Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » A párom régen járt a haverjaival k****ni, erről mi a véleményetek? fórum

A párom régen járt a haverjaival k****ni, erről mi a véleményetek? (beszélgetés)

Lehet o is kiakadna ha megtudna hogy en miket csinaltam*

Teljesen jogos amit irtok, koszi mindenkinek❤️

Igazatok van. Meg en is csinaltam hulyesegeket, leget h
ma 10:13
van aki csak mesel ilyesmirol,de nem igaz csakhogy "felnezzenek ra".nem te ezt megertem.idovel szerintem kinovi ezt a hulyeseget.
ma 10:10

Hűha! Én fiatalkori marhaságnak tartom ezt, amit az ember kinő. Persze ez nem mindenkire érvényes. Volt az a sikertelen esete a prostival. Hála Istennek, hogy sikertelen! Én a helyedben nem rónám ezt fel bűnéül, szerintem ő most tényleg nem az a qrvázós fajta.

Persze a TE érzéseid szerint döntsél! Ha zavar a múltja (ez az egy sikertelen eset) akkor szakíts vele!

ma 09:38
Szerintem hagyd el, dobd ki! A szégyentelenje, ki tudja miket követett el tinédzser korában!!! Hogy is képzelte, hogy nem élt cölibátusban amíg nem jöttél te az életébe? Komolyan írom, felháborító!
4. srcrss (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 08:35
Nagyjából ilyenek a férfiak... Engem is sokkolt, amikor először szembesültem vele. Lehet, hogy ő nem ilyen, csak hagyta, hogy belevigyék. Vagy ilyen szeretne lenni... 🙂
Koszi a választ!:) igen egyébként sok emberről kiderül hogy csinált ilyet (vagy nem), de tudom hogy a pasik máshogy látják ezt a témát
2. timycat (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 08:19

Semmi, előfordul. Valaki kinövi, valaki nem.

"hogy hogy van ahhoz gusztusuk hogy egy nőt egy baráti társaságból egymás után meg***nak."

Ez "csapatépítő". Egyszer olvastam valahol erről. Fura, de én elhiszem, hogy tényleg van ilyen aspektusa.

Ez a múlt, ha a jelenben részedről "minden rendben vele" akkor próbálj meg nem pörögni ezen.

32 éves nő vagyok, a párom is 32.

Tegnap tudtam meg régi beszélgetésből, hogy 24 évesen néha- néha ellátogattak k&urvázni, egyszer egy legénybúcsún egyszer meg valami sztriptízbárba 5-6an a haverokkal együtt, és kicsit lesokkolt a dolog mert a párom abszolút nem ilyen. Tudom, hogy hét éve volt na de akkor is. Ráadásul a legénybúcsún egy nőt “használtak” mindannyian, csak neki nem állt fel mert izgult (?), és sokat ivott (inkább ez lehet az ok) és ezért nem sikerült a dolog, de próbàlkozott. Mikor mi először lefeküdtünk is annyira izgult hogy nem állt fel neki. Nagyon nehezen ment neki a csajozás mindig is, mert amúgy jól néz ki, normális okos, meg vicces, jófej de nagyon zavarban van olyanok előtt akiket nem ismer, elég távolságtartó és csak az ismerőseivel beszédes. Az összes randija is így fulladt kudarcba igazából hogy nagyon izgult és béna volt a randikon. Szóval nekem ez a két viselkedés így nem fér össze. Nagyon undorítónak találom, hogy lefeküdt vele (félig), és nem értem a férfiakat hogy hogy van ahhoz gusztusuk hogy egy nőt egy baráti társaságból egymás után meg***nak. És akkor poénból írta hogy reméli nem kapott el semmit stb. És ez csak amit láttam, ki tudja hàny ilyen alkalom volt még

Minden pasi ilyen vajon? Csak mert belőle abszolút nem néztem volna ki, de senki szerintem.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook