Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Pánikbeteg vagyok! fórum

Pánikbeteg vagyok! (beszélgetés)

11556. 289acdd526 (válaszként erre: 11555. - Juditka1982)
2008. jún. 19. 16:10

Szia,

Én is azt szedtem, de nálam nem volt gond a menszeszel. Kérdezz rá az orvosodnál.

2008. jún. 19. 14:47

SziasztoK!

Paroxatot és Frontint szedek.Lehetséges, hogy emiatt késik a menzeszem?

11554. edenke
2008. jún. 17. 09:03
Én is átéltem a depit a szorongással párosulva. Elkezdteék szedetni velem a Rudotelt, akkor az jó kis dili gyógyszer volt. A hatás nem maradt el. Mégrosszabbul voltam tőle. Abba hagytam mielött még függőséget okozott volna. Nagyon nehéz volt, de nincs más mód, túlélni és leküzdeni mégha azt is érzed, nem megy. Nekem ment. Szabad vagyok tőle teljesen Mengele gyógyszerek nélkül is. Úgy beszéltem magamban a pánikkal mintha személy lenne: - Távozz tőlem! Egészséges vagyok és nem félek, nem szorongok! Megtíltom, hogy leurald a testemet! Vettem egy nagy levegőt és uralkodtam magamon. Aztán elkezdtem lekötni a gondolataimat jó dolgokkal. Ábrándoztam és tervezgettem még a lehetetlent is. Egy idő után a sok pozítiv gondolat elvitte a kis szemetet. Nem jártam sehová tanulni agyk-soktól, hanem magamtól, ami jól esett. Tudtam, hogy a jó gondolatok boldoggá tesznek és mertem a lehetetlent is gondolni. Változatosan, hogy ne uraljon le az is. Minden nap másra gondoltam. Ez nem megy másképpen.
11553. edenke
2008. jún. 17. 08:48

[link]

[link]

[link]

Ne aggódj a dokid lefogja tagadni, hogy kárt okoz! Vagy összeszeded magad, vagy a kárát fogod látni. A jó tanács még, hogy ha rosszul vagy, inkább csinálj váltó zuhanyt. Hideg melegvizeset. Uralkodj magadon és jobban fogsz járni. Gondolj inkább arra, hogy a gyógyszer mégnagobb bajt csinál!! Olvasd el és ítéld meg te is.

11552. edenke
2008. jún. 17. 08:44
11551. edenke
2008. jún. 17. 08:38

Bocsi, valami van a klaviatúrámmal. Mégegyszer leírom.

SOS! Vigyázzatok!!!! Ez nem vicc!

A neten keressétek ki azt a gyógyszert, amit szedtek! Nézzetek utána milyen komoly veszélyei vannak. A fiam szedte a Paxil nevű gyógyszert, a hatás nem maradt el! Meghalt 34 évesen két hete. A várandós anyukák jobb ha vigyáznak a Frontinnal és a többi depresszáns gyógyszerrel ha egészséges babát akarnak szülni!!!

[link] eroxat-paxil-es-gyermekongyilkossagok.htm

11550. edenke
2008. jún. 17. 08:35

SOS! Vigyázzatok!!!! Ez nem vicc!

A neten keressétek ki azt a gyógyszert, amit szedtek! Nézzetek utána milyen komoly veszélyei vannak. A fiam szedte a Paxil nevő gyógyszert, a hatás nem maradt el! Meghalt évesen két hete. A várandós anyukák jobb ha vigyáznak a Frintinnal és a többi depresszáns gyógyszerrel ha egészséges babát akarnak szülni!!!

[link]

11549. 0306aa7476 (válaszként erre: 11548. - Lia33)
2008. jún. 17. 07:26

Jó reggelt, szia lia33!

Nem várok babát, csak az antidepitől nagyon rosszul voltam és akkor határoztam úgy, hogy megpróbálok természetes módon magamtól gyógyulni. Itt a fórumon is kaptam "segítséget", Köki is önmagát gyógyította. Ekkor kezdtem nézelődni a neten és találtam rá a neuroptimra. Mindent elolvastam róla és beszéltem pszichiáterrel is, aki szintén ajánlotta. Azóta szeedem, mellette iszom a citromfű teát és egész jól elvagyok.

Már vonatoztam is azóta, bár szorongtam kicsit, de le tudtam küzdeni. Kemény a mutatvány, de muszáj küzdeni:)

Próbáld ki és türelem, mert nekem is 2 hét szedés után érződött a hatása:)

11548. lia33 (válaszként erre: 11547. - 0306aa7476)
2008. jún. 16. 23:28

Köszönöm Nóra!!!

Utánajárok,és jó lenne ha menne relaxációval is a dolog!Én szerencsés vagyok,mert itthon semmi bajom,még éjjszaka is jól vagyok.Nekem akkor kezdődnek a problémák,ha el kell mennem itthonról.A pszichiáter ráirta a lapomra hogy valószínű agorafobia is jelen van.Megnéztem ezt is,a nyílt terektől utcáktól való félelmet jelenti.Stimmel rám!Szép kis küzdelem előtt állok!!!

És te miért a neuroptimot szeded?Esetleg babát vársz?

11547. 0306aa7476
2008. jún. 16. 22:22

Szia lia33!

Én el kezdtem szedni a neuroptimot + vitaminokat ill. iszom az aloe vera gélt és azóta elhagyhattam a frontint. Mellette sokat mozgok és járok jógára, ahol megtanultam a légzéstechnikát és a relaxációt. A helyes légzés már rengetegszer kihúzott a kezdődő pánikrohamból. És mióta minden este relaxálok egy kicsit, éjszaka nem pánikolok.

A neuroptimot pedig szedhetik kismamák is. Nézz utána a neten, szerintem érdemes:)

11546. lia33
2008. jún. 16. 15:19

Sziasztok!Nagyon régen voltam már itt nálatok.Most sincs időm visszaolvasni,csak tudatom mi van velem.Jártam az ideggyógyászeton kérni olyan gyógyszert a paroxát és frontin helyett amit terhesség alatt is lehet szedni.Még nem vagyok terhes,de rákészülök!Átküldtek a pszichiátriára.A pszichiáter azt mondta hogy ilyen gyógyszer nincs,mert mindegyik okozhat fejlődési rendellenességet!Megállatitotta hogy az erős szorongásokra épült a pánikrohamom.Rábeszélt a pszichoterápiára!Nem szedek bogyót,hanem relaxációs gyakorlatokat fogunk tanulni.

Valakin segített már a relaxáció????

Vagy van valakinek valami jó ötlete????????

Mióta abbahagytam a bogyokat bezárva töltöm a napjaimat:(

Előre is köszönöm ha valaki válaszol!!!!

11545. zsuzsi67 (válaszként erre: 11544. - 0da025d011)
2008. jún. 16. 10:57
Mióta a zoloftot szedem ritka "vendég" a pánik.Rossz közérzet azért van,közlekedni sem tudok még ,de már alakulok.
11544. 0da025d011 (válaszként erre: 11543. - Zsuzsi67)
2008. jún. 14. 16:00
Óne pánik,tartom magam:)A privát csak azért nem megy,mert alig van befizetve "mega bájtom".Csak úgy beugrálok,mert a Hoxa-függőségem igen erős:)Pláne ez a pánikos része...:)
11543. zsuzsi67
2008. jún. 14. 10:08
Gondoltam írok egy pársort mert nagyon hátúl vagyunk.Remélem mindenki jobban van azért nem vagytok.Móni neked kitartást, és egy nagyon boldog szerelmet kívánok.
11542. 0da025d011 (válaszként erre: 11541. - Polar08)
2008. jún. 10. 23:33

Hogy mit kellett volna tenni anno? Azt már én is tudom,de késő...

Tudod,nem elég,ha csak az egyik fél akar valamit.

Ami az erkölcsöt illeti:Az érzéseimről nem tehetek,de addig nem léptem semmit,míg ezt meg nem beszéltük.Nem tettem olyat,hogy félrelépek és utólag közlöm a férjemmel.Az nagyon mocsok dolog lenne,bár mi tagadás,megfordult az eszemben.Az az út számomra nem járható.Na,de nem a harmadik miatt vannak gondok.A gond itt volt végig előttönk,de mi nem láttuk vagy nem akartuk látni.Ketten mentünk a házasságba,ketten csesztük el,de rendesen.Nem voltunk szinkronban és ezen csúsztunk el.Most már ki lehet elemezni,de az már csak arra jó,hogy egy esetleges másik kapcsolatban ne kövessük el azokat a hibákat.Nem szabad az énünket feladni.Én azt tettem,de nem tudom,hogy miért.Talán egy pszihomókus megtudná mondani.Formálni egymást igen,de kibújni a bőrünkből felesleges.Ilyen fene nagyon bölcs lettem.

Az "egyfedél" kényszerűségből van.Más lenne a helyzet,ha jobb anyagi körülmények között élnénk.

Az elmúlt 18 és fél év eredménye:két szorongó gyerek,egy depressziós és pánikbeteg anyuka,és egy apuka,aki egy ideje maga is küzd szorongással,furcsa rosszullétekkel.

Ami viszont nem mellékes:Kevesebb bogyót szedek,alig szédülök,újra biciklizem.És a Doki szerint munkára alkalmas vagyok!Van erőm,nem fekszem ki.Létezem.

Tisztában vagyok vele,hogy a gyerekeimet megviseli ez a herce-hurca,de rosszabbat már nem élhetnek át,mint az elmúlt hosszú évek során.Ideges szülő ideges gyereket nevel.Hogy mentsem Őket,öngyilkos akartam lenni.Már látom,hogy nem az lett volna a jó megoldás...Hogy miért nem voltam képes változtatni,megoldást találni...Nem tudom.

11541. polar08 (válaszként erre: 11537. - 0da025d011)
2008. jún. 10. 21:26

Bocs, hogy bele kontárkodom.

Nem úgy kellet volna ezt anno csinálni, hogy először is végiggondolom, le tudnám e élni az életemet valakivel. És az mindegy hogy kivel. Majd... le tudja e élni az életét valakivel, bárkivel. Ha ez megvan, akkor szeretjük e egymást? Ha igen, akkor mik azok a dolgok, ahol kompromisszumokra kell jutnunk. Vállalhatók e? Ha igen, akkor bátran belevágunk. Utána már semmi gond nem jöhet. A problémák csak erősítik a kapcsolatot. Hiszen, ha tudom az első perctől, hogy ezzel a személlyel fogom leélni az életemet, akkor akár veszekedni is tök fölösleges. Hiszen holnap újra együtt leszünk. Sajnos mintha az értékek, és az erkölcs ki veszett volna ebből a társadalomból.

Egyébként továbbra is egy házban éltek, amiből még sok jó is következhet. A szerelem (szeretet), nem azt jelenti, hogy engem szeretnek. Annál inkább, hogy én szeretek valakit.

11540. 0da025d011 (válaszként erre: 11539. - 0306aa7476)
2008. jún. 10. 21:20

Már találtam,basszus...És ebbe kapaszkodik mindenki,a harmadik létébe.Az senkinek nem jut el a tudatáig,hogy a Pokolba vezető út hosszú volt,hogy valami miatt azon az úton jártam.Most keresztre lehet engem feszíteni.Én is kotonyászhatok a Múltban,pocskondiázhatok,de mi értelme???

Ez a megoldás van,hogy egy ilyen közösségben maradni.Nehezíti a dolgokat,hogy tavaly óta nincs melóm.És még néhány dolog,de azt nem tehetem publikussá.Nem magam miatt,hanem a többi érintett miatt.

Van ez így,hogy egyszerűen nem megy együtt.És piszokul kell most vigyázni,hogy nehogy robbanjunk.

Eddig egyben megegyezünk:A két csemeténk jól sikerült gyerekek:)

11539. 0306aa7476 (válaszként erre: 11537. - 0da025d011)
2008. jún. 10. 15:42
Mindenképpen együtt kell laknotok? Semmi más lehetőségetek nincs? Így nehezebb lesz a dolog, bár ha megtanultok barátként együtt élni.... De mi van, ha találsz egy pasit, akibe szerelmes leszel? Hova viszed? Nem is olyan egyszerű:(
11538. frontin (válaszként erre: 11537. - 0da025d011)
2008. jún. 10. 11:39
Sziasztok!Hát igen szomoru a válás,de lehet ez a megoldás a betegségedre.Csak az a baj,hogy együtt kell élnetek továbbra is!Hisz azért váltok el,mert már nem müködik a kapcsolat!Azért szoritok neked,hogy minden simán menjen,és boldog legyél!
11537. 0da025d011 (válaszként erre: 11536. - Szabo.gyorgyi2)
2008. jún. 10. 08:10
Szomorúnak szomorú,mert senki nem azért köti valakivel össze az életét,hogy majdan elváljon,de van olyan,hogy bizony nem megy együtt.A gyerekek az áldozatok.Mégis...Nagyobb áldozatok Ők,amikor sínylődnek egy nem működő kapcsolatban.Az évek múltával lett két szorongó gyerekem,mert nem voltam képes a lábamra állni.Ez így jobb lesz,csak találjuk meg a kultúrális módját a kényszerű együttélésnek,mert egyikünk sem tud hová menni.Lehet,hogy a baráti kapcsolat jobban fog működni:)
11536. szabo.gyorgyi2 (válaszként erre: 11533. - 0da025d011)
2008. jún. 10. 00:27

Ez nagyon szomoru dolog, de sok sikert kivánok neked a megoldáshoz.

Már hiányoltalak, hogy hova tüntél.

11535. 0306aa7476 (válaszként erre: 11533. - 0da025d011)
2008. jún. 9. 21:38
Értem. Ez nem túl jó, de végig kell járni az utad. A szerelem pedig nagyon jó dolog:)
11534. 0da025d011 (válaszként erre: 11531. - A26b2a1b7e)
2008. jún. 9. 20:35
:-)Babóca???:)Tűnik vagy biztos?
11533. 0da025d011 (válaszként erre: 11532. - 0306aa7476)
2008. jún. 9. 20:33

Nem új téma ez.Már egyszer komolyra vettem,de akkor olyan bűntudatot sikerült bennem ébreszteni,hogy meghátráltam.Mire a férjem megváltozott,én kiégtem.Kifoltoztuk a házasságunk,de ha belegebedek sem tudom már viszonozni az érzelmeit.Most megérdemelné,hogy szeressem,de tizenpárévet elcsúsztunk.Innen a nyavalyám is,tudtam is,de nem voltam képes változtatni:( És most...Beleszerettem valakibe.Nem élhetek vele együtt,nem hagyhatom itt a gyerekeimet,nincs munkahelyem,a házban maradunk a férjem is,én is.Fura egy állapot.Minden kialakul majd...

És hiába vádolok.Minek tűrtem,ha nem felelt meg.

11532. 0306aa7476 (válaszként erre: 11530. - 0da025d011)
2008. jún. 9. 16:12

Móni!

Ez komoly? Mármint az elválás. Mi történt?

11531. a26b2a1b7e
2008. jún. 9. 15:11
Sziasztok! Jó régóta nem voltam már errefelé, mert készültem a vizsgáimra. De most már szerencsére túl vagyok rajtuk jópár napja. Most már kezdem a lakást is rendbeszedni (lomtalanítás stb.), és most már úgy tűnik, hogy várom a második babócát is. A depi pedig reszketve menekül előlem, mert erős vagyok, és lecsapom, ha közelít ;)
11530. 0da025d011 (válaszként erre: 11527. - 0306aa7476)
2008. jún. 9. 14:48
Vagyok.Éppen azt próbálom megoldani,hogy hogyan kell kultúrálisan elválni.Nyilván hosszú folyamat lesz ez...
11529. Persejke (válaszként erre: 11528. - 2ab728965c)
2008. jún. 9. 07:53
Szerintem arra való ez a fórum, hogy mindenki kiöntse a lelkét, és megpróbáljunk megoldást találni a hasonló problémáinkra.. mivel hasonló cipőben járunk! Úgyhogy.. nyugodtan rimánkodj! :) Én szívesen meghallgatnálak...
11528. 2ab728965c
2008. jún. 7. 16:36

Sziasztok, én azért bujdokoltam mert nem voltam, s most se vagyok jól, a sirámaim meg már saját magamnak is unalmasak, nem fárasztanék velük senkit.

Nagyon örülök hogy többen magukra találtak időközben, csak így tovább, gratulálok!

11527. 0306aa7476
2008. jún. 6. 22:43

Sziasztok!

Tényleg nagy a csend mostanában.

Remélem mindenki jól van! De azért jelentkezhetnétek!

Nekem rengeteg dolgom volt (legalább lefoglaltam magam), mire este a géphez tudtam volna ülni, valamelyik gyerekem lefoglalta. Most elzavartam a fiam, hogy legalább be tudjak nézni ide.

Amúgy egész jól vagyok, bár a frontok kissé megviselnek. Mióta járok jógázni, sokkal könnyebb leküzdenem a rohamot, igazából ki sem tud teljesedni, mert elfojtom. Megtanultam a jógalégzést és ezt próbálom alkalmazni, egész jó sikerrel.

Veletek mi a helyzet?

Valaki...... hol vagytok?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook