Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Teljesen le vagyok gyengülve fizikálisan fórum

Teljesen le vagyok gyengülve fizikálisan (beszélgetés)

1 2 3
74. srcrss (válaszként erre: 72. - Srcrss)
ma 17:36
Visszavárunk! Majd írd meg, hogy vagy.
73. liliom10 (válaszként erre: 71. - Fórumnyitó (anonim))
ma 17:12
Nyugi, nem fogsz meghalni !!! Jobbulást !
72. srcrss (válaszként erre: 71. - Fórumnyitó (anonim))
ma 17:01
🍀
Jön a mentő, visznek vissza a kórházba. Köszönöm akik segítettek, és elnézést de már halálfélelmem van.
70. Karmol (válaszként erre: 66. - Srcrss)
ma 16:57

Visszaolvasom.

De a tikkrles is van.

69. srcrss (válaszként erre: 68. - Karmol)
ma 16:57
Igen, lemaradtál.
68. Karmol (válaszként erre: 66. - Srcrss)
ma 16:56

???

Lemaradtam.

67. Karmol (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 16:55

Ha ott lennék veled, egy zacskó babot főznek meg a fagyasztobol, aminek nincs héja.

Azt meg a babáknak is lehet adni.

Nem "le". ami felreertelmezett.

66. srcrss
ma 16:48
Az izomrángás nem Parkinson tünet? De azt mondja, megvizsgálták, és nem találtak semmit.
65. K-né Zsóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 16:42
Ne haragudj, biztos nem leszek népszerű azért amit írok,de ez az egész olyan, mintha előadnád a gondjaidat, aztán várnád, hogy majd az orvos, majd a hoxa közössége megtalálja a megoldást. Elhiszem a gondjaidat, de elsősorban te magad kell tegyél a jobbulásért. Nem úgy, hogy délben jut eszedbe, hogy még nem ettél. Ha nincs étvágyad kérj étvágyhozó vitamint az orvostól. Sétálj a friss levegőn. Ne azon kattogj állandóan, hogy mennyire rossz neked! Már annyira beleélted magad, hogy ez tölti ki a gondolataid 99 %-át. Változtatni próbálj, ne sajnálni magad!
64. Channa* (válaszként erre: 55. - Fórumnyitó (anonim))
ma 16:40

A kórházban panaszkodtál?

Mit mondtak, mi a bajod? Megkérdezted? Mit mondtak arra, amikor mondtad, hogy nem tudsz enni? Mit mondtak a remegésre, az álmatlanságra?

A gerincedre minek kell állandóan gyógyszert szedni? Erre a legjobb a gerinctorna.

Hogy remegsz?

Amikor pajzsmirigy túlműködése volt, akkor én is remegtem, azaz remegett a kezem és a lábam.

Egyébként én, nem tartom kevésnek az étkezésedet, az sem baj, ha valaki korán kel, szerintem az sem baj, ha valaki csak délután eszik.

Miért zavarnak ezek?

A futópadon mit csinálsz?

Miért nem kint sétálsz a napon?

Van társaságod? Miért nem ismerősökkel programozol?

Milyen pszichés betegséged van?

Lehet, hogy hiába mondunk itt bármit, a fejedben teljesen más van (jó adag önsajnálat, Hipochondria), így mi laikusok, semmit nem fogunk tudni mondani.

Kifogást gyártasz mindenre és csak azt hajtogatod, hogy valami bajod van, segítsen már valaki. Ehhez te is kellesz! Más, nem fogja tudni nélküled megoldani!

63. srcrss (válaszként erre: 59. - Srcrss)
ma 16:30
Kúsztam, mert nem tudtam lábra állni.
62. tien (válaszként erre: 61. - Tien)
ma 16:22

CT

MR

Labor.

Ezek voltak?

61. tien (válaszként erre: 55. - Fórumnyitó (anonim))
ma 16:20

Nagyon sok oka van a remegésnek.

Telefonálj az ügyeletre ,és kérj segítséget.

Hú,basszus ez így nem jó.

Szorítok 🤞🍀

60. globus (válaszként erre: 58. - Liliom10)
ma 16:14
Peroneus paresisre szedtem ezt, és a Neurot is, nagyon jók.
59. srcrss (válaszként erre: 55. - Fórumnyitó (anonim))
ma 16:13
Egyszer életemben remegtem így, ráadásul egyedül voltam otthon. Kifeküdtem a napra. Fél órán belül "feltámadtam".
58. liliom10 (válaszként erre: 56. - Liliom10)
ma 16:11
A " Milgamma N " jó az idegekre, neuropátiára adták a férjemnek.
57. liliom10 (válaszként erre: 55. - Fórumnyitó (anonim))
ma 16:06
Esetleg hívd fel az ügyeletet ! Mondd el nekik !
56. liliom10 (válaszként erre: 53. - Fórumnyitó (anonim))
ma 16:04
Szedsz B- vitaminokat ? Ha van otthon, vegyél be B6- ot vagy B komplexet !
55. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 54. - Srcrss)
ma 16:04
Egész testem remeg, rosszabb mint volt, nem bírom tovább....................
54. srcrss (válaszként erre: 53. - Fórumnyitó (anonim))
ma 16:01
Ma engedtek ki a kórházból, igaz? És megint rosszul vagy... 😕 Nem tudom, hogyan segíthetnénk, ha az orvosok sem tudnak. Próbálj megnyugodni.
Könyörgök, valaki segítsen mit vegyek be hogy ne rángatózzak? Nem bírom már tovább!!
52. liliom10 (válaszként erre: 48. - Fórumnyitó (anonim))
ma 15:37
Ismered azt a mondást, hogy abból vagy, amit megeszel ? Hiába mozogsz, ha keveset és egészségtelen kajákat tolsz a szádba ! Miből épüljenek izmok ? És kellenek a rostok, enzimek, vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek, stb.! Olvasgass az egészséges táplálkozásról, de videók is vannak a youtube- on is. Beszélgetések, előadások, receptek is. Addig se gondolkodsz egyebeken.
51. Szegfűrózsa (válaszként erre: 17. - Globus)
ma 15:21
Ez borzalom! Én is hallottam ilyen megtörtént esetet...
50. globus (válaszként erre: 46. - Fórumnyitó (anonim))
ma 15:20

Egyszer csak telítődtél, előfordul.

Kezdd el az evést zöldségekkel, leves, főzelék. Milyen szerencse, hogy éppen tavasz van, hamarosan lesz választék frissből a boltokban. Van kerted? Még nem késett el, hogy babrálj valamivel. Állatkák is terápiás hatásúak. Legfontosabb, hogy pozitívra programozz: napról napra jobban vagyok. Az agy nagy tréfamester.

49. srcrss (válaszként erre: 47. - Srcrss)
ma 15:17
Inkább azt mondogasd, hogy "egyre erősebb vagyok".
48. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 40. - Globus)
ma 15:13
Úgy kezdődött, hogy egyik napról a másikra nem tudtam normálisan aludni, hiába vettem be a gyógyszereimet éjszaka többször felébredtem, kora hajnalban már fent voltam. Utána jött hogy azt vettem észre eltelt egy fél nap és semmit sem ettem, nem voltam éhes. Ez odáig fajult, hogy lefogytam 7 kilót, az izmaim elkezdtek löttyedni és a lábamba erőtlenséget éreztem. Elkezdtem sétálni, meg gyalogolni a futógépen, de nem segít. Egyre több gyógyszer kell, már a gerincemre is.
47. srcrss (válaszként erre: 46. - Fórumnyitó (anonim))
ma 15:13
Lehet, hogy most elégelte meg a szervezeted. De ne ess kétségbe, hanem folytasd az evést. Ha egész nap azt mantrázod, hogy "teljesen le vagyok gyengülve", szerinted jól leszel?
46. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 41. - Channa*)
ma 15:02
Gerincemre gyulladás-fájdalom csillapító, pszichés betegségeimre antidepresszánsok. De ezeket évek óta szedem, és nem voltam tőlük rosszul. Problémáim is voltak mindig, de átvészeltem őket,sőt sokat meg is oldottam. Ez az állapot hirtelen jött és azóta tart.
45. srcrss (válaszként erre: 40. - Globus)
ma 15:01
szerintem is inkább sétáljon, napozzon.
1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook