Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Érdemes életbiztosítást fizetni? fórum

Érdemes életbiztosítást fizetni? (beszélgetés)

7. Tai (válaszként erre: 5. - Globus)
ma 11:43
Értem, nekem nincs semmilyen.
ma 11:15
Kockázati életbiztosítást igen, a megtakarítást inkább máshol intézem. És igen, az indexálás fontos.
5. globus (válaszként erre: 4. - Tai)
ma 10:57
Az a kombinált fajta, megtakarítással összekötött.
4. Tai (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 10:55
Bármikor érdemes kötni, ha van miből fizetni. Olyan mint egy megtakarítás, és ha van gyermeked akkor ő fogja megkapni.
ma 10:53

Szerintem nem...

Csak azért tartom meg őket, mert évtizedek óta fizettem.

Ha nem fogadod el az éves indexálást, akkor keveset fizetsz, és ők is keveset adnak. Ha elfogadod, jobb lesz a végösszeg, de rgyre drágább.

Akkor inkább keresnék egy jó befektetést, kedvezményezett megjelölésével. A kedvezményezett azonnal hozzájuthat az összeghez, nrm része a hosszas hagyatéki procedúrának.

Azt érdemes megnézni, milyen típusú eseményekre fizet, mert általában a normál természetes halálra adnak legkevesebbet. Korai különleges balesetre szerencsére kevés esélyünk van...

2. fenevigye (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 10:42

Az életbiztosítást nem magadnak veszed, hanem a leszármazottaidnak. Tehát előre gondoskodsz a gyerekeidről.

Mikor?

Amikor már van családod.

Ha igen mikor? Ha nem miért nem?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook