Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Teljesen le vagyok gyengülve fizikálisan fórum

Teljesen le vagyok gyengülve fizikálisan (beszélgetés)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
388. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 387. - Ágio8405)
ma 13:40
Igen, el fogom kezdeni, még ezeket a vizsgálatokat megvárom, mert meg kell szüntetni ezt a remegést, így nem tudok dolgozni sajnos. De jövő hónapban már dolgozni fogok.
387. Ágio8405 (válaszként erre: 386. - Fórumnyitó (anonim))
ma 13:28

A cukor miatt nem a láb remeg és nem izomrángásos dolog az.

Remelem az új munkát azért elkezded. Amíg lelkileg ennyire mélyen vagy nem sok javulás várható egyik problémádnál sem. Jót tenne ha lefoglalnád magad.

386. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 383. - Ágio8405)
ma 12:17
Szerintem sem ettől remegek, vagy gyógyszer mellékhatás, vagy valamilyen neurológiai tünet. Majd 30-án megyek vizsgálatra, addig még sok idő van sajnos.
385. Channa* (válaszként erre: 384. - Fórumnyitó (anonim))
ma 12:06

Ez nem jelent semmit!

Nekem az epeműtét után 2,5 évvel az epevezetékembe lett kövem, amit szájon át vettek ki.

384. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 382. - Channa*)
ma 11:55
A GT 88, epével már műtöttek.
383. Ágio8405 (válaszként erre: 381. - Fórumnyitó (anonim))
ma 11:51
A 7,5 semmiképp nem jó és kezelést és odafigyelést igényel. De a lábad nem ettől remeg. A cukorral kapcsolatos remegés nem ilyen.
382. Channa* (válaszként erre: 381. - Fórumnyitó (anonim))
ma 11:06

A cukortól is lehetnek ilyen tünetek!

Mennyi volt a cukrod? Az volt 7,5? És a gamma GT?

Nekem a GGT az epémtől volt magas.

Megjött a labor eredményem, nagyon magas a gamma gt és 7.5 az az éhgyomri cukor értékem. Ez okozhatja a remegést talán? Transzferrin szintem meg alacsonyabb. Nyilván a sok gyógyszertől iylen magas.
tegnap 07:50
Kértem az orthopédiára is kontroll időpontot, 27-re adtak, hátha a gerincemről jön ez a tünet. Most végigjárok minden lehetőséget, valahol csak eltalálják mi a bajom.
tegnap 07:18
Szóval hajnal 1 órakor felébredtem, és alig tudtam vissza aludni, úgyhogy nem fogom bevenni ezt az új gyógyszert. Eddig végig aludtam az éjszakát, nincs rá szükségem. Indulok a laborba. Remegés ugyan úgy jelen van.
378. Ágio8405 (válaszként erre: 366. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 00:09
Pedig nagy eséllyel segítene ezen is ha végre történne veled valami.
377. ~ Luna ~ (válaszként erre: 372. - Regin_a)
tegnapelőtt 18:26

Én is úgy gondoltam amit írtam, hogy folyamatában elhagyni a gyógyszereket, ahogy javul az állapot.

Egyébként szerintem vannak akikkel a pszichiáter sem tud mit kezdeni, ha nulla a páciensben a hajlandóság, hogy tegyen magáért.

376. Regin_a (válaszként erre: 373. - Regin_a)
tegnapelőtt 18:25

Beugrott

Dr. Weninger Antal, keress rá a neten ha gondolod

375. liliom10 (válaszként erre: 373. - Regin_a)
tegnapelőtt 18:21
Igen. Kettő- négy hét alatt kezdenek hatni.
374. Regin_a (válaszként erre: 373. - Regin_a)
tegnapelőtt 18:20

Teszem hozzá

én mint pánikbeteg elkezdtem futni. Addig jutottam el hogy előfordult hogy jól esett a futás, nem kinlódás volt

Napersze a pánik mégis felbukkant , én meg abbahagytam a futást

Hülye voltam

373. Regin_a (válaszként erre: 371. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 18:18

Keseritselek el?

A fene sem tudja mi lesz reggel! Ezek a gyógyszerek nem egyik napról a másikra hatnak

Elég ócska állapotban voltam, amikor jóbarátom elvitt egy mesterhez, nem ugrik be a neve, hatha jógára. Nem volt érzékem hozzá sőt az akkori barátnőm szerint elmebetegeknek való a jóga

Hónapokkal később ő elkezdte, gondolom azóta is sikerrel alkalmazza

Na csak egy példa volt a sültgalamb ellen :)

Rendbe jösz!

372. Regin_a (válaszként erre: 370. - ~ Luna ~)
tegnapelőtt 18:11

Egyetértek veled nagyrészt, de a gyógyszerek elősegithetik a gyógyulást. Azért a pszichiáter nem véletlenül tanult 6+X évet!

Azt gondolod a pszichologus módszere hatásosabb? Miért is?

Kérdezem/mondom ezt úgy hogy mindkettőt igénybevettem, az egyiket feleslegesen

371. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 369. - Regin_a)
tegnapelőtt 18:10
Most bevettem amit felírt, és a többi gyógyszert, ilyenkor megpihen a lábam, majd reggel fogom megtudni újra elő jön-e?
370. ~ Luna ~ (válaszként erre: 366. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 18:02

“Azt mondta rettentő mély depresszióban vagyok és nagyon szororngok”

Ugyanezt írtam a 232-ben.

Soha sem fogsz meggyógyulni a gyógyszerektől, főleg így nem, hogy teljesen belesüppedsz az állapotodba, hogy te most beteg vagy és csak a tüneteken meg a gyógyszereken agyalsz egész nap.

(Az alkoholmegvonásos fórum is a tiéd?)

Neked pszichoterápia, környezetváltozás, társaság, párkapcsolat, életmódváltás és leszokás a gyógyszerekről kellene, na meg életkedv. De amíg nem vagy rákényszerülve nem fogsz változtatni.

369. Regin_a (válaszként erre: 366. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 17:57

Azt mondta rettentő mély depresszióban vagyok és nagyon szororngok,"

Ha ő mondja bizonyára úgy is van

Te hogy érzed magad, ez a lényeg. A feltáratlan betegség miatti idegeskedés még nem depresszió és nem is beteges szorongás

Hogy szorongsz az természetes. Ki ne szorongna ha nem tudja mi a baja csak nyomják bele gyógyszert.

Rendbe fogsz jönni csak tarts ki!

368. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 367. - Channa*)
tegnapelőtt 17:41
Régi a lelet, frisset kér.
367. Channa* (válaszként erre: 364. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 17:02
A pajzsmirigy betegséget, már az elején mondtam. Ha jól emlékszem, akkor te írtad, hogy az rendben van.
366. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 365. - Srcrss)
tegnapelőtt 15:22
Azt mondta rettentő mély depresszióban vagyok és nagyon szororngok, ez a nyugodt és mély alvást segíti elő. Azért kell csak minimális adagban szedni, mert állítólag erős. Nem tudom egyébként, szerintem csak neurológus tud már akkor segíteni, mert ez a tünet nem jött csak úgy. Ennek testi vagy szervi oka lehet. Ma kipróbálom és hátha reggel nem úgy kelek. Annyiban igaza van hogy tényleg nagyon mélyen vagyok most, de aggaszt a munka is, mert mennem kellene de így sajnos még nem tudok.
365. srcrss (válaszként erre: 364. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 15:14
És ez a gyógyszer mire jó, miben segít?
364. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 363. - Fincsi5)
tegnapelőtt 13:53
De, az egyik gyógyszer helyett kaptam ezt az újat, azt váltotta ki ezzel. Én mindent elmondtam neki, igen nagyon vártam, de már a is jó dolog hogy beutalt laborba, mert a háziorvosomnak még ez sem jutott eszébe. Így kiderül hogy cukor, vagy esetleg pajzsmirigy probléma állhat-e mögötte.
363. fincsi5 (válaszként erre: 351. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 13:47

Amiket eddig írt, szedned kell? Nem hagyatott el semmit?!

Annyira vártad, hogy mehess hozzá, igazán szólhattál volna, hogy túl sok bogyót szedsz.

362. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 360. - Liliom10)
tegnapelőtt 13:25
Elolvastam, nem láttam róla ijesztő véleményt. Nagyedet kell bevennem és fokozatosan kell emelni 4 naponta. Nem ajánlott fel kórházi kezelést, de holnap reggel megyek a laborba, az is lehet ott találnak valamit. Bár szervi bajt nem érzek, csak rángatózok, de ez is elég bőven.
361. srcrss (válaszként erre: 360. - Liliom10)
tegnapelőtt 13:16
Biztos, hogy jó ötlet riogatni? 😄
360. liliom10 (válaszként erre: 359. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 13:10

Azt írd be, hogy " Kventiax tapasztalatok " !

Biztos, hogy nem kórházban kellene ezt beállítani ? Van olyan ismerősünk, aki pár hétig kórházban volt, mikor hasonló hatóanyagú gyógyszereket kellett szednie, csak utána mehetett haza.

359. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 358. - Liliom10)
tegnapelőtt 12:44
Magára a gyógyszerre rákerestem, elég ijesztő, de rángatózást nem olvastam.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook