Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Pánikbeteg vagyok! fórum

Pánikbeteg vagyok! (beszélgetés)

12216. Tira Misu
2008. szept. 30. 10:59

Szia Skyper!

Én kíváncsian várom a további írásaid,mert eddig sajnos sehol nem találtam példát arra,hogy spirituális oldalról is megmagyaráznák ezt a betegséget.

Nem vagyok túlságosan vallásos,templomba sem járok,de hiszek Istenben és néha szoktam imátkozni.Ez sokszor tényleg segít,de sajnos csak átmenetileg(már ami a betegségemet illeti).Egyébként

nagyon érdekel minden,ami ezoterikával kapcsolatos.

Most nincs időm sajnos többet írni.

De néhány kérdést még feltétlenül szeretnék feltenni,talán fucsának fognak tűnni a kérdéseim,de nagyon fontos lenne,hogy valakitől választ kapjak rájuk!

Negatív radiesztéziás sugárzások okozhatnak pánikbetegséget ill.szorongást?

És testenkívüli élményeknek vagy szellemidézésnek lehet e pánikbetegség-vagy valami ahhoz hasonló-a következménye?Ha igen,akkor imátkozáson kívül még mit lehet tenni ilyen esetekben?

12215. Tira Misu (válaszként erre: 12209. - DNóra)
2008. szept. 30. 10:34
Köszi a választ,nagyon sokat segítettél!:)
12214. Ani2
2008. szept. 29. 22:57

sziasztok!

Ma voltam belgyógyásznál, szorongásomra szedek stimulotont. A belgyógyász pedig azt mondta h ezt hagyam abba és szedjek propranolol-t. Én utána néztem ennek a gyógyszernek de ez egyáltalán nem szorongásra van. valaki szed v szedett ilyet szorongásra? Én inkább megbeszélem az orvosommal.

12213. 81002da781 (válaszként erre: 12212. - Félős)
2008. szept. 29. 20:06

Szia,

Pszichiátert nem, de pszichológust igen...

Üdv

Barack

12212. félős
2008. szept. 29. 20:00
sziasztok! Tudtok valahol jó pszichiátert, aki a pánikbetegekkel foglalkozik? Én is elszeretnék menni egy jó dokihoz na de kihez? köszi előre is sziasztok.
12211. levél72
2008. szept. 29. 17:26
Sziasztok!Ma regisztráltam az oldalra,mert látom nektek is hasonló problémátok van mint nekem.Agorafóbiám van,nem megyek egyedül szinte sehová.Pánikbeteg és depressziós voltam,de az már elmúlt.Mármint a rohamaim,rosszulléteim,megőrüléstől való félelem,stb.Ezek elmúltak,de idő kellett hozzá.A gyógyszerek sem kellenek már.Sajnos az agorafóbia még meg van.Most szeretnék majd menni feltáró pszichoterápiára,mert azt hallottam hogy az megoldás lehet rá.Szeretném megkérdezni tőletek,hogy van e tapasztalatotok ezzel a terápiával kapcsolatban?Előre is köszönöm a válaszotokat!
12210. 81002da781 (válaszként erre: 12208. - 6d46fa2a8a)
2008. szept. 29. 16:08

Szia,

Mindenki birkózik valamin, valamivel….

Kapaszkodj meg, én egy orvos (szakember) segítségével gyógyulok!

Tehát olyan formában ahogy Te írod: „orvosok nem tudják gyógyítani”, nem igaz a dolog. Sajnos sok a kókler, ki kell fogni egy a pánikbetegségehez értő orvost-szakembert.

A legesleglényegesebb dolog viszont abban lakozik, hogy nem a orvos gyógyít meg (és nem Isten), hanem én gyógyulok (formálódok), és nem kell hozzá Isten hit! Nem tagadom Istent, de nem ismerem el, legalább is nem olyan formában, ahogy az Egyház ( és talán te) tálalja.

Az orvos kérdésekkel segít, mellette Autogén Tréninget tanított nekem.

Egyébként tényleg, miért is „birkózol” itt? Ha jól olvastam 2 hetes indiai út alatt 1x volt pánikrohamod… (ez nem számít pánikbetegségnek)

Nem értem miben tudsz segíteni olyanoknak, akik 20 éve „csinálják”?

Szerintem Isten hittel „2perc” alatt senkit nem tudsz meggyőzni.

De ez az én privát véleményem…

Üdv

Barack

12209. DNóra (válaszként erre: 12207. - Tira Misu)
2008. szept. 29. 14:53

Szia Tira!

szerintem amíg nem lépsz a gyógyulás útjára, addig szinte természetes, hogy gyengébbnek érzed magad az utcán, mint az otthon biztonságában.

Próbáld meg otthon a jógát, de szigorúan valami kezdő relax jógát. Mondjuk jobb lenne először csoportban oktatóval (hogy jól elsajátíts mindent), de ha nehezen mozdulsz ki otthonról, akkor sajna marad a házi mozgás.

Ha tele vagy energiával, vezesd le mozgással. A mozgás boldogsághormont szabadít fel. De ne házimunka legyen, mert az m,ár rutin, hanem valami teljesen más:)

Próbáld ki, jót fog tenni!

12208. 6d46fa2a8a (válaszként erre: 12206. - 81002da781)
2008. szept. 29. 13:49

Szia!

Most egy kicsit más gondolatokkal.

Élünk.

Birkózunk az életben elénkjövő problémákkal, fájdalmakkal, stb.

Valóban, igazad van, ki miben hisz, az használ neki a legjobban. Ezt az agykutatók már megmondták.

De miért birkózom én itt?

Mert a pánikbetegséget az orvosok nem tudják gyógyítani. Ezt ők is bevallják.

Ha nem tud ezzel a gonddal mit kezdeni egy szakember, akkor mire várunk?

Válaszolj, ha nem esik nehezedre!

Előre is köszönöm.

Szia.

12207. Tira Misu (válaszként erre: 12200. - DNóra)
2008. szept. 29. 13:09

Szia DNóra!

Igen szoktam mozogni,bár elég ritkán,mert a sok itthoni munka miatt nem nagyon érek rá,bár ha belegondolok a házimunka is felér egy kis tornával talán.Jógázni nem tudok,egyenlőre de szeretném majd megtanulni,addig marad a tánc meg a gimnasztika,azt is szeretem.

Az a furcsa,hogy itthon tulajdonképpen bármit is csinálok,az nem fáraszt ki annyira,mint odalent egy kis séta.Ha lemegyek/mostanság csak kísérővel/akkor kb negyed vagy fél óra után már úgy érzem semmi erőm, összeesek annyira elgyengülök,itthon meg persze bírok ugrándozni.Minden pánikbetegnél igy van ez?

Mondjuk,ma például itthon sem érzem jól magam,ma minden bajom van.Talán mert tegnap nagyon felbosszantottak,egy ideje már a legkisebb stressztől is teljesen kikészülök,napokra:(

12206. 81002da781 (válaszként erre: 12205. - 6d46fa2a8a)
2008. szept. 29. 09:09

Hali,

Bocsi, hogy bele merészelek szólni az nagy vitába DE!

Azt mondod az Úr…. Akkor válaszolj légy szíves hol volt az Úr, amikor pánikos lettem, vagy itt bárki?????????? Hol volt az úr, amikor méhen kívüli terhességgel majdnem megdöglöttem????????? És hol volt az Úr, amikor 15 évesen szintén majdnem feldobtam a talpam emésztései problémák miatt????????

A válaszod előre tudom: AZ ÚR SZERET, EZÉRT PRÓBÁRA TESZ BAL BLA BLA BLA BLA!

Nos elárulom ezért kár bármi ilyesmiről vitázni, mindenki abban hisz, amiben akar, ha valaki a vitaminokban hisz, hogy meggyógyul ám legyen, ha te az Úrban, ám legyen, de ne próbáld már meg itt az embereket „térítgetni”!

Üdv

Barack

Ui: nekem nem kell az Úrban hinnem, még is a gyógyulás útjára léptem!!!

12205. 6d46fa2a8a (válaszként erre: 12204. - 2ab728965c)
2008. szept. 29. 06:29

Hello!

Te hol keresed a lelki békédet?

Szívesen meghallgatjuk.

Nem gúnyosan írtam ezt a fenti szöveget, valóban érdekel, hogy Te milyen "technikát" használsz.

Ha úgy látom (természetesn nem vagyok,arra hivatott, hogy ez ügyben döntsek) nagyon szívesen elfogadom azt amit Te használsz.

Várom a válaszod.

Köszi.

Szia.

12204. 2ab728965c (válaszként erre: 12203. - 6d46fa2a8a)
2008. szept. 28. 20:27

Szia, nem haragszom Rád egyáltalán, és azt is készséggel elhiszem, hogy a segítő szándék vezérel.

Az imádság erejét viszont nem óhajtom megtapasztalni eztán sem, ha nem baj(ha baj, akkor sem.)

Én máshol, másban keresem a lelki békémet,s remélem előbb vagy utóbb meg is lelem.

Én is üdvözöllek és őszintén örülök annak, hogy ilyen szinten Magadra tudtál lelni.

12203. 6d46fa2a8a (válaszként erre: 12202. - 2ab728965c)
2008. szept. 28. 13:04

Szia!

Bizos, hogy hülyén fogalmaztam azt, amit mondani szerettem volna, ebből a félreértés.

Ha még egyáltalán elolvasod az írásomat, más szavakkal hadd magyarázzam meg mire gondoltam.

Az erő/lelki erő, honnan származik szerinted?

Ha új választ adsz nekem, elgondolkodom rajta, és ha úgy gondolom - saját kis csökött agyammal -, akkor rajta, vegyük onnan az energiát.

Figyelj, hosszú évtizedek során még senki nem nevezett egoistának - úgy gondolom nem vagyok az -de másnak már neveztek: szürke eminenciásnak.

Hogy miért? Mert eddigi életemben mindig visszahúzódó, csendesen segítő ember voltam.

Itt is azért vagyok, hogy segítsek. Mit gondolsz miért lennék itt a fórumon? Nincs más dolgom?

Elnézést, ha bármelyik szavammal is megsértettelek volna.

De hidd el, könyörgöm: az imádság segít. HA HÍVŐ VAGY, HA NEM.

Gondold át, légyszi!Csendesedj el. És Szólitsd meg a teremtő Urat. Ahogy jól esik, a saját szavaiddal.

Üdvözöllek.

Sikert kívánok.

12202. 2ab728965c (válaszként erre: 12201. - 6d46fa2a8a)
2008. szept. 28. 11:30

Bocs hogy beleszólok, ez nem más részedről, mint abszolút egoista és hozzá nem értő állásfoglalás.

Aki merészel hinni a vitaminok vagy bármi más segítség erejében, de mondjuk nem hisz istenben, az szerinted mit csináljon, gyorsan higgyen és akkor okés is lesz ha a miatyánkot darálja vég nélkül????

Az erőről pedig annyit, hogy egy pánikbetegnek aztán mondhatod hogy "erő-erő-erő" mikor éppen ez veszett ki belőle, és ettől lett beteg.

Ha ilyen pofon egyszerű lenne kigyógyulni, nem kéne ez a topik, merthogy nem lenne egyetlen megveszekedett pánikos sem,erre nem gondolsz????????

12201. 6d46fa2a8a
2008. szept. 27. 00:22

Sziasztok!

Ne vergődjetek már a vitaminokkal.

Minden a gondolkodáson dől el.

Én, XY nyerő, Isten teremtménye vagyok.

Ez tény.

Figyeljetek: a "Miayánkot" mondjátok el!

10 évet töltöttem az Idegen Légióban. A Miatyánk tartott életben.

Most száraz, és hideg voltam.

Erő, erő, erő.

Próbáljatok kijönni a saját kis kuckótokból!

Még írok.

Jobb híreim is vannak.

Üdv.

12200. DNóra (válaszként erre: 12199. - Tira Misu)
2008. szept. 25. 14:25

Szia Tira!

Szerintem akor sem a magne B6-tól voltak ritmuszavaraid, ugyanis az pont ilyesmire ill. izomgörcsre jó. De ne szedd, ha úgy gondolod, hogy neked az nem jó, mert akkor tényleg rosszul leszel tőle.

Azt teljesen jól teszed, hogy nem iszol koffeines dolgokat, mert azok a pánikosok ellenségei.

Mozogni szoktál? a sport és a jóga nagyon jó terápia:)

12199. Tira Misu (válaszként erre: 12197. - DNóra)
2008. szept. 25. 12:23

Köszi a jó tanácsot!:)Szedek vitaminokat.B vitamin komplexet,C vitamint meg vastablettát,ezt azért,mert az orvos szerint van egy nagyon enyhe vérszegénységem.De a pánikomat gondolom,nem ez okozta.Citromfű teát szoktam inni,és nagyon jó.Próbálkoztam az orbáncfű teával is,de nekem nem tetszik az íze és nem is nagyon használt nekem.Úgyhogy inkább csak a citromfüvet iszom ,meg néha kamillát, az is nyugtat egy kicsit.

A halolajkapszulát és a Q10-et kifogom próbálni.A magne B6-tól kicsit tartok.Mert régebben szedtem magnéziumot,felírta az orvos,de gyakoribbak lettek tőle a szívritmus zavaraim.

Mióta pánikbeteg vagyok,már "rendes"teát sem merek inni,csak a gyógyteákat és a kávétól ,kólától is tartózkodom,pedig azelőtt is csak keveset ittam ezekből.De még azt se nagyon bírta a szívem

12198. alfoldi13
2008. szept. 24. 16:59
én is lehett....
12197. DNóra (válaszként erre: 12196. - Tira Misu)
2008. szept. 24. 16:43

Szia Tira!

Üdv körünkben (sajnos). Vitaminokat szedsz? Próbáld meg a Magne B6-ot, halolajkapszulát, Q10-et és a C vitamint. Ezek javítanak a dolgon. És igyál valami nyugtató vagy citromfű teát, hidd el sokat számít.

A gyógyszerektől én is mindig szinte azonnal rosszul lettem annak ellenére, hogy 1 szem még nem fejtheti ki a hatását. Ez tisztán pszichés:(

Amikor jön a rosszullét én mászkálok, guggolásokat csinálok és természetesen megpróbálom egyenletesen venni a levegőt. Ja és hangosan beszélek magammal megnyugtatás gyanánt. Aránylag jól bejön, mert a régen átélt 20-30 perces rosszullétek max. 5-10 perc alatt elmúlnak és kevésbé erősek, mint régen.

Remélem kicsit segítettem:)

12196. Tira Misu
2008. szept. 24. 12:51

Üdvözlök mindenkit!

Már egy ideje olvasgatom a fórumot és most végre van egy kis időm arra is,hogy írjak.Én másodjára vagyok pánikbeteg.Először 8 évvel ezelőtt állapították meg nálam ezt a betegséget.Akkor csak mellkasi fájdalmaim voltak,alaposan kivizsgáltak,de semmi szervi bajt nem találtak és az orvosom azt mondta,ez pánikbetegség.Akkor hallottam erről a betegségről először.Betalocot és valmi nyugtatót írt fel,annak a nevére már nem emlékszem.Az orvos akkor azt mondta,hogy ezektől a gyógyszerektől jobban leszek,de elképzelhető,hogy később majd visszatér ez a betegség,talán majd más tünetekkel.Mert szerinte ehez a betegséghez egyfajta hajlam kell és bár a betegséget lehet kezelni,de a hajlam az sajnos megmarad.

A gyógyszereket csak egy-két napig szedtem,mert csak rosszabbul voltam tőlük.Ehelyett sokszor mondogattam magamba,hogy nincs semmi bajom,ez csak egy kis lelki nyavalya,nem foglalkozom vele és majd elmúlik.És csodás módon pár hét alatt el is múlt.De sajnos idén Májusban visszatért.Épp a városban voltam ügyeket intézni,mikor elfogott egy addig ismeretlen rosszullét.Szédültem,nagyon gyorsan vert a szívem és annyira remegtem és elgyengültem hogy alig birtam hazamenni,otthon egy kis idő után jobban lettem.Aztán ez a rosszullét többször is előjött,de csak mikor mentem valahová.Nem tudtam,mi bajom lehet ,emiatt elkezdtem aggódni és ettől kezdve már otthon is rosszul éreztem magam.Egy idő után már szinte folyamatosan rosszul voltam,nem bírtam elviselni a fényt,a zajokat,az emberek jelenlétét,és már a szomszédos utcáig sem bírtam elmenni.De érdekes módon késő délután és éjszaka tökéletesen jól éreztem magam .Végül is rászántam magam hogy elmenjek az orvoshoz,újra alaposan kivizsgáltak,de mivel ismét nem találtak semmi szervi bajt,végül elküldtek a pszichiáterhez/tegnap voltam nála/.A tüneteim alapján ő is úgy gondolja hogy ez pánikbetegség.Egyenlőre nem írt fel gyógyszert.Azt tanácsolta,hogy mikor rosszul érzem magam,a relaxálás helyett inkább mozogjak,például futás,vagy gimnasztika és az jót fog teni és legyek minél többet társaságban.Szerinte,ha találnék egy igazán nekem való munkát és társat,akkor egy csapásra eltűnne a betegség.Azt ajnlotta,hogy ha nagyon szükségét érzem,akkor valeriánát szedhetek.De mondtam neki,hogy az nem jó,mert egyszer bevettem belőle egy szemet és rémálmaim lettek tőle,másnap meg borzalmas napom volt,nagyon lehangolt voltam.Rám fordítva hatnak a nyugtatók.

Most kicsit jobban érzem magam,mert valamennyire megnyugtat az a tény,hogy tulajdonképpen semmi komoly betegségem nincs.Csak ezt sajnos elég nehéz elhinni olyankor,mikor jön ez a fránya rosszullét.Olyankor hiába mondom magamnak,hogy nyugi,attól csak még rosszabbul vagyok.

Remélem,segíteni fog,amit a pszichiáter javasolt.Most Concor tablettát szedek.Ettől legalább a szívem és a vérnyomásom rendbe jött egy kicsit.

Most nem írok többet,mert mennem kell,szerencsére most nem ügyet intézni,csak a konyhába,valami finomságot készíteni a családnak.

Sziasztok!

Szép napot mindenkinek!

Tira

12195. Dudi5 (válaszként erre: 12193. - 6d46fa2a8a)
2008. szept. 22. 12:24
Szia.Nagyon érdekelnek a további írásaid.Milyen módszerrel tudtál segíteni a pánikosokon?Lehet,hogy irtó nagy butaságot kérdezek,de igaz az ,hogy a macska 7-ik élete után emberré válhat?valahol ezt hallottam.Ne vess meg butaságomért,de bele vagyok betegedve,hogy el kell altatatni6 kiscicát,nem tudok gazdit találni,a menhely sem fogadja be,a társasház nem engedi őket.Iszonyúan fáj,de talán humánusabb,mint kidobni,asorsukra hagyni.Vádolom magam,hogy nem műtettem meg a mama cicát(kóborként vetődőtt ide)fáj,hogy cserbehagyom,aranyosak,biznak bennem.Pánikom alapja,hogy nem kellek igazából senkinek,és közben én is ezt teszem.Mikor meghalt a tengerimalacom,embertelen fájdalmat éreztem,meg lehet vetni érte,de én ember elvesztésénél nem éreztem ezt,pedig már nem él a családból senki.Üdv
12194. bfdf3bfd09 (válaszként erre: 12188. - Wyky7508)
2008. szept. 21. 09:28

Szia!

Nálam ez volt az első ilyen eset, ami ennyire odavágott. A remegés elmúlt, de valahogy a közérzetem nagyon nyomott. Szeretném az időjárásra fogni. Állandóan szédülök és folyton a hátam mögé kell hogy nézzek, mert olyan érzésem van mintha valaki figyelne. Holnap hosszú útra indulunk, készülődnöm kéne, de nincs erőm.

12193. 6d46fa2a8a
2008. szept. 21. 01:28

Bocsánat a 12192. hozzászólás megszakadásáért, de "véletlenül" leütöttem az Entert. A befejezés azonban jó, helyesen: SZERETETLÉNYEK VAGYUNK.

Hogy ez mi, legközelebb erről.

Lazák legyetek! Az élet túl rövid ahhoz, hogy túl komlyan vegyük.

Hello!

12192. 6d46fa2a8a
2008. szept. 21. 01:23

Köszöntök mindenkit ezen fórum oldalon.

Van egy "Pánikbetegség", és van egy "Pánikbeteg vagyok!" című fórum ezen a hoxa web-lapon. Az előző hozzászólásaimat (12190 és 12191) a "Pánikbetegség" c. fórumról hoztam át és itt szándékozom folytatni.

Ha szeretnél bekapcsolódni a mostani hozzászólásomba úgy, hogy érthető legyen miről beszélek, akkor ajánlatos az említett számú írásokat megnézni, mert akkor egyértelmű lesz a szándékom és a gondolatmenetem. Segíteni akarok! Ez a motivációja mindennek.

Most akkor haladjunk azzal, amibe belekezdtem.

"KÉPES VAGY ÖNMAGAD TELJES KONTROLJÁRA MIND TESTI MIND LELKI SZINTEN." Itt hagytam abba a második hozzászólásomat, hát itt is folytatom.

(Bocsi, de feltételezem, hogy elolvastad az előző írásaimat, mert csak így lesz érthető - és talán építő - amit most szándékozom írni.)

Hogyan "működik" a pánikbetegség? Röviden: Látszólag (!) minden előzmény nélkül olyan testi, körülírható, egyértelmű tünetek jelennek meg, amelyek egy-egy komoly szervi betegség tüneteit utánozzák. Ezt, aki itt olvas, pontosan tudja, hogy mit jelent. A tünetekre nem térek ki, mert ezek nagyrészt ismertek, másrészt ezer helyen megtalálhatók.

Hát akkor miről akarok dumálni? Arról, hogy ezt mi okozza, s majd kicsit később, hogy hogyan gyűrjük le ezt a huncut, az életet megkeserítő szindrómát.

Hogy mi okozza a pánikrohamot? Erre a "szakemberek" nem tudják az egyértelmű választ, mert máshol keresik(!!), mint ahol van. /Ez sokszázéves hibája a tudománynak./

A PÁNIKROHAM GYÖKERE A NAGY ÉN-BEN ÉS AZ AURÁBAN VAN!!

Ezt így tanultam az öreg indiai gyógyítótól -egyébként már kétszer fél évet töltöttem vele együtt Indiában, Harisha a neve -, és ezen az alapon - mint már az előzőekben említettem - én is, és több tucat embertársam is teljesen el tudta hagyni a pánikbetegséget.

Tehát miért alakul ki ez a kellemetlen fizikális roham? MERT A LELKED, A NAGY ÉN, A TUDATALATTID HAMIS INFORMÁCIÓT KAP A TUDATOS, KIS ÉN-EDTŐL ÉS NEKI EZ A LOGIKUS REAKCIÓJA. Most jön az aura!

Az auránk a mostani, összezavart világban olyan behatásoknak van kitéve, amit az (vagy ő) a fizikális szinten a pánikrohamra jellemző tünetekkel reagál le. Erről az "átlag" pánikbeteg semmit nem tud, csak elszenvedi a szindrómáit (tüneteit). El kell hinnetek (!!): a mai, az utóbbi 2 - 3 évtized külső behatásai (média, informatika, rádióhullámok, elektroszmog, stb.) az érzékenyebb aura finom hangolását megzavarják, az aura megzavart állapota pedig mindig megjelenik fizikai síkon is!! Ezért van az, hogy "orvosilag" diagnosztizálhatatlan a pánikbetegség oka, gyökere, s ezért nem tudják gyógyítani, csak tüneti kezelést tudnak alkalmazni, ami abban merül ki, hogy "tompító" szerekkel igyekeznek csökkenteni a fizikai test érzékenységét az aura reakcióira. Ezen tompítókat szeditek Ti most. Sok-sok féle van ebből, de a célja mindegyiknek egy: TOMPÍTANI/CSÖKKENTENI A TUDATALATTI ÉS A TUDATOS ELME EGYÜTTMŰKÖDÉSÉT. És így valóban, ideiglenesen csökkenthetőek a fizikai megnyilvánulásai a "magát rosszul érző" tudatalatti és az aura hatásai. De!!!

Az Universumban energia nem vész el. Amit gyógyszerekkel letompítunk, azaz azon a szinten, amelyen szándékozott, nem tud áttörni a nagy ÉN, akkor valamilyen más formában, de "le kell neki kezelnie" azt a sok negatív behatást, ami őt éri, így MEGJELENNEK A VALÓS SZERVI, ORGANIKUS BETEGSÉGEK!!

(Zárójeles közbevetés: a Biblia az Élet használati utasítása. Ha te cukros-vizet teszel az autód benzintankjába, és az autód bekrepál, akkor visszamehetsz a gyártóhoz garanciális javításra? Nem! Azt mondja a gyártó: le van írva a használati utasításban, hogy a benzintankba benzint kell tenni. A garanciát elvesztette. Igy veszítjük el mi a Termtőnknél a garanciát. Mert azt mondja: Az én törvényeim szerint éltél? (Pl. "Szeresd felebarátodat, mint önmagadat!") Betartottad a "használati utasítást"? Akkor hozzám ne gyere reklamációval! Elszúrtad.

DE!!! ISTENNÉL MINDIG VAN VISSZAÚT, MERT Ő A VÉGTELEN SZERETET MAGA, ÉS TE MINDIG MONDHATOD, HOGY: "BOCS, HÜLYE VOLTAM." (Az autógyártónál ezt nem mondhatod, soha nem fogod visszakapni a garanciát, akár csak ha egyszer hibázol.)

ISTEN VISSZA TUDJA ADNI AZT, AMIT A TE KICSINYSÉGED, TUDATLANSÁGOD ELSZÚRT. Ő VÉGTELENSZER MEG TUD BOCSÁJTANI, ÉS ÚJJÁ TUDSZ SZÜLETNI. /Akár pánikbetekség nélkül:)/

Ez nem hittan óra, kedves Embertársaim. Én egy kimondottan "reál" beállítású emberként "indultam", úgy, hogy a műszaki egyetemet is elvégeztem, és külker főiskolát is. A harmincas éveimben jöttem rá: itt valami piszkosul máshogy működik, mint ahogy azt nekünk beadják a "tudósok". Persze voltak, mint ahogy írtam, a huszas évaimben is már ezoterikus tapasztalataim, de az utóbbi tíz év eldöntötte, hogy hova tartozunk, mi emberek.

SZERETETLÉNYAK VAGYUNK.

12191. 6d46fa2a8a
2008. szept. 20. 23:53

Üdv, ez a második része az írásomnak, s a következőben - ha nem untatlak Titeket, folytatom ezen a vonalon.

"Üdvözöllek Titeket, Lélektársaim az Univerzumban!

Ha nem tartotok tolakodónak, elkezdek egy sorozatot ezen a fórumon, mely bemutatja az EMBERT. Honnan veszem a bátorságot ehhez? Az elmúlt másfél évtizedemet az EMBER megismerésére szántam sok-sok vonatkozó tanulmány, vallásirodalom, pszichológiai és parapszichológiai értekezés tanulmányozásával, továbbá sok ezer óra MEDITÁCIÓVAL. Tudom, hogy ezen 15 év kialakított bennem egy olyan látásmódot, melyet megosztva LÉLEKTÁRSAIMMAL sokat segíthetek a valóságos emberkép kialakításában; és ha tisztában vagy önmagaddal, el tudod helyezni önmagadat a Nagy Rendszerben, akkor eszközeid lesznek ahhoz, hogy e Nagy Rendszer energiáit, információit igénybe vehesd, és a saját JÓSZÁNDÉKÚ céljaira fordithasd.

/Csak egy kis előzetes megjegyzésként had mondjam el: a 251. sz. bejelentkezésemkor a csakrameditáció leírását igértem (ez egyébként nem fog elmaradni), de azóta volt két testelhagyásos (erről majd később) meditációm, és azt az üzenetet vettem, hogy e fórumon többet kell adnom, és ezt szíves engedelmetekkel meg is teszem. /

Nos, vágjunk hát bele!

1. Tisztázzunk néhány alapelvet(axiómát), hogy a fogalomkezelés, a "kommunikációs platform" azonos legyen, így jobban és gyorsabban haladunk.

1. a. A Világot egy - a mi szavainkat használva - gondolkodó, tudatos elme alkotta meg, s ezen világ részei vagyunk mi, emberek is.

1. b. Ezen GIGANTIKUS ALKOTÓ - Isten, Teremtő, Jahve, az Úr, a Végtelen Erő, Mindenható, stb. , kinek-kinek legyen a hite és komfortérzete szerint - minden ereje és információja ELÉRHETŐ MINDEN EMBER SZÁMÁRA!

1. c. A SZERETET A LEGHATALMASABB ENERGIA. Ezt "überelni" nem lehet. A világ a Szeretet energiájával teremtetett, így ez az "alapenergia". Nincs az a negatív, gonosz erő, mely a valós szeretetnek akár csak anyomába is jönne. *Fórum:(így fogom jelölni azt, amikor konkrétan a fórum témájához - pánikbetegség, depresszió, krónikus fáradtság - kötődő gondolatot írok le. )Észrevettétek magatokban a Szeretet valamilyen szintű hiányát? Bármilyen vonatkozásban is? Biztos vagyok benne, hogy IGEN. És ez lesz a fő bázisunk, ahonnan majd elindulunk a gyógyulás és a tisztaság felé. (hamarosan)/Addig olvassátok el a Bibliából "A szeretet dicsérete" c. részt (Pál apostolnak a Korinthusiakhoz írt első levelének 13. fejezete)/

1. d. Az EMBER testének határai nem a fizikai határai /Nem a bőrünk az utolsó védvonal számunkra, van még bőven szellemi és éteri test körülöttünk, amik rendkívül fontosak a betegségek, a negatív energiák távoltartása szempontjából. (erről is később)/

1. e. Az, aki most vagy, az ÖRÖKÉLETŰ LELKED jelenlegi fizikai megnyilvánulási formája.

1. f. Van egy én, és van egy ÉN. *Fórum: A kisbetűs én vagy te most. A mostani gondolataiddal, gondjaiddal, örömeiddel, környezeteddel, reakcióiddal, stb. A nagybetűs ÉN a te végtelen életű lelked. Ő, mármint az ÉN, mosolyogva néz téged :). Mindig mosolyogva, és VÉGTELEN(!) SZERETETTEL néz téged. Mert Ő tudja a VÉGSŐ IGAZSÁGOT. Tudja, hogy merre mész, tudja, hogy hol tartasz. Te itt és most vergődsz a pillanat fogságában. Tudom. De az ÉN mosolyogva néz. . .

Hát miért nem segít az az ÉN, a fenébe is! Ne nézzen! Ne bénázzon már! Segítsen, ha már hozzám tartozik, ha már az én lelkem!!

Jogos (?) a felháborodás. Csak AZ EMBER NEM ÍGY MŰKÖDIK. Itt a bibi. Az ÉN azért van, hogy szivasson(erről is később, fontos fejezet lesz).

1. g. KÉPES VAGY ÖNMAGAD TELJES KONTROLJÁRA MIND TESTI MIND LELKI SZINTEN. *Fórum: Ha nem így érzed - ami valószínű -, akkor nem vagy jóban az ÉN-nel, Aki - ha nem mondtam volna - Istennel van közvetlen kapcsolatban. Érzed, hogy közelítünk a gyökerekhez? Érzed, hogy kezd tágulni a látóköröd? Érzed, hogy már picit más a világ?

Hidd el, MEG FOGOD ISMERNI A VILÁGOT, ÉS EZZEL ÖNMAGAD IS MEGISMERED. Ez egy hosszú út lesz, de életed legszebb és legtermékenyebb vándorlása. Milliónyi információval találkozol majd, és a láp helyett egyszer csak SZILÁRD TALAJT FOGSZ ÉREZNI A LÁBAD ALATT.

Eddig tart az én feladatom.

Szeretettel: Skyper"

12190. 6d46fa2a8a
2008. szept. 20. 23:49

Hello, ez az első Skyper "cikk":

Sziasztok,

Azért keveredtem erre a fórum oldalra, mert talán valakiknek tudok segíteni az ismereteimmel.

40 éves vagyok, fiatal mérnökként, 28 évesen Indiába kerültem 2 hétre egy delegációval mint műszaki tolmács. A második napon egy tipikus pánikroham jött rám - életemben először -, és ott elvittek egy gyógyítóhoz, aki percek alatt rendezte az állapotomat, és felajánlotta, hogy amíg ott vagyok, szívesen lát, hogy a világ dolgairól beszélgessünk. Akkor nem értettem, hogy miért mondta ezt, most már tudom. A lényeg: néhány nap alatt annyit tanultam tőle, hogy azóta sok tucat embert tudtam kihozni depresszióból, pánikbetegségből, hipochondriából, stb.

Szóval az itteni témáról:

Sok-sok órát töltöttem a hozzászólások olvasásával, s ezek alapján az alábbi szerény véleményemet szeretném elmondani. (Néha kemény szavakat használok, ezért előre mindenkitől elnézést kérek, ha esetleg mélyebben érintettem a lelkét, mint amit ő még kezelni tud, de csak a segíteni akarás, és a jó szándék vezérel, és a tisztánlátás végett kell időnként azt mondanom amit mondok. )

Elnézést a talán hosszú bevezetőért. Nézzük a lényeget:

1. Az ember azt hiszi, hogy egyedül van. Téves gondolat. Ha az ember egyedül lenne, akkor nem lenne! Mit gondolsz mitől ébredsz fel alvás után? Attól, hogy van benned egy program (szoftver), mely biztosítja, hogy élj, gondolkodj, cselekedj. Elromolhat egy program? Igen, elromolhat. Mi történik ilyenkor? Az, hogy az idegrendszeri kapcsolatokban úgynevezett "félrekapcsolások" jönnek létre, s ezáltal már elő is áll a depresszió, a pánik, stb. A lényeg: nem szervi, hanem funkcionális probléma van. (Ezért nem halt még bele senki a pánikrohamba, noha sokan biztosak voltak abban, hogy itt a vég. )

Mi okozza ezen "félrekapcsolásokat"? Lássuk csak! Ha egy iránytűhöz mágnessel közel mész, akkor az megbolondul, azaz nem tölti be a funkcióját, mert nem az Észak-Dél irányt mutatja. Ez világos.

Had hasonlítsam az agyunkat egy számítógép hardveréhez, így a legkönnyebb megmagyarázni amit szeretnék.

A hardver jól össze van rakva (nincs szervi probléma), azaz az agyunk rendben van.

Kell hozzá egy szoftver (program), ami működteti ezt a berendezést. Azt, hogy ez a szoftver honnan jön, azt mindenkinek a hitére bízom, de a mai tudományos ismereteink erre választ adni nem tudnak. Én tudok, és biztos vagyok benne, hogy közületek sokan tudják ezt. Namármost!!! Ha ezzel a szoftverrel baj van, akkor a hardver sem működik jól, azaz a számítógép hülyeségeket csinál: vagy vírusírtás kell, vagy újra kell telepíteni a programot. Most ennek analógiájára térjünk át önmagunkra. (Na, itt keményítek be :)!!)

A te agyad a számítógép hardvere. Ha nem dugod be a konnektorba a computert, az meg se nyikkan. Ez a konnektor a te szíved. Az biztositja, hogy elég oxigént, cukrot, stb. kapjanak az agysejtek a működéshez. Ekkor "áram alatt" van az agyad.

De!! Tudod, hogy milyen program van benne? A számítógépben akkor tudod, hogy milyen program van, ha bekapcsolod. Az agyadban akkor tudod, hogy milyen program van, ha felébredsz az alvásból.

Na most! Ha ébredéskor nem frankó a közérzeted testileg és lelkileg, akkor a programmal baj van.

Ha pánikolsz, ha depi vagy: a programmal baj van.

Hogyan javítsuk ki a programot?

Úgy, hogy a javítóprogramot és a fenntartó programot BEENGEDJÜK az agyunkba és korrigáljuk az összekuszálódott idegkapcsolatokat.

Hogyan tesszük ezt meg a gyakorlatban?

Csak, a talán már ELCSÉPELTNEK TŰNŐ módszert tudom megoldásként ajánlani: relaxáció és meditáció. Ne, ne mond azt, hogy ezt már ötvenszer hallottad. Elhiszem. De!! Nincs az a gyógyszer, ami a benned rejlő óriási öngyógyító, regeneráló energiát pótolni tudná. És ez az energia FOLYAMATOSAN ÁRAMLIK BELÉD. (Ha nem így lenne, két perc múlva holtan esnél össze:))

Tehát: CSAKRAMEDITÁCIÓVAL BE TUDOD ENGEDNI MAGADBA A JAVÍTÓ PROGRAMOT, ÉS EZ A JAVÍTÓ PROGI HELYREÁLLÍTJA AGYAD IDEGÖSSZEKÖTTETÉSEIT ÉS HELYREÁLL TESTI LELKI MŰKÖDÉSED. Mondom, több mint száz kemény pánikbeteg jött ki lazán a problémájából ezzel a módszerrel.

Legközelebb a csakrameditációt szívesen leírom nektek, ha úgy gondoljátok, hogy ingyen, mellékhatásmentesen és véglegesen ki akartok szabadulni az elme börtönéből.

Az erő legyen veletek, aki egyébként bennetek van, csak lehet, hogy még nem találkoztatok Vele.

Üdv: Spilot

12189. 6d46fa2a8a
2008. szept. 20. 23:46

Sziasztok, Skyper vagyok.

A "Pánikbetegség" című fórumon eddig kétszer hozzászóltam a témához, és ezeket a gondolatokat átmásolom most ide, talán hasznos dolgokat is találtok benne. Most megyek, és technikailag áthozom a szövegeket, utána pedig folytatom.

Üdv: Skyper

12188. wyky7508 (válaszként erre: 12187. - Bfdf3bfd09)
2008. szept. 20. 23:17
Szia!Ha ez az ne ijedj meg nem fogsz elájulni.Ez a roham elmúlik,de mindenféleképpen menj el holnap a háziorvosodhoz és mond el neki is.Utánaolvastál már a tüneteknek?
12187. bfdf3bfd09
2008. szept. 20. 23:11

Sziasztok! Soha meg nem fordult a fejemben, hogy egyszer ide is írok. De ma fura "rohamom" volt, amiről nem tudom, hogy az-e aminek hiszem.

Remegtem, kezem-lábam, gyengeség, hasmenés, hányinger, szédülés-ájulásérzet és ájulástól való félelem. Ezeket éreztem. A kislányom 8 hós, a fürdőkádban volt és egyedül vagyok vele. Ezért nagyon megijedtem...

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook