Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Pánikbeteg vagyok! fórum

Pánikbeteg vagyok! (beszélgetés)

12156. szofia28 (válaszként erre: 12155. - Nádorné)
2008. szept. 14. 18:51
megértem a problémád,teljes mértékben.Ugyanebben szenvedek,vidéken éltem ott sikerült kigyógyítanom magam belőle,de most költöztem fel pestre és újra kiújult,főleg az miatt mert nem ismerek senkit!Nincs biztonságérzetem!
12155. Nádorné
2008. szept. 14. 18:33
Hogyan tudnám azt elérni,hogy egyedül is kitudjak mozdulni nem csak kisérettel?nagyon nehéz!kisérettel már elég jol megy,nem félek.De egyedül....nem merek sehova menni.
12154. hamurapi (válaszként erre: 12149. - Félős)
2008. szept. 14. 17:17

Szia félős!

Emlékszem rád jóval korábbról.

Szóval,az attól függ,hogy milyen természetüek a tüneteid.Biztos vagy benne,hogy pánikos vagy?

Az idegorvos a neurológián van.Nem foglalkozik a

lelkivilágoddal sokat,mert nem az ő területe.A

pánikos a pszichiátriához tartozik.

Figyelmedbe ajánlok 1-2 hozzászólást ahol megtalálod a tüneteket:11894,11866 12115.

Szia.Jobbulást.

hamurapi

12153. hamurapi (válaszként erre: 12143. - Mimóza13)
2008. szept. 14. 17:02

Szia mimóza 13!

Azért adtad magadnak a mimóza nevet,mert akkor ugy érezted ez a helyes.Semmi nem történik véletlenül!

A multkor igyekeztelek egy kicsit leteremteni,hogy

a szomszéd beszólása miatt......

Most viszont látom ujra az uj vagy.Csodálkozol,hogy milyen jól vagy?Gondold csak meg, milyen elképesztően hatott rád az a lelki teher,amitől-mint mondod-megszabadultál.

Most minden tiszta körülötted,mindenkinek megmond

tad,hogy mi nyomasztott,a tudatalattidban felhal

mozott feszültség oldódott.Hát igen! Tipikus példa

arra,hogy a tudatalattiba üzött bántalmak egy idő

után testi tünetekben nyilvánulnak meg és addig

nem is mulnak el, amig meg nem szünnek.Ezek a

kiváltó okok!!!Valószinü van még amit tisztitani kell neked is ,de csak igy tovább.Nagyon szépen kélelek menj ki a lakásból,meglátod nem történik

semmi katasztrófa!!Ne messze,csak addig amig a bátorságod engedi.Menni fog meglátod!Egy hónappal ez előtt álmodni sem mertél volna erről.Igaz? De

te VÁLTOZTATTÁL és ime van eredmény.

További sok sikert!/Ne szólj be a szomszédnak csak

ronthat neked./

Minden jót mindenkinek.

hamurapi

12152. szofia28
2008. szept. 14. 16:40

Na mizapin! bleee

Én rosszul lettem az első szemtöl,izomrángások és stb....,maradtam a rexetinnél,de elhagytam,most frontint szedek csak (előtte rivotrilt 3 évig) ez most aránylag jó és mellé szedek milgammát (vitamin)

3 hónapja jöttem fel Pestre és azóta naponta többet is be kell szednem belőle,amíg vidéken laktam szüleimnél addig elég volt alváshoz egy szem!Kicsit stresszelem magam itt,nem ismerek szinte senkit a páromon kívül és ez rányomja a bélyegét a napjaimra!

12151. nempisti
2008. szept. 14. 16:33

Sziasztok!

Még új vagyok ezen a fórumon,de tapasztalt a "pánikot" illetően.

Annyira nem merültem bele a betegség anatómiájába,inkább csak szedem illedelmesen a gyógyszereimet.

Először Rexetin aztán Mizapin majd Aurorix,némi Xanax közbeiktatásával.

Ezek közül a Rexetint szedtem kb két évig,de azt mondta az orvos,hogy váltsunk.Na a Mizapin nagy nulla.Az Aurorix nem különben.

Kiváncsi lennék,hogy van-e vkinek hasomnlóan kedvezőtlen tapasztalata fentieket illetően.

12150. Mimóza13 (válaszként erre: 12146. - Nádorné)
2008. szept. 14. 14:38
köszi:)
12149. félős
2008. szept. 14. 12:59
Kihez kell ezzel a betegséggel fordulni idegorvos, pszichológus, vagy pszichiáter?? Én idegorvoshoz jártam, de szerintem nem az igazi!
12148. Aposztrof
2008. szept. 14. 12:31
nekem azt mondta az orvos, hogy nagyon jól tettem, hogy elkezdtem mászkálni, mert a legrosszabb, amit tehetek, hogy nem megyek ki a lakásból. azóta naponta többször is bemegyek a városba vagy buszozom, ma is kéne mennem valahová, mert a "házi feladat" szerint minden nap utazni kell.
12147. Nádorné
2008. szept. 14. 12:25
Volt már valaki homeopátiás szakorvosnál közületek?
12146. Nádorné (válaszként erre: 12145. - Mimóza13)
2008. szept. 14. 12:22
Szia mimóza13 látom sokkal jobban vagy az incidens után aminek nagyon örülök!
12145. Mimóza13 (válaszként erre: 12138. - Don Carlo)
2008. szept. 13. 22:12

Szia Carlo!

Nagyon sajnálom, hogy még mindig ilyen az állapotod:(

Próbáld meg a Magne B6-ot szedni!

Tudom, milyen érzés a szédülés és émelygés, bár nekem nem egész nap volt, mégis teljesen el voltam keseredve. Időnként veszek egy dobozzal és kúraszerűen szedem.

Károd nem származik belőle!

Jobbulást kívánok Neked!

12144. Sanyesz5 (válaszként erre: 12141. - Szittyó)
2008. szept. 13. 22:03
Köszi a bíztatást,mindenkinek jobbulást kívánok.A gyógyszerre visszatérve még akkor jó hogy nem vettem be,megijesztett az a sok mellékhatás.Ezekszerint jó volt a megérzésem.Bár nem mindenki egyforma,amilyen az én formám,tuti hogy elő jött volna.Nehéz így élni,de az sem megoldás,ha az ember a gyógyszerekre támaszkodik.Bár a nyugtatót míg élek szerintem nem fogom tudni elhagyni.
12143. Mimóza13 (válaszként erre: 12135. - Aposztrof)
2008. szept. 13. 22:03

Szia:) Már túltettem magam a beszóláson, ha legközelebb találkozom az illetővel és szól, azt hiszem, meg fog lepődni! Kissé labilis voltam aznap, sajnos.

Képzeljétek, ma már képes voltam nagytakarításra vetemedni!

Egész nyáron szinte nem is volt olyan nap, hogy ne lett volna rohamom, rossz közérzet, meg egyébként is, az utóbbi két év elég rossz volt, most pedig fogalmam sincs, mi van, pont ma egy hete, mintha elfújták volna!

Nem azt mondom, hogy díjbirkózó vagyok vagy maratoni futó, a lakásból se mentem ki (ezt is lassan próbálom majd elkezdeni), de nincs rossz közérzet, nincs roham...

Szorgalmasan szedegetem azokat a termékeket, amelyeket páran javasoltak, plusz Xanax, de már azt se a teljes adagot!

Olyan jó lenne, ha mindig így maradna!

Az igaz, mindenhol, mindenkinél kiborítottam a bilit, végre őszintén elmondtam mindenkinek, ami bántott, és mindent megpróbálok lazán venni.

További kellemes hétvégét Nektek!

12142. egy Katus (válaszként erre: 12141. - Szittyó)
2008. szept. 13. 21:25

Sziasztok!

Igen,a Gyöngyös nagyon jól látja a dolgokat,csak tanulni lehet tőle!Írjátok le egy papírra és olvasgassátok,nagyon sokat segít4

Puszi mindenkinek4

12141. Szittyó
2008. szept. 13. 21:01

Szia Sanyesz5. 5 éve vagyok pánikbeteg. Remeront és xanaxot szedtem. Elmúltak a rohamok, le tudtam csökkenteni a gyógyszert. Most újra kezdődtek. Psychiáter nekem is a jarvis 75 mg-ost ajánlotta.

Be is vettem. Iszonyú mellékhatások: égett a

bőrőm, hányinger, hányás, pánikroham. Én is úgy döntöttem, hogy nem szedem. Egyenlőre xanaxot szedem, majd meglátjuk. Kitartás !

12140. félős
2008. szept. 13. 20:59
Sziasztok! Gyöngyös te valóban nagyon igazat írtál! Csak velünk van a baj,illetve velem mert nagyon nehéz ezt véghez vinni bármennyire is szeretném!!! Persze soha nem adom fel én már lassan 11 éve szenvedek ezzel a betegséggel hol jobb hol rosszabb van, hogy azt hiszem meggyógyultam minden happy! de jön egy kis műtét és megint kezdhetem kapkodni a nyugtatót, stresszoldót... hát ez van de meggyógyulunk az biztos!!! sziasztok jó éjt!!!
12139. Sanyesz5 (válaszként erre: 12138. - Don Carlo)
2008. szept. 13. 19:08
Szia,tudom milyen rossz,rohamom nagyon ritkán van,de most én is ebben az egész napos rosszullétben szenvedek,alapbol a pulzus veri a 100 at.De a roham sem jó,az vmi,förtelem rossz érzés,pl gondolj bele,vkivel ismerkedsz,és ott jön rád,az kínos.De tudom milyen a te helyzeted,kitartás.ezt mondogatom magamnak is,bár sokszor mondani könnyű.De soha nem szabad feladni,az életnek nem csak ez az árnyékos oldala van.
12138. Don Carlo (válaszként erre: 12136. - Sanyesz5)
2008. szept. 13. 19:00
Szia!Nekem nem kell mondanod milyen érzés én is 24 leszek csak rajtam már jobban elhatalmasodott a kór.Én egész nap rosszul vagyok és munkába gyalog abszolut nem tudok bemenni.Csakis a bringa amivel közlekedni tudok.1 hónapja lassan,hogy szedem a gyógyszereket és némi javulást érzek de még mindig nem az igazi.sajnos :( De kitartok és majd csak lesz valami.Nekem nincsenek rohamaim én egész nap rosszul vagyok,remeg a lábam,szédülök és ájulás határán mozgok hidd el ez sokkal roszabb 1 rohamnál.. :((
12137. 3cf80f2b78 (válaszként erre: 12136. - Sanyesz5)
2008. szept. 13. 18:48
NÉZD MEG LENNTEBB A HOZZÁSZÓLÁSOKAT,SOKAT SEGÍTENEK!!
12136. Sanyesz5
2008. szept. 13. 18:47

Sziasztok!!

Immárom 2 éve vagyok pánikbeteg,hol jobban hol rosszabbul vagyok.Wellbutrin sr-t szedtem,egészen eddig.Kezdtem rosszabbul lenni,mire az orvosom felirt egy másik antidepresszánst ha jól tudom Jarvis névvel,azt mondta nem szedjem a Wellbutrin 2 napig,míg ki nem ürül a szervezetböl.Én azt vettem észre az alatt a 2 nap alatt sokkal jobban lettem,elmúlta a kínzó fejfájásaim is.Kiváltottam a másik gyógyszert,megláttam a betegtájékoztatót olyan vastag mint a biblia :) Én úgy döntöttem nem vagyok hajlandó szedni,olyan mellékhatásai vannak,23 évesen nem leszek kísérleti nyúl.Viszont a nyugtató maradt,eddig rivotrilt szedtem,most seduxen-t írt.A probléma ott kezdőtött hogy vkit megismertem interneten,társkeresőn,jött ugyebár az első találkozás.Olyan szorongás volt rajtam úrrá,hogy sokszor alig bírtam féken tartani.1x nem sokon múlott hogy nem kap el a roham.De hál isten felül kerekedtem rajt.A kérdés az lenne,van e lehetőség arra,hogy ezt az ember "legyűrje" magában,mert ez nem állapot így,aki nem éli ezt át az nem is íri milyen is.Én elhatároztam akármilyen nehéz is,szembe nézek vele,elég volt 2 év.Remélem lehetséges,ha valakinek van tapasztalata szívesen várom,elnézést a regényért,és a helyesírási hibákért,csak kapkodtam!

12135. Aposztrof
2008. szept. 13. 17:36
Mimóza, ne foglalkozz vele! A fehér bőr nagyon szép tud lenni jó ruhákkal illetve hajszínnel párosítva és sminkelve is szebb. (meg nekem sokkal jobban tetszik, mint a szolisárgabarna de ezt már csak zárójelben jegyzem meg)
12134. egy Katus (válaszként erre: 12127. - Zolika85)
2008. szept. 13. 14:40
Szia Zolika!Hasonlóak az érzéseim!Valószínű,sőt szerintem 80%,hogy az idegrendszer okozza a panaszokat!Sok idő kell a teljes gyógyulásig!Minden jót neked!
12133. Mimóza13 (válaszként erre: 12132. - 81002da781)
2008. szept. 13. 09:00
Igazad van, valóban.:)
12132. 81002da781 (válaszként erre: 12120. - Mimóza13)
2008. szept. 13. 08:58

Hali Mimóza,

Azt kellett volna neki mondani, hogy ma már nem divat a barna bőr! Sőt, káros!

Nem hallgat rádiót, nem néz TV-t? Minden attól harsog ne napozzunk! :D

Üdv

Barack

2008. szept. 13. 03:17
Mindenkinek határozott jobbulást, gyógyulást.
12130. Mimóza13 (válaszként erre: 12129. - Hamurapi)
2008. szept. 12. 23:12

Nem is tudom, miért adtam a 'Mimóza'-nevet magamnak. Lehet, a mai reakcióm szerint úgy tűnök, pedig igazából ki tudok állni magamért, csak vannak esetek, amikor az ember képtelen gyorsan reagálni.

Ma annyi negatív hatás ért, hogy kibuktam teljesen...

Pedig képzeljétek, egy hete nem volt pánikrohamom! Pedig azért őrlődök bizonyos dolgok miatt belül, nemcsak pánikrohamom nem volt, de még rossz közérzetem sem! Pedig azelőtt mindennapos volt!

Tényleg sok apró negatív dolog ért ma, képtelen vagyok elviselni, ha emberek megígérnek valamit, és még csak nem is szólnak, hogy bocs, elfelejtettem... A többiről meg nem is írok, apró, pitiáner dolgoknak tűnhetnek, de most nekem betették a kaput.

A lányommal úgy-ahogy rendben vagyunk, más problémák vannak.

Hát igen, a cigi, azt még mindig nem tudtam letenni, sőt lecsökkenteni sem! Pedig nagyon haragszom magamra ezért!

Rendesek vagytok, köszönöm a leveleket, igyekszem összeszedni magam!

12129. hamurapi (válaszként erre: 12120. - Mimóza13)
2008. szept. 12. 22:59

Szia mimóza13!

Nemhiába vagy" mimóza".Ennyire mimózának lenni nem lehet.Ez katasztrófa,hogy ki mit mond, miért

foglalkozol vele?Kit érdekel a szomszéd véleménye

amikor egy rusnya betetgségtől akarsz éppen meg

szabadulni?A francba szomszéddal!!!!

Örültem amikor megláttam,hogy az utóbbi időben

aktiv lettél.Emlékszel,valamikor aug.közepén találkoztunk itt.Akkor is nagyon "mimóza" voltál.

Akkor is arra biztattalak,hogy gyere ki a lakásból

Szivből örültem,hogy végre elindultál,most egy szomszéd beszólása miatt képes vagy abbahagyni

mindent?Láthattad,megtapasztaltad,hogy tudtál

előre lépni.Egy szomszéd miatt!!!!!!!!!!Kid neked

a szomszéd?Rokonod?Testvéred?vagy mi?Nyilván nem

hozzátartozód.Lehet,hogy nem is rosszindulattal

mondta amit mondott,csak te vagy érzékeny / és mi

valamennyien/ Nem jól olvastad el az általam irottakat.Abban nem erről van szó.Tessék vissza

menni ahhoz az eredményhez,hogy végre ki tudtál

menni és itt kapaszkodj meg!Mégegyszer mondom

ott van "gyöngyös" irása,ird ki nagy betükkel a

lakásodba jól látható helyen,hogy naponta akárhányszor lásd!!!Minek volt akkor az a "kipa-

kolás" a család előtt?KI verte agyon ennyire az

önbizalmadat?Te senki mással ne törődj,csak magaddal.Van egy serdülőkorban lévő lányod?Nekem

is volt és volt vele éppen elég bajom,de nem engedtem,hogy zsaroljon,vagy kritizáljon.

Miért kellene neked és másnak áldozatnak lenni

azért mert van egy tini gyermeke?Mint mindennek,

neki is meg van a családi hierarchiában a megfelelő helye.A gyermek koránál fogva egoista,kicsitől a nagyig.Hányszor

erőszakolja ki a kedve szerint valót,akkor is ha

tudja,hogy az nehezedre esik?De valahol kell egy

határnak lenni!

Ne vedd roszznéven,hogy a utaltam a jeligédre,

hidd el nem bántó szándékkal.Kérlek folytasd amit

elértél és ne cigizz mégtöbbet!

Nem fog téged meggyógyitani senki,ha te nem teszed

meg a magadét.Csak segiteni tudunk,de magadnak

kell meggyógyulnod.Tudod mit irt Gyöngyös?Mindenki

maga + gyógyszer,de azt rendszeresen.Aztán ha jól

vagy el lehet hagyni a gyógyszereket.

/Méghogy a szomszéd,meg,hogy halovány DDDDDDDDDDD/

További eredményes gyógyulást.

Üdv.

hamurapi

u.i.Tulajdonképpen a szomszédodra vagyok dühös!!!

12128. Nádorné (válaszként erre: 12121. - Mimóza13)
2008. szept. 12. 21:45
Szia Mimóza13.Nagyon sajnálom ami ma veled történt.Igaza van erikának ne foglalkozz vele.Az én szomszédom is tett néhány megjegyzést,aztán elmagyaráztam neki mi az ujság.Azóta még szóba sem hozza 3év után azt is megkérdezte mulkor hogy hogy vagyok!
12127. Zolika85
2008. szept. 12. 21:12

Sziasztok!Már régen voltam felétek!3 hónapja szédülök és semmi más panaszom nincs!4 napja elkezdtem futni meg mozogni hátha jobb lesz,de nem nagyon érzem a javulást bár futás után este jobban vagyok!Olyan hihetetlen,hogy nincs szervi bajom és szédülök!Pedig nem érzem magamon,hogy pánikolnék valami miatt is!Azt mondják kimerült az idegrendszerem a tavalyi pajzsmirgy műtétem után (kioperálták a pajzsmirigymet) és hogy felépülés után rögtön meló,suli és semmi más!Vége lett a vizsgáknak és 3 nap múlva rámtört ez a kellemetlen egyensúly-bizonytalanság!Szerintetek van benne valami?Azóta minden nap :( Talán egy picit jobb a helyzet!Van valaki aki jár vagy járt hasonló cipőben?

Mindig sportoltam,jöttem-mentem...borzasztó,hogy nem tudok teljes "életet" élni!Pedig úgy igyekszem...boltba járok,vezetek stb...

Vége lesz ennek egyszer?

Zoli (23 éves)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook