Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Pánikbeteg vagyok! fórum

Pánikbeteg vagyok! (beszélgetés)

12186. wyky7508
2008. szept. 20. 23:03
Szia Mimóza!Én 9 évig neveltem egyedül a gyerekem a születése után lettem pánikbeteg.Soha eszembe sem jutott volna pedig nekem is voltak nagyon nehéz időszakaim,hogy beszéljek vele a betegségemről.Én mindig csak azért próbáltam tartani magam,hogy ő semmit se lásson rajtam.Egyszerűen azért mert nem akartam hogy lássa,gyenge vagyok.Nekem nagy erőt adott az ő létezése.Egyébként nem hiszem,hogy csak ezért el akarna hagyni téged.Legyél nagyon erős és őt ne terheld ezzel.A mostani párom akivel együtt élek 2 éve puszta hisztinek nevezi a betegségem, ezért úgy döntöttem,hogy az volt az első és utolsó alkalom,hogy erről beszéltem vele.Nem gondolom,hogy neki meg kéne értenie engem amikor sokszor én magam sem értem meg magamat.Ezt csak az tudja megérteni aki hasonló problémával küzd.Én soha senkit nem hibáztattam azért mert nem értett meg.Te mit vársz tőlük?Kitartást és nagyon sok erőt kívánok neked!Üdv:Wyky
12185. Ani2
2008. szept. 20. 20:30
hahó van itt valaki?
12184. 3cf80f2b78 (válaszként erre: 12182. - Félős)
2008. szept. 19. 07:07
Igen,az,szedd nyugodtan!!
12183. DNóra
2008. szept. 19. 07:03

Sziasztok, jó reggelt!

Van valakinek homeopatiás tapasztalata? Ugyanis egy ter.gyógyásztól kaptam 1-2 tippet, hogy mi lenne jó a betegségemre, de még nem mertem kipróbálni. kéne egy kis megerősítés, mert én mindig parázok az új dolgoktól, viszont szeretném már kihagyni a rohamokat.

szóval ha valakinek van ezzel kapcsolatos infója azt szívesen venném. Köszi:)

12182. félős
2008. szept. 18. 17:57
Sziasztok! Valaki írta a vitaminokat, hogy jó hatással vannak az idegekre melyik vitamin ez az omega3? Ha tudja valaki segítsen köszi.
12181. Ani2
2008. szept. 18. 10:00

sziasztok!

Vki tudna segíteni. Már 3. napja, h éjszaka deréktól lefelé teljesen leizzadok (csavarni lehetne a vizet a pizsimből) soha nem voltam izzadós még a legnagyobb kánikulában sem izzadtam se nappal se éjszaka. Ez lehet a szorongástól? v. a gyógyszer? Meg nagy étvágyam van, de fogytam, többször kell Wc re mennem ennek van vmi köze hozzá?

Előre is köszönöm.

12180. Mimóza13 (válaszként erre: 12179. - Nádorné)
2008. szept. 17. 15:07

Szia:) Nagyon kedves vagy, hogy hiányolsz, viszonylag rendben vagyok, nagyon megijedtem aznap, amikor írtam... Ha nem is teljesen, dolgaim rendben vannak, ehhez az adott megnyugvást, hogy a lányom nem szeretne elhagyni engem! Most igyekeznem kell, hogy ez mindig így legyen, bár viszonylag nehéz egy kiskamasszal az arany középutat megtalálni.

Kimozdulni még nem tudtam, nincs ,,kísérőm", meg aztán most munka is van napokig, de szerencsére most egész jól érzem magam, nagy néha jön rám fáradtság, de az émelygéssel, verejtékezéssel jövő rohamok eltűntek.

Remélem, Te is jól vagy! Tudod, tényleg nagyon nehéz napjaim voltak, és ha probléma van, szinte hullámzik a hangulatom:(, olyankor nem tudom elképzelni, hogy valaha még jobb is lehet!

12179. Nádorné
2008. szept. 17. 13:24
Merre vagy Mimóza?Remélem nincs baj?
12178. Vámpír71
2008. szept. 16. 11:40
Anyukám volt egyszer, más problémával, és ő nagyon meg volt elégedve. Én igazából azt sem tudom, mi az. :)
12177. Nádorné
2008. szept. 16. 09:54
Járt már valaki hoeopátiás szakorvosnál?
12176. Vámpír71 (válaszként erre: 12174. - Félős)
2008. szept. 16. 08:29
Ezért kell egy jó pszichiátert találni, aki megfelelő időt tud szánni rá, mert az a legegyszerűbb hogy felír pár gyógyszert, de hosszabtávon azért nem ez a legjobb megoldás.
12175. wyky7508 (válaszként erre: 12169. - Mimóza13)
2008. szept. 15. 23:00
Szia Mimóza!Bár régen írtam én is kaptam itt sok tanácsot.Nagyon elszomorít amit írtál kérlek ne add fel.Írj nekünk.Üdv:Wyky
12174. félős
2008. szept. 15. 19:51
Sziasztok! Köszi Hamirupi! Az idegorvos nem sokat foglalkozott velem meghalgatott és felírta a stimulotont meg a xanaxot ennyi!!! Nem sikerült még kibeszélnem magamból a betegséget csak amit nektek szoktam leírni úgyhogy pontossan én sem tudom a betegségem igazi okát?! na megyek majd még jövök. Mimóza ne add fel lessz ez még így se!!!
12173. 3cf80f2b78 (válaszként erre: 12169. - Mimóza13)
2008. szept. 15. 18:43
Szia!Ne add fel,légy erős,és sikerülni fog!Magad miatt!!Drukkolunk Neked mindannyian!!
12172. Tomasha (válaszként erre: 12166. - Mimóza13)
2008. szept. 15. 17:32
Kitartás kedves Mimóza13! Mi eddig is itt voltunk..és ezután is itt leszünk neked... ha kell a családod helyett is..persze tudom nem könnyű.. de kérlek ne add fel!!!
12171. DNóra (válaszként erre: 12169. - Mimóza13)
2008. szept. 15. 14:23
Mimóza ne add fel, mert ezzel azt bizonyítod, amit mondanak Rólad ( a férjed és szülei). Pontosan ezt akarják elérni, de Te legyél erős és ne add meg nekik ezt az örömöt. Küzdjél tovább, sikerülni fog!
12170. Nádorné (válaszként erre: 12169. - Mimóza13)
2008. szept. 15. 13:28
Ugye ezt nem gondolod komolyan?
12169. Mimóza13 (válaszként erre: 12168. - Nádorné)
2008. szept. 15. 13:19

Nekem már nincs miért, kiért meggyógyulni!

Befejeztem a küldemet, mindennel, mindenkivel, mindenkinek egyszerűbb lesz így!

12168. Nádorné (válaszként erre: 12166. - Mimóza13)
2008. szept. 15. 13:03
kedves Mimóza!Soha ne mond azt,hogy soha!Miaz,hogy te nem fogsz soha meggyógyulni!Igenis bízni kell abban,hogy van kiut még akkor is ha ez kilátástalan is most.Bízzál magadban,és ha csak apránként is,de tegyél lépéseket azért,hogy kimozdulj otthonról.Én is Így kezdtem,és hidd el,sikerülni fog.Én mindíg azt mondogatom maganak:hogy"nehogy már így éljem le az életem"és ez segít!Senkinek sem könnyü,de itt vagyunk mi,és megpróbélunk egyásnak segíteni!
12167. Mimóza13
2008. szept. 15. 12:17

Annyit még ideírnék, sokkal több figyelmet kaptam itt az elmúlt hetekben, mint azoktól, akikre a valós életben én mindig teljes szeretetemmel odafigyeltem.

Rá kellett jönnöm, hogy a beteg emberek közt, így a pánikbetegek közt is, nagyobb az összetartás, mint az egészséges emberek körében!

Aki pedig valaha is lebecsülete ezt a 'kórt', kívánok neki, kerüljön egyszer be az iszonyú ördögi körbe, és utána szóljon bármit is!

Köszönöm a figyelmeteket!

12166. Mimóza13
2008. szept. 15. 11:57

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a biztatást, a hozzám szóló kedves megnyilvánulásokat!

Azzal, hogy végre megpróbáltam tisztázni betegségem eredetét, a lelki sérelmeket felhozni a múltból, kiállni a saját magam igazsága mellett, teljesen felborult az életem.

Mivel annyira keveset keresek, hogy egyedül létezni sem tudok, nemhogy még a gyerekemet is neveljem... nem sok lehetőségem van a jövőre!

Olyannyira kiborítottam a bilit itthon, hogy a párom, ha elköltözik, és anyagi helyzeténél fogva ezerszer több lehetősége lesz, hogy a lányunkat is nevelje, és ha a gyerekünk őt választja, az én életemnek nincs tovább értelme!

Hajdan minden percemet a családomnak áldoztam, itthon dolgoztam, hogy a sokszor beteg gyerekemet ápoljam, soha nem számíthattam segítségre, mert nekem nem voltak szüleim (állami gondozás), a párom szülei meg kirekesztettek kapcsolatunk elejénél fogva, az unokájuknak se nagyon segítettek sohasem.

A család érdekében való 'bezárkózásom', a lakáshoz való kötöttség, a rengeteg gond, sérelem vezetett oda, hogy depressziós, pánikbeteg lettem.

Most én vagyok a rossz, velem nem lehet élni, és még sorolhatnám, mindenki más teljesen tökéletes!

Kívánom Nektek, hogy miharabb lépjetek a gyógyulás útjára, én már soha nem fogok, nekem csak egy megoldásom van, hogy minden gondom megszűnjön!

Ejminek külön köszönetem, amiért mindennap tartotta bennem a lelket, leveleivel vigaszt hozot a napjaimba!

12165. Vámpír71 (válaszként erre: 12145. - Mimóza13)
2008. szept. 15. 11:40
Én itt olvastam a fórumon a magnéziumot, a múlt hét óta szedem (pezsgőtabletta), és nem akarok semmit elkiabálni, de mintha tényleg használna. Tegnap se kaptam be Xanaxot, és - eddig - ma sem hiányzik.
12164. Vámpír71 (válaszként erre: 12120. - Mimóza13)
2008. szept. 15. 11:37
Hát te tényleg jó nevet választottál magadnak... Miért nem küldted el simán a p...-ba? :)
12163. Nádorné (válaszként erre: 12162. - Gyöngyöss)
2008. szept. 15. 09:36
Szia Gyöngyöss engem az érdekelne,hogy hogy indultál el a gyógyulás felé?
2008. szept. 14. 21:46

Sziasztok,köszönöm hogy tettszett a hozzászólásom.Félősnek üzenem "mert nagyon nehéz ezt véghez vinni bármennyire is szeretném"helyett milyen lenne kijelenteni :márpedig véghez viszem,mert NAGYON SZERETNÉM!?

A gyógyulást még ma kezdjétek el,ma próbáljátok magatokat jól érezni,ne gondoljatok arra hogy holnap mi lesz,mert a jövő még nincs itt,és olyan lesz amilyennek ma alakítjátok.Jobbulást mindenkinek,és ha lenne kérdésetek,írjatok.

12161. szofia28 (válaszként erre: 12160. - Mimóza13)
2008. szept. 14. 19:26
Én szintén így kezdtem otthon,nem mentem sehová egyedül,de nekem sikerült leküzdenem,olyan szinten,hogy abszolut nem is gondoltam rá,csak amióta itt vagyok Pesten,de ezt már írtam. És hidd el nem kamuzok ,3 hónapig a kerítésig nem mentem el,mert már ott bepánikoltam!
12160. Mimóza13 (válaszként erre: 12155. - Nádorné)
2008. szept. 14. 19:22

Szia!:)

Az is haladás, hogy kísérettel már jó megy, hidd el! Nekem még azzal is nehéz. Ráadásul még lehetőség nincs, hogy mindig kísérjenek. Ezért inkább begubózom. Mindennap fejben elhatározom: holnap megyek egy kicsit... ahogy ezt elképzelem, mintha a testem már félelmi reakciót adna!

Bele is halnék, ha egyedül kéne a közelünkben lévő bolton kívül elmenni!

Az én véleményem, hogy nem könnyű, talán akkor sikerülhet, ha kísérettel már teljesen biztonságban érzed magad! Ahogy írod, ez már jól megy, tehát egyedül csak aprócska utakat vállalj, aztán mindig egy picivel többet!

Látod, fejben tudok tanácsot adni, mert azért hallok, látok, olvasgatok, és tudom, mit kéne tenni, csak az a baj, hogy magamon még nem valósítottam meg!

De én most annak is örülök, hogy rohammentes napjaim voltak, bár félek, hogy ez csak időleges!

12159. szofia28 (válaszként erre: 12158. - Nádorné)
2008. szept. 14. 19:19
Fent vagy még az oldalon? Mert akkor privibe írok!
12158. Nádorné
2008. szept. 14. 19:02
Mármint nem tudsz most egyedül elmenni dolgozni?
12157. Nádorné (válaszként erre: 12156. - Szofia28)
2008. szept. 14. 18:58
Most otthon vagy?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook