolom,hogy a fény jótékony hatása elég lenne több éves pánikot,depressziót kigyógyítani.Talán még ott az elején...
Ellene vagyok a bogyóknak,annyira ellene,hogy már a paksamétámba befirkálták, iszonyodom a gyógyszerektől,de eddigi tapaztalatom az,hogy bogyó és amikor van is valami hatása,akkor lehet bevetni más terápiákat.Ez az én véleményem,persze nem jelenti,hogy ez így van másoknál is.
A kristályt nem viccből említettem.Ildikó küldött nekem egy feng shui kristályt.Nagyon rossz helyen van a konyhám-ahol a legtöbbet tartózkodom,és ide akasztottam a kristályt-,csak rövid ideig süt ide a nap,így viszonylag rövid ideig láthatom a kristály valóban pompás és megnyugtató színeit.Ad egy féle elánt,de itt már működik az az érzés is,hogy ez a darab valami egy olyan személytől van,aki számomra nagyon kedves:)
Na,de most el ne küldj megint Kaliforniába,mert baromira messze van,és önmagamtól amúgy sem szökhetem sehova.
Szerintem ezt nekem szántad:)
Hááát...Az a helyzet,hogy anyagi okokból kifolyólag maradok Ludason...Nem olyan rossz hely ez sem:)Nem ártana,ha felfedeznék ezt a helyet a kaliforniaiak,mert akkor beindulna itt a falusi túrizmus.Vagy turizmus? Előszehetném már a helyesírási szabályokat tartalmazó könyvemet,csak tudnám hová raktam el.
Köszönöm!!!:)
Ma jól vagyok.Az elmúlt napokat már megint az ördögnek adtam,de egye fene.Megint elment néhány nap a semmibe...Megúsztam roham nélkül,de ott lebegett.
Szia Polar!
Engem érdekelne a dolog. Nagyon sokan mondták-írták a különböző lazító, relaxáló technikákat. Én magam végeztem is agykontroll tanfolyamot, és egy darabig úgy éreztem, tudom is alkalmazni, de egy idő után azt vettem észre, hogy olyan görcsösen próbáltam ellezúlni, hogy inkább csak rosszabb lett. Amikor én elvégeztem a tanfolyamat, akkor elég erősen benne voltam s szorongásokban, gondolom ezért is nem sikerült hatékonyan alkalmaznom.
Igazad van!
Valóban a napfény is gyógyít. Nálunk Közép-Európában a napfény 4 %-a az ami gyógyít. Kaliforniában ez 10 %. Próbáld meg, utazz el oda három hónapra, (ha megteheted), biztosan jól fogod magad érezni. Amiről én beszélek, annak 95 %-a gyógyító, és az 5 % sem káros.
Biztosan ez helytől függő, de ha valakit igazán érdekel, megpróbálom hozzásegíteni, hogy ingyen kipróbálja. Azért is érdemes, mert mellékhatása nincs, nem úgy mint bármilyen orvosságnak.
Azt mondjátok, hogy vannak szerek, amelyek nyugtatólag hatnak az idegrendszerre. Persze olyannyira, hogy akár függővé is lehet válni tőlük. Ha utána néztek, akár csak egyetlen hirdetésnek is, látni fogjátok, még a vitamin tablettáknál is van ellenjavallat. Nekem az a tapasztalatom, hogy a polarizált fény hatására, idáig mindenki azonnal lenyugodott, és ez napokig is eltartott. Számomra meglepetésszerűen hatottak ezek a látványos változások.