Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Pánikbeteg vagyok! fórum

Pánikbeteg vagyok! (beszélgetés)

11406. szabo.gyorgyi2 (válaszként erre: 11404. - Polar08)
2008. máj. 12. 20:20

Szia!

Már én is hallottam rola,de igazából nem foglalkoztam vele. Azt hallottam, hogy vannak szinek melyek nyugtatólag hatnak az idegrendszerre.

Lehet, hogy ha többet tudnánk róla akkor kikellenne próbálni.

11405. 0da025d011 (válaszként erre: 11404. - Polar08)
2008. máj. 12. 19:47

Basszus,azért nem reagálok,mert egyetlen fényterápiát próbálok csak,az a napfény,meg Ildikó kristálya:)

Nem igazán tudom miről van szó.Olvastam már valahol,hogy van ilyen is,de bővebben nem foglalkoztam vele.

11404. polar08
2008. máj. 12. 15:25

Sziasztok!

Egyszer már rákérdeztem, de semmilyen reagálás nem történt, ezért hát megkérdezem még egyszer:

Próbálta már valaki alkalmazni a fényterápiát. Nekem nagyon jó tapasztalataim vannak, különösen színekkel. A polarizált ibolya szín nagyon megnyugtatólag hat. Nincs semmilyen mellékhatása, senki sem akarja kipróbálni, vagy annyira élvezetes a szuri?

11403. 0306aa7476 (válaszként erre: 11402. - Szabo.gyorgyi2)
2008. máj. 12. 07:07

Köszi, jövő héten elmegyek és beszélek a dokival. Eddig én nem is tudtam, hogy van másfajta szuri is.

Mennyi mindenre jó ez a fórum:):)

11402. szabo.gyorgyi2 (válaszként erre: 11400. - 0306aa7476)
2008. máj. 12. 02:51

Szia!

Én úgy gondolom, hogy bepánikoltál az injekciótól, meg a zsibbadástól.Régen én is mindig igy voltam.Szólj az orvosnak, hogy rosszul vagy az injekciótól. Van olyan injekció ami rögtön hat nem kell várni és nem zsibbadsz úgy letőle mint a Lidokaintól. Ennek a hatása hamar kimegy a szervezetből.Nekem mikor beadták a Lidokaint én már attól pánikoltam, hogy lezsibbadtam és nem tudtam nyelni, kiszáradt a szám és megakartam fulladni.Nagyon rossz érzés volt. A lányom szintén igy volt és inkább vállalta, hogy injekció nélkül végezzék el a kezelést. Valami megoldás biztos van beszéld meg az orvossal.

11401. 9902e463ec
2008. máj. 12. 01:33

Aludni kéne már...

Holnaptól Köki-féle tea-megint.

11400. 0306aa7476
2008. máj. 11. 23:58

Jó estét vagy jó éjszakát!

Ma egész nap nem volt senki? Vagy mindenki csak olvasott.

Gondolom ilyen későn már alszotok. Azért én kicsit írok, mert még nem vagyok álmos.

Köki! A nyugtató teát lehet inni folyamatosan? Úgy gondolom, ha minden este iszom hónapokon keresztül, akkor sem árt?

Légyszi, ha valaki tud, segítsen! Van egy problémám: fogorvos. Az utóbbi három alkalommal rosszul lettem a fogászaton. Megkaptam az injekciót, beültem a székbe és a kezelés kellős közepén jött a roham (szívdobogás, szédülés, forróság). Azt sem tudtam, hogy jelezzek a dokinak. Észrevette, hogy valami nem stimmel, abbahagyta a munkát és kellett várni mire rendbejöttem. Aztán ez még két alkalommal megismétlődött néhány hónap különbséggel. És most fáj a fogam, amit gyökérkezelni kéne, de nem merek elmenni. Adjatok valami tuti tanácsot, hogy mit csináljak, mert fogalmam sincs! Köszi

11399. 0306aa7476
2008. máj. 10. 22:13

Sziasztok!

Nekem is azt mondta egy szakember, hogy az okot kell megkeresni és kiiktatni. Ha kell, vissza lehet nyúlni az időben. Sokszor ez csak hipnózissal érhető el. De hatásosabb, mint a bogyók. Kicsit félelmetes, de mikor már nincs más megoldás....

Lehet, hogy kipróbálom.

11398. 659f3f04e6 (válaszként erre: 11390. - Ibiza)
2008. máj. 10. 19:33

SZia!

Gyakorlatilag én is új vagyok még, de a 20 éve tartó hol jobb-hol rosszabb állapot miatt már vannak tapasztalataim. Sajnos szintetikus gyógyszerekkel nem lehet végleges gyógyulást elérni, de amint olvasom soraidat ezt Te is tudod.

Olyan analízist javasolnék, ahol szépen visszamennek az időben és feltárják a valódi okokat. Pszichológusok, de főképp pszichiiáterek csinálnak ilyen analízist, csak meg kell találnod a megfelelő szakembert. Akár a kor-regressziós hipnózis is jól jöhet.

Én most kezdtem el kineziológushoz járni, ez is egy jónak tűnő lehetőség. Az elején vagyok nagyon, de az elhatározásom erős, hogy végleg megszabaduljak ettől! Fontos, hogy bzz magadban, hogy megfelelő módszerrel le tudod győzni majd!

11397. 659f3f04e6 (válaszként erre: 11396. - D6eb042ec1)
2008. máj. 10. 19:26

Szia 78evi!

Én bizony már húsz éve küzdök ezzel a szörnyeteggel. Igazából az okozza a fejtörést, hogy miért van az, hogy sokszor évekig is tünetmentes voltam mindenféle gyógyszer nélkül, aztán egyzser csak derült égből villámcsapásként elborít. Akkor jön a gyógyszerbeállítás, a pszichiáterhez járás, analízis és társai. Megszabadulok tőle, aztán visszatér.

Most ezért kezdtem el a kineziológushoz járást, mert most már elegem van és az okot akarom tudni és MEGSZÜNTETNI. Remélem sikerül valami pozitív változást elérnem, mert ez a fajta élet nem nevezhető teljesnek.

Örülök, hogy találtam sorstársakat. Jó kiírni a bennünk fortyogó dolgokat: a tanácstalanságot, néha a dühöt, elkeseredettséget és kilátástalanságot.

11396. d6eb042ec1
2008. máj. 10. 18:37

Szia Harmatcsepp!

Igen,én csak az akaraterőmmel küzdök a "betegség"ellen.Nem szedek semmiféle gyógyszert.Orvosnál is ezzel a problémámmal utoljára 4 éve voltam.sokan mondták,hogy csak bebeszélem maganak..meg hogy csak lustaság..Valahogy én is bíztam benne,hogy egyszer csak megszűnnek ezek a tüneteim..de nem.Olvasgattam utána sokat,de csak gyógyteákat iszogatok néha.Lehet én is megpróbálkozom egy kineziológussal.Sok sikert neked is!Nálad hány éve tart a pánik?

11395. 659f3f04e6 (válaszként erre: 11392. - D6eb042ec1)
2008. máj. 10. 15:34

Szia 78evi!

Ha tudok segítek, bárkinek. Magamon is segítenék, csak az a legnehezebb, ezen gyúrok most nagyon. Másnak könnyebb tanácsot adni, mint a magunk "deformitásait" kezelni...

Átolvasom a homeopátiás könyvem félelmekkel, szorongásokkal és pánikokkal foglalkozó fejezetét, és utána tudok majd Neked konkrét homeopátiás szert javasolni. Ez fejből nem megy, annál összetettebb dolog a homeopátia. De az egészben az a legjobb, hogy ha nem sikerül elsőre eltalálni a megfelelő szert, akkor max. nem használ, de az tuti, hogy nem árt, hiszen ezek a szerek nem szintetikus gyógyszerek, nincsenek mellékhatások. Ha nem a megfelelő szert szeded, egyszerűen nem történik semmi.

Kinezológus: Egy alkalommal voltam nála, ami tu.képpp ismerkedés volt; Részemről magával a módszerrel, részéről pedig velem és a problémáimmal. Egy egy hosszabb folyamat lesz, de bízom az eredményességében, mert az elvet igaznak és működőképesnek érzem.

Szedsz valamilyen gyógyszert a problémáidra, vagy pusztán akarattal küzdesz ellene? Hogy bírod?

11394. magánvé (válaszként erre: 11393. - 1e958693ca)
2008. máj. 10. 13:20

Szia Vaktyúk!

Igen erre én is rájöttem, hogy a gondolkodásmódomon kell változtatni, és arra is, hogy ez nehéz. Főleg talán pont azért, mert én ezelőtt úgy érzem, nem voltam negatív. Talán aggodalmasabb a kelleténél, de negatív nem. Én legalábbis nem éreztem annak magam, s szerintem az ismerőseim sem tartotak annak. Két éve volt először egy ilyen rosszabb időszakom, akkor sok testi tünetet produkáltam (fulladás, látáskiesés, gombóc a torokban), jártam orvostól orvosig, és mivel nem találtak semmit, így elfogadtam, hogy a tudatalattim produkálja ezeket, és szépen kijöttem belőle. Most az első pillanattól tudom, hogy ezek "idegi" tünetek, s úgy tűnik, hogy ezt nehezebben dolgozom fel, és sokszor akkor is már előre szorongok, mikor nincs semmi tünetem. És való igaz, ezt nekem kell átdolgoznom.

11393. 1e958693ca (válaszként erre: 11391. - Magánvé)
2008. máj. 10. 10:43

Szia Magánvé!

Ott is lehet probléma, hogy az ember magát hibáztatja. Hibáztatod magad azért, mert van két szép gyermeked, és nem tudsz ennek örülni. Hibáztatod magad azért, mert nem tudsz az élet apró dolgaink örülni. Hibáztatod magad, mert beteg vagy. Hibáztatod magad, mert gyógyszert kell szedned, hogy emberi formában legyél valamennyire. Azon rágódsz, ha vkivel beszélgettél, hogy miért is mondtam el/ vagy éppen miért is nem mondtam el ezt vagy azt..stb.Tulajdonképpen mindenért hibáztatod magad. Az a rossz hírem van, hogy ezen , hogy ne így gondolkodj, kizárólag te tudsz változtatni. Semmilyen gyógyszer, vagy orvos nem képes rá.Én így voltam ezzel, és egy ismerősöm is, mindig a hibát kerestük magunkban. Amit a pszichiáter mondott, meghallgattuk, aztán nem változott semmi. Piszok nehéz meló, önuralom és kitartás kell hozzá, de össze tudja az ember magát szedni. És ezzel a hozzászólással nem hibáztatni akarlak, hanem elmondani, hogy sikerülhet.

11392. d6eb042ec1
2008. máj. 10. 09:17

Szia Harmatcsepp!

Nagyon kis kedves vagy,hogy ennyire segítenél nekem!

Persze mindig van egy kis félelmem,hogy mikor jönnek újra ezek a tünetek.Még akkor is ha éppen "jól" vagyok.

Milyen a kineziológiás kezelés?Én is éppen most hallottam,hogy már egy imerősömnek segített egy enyhe depressziós tünetei kezelésében.Neked mi a véleményed?

11391. magánvé (válaszként erre: 11388. - 1e958693ca)
2008. máj. 10. 07:27

Szia Vaktyúk!

Köszönöm a bíztatást. Az utolsó mondatodat mondta szinte szó szerint mindenki. Szeressd magad és örülj az élet apró dolgainak. Hát igen itt a gond. Azt veszem észre, hogy pont az élet apró dolgainak való örülést felejtettem most el. Sajnos ez az ami ritkán esik meg velm mostanában. Tegnap este voltam röplabdázni, egész jól ment, még élvezetm is a játékot, aztán sajnos fél kettőig forgolódtam az ágyban, majd bekaptam egy frontint és egy fél sanvalt, így aludtam ötig. Pszichológusnál kétszer voltam, azt mondta, hogy ha úgy érzem, hohy kell egy beszélgetés hívjam, de igazából Ő is "csak" annyit mondott, hogy találjam meg újra a saját értékeimet.

Nekem van két kicsi gyerekem, gyönyörűek, okosak, imádom Őket, és Ők is szeretnek és ragaszkodnak hozzám. Már ez önmagában elég kéne, hogy legyen motivációnak, de mikor sűllyedek, akkor sajnos ez sem nagyon húz ki. Most megint eléggé be vagyok rezelve, mert tegnap már 3 szem frontint vetem be, és nem látom hol van ennek vége.

11390. ibiza
2008. máj. 9. 19:35

Sziasztok.

Új vagyok itt és látom (sajnálattal vagy szerencsére) hogy vannak sorstársaim. Tőletek szeretnék tanácsot kérni. Röviden: 6 éve vagyok pánikbeteg és 1,5 éve xanaxfüggő. JÓ orvost keresek pesten, aki nem csak bogyót ír fel, hanem valóban foglalkozik a betegség hátterével. Ideje lenne meggyógyulnom, mert nagyon rossz az állapotom.

Nagyon köszönöm ha tudtok segíteni!

11389. 659f3f04e6 (válaszként erre: 11384. - D6eb042ec1)
2008. máj. 9. 19:19

Szia 78evi!

Úgy látom a rohamaid egyenlőre nem túl vészesek. Átélni őket rossz, de hidd el, ezeknél van sokkal-sokkal rosszabb és mélyebb pánikroham is. (Tudnék mesélni...)

Úgy gondolom, hogy érdemes lenne megpróbálkoznod homeopátiás szerekkel, mert ezek a tünetek még nem olyan erősek, hogy szintetikus gyógyszerekkel kellene mérgezned magad. De azt tudni kell, hogy a pánik és a félelem csak a jéghegy csúcsa, valami oka van, ami kiváltja. Ezt meg kellene keresni.Fel kell tárni a legbelsőbb félelmeket, az irracionális, hibás gondolati folyamatokat fel kell térképezni. Ehhez érdemes segítő családtagot kérni, vagy pszichológust felkeresni.

Kérdés: Ezekhez a tünetekhez, amit leírsz társul félelem, szorongás, vagy esetleg pánik? Vagy egyszerűen csak rosszul érzed magad tőlük? Félsz attól, hogy ez hasonló szituációban újra előjön. Ezeknek a tisztázása fontos, mielőtt homeopátiás gyógyszert keresünk.

11388. 1e958693ca (válaszként erre: 11386. - Magánvé)
2008. máj. 9. 16:20
Meg szófosásom van és azt is hozzáfűzném, hogy amikor már valószínűleg hozzászoktam a gyogyikhoz, 2 év után, akkor jelentkezett a becsavarodás, és akkor döntöttem úgy, hogy elég volt belőlük.Elég ösztönző erő volt, hogy lassan 30 leszek, és gyereket akartam. Mint mondtam, mindenki másképp működik, és ezzel nem is azt akarom mondani, hogy minden pánikbeteg vállaljon gyereket, mert akkor minden szép és jó lesz. Azóta van egy gyönyörű kisfiam, és bár a szülés utáni depi kerülget, mindig elűzöm. Találok mindig valami elfoglaltságot, hol babázok, hol hímezek, hol festek, hol gyöngyöt fűzök és örülök, hogy valami szépet hoztam létre. Így aztán elűztem a depit és vele együtt a pánikot is. Tényleg azt tudom mondani PRÓBÁLJ MINDEN APRÓSÁGNAK ÖRÜLNI ÉS A LEGFŐBB, HOGY SZERESD MAGAD!
11387. 1e958693ca (válaszként erre: 11386. - Magánvé)
2008. máj. 9. 16:06
Az tényleg nagyon fontos, hogy a munkahelyed ne hagyd ott.Nálam legalábbis bevált. Tudom, ha otthon maradok, akkor az állapotom is rosszabbodik, mert mindig rágódtam volna valamin, ha ráérek ilyeneken gondolkodni. Ha otthon vagy, próbáld valamivel elfoglalni magad. Kezdj egy új hobbiba, amihez az agyad is kell.Nem kell nagy kézügyesség, csak a lényeg, hogy úgy érezd "dolgod" van. Az előző hozzászólásomban nem azt akratam kifejteni, hohy ne szedjen senki gyógyszert. Sőt, ha az embernek ez a baja depivel is kombinált, akkor nagyon is szükséges.Meg egyébként is, mindenki másképpen működik. Ha naem tudsz aludni, meg lehet az orvossal beszélni, Hogy a Paroxat-ot estevdd be. Először nekem reggelre javasolta, és amíg úgy szedtem, nem tudtam a munkahelyemen teljesíteni. Féltem, hogy kirúgnak. Aztán megbeszéltük, hogy ez így nem jó, és azután este kellett szednem. Mire a depienyhült, már rendesen tudtam aludni Paroxat nélkül is. Az egész fórumot, így minden hozzászólásod nem olvastam. Azt tudom még mondani, így ismeretlenül, hogy elég jó altató a komló főzete. Depi ellen pedig az orbáncfűamennyiben vki nem akar tartósan gyógyszert szedni. Az én végső célom az volt, hogy lejöjjek a gyógyszerekrőlmert babát akartam.És gratulálok, nagyon ügyes voltál! Jobbulást neked!
11386. magánvé (válaszként erre: 11382. - Zsuzsi67)
2008. máj. 9. 14:24

Kösz Zsuzsi! És atöbbieknek is akik tanácsokkal segítenek. Magam is arra jutottam, hogy egyelőre nem szabad váltanom a munkahelyen, pár hónap múlva úgy is sok minden változik ott is. Megváltozik a munkám részben, és a beosztásom is. Nem várok ettől teljes gyógyulást, de szerintem jót fog tenni, ha ott legalább csak magamért felelek.

Tegnap érdekes napom volt. Egy barátomnak van egy kis sportrepülője, és elhívott, hogy repüljek vele. Pár hete egyszer lemondtam valami indokkal, mert féltem, hogy estleg bepánikolok fent. Bár úgy vettem észre, hogy nem annyira jellemző rám a roham, inkább a szorongás. Eddig nem volt bajom a repüléssel - igaz csak nagy gépen repültem - de mostanában sok minden nem úgy van, mint régen volt. Előtte 2 órával ugyan bevettem egy frontint, de fantasztikus élmény volt, bár időnként kicsit ijesztő - pl. mikor megmutatta milyen amikor elfogy a sebesség és "átesik" a gép, a gép zuhan, te meg elemelkednél a gép üléséből (persze az öv ott tart), aztán felhúzod az orrát és a G-k bepréselnek az ülésbe. Kicsit vezettem is a gépet, ez persze ott fönn 1000 méter körül egyszerűbb mint egy dodzsem, a leszállást még nem vállalnám. Aztán este 11-kor elmentem lefeküdni, és spontán elaludtam (ha a délutáni frontint nem számítom) ami nem sokszor fordult elő velem az elmúlt 3 hónapban, viszont kb. másfél óránként rettegve ébredtem, így hajnalban bevettem egy fél sanvalt és egy frontint, de akkor már azzal is alig aludtam. Szóval felemás nap volt, de rosszabb ne legyen.

Mindenkinek szép napot!

11385. d6eb042ec1
2008. máj. 9. 14:03

Nagyon imádom a kávé ízét illatát!Ezt is most tőletek tudtam meg,hogy tilos koffeinos italt inni annak akinek vannak pánik tünetei vannak.De akkor elalszom munka közben..:))Tudnátok valamit ajánlani fáradság ellen amiben nincs koffein?

Köszi!

11384. d6eb042ec1
2008. máj. 9. 13:56

Szia Harmatcsepp!

Köszönöm a tanácsod,én nem ismerem ezeket a homeopátiás szereket.Kicsit magamról:Az biztos,hogy nagyon érzékeny vagyok,túl jószándékú az emberekkel,amit már sokan ki is használtak..Tüneteim:sokszor szédülök,erőteljesen,van mikor csak enyhén,olyankor is ha nincs rá okom.de ha valami zárt térben vagyok,akár egy megbeszélésen akkor még jobban.Sokszor erősebben izzadok is,szorítást érzek a mellkasomban..Ilyenek szoktak lenni ezek a rohamok.Köszi elölre is a segítséget!

Nagyon jónak találom ezt az oldalt ,itt MINDENKI olyan segítőkész és kedves!

2008. máj. 9. 11:59
Sziasztok, én még nem jártam ezen a fórumon, de nagyon jónak találom.Én kb. 4 évvel ezelőtt éreztem magamon a pánik 1. jeleit, de nem foglalkoztam vele, mert úgy gondoltam majd elmúlik.Közben terhes lettem és a kislányom már 2 éves.Ez idő alatt is éreztem, de nem volt jellemező, mert nem kellett sehová mennünk és itthon én jól vagyok.Viszont, amióta bölcsis lett és minden nap nekem kell vinni meg hozni őt azóta ismét előjött és most már nagyon félek, mert el kell mennem dolgozni is.Elmentem a háziorvoshoz, aki Frontint és Paroxatot írt nekem.4 napja szedem a gyógyszereket, de reggelente eléggé rosszul vagyok.Émelygek, izzadok, remegek és hányingerem van.Meddig fog ez tartani?Tud valaki segíteni?Pszichológushoz is menni fogok, de csak júliusra kapatam időpontot.Addig mit csináljak, hogy jobb legyen???
11382. zsuzsi67 (válaszként erre: 11368. - Magánvé)
2008. máj. 9. 10:12
Magávé Nehagyd ott a munkahelyed addig míg nincs új helyed.Generált szorongásod van ,akkor ezzel is csak cukkolod magad és nem hogy gyógyulnál sokkal rosszabb lesz .Én otthagytam a munkahelyem ennek 5éve és csak lejebb sűlyedtem.Én is nagyon ellene voltam a gyógyszeres kezelésnek,de végul bele mentem 3hónapi alig alvásom miatt többek között.Nem bántam meg, 2 hete tudok aludni nyugodtabb vagyok megszuntek a testi fájdalmaim amik lelki eredetüek voltak.Nem vagyok még tökéletes/lehet hogy nem is leszek / de sokkal jobban vagyok.
11381. polar08
2008. máj. 9. 08:00

Szia mindenkinek!

Nagyon jó tapasztalataim vannak minden depressziós betegnél a Biotron fényterápia alkalmazásával. Nem tudom valamelyikőtök használta e már, és ha igen, neki mik a benyomásai. Jó lenne hallani. Annyi biztos megnyugtat, felfrissít, javítja a kedélyállapotot, és semmilyen mellékhatása nincs.

11380. 1e958693ca (válaszként erre: 11356. - Lia33)
2008. máj. 9. 07:27
Szia. Na persze ezt ne úgy képzeld el, hogy félórába tellett. Amúgy és is Paroxattal kezdtem,de annyira lekábított, hogy nem tudtam rendesen dolgozni, gondolkodni tőle. Aztán jött a Zoloft és a Frontin. Amikor kb.fél éve szedtem ezeket, rámjött a dili, és kimentem a munkahelyen a dohányzóba és csak üvöltöttem és sírtam egyszerre, mint egy megveszekedett. Soha nem csináltam azelőtt ilyet. Akkor azt mondta a főnököm, hogy menjek szabira, pihenjem ki magam. Annál rosszabb lett, úgyhogy 2 nap múlva viszzamentem dolgozni, legalább lefoglaltam az agyam. És akkor döntöttem úgy, hogy nem szedek több gyógyszert, mert tényleg becsavarodtam tőlük kissé. Abban a két napban, amíg otthon voltam leültem és számadást csináltam az életemről. Mi az amit elértem, hogyan, mikre voltam a pánik és a depi előtt képes.Mi vár rám, ha továbbra is így megy, ha továbbra is depis-pánikos leszek? Ezzel szemben mit akarok igazán, mik a céljaim? Féltem attól, hogy kórházba kerülök. Leszámoltam az önsajnálattal. Az biztos, hogy nagyon-nagyon nehéz ebből kimászni. El kell kezdeni az embernek szeretni saját magát. Arra koncentráltam, amit jól megcsináltam, és azóta is így teszek. Ha valami sikerül, bármilyen apró dolog, gondolatban megdícsérem érte magam. Lehet hülyén hangzik, de működik.
11379. 659f3f04e6 (válaszként erre: 11371. - D6eb042ec1)
2008. máj. 8. 06:08

Szia Evi!

A homeopátiás szerek valóban nagyon jók, de pánikbetegségre és szorongásra csak alkati szerek jók. Ezeket viszont csak homeopátiás orvos tanácsának (és vizsgálata után) kikérése után lehet szedni. Az alkati szer potenciája és szedése teljesen egyéni beállítást követel, magadtól ezt nem tudod.

Vannak pánikroham alatt szedhető (C30-as potenciában)homeopátiás szerek, mint az Aconitum, az Argentum nitricum, Arsenicum Album, Asafoetida, Gelsemium, Moscus... Ez csak néhány a szedhetőből. De hogy melyiket válaszd ahhoz tudni kell a pontos tüneteket, az érzeteket, Személyes tulajdonságoket, azt, hogy mitől lesz rosszabb a pánik és mire javul. Szóval a homeopátia nem olyan egyszerű, de kétségkívül nagyon hatékony. Ha gondolod, kinyomozzuk együtt, hogy mi segíthet. Első körben személyiségjegyeid és a tüneteid kellenek az alaklmas szer kiválasztásához.

11378. 659f3f04e6
2008. máj. 8. 05:55

Sziasztok!

Új vagyok itt, bár pánikbetegségem már húsz éves...Olvasgatom már pár napja amit itt írtok egymásnak, úgy döntöttem, hogy beszállok én is. Olyan ez, mintha egy nehéz terhet valaki segítene vinni és nem egyedül vinném; Jó tudni, hogy nem vagyok egyedül a problémáimmal és igazán az érti meg azokat, aki át is éli azokat. Szóval, jó ez a fórum.

41 évesen jutottam el oda, hogy meg kell szabadulnom ettől az egésztől és nem csak időlegesen. Mert eddig gyógyszerekkel "gyógyítottak", átmenetileg sikeresen. Volt, hogy évekig is tünetmentes voltam gyógyszerek nélkül is, de mindig visszatért ez a betegség. Épp most is gyógyszerrel élek, de elegem van.El kezdtem kineziólógushoz járni és nagyon bízom az eredményben. Szeretném, haírnátok nekem hasonló tapasztalatokról. De bármilyen alternatív gyógymód érdekel, ami bevált nálatok.

Üdv.

11377. lia33 (válaszként erre: 11374. - D6eb042ec1)
2008. máj. 7. 23:27

Szia 78evi.Én tudod egy kicsi városban lakom,ahol egy kicsi kórház van.Elmentem a házidokihoz,irattam egy beutalót,és bementem az ideggyógyászatra.Nálunk ez így működik!Köszi hogy átgondolod!Kezd ezzel a gyógyulást!

Szia!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook