Pánikbeteg vagyok! (beszélgetés)
Szia drága Kökikém!
Olyan jó volt olvasni amit irtál. Mostanában mindenki csak hallgat.Azért remélem, hogy a sok próblémád megoldodik!
Puszi Györgyi
Kedves, Drága Zsuzsa, Moncsi, Tikky, Adri, Györgyi, Ildi, Fáncsi, Lac, és MINDENKI!
KÖSZÖNÖM A LEVELEKET!
Hosszú lenne leírni, hogy mi történt velem az elmúlt egy hónapban.
Köszönöm, jól vagyok. Változtam, megváltoztam.
Dolgozom, és dolgozom, és küzdök, ahogy mindenki más.
Magánélet?? Azt hiszem elfogyott az erőm...és most én akarok menni.
De hagyjuk, ez nem fontos. Inkább megpróbálom vissza olvasgatni a fórumot. Remélem jól vagytok, és mosolyogtok...ésésés nincs roham, nincs félelem, csak öröm!:-)
u.i.: barátokat láttunk vendégül, ezért vagyok még ébren.:)
jó éjt nektek!
puszi
Köki
Sziasztok!
Ahogy elnézem nagyon csendben van itt mindenki.
Hol vagytok lányok?
Egyszer csinálok egy versenyt nekünk pánikbetegeknek. Na az lesz a Paraolipmia...
Pánik mentes napot mindenkinek!
Sziasztok!
Megtudná valaki mondani nekem, hogy Ferenczik53 11495.hozzászólásában milyen táplálékkiegészítőről beszélt?Sajnos priviben sem kaptam tőle választ.
Köszi a sok infot, valószínűleg június elején megyek az első hipnoterápiára. Sokat várok tőle, remélem segíteni fog.
Kicsit izgulok, nehogy pont közben legyek rosszul. Neked nem volt ilyen?
Kedves Nóra!
Sokat segített nekem a hipnoterápia, igaz idő kell hozzá. Én tavaly júniustól jártam idén áprilisig hetente egy alkalommal. A terápia lényege, hogy hipotikus állapotban a "mélyről" feljövő jó vagy akár (de inkább)rossz élményeket dolgozzuk fel, és a végén éber állapotban megbeszéljük az élményt a terapeutával. Sok esetben igen komoly oknyomozást kellett folytatni, ahhoz, hogy érdekes hipnotikus élmények lelki okát felderítsük. Ami nekem ebben az egészben nagyon tetszett, és érdekesnek találtam, hogy pl. ha volt egy nagyon elvont élményem hipnózisban, a végére mindig valahogy bekattant, hogy milyen lelki folyamat okozhatta ezt a különös "látomást". Azáltal, hogy felszínre kerülnek ezek az elvont, sokszor negatív látomások, és feldolgozásra kerülnek, csökken a szorongás, és lassan lassan elmúlik a pánik. Nem tudom mennyire érthető amit leírtam, de úgyis tapasztalni fogod, ha mész majd.
Aloe vera termékeket én is fogyasztottam, nem éreztem másképpen magam amikor fogyasztottam mint most. Gingkoprimet is szedtem, biztosan jó, de erre is csak azt tudom mondani, hogy nem vagyok-lettem tőle sem jobban-sem rosszabbul.. Mivel a ginseng nagyon jót tesz állítólag az idegrendszernek, biztosan hatásos, de ami még jobb az a magne-B6. Anyukám szedte, az ő elmondása szerint neki nagyon sokat segített.
Szia!
Kíváncsi vagyok arra a táplálékkiegészítőre, írj róla privátban légyszíves.
Köszi előre is
Szia!
Köszönöm válszod, felírtam!
Ma 12-re megyek egy dokihoz, (homeos), nagyon bízok benne, hogy sikeres lesz!
További szép napot kívánok! :)
Szia.
Szegeden is ismerek egy dokit (eredetileg szegedi vagyok és nála kezdtem, de mivel pesten lakok,nem tudok hozzá járni, pedig jó). Szóval Becsey Anikó a neve, nagyon régóta pszichiáter és szívesen ajánlom neked, a Pillich Kálmán utcában saját házában rendel.
Sikerült is egy homeopátiás dokit talánom, holnap megyek is hozzá! Szurkoljatok Nekem Légyszi.
Szép napot mindekinek!
Szia, szép napot Mindenkinek!
Nemsokára nálam is elkezdi a dokinőm a hipnózisos terápiát. Szóval Neked segített? Ha tudsz, írj egy kicsit róla, akár priviben is. Köszi.
Más: van valakinek tapasztalata valamilyen aloe vera termékkel kapcsolatban? Segít esetleg valamennyit a betegség leküzdésében?
És a gingko biloba?
Sziasztok!
Én újra duván visszaestem. Olyan tüneteim vannak ami előtte nem voltak. Orvosomhoz nem akarok visszamenni mert már nem szeretnék paroxátot szedni, bár tudom , hogy akkor elmúlik, de úgyis újra előjön ha abba hagyom a szedését.
Szegedenn tudtok vkit ajánlani aki nemcsak a gyógyszereket írja fel, hanem tud segíteni is?
Nagyon magam alatt vagyok! Köszönöm , hogy leírhatam Nektek!
Üdv.: Nm
Sziasztok!
Ha valakinek lenne kedve velem beszélgetni a betegségről... msn ique.69@hotmail.com
Várok mindenkit. (Jó egy kis tapasztalat csere szerintem)