Pánikbeteg vagyok! (beszélgetés)
Szia Oszibarack!
Nem az a lényeg, hogy kivel van gondod, hanem azt, hogy erről hogyan gondolkodsz, miként kezeled gondolatban, és a gyakorlatban. Ez természetesen nem tudatos, de létező tény.
Különben a gyermekkorunkban legtöbbünknek a szüleink adják a negatív behatásokat, tehát ez nem egy kuriózum.
Ezt hogyan törlöd?
Te már egy jó helyzetben vagy, mert tudod a gondod forrását. (Ha jól tudod...)
Mondok egy egyszerű, immaginációs törlő módszert.
Ellazítod magad, amennyire csak tudod, a jelen tudásod szerint, és elképzeled a kellemetlen szituációt - az egyszrűség kedvéért most egyet - és azt minél valóságosabban látni próbálod kb 3-4 percig. Utána ezt a "képet" elhalványítod és ugyanezt a "képet" előhozod úgy, ahogyan azt szeretnéd, ahogyan azt jónak, kellemesnek érzed, s ezt a "képet" legalább 10-15 percig megtartod.
Naponta 1x, 2x csináld ezt meg. Kb egy hét múlva
törlődik a negatív "kép", és valósággá válik a tudatalattidban elképzelt szituáció.
Ez olyan egyszerűnek tűnik, hogy sokan csak legyintenek erre a technikára, s már el is felejtik.
Ez az ő bajuk!!
Aki kipróbálta ezt, és végigcsinálta: gyakorlatilag mindenkinek bejött.
Próbáld ki és jelezz vissza.
Üdv: Skyper
Szia Barack!
Koszi a valaszod!Ep most keresek itt a kornyekemen joga csoportothatha az segit.Amugy nekem ugy nez ki ,hogy a masfel ev itthonulestol alakult ki ez a dolog.A gyereke suliban ,a ferjem melohelyen ,en meg itthon egyedul....Elotte mindig dolgoztam,raadasul emberekkel,szepsegiparban.Mostanaban van egy ket vendegem itthon,es a zsibbadasaim alltalaban akkor jonnek mikor a vendeg mar elment.Ugye munka kozben nincs idom ezzel foglalkozni.Utanna pedig nagyon feszult vagyok.Pedig imadom a munkamat,nagyon boldogga tesz.Lehet ,hogy valoban a itthon egyedul eltoltott ido az oka.Igen ,itt is vannak homeopatias szerek,csak nem nagyon tudom mit is keressek..........
Irtad ,hogy prbaljak meg kikerulni belole!Szivesen vennek egy ket otletet,jotanacsot.
Koszonom a valaszt!!
Udv
Carrick
Szia,
Próbál megtanulni valami relaxálási módszert, az is segíthet, emellett valami homeopátiás szert is kellene kerítened, gondolom külföldön is van...
Egyébként ha csak most kezded, akkor minnél előbb próbálj kikerülni belőle, mert minnél tovább vagy benne, annál jobban válik az életformáddá sajnos.
Üdv
Barack
Szia Félős,
Nekem inkább nem jutnak eszembe szavak, és nem tudom magam kifejezni, írtó ciki, amikor valakivel beszélgetek...
Amúgy egy régi hozzászólásodra tudok 2 pszichiátert, ha még érdekel...
Üdv
Barack
Szia Ani2,
Én régen szedtem, de ez vérnyomás csökkentő gyógyszer úgynevezett béta blokkoló. Ez nem jó pánikbetegségre.
Pánikbetegségre antidepresszáns és szorongásoldó való.
Üdv
Barack
Szia!
Lehet izzadás az éjszaka során.Én is pánikbeteg vagyok már 6 éve.A barátnőm is pánik beteg meg az anyukája ők sokszor leizzadnak az éjszaka során olyan szinten,hogy le kell cserélni az ágyneműt.Nálam ilyen nagyon ritkán van.
Sziasztok!
Propranalol gyógyszert szed vki pánikra? Belgyógyász írta föl. Amúgy stimulotont szedek. Éjszakai izzadás lehet a szorongástól?
Szia Ramesse!
Akupunktúrás orvosnál voltál már?Mert esetleg ott tudnának diagnosztizálni,és segíteni.Én pánikrohamokkal jártam ilyen kezelésre,közben a gyógyszerekről is leszoktam.De ezt csak azért írtam neked,mert ha nem tudják az orvosok mitől volt a rosszulléted,az akupunktúrás orvos megtudná mondani.Anyukámnak is elmondta milyen műtéteken esett át,anélkül hogy bármit mondtunk volna az orvosnak.Mert mindent ki lehet olvasni a szem íriszéből is.Mi főorvosnál voltunk aki Akupunktúrát is végzett már 1984 körül,úgyhogy tapasztalata is van.Sokan járnak hozzá különböző problémákkal,pl:amit orvosok nem tudnak kezelni,vagy hiába kezelnek. Gondoltam írok,hátha segíthetek valamit.
Szervusztok!
Nem tudom, mit kezdjek magammal, azt hittem velem ez nem eshet meg. Két hónapja rosszul lettem, a mai napig nem tudják, mitől, allergiás jellegű rosszullét volt, ha nem ér oda a mentő iodejében, lehet már nem irok. Egy hétig feküdtem kórházban s senki nem tudta, konkrétan mi is ez, darázs megcsipett az előtte való napokban, igy arra fogtuk.
Na, én azóta vagyok rosszul néha, minden összefüggés nélkül, még arra is gondoltak, valami hormontermelő tumor, féltem is, nehogy igaz legyen de a leletek negativok - igy maradt a pánik.
Nem igazán értem, de nagyon visszavet, a munkám és a természetem miatt állandóan utazásban-csavargásban vagyok itthon és külföldön, mindig egyedül - és most ugyan már nem is foglalkozom a rosszulléteimmel, azért ez mégsem jó igy ahogy van :-(
Okom nem nagyon volt rá, azt hiszem és gyengeségnek élem meg, úgy érzem, mindenem megvan amire szükségem van, kevéssel is beérem, s bár pár éve izombetegséget kaptam s eleinte ettem magam, most már gond nélkül elvagyok. Lovakkal is dolgozom, s hiszek abban hogy jótékony hatásal vannak az emberi lélekre, az utazásaim során sokszor ürességig megtisztul a lelkem - akkor mégis mitől lehet? Semmi olyan nem történt velem...
A rosszullét hála az égnek most mér enyhe a kezdetekhez képest, iszonyú melegem lesz, csikar a hasam, azután megy is, néha kipirulok meg viszketek, és nagyon gyenge, tompa vagyok, eleinte a szivem is szaladt rendesen, mostanában alig. Nem félek tőle, mert igazából nem tudom, mi váltja ki, ha rám jön, megvárom mig elmúlik vagy ha tudok, megpróbálok belealudni...
Elég pörgős ember vagyok, nem tudom, ez az egész mennyire befvolyásolja az életemet, nem nagyon hiszek ebben a pánik-dologban de azért elmentem a dokihoz, mikor elküldtek, szedem a gyógyszert is, egy hónapja de egyelőre semmi változás. Nem szeretnék igy maradni, ez nem én vagyok, azt hiszem, mindenem megvan hozzá, hogy ne legyek pánikbeteg, na akkor most azt mondja meg valaki, mégis hogyan, miért...?
Szia Skyper,
Mi van akkor (ezt minden gúny nélkül kérdezem), ha pontosan az Anyámmal van gondom? Akkor mi a teendőm? Őt hogy törlöm?
Üdv
Barack
Szia Tira Misu,
Bocsi, hogy belekotty, de hallottam olyanról is, ha a fekhelyed alá állatiszőrt, vagy alufóliát teszel az is jó.
Bár a fóliáról olyat is hallottam, hogy annyiban nem jó, hogy a pozitív sugarakat is visszaveri.
Ja az állatiszőrt, meg bizonyos időnként szellőztetni, napoztatni kell, hogy megteljen energiával...
Üdv
Barack
Sziasztok!
Az egyik kérdésemre már meg is találtam a választ és gondoltam,leírom nektek is ,hátha valakinek segít.
Igen,van olyan radiesztéziás sugárzás,ami pánikbetegséget okozhat!Mégpedig az úgynevezett Curry kereszt és a Hartmann sávok.Ha valaki gyakran fáradt,levert,ideges,rosszul alszik és időnként előjönnek rajta mindenféle "kevésbé komolynak tűnő"betegségek,akkor gondolni kell arra,hogy káros földsugárzások haladnak keresztül azon a helyen ahol alszik,dolgozik ,tehát sokat tartózkodik azon a helyen.
Ha valaki azt tapasztalja,hogy 0 és hajnali 3 óra között rendszeresen felébred,akkor szinte biztos,hogy Hartman sáv halad rajta keresztül.Ez elsősorban idegi eredetű betegségeket okoz.ezenkívül belső mirigyek,szervek,izületek gyulladásaiban is megnyilvánulhat.Ez a két sugárzás az,amelyik legtöbbször pánikbetegséget és idegirendszeri betegségeket okoz,többek között.De ezen kívül még többféle káros földsugárzás is létezik,és idővel nagyon komoly betegséget,akár rákot is okozhatnak.
Ezek ellen úgy védekezhetünk legegyszerűbben,ha időnként,kb negyed-fél évente átrendezzük kicsit a szobát.Hogy ne legyen mindig ugyanazon a helyen az ágy./később,pár hónap múlva természetesen vissza lehet majd tenni ugyan oda/.Ezek a negatív sugárzások ugyanis lassan,hónapok,évek alatt fejtik ki káros hatásukat,amennyiben az arra érzékeny testrészre folyamatosan tudnak hatni.
Persze nem mindenkinél a földsugárzások okozzák a pánikbetegséget és nem biztos,hogy tényleg elfogja múlasztani a betegséget a egy kis szoba átrendezés,de szerintem egy próbát mindenképpen megér:)
Még annyit hozzáfűznék,hogy akinek van cicája vagy kutyája az figyelje meg a viselkedésüket.Ahol a macska szívesen alszik,üldögél,ott biztosan olyan sugárzások vannak,ami káros az ember számára.A macsekok viszont ezt szeretik.A kutyák azonban elkerülik az ilyen helyeket.
Mindenképpen szerencsés az,akinek módjában áll valamilyen kis kedvenc állatot tartani,jelenlétük ugyanis gyógyító hatással van az emberre.
Szervusz Hamurapi!
TÖKÉLETESEN IGAZAD VAN!
És ezt minden él nélkül mondom.
----------
Ahány ember van, annyi féle életút, annyi féle behatás, annyi féle gondolkodás önmagunkról.
És erről az önmagunkról való gondolkodásról engedjetek meg egy-egy gondolatot.
ÚGY GONDOLKODUNK ÖNMAGUNKRÓL, AHOGYAN A SZÜLEINK GONDOLKODTAK RÓLUNK, MIKOR GYEREKEK VOLTUNK.
Most hadd idézzek Szentgyörgyi Alberttől, világhírű tudósunktól:
Volt egy beszélgetés vele (kb. 30 évvel ezelőtt, ha tévedek az időpontban, akkor bocs, többször ismételték már ezt az interjút) a TV-ben, s ott mondta a következőt:
"Annyit tudok, amennyit 6 éves koromig tanultam."
"Riporter: Na, ne vicceljen már!"
"Sz.Albert: De igen, mert addig tanultam meg tanulni. A tudás nem más, mint a tanulás ismerete. Látja itt ezt a sok könyvet mögöttem? (S hátramutatott a kezével a könyvespolcára.) Mindig tudom, hogy melyiket vegyem elő, melyikben van a helyes válasz. Ilyen egyszerű." /Ő is ilyen egyszerű, és ugyanakkor az egyik legnagyobb tudós volt a világon./
Miért írtam ezt le?
Mert óriási gondolat van a szavaiban!
MI NEM IS GONDOLJUK, HOGY MILYEN FONTOS AZ ELSŐ 5-6 ÉVÜNK. SZINTE TELJESEN MEGHATÁROZZA A KÖVETKEZŐ 50-60-70 ÉVET, S ANNAK TÖRTÉNÉSET, KAPCSOLATAIT, S AKÁR ÉPPEN A PÁNIKBETEGSÉGET.
Saját vélemény, sok-sok utánaolvasás alapján:
A PÁNIKBETEGSÉGET A GYERMEKKORUNKBÓL HOZZUK.
Gondolkodjatok el!
Üljetek le szépen egy csendes napon, s tegyétek fel a kérdést! MIÉRT VAN NEKEM EZ A PROBLÉMÁM? Utána még 20-30 percig maradjatok ott, ahol ültök, lehet, hogy megéreztek valamit, s azzal már igen kezelhetővé kezd válni az ügy. /Pl nem
nem kell 25-ször elmenni a pszichológushoz:)/
Ha az első "ülésen" nem jön semmi "megérzés", akkor ezt egy párszor ismételjétek el.Idő van, kell legyen erre!
Mondok egy-két példát, miket éreztek meg emberek, akik pánikbetegek voltak:
1. 3 éves korában ráugatott egy kutya (hirtelen, a kerítésen át, miközben ment az anyukájával kézenfogva.)Megtörtént. 20 év után agórafóbiája lett.
2. 4-5 éves volt a kisfiú, és nem tudott kimenni az utcára játszani, mert mindig zárva tartották a kaput egy családi házban. Agorafóbiája lett.
3. Szintén gyermekkorában történt a pánikbetegnek, hogy kamionok mentek el házuk előtt, míg ő a kertben játszott. Most, 16 évesen nem mer felszállni egy buszra.
Köszönöm a figyelmeteket.
Legközelebb arról is szólok, hogy hogyan lehet "anulálni" (bocs az idegen szóért), azaz ezen beidegződéseket hogyan lehet TÖRÖLNI a tudatalattiból.
MERT LEHET!!
Szép, és sok-sok ezer jó napokat kívánok Nektek.
A szeretet legyen veletek.
Szia SKYPER!
Nem gondolkodunk egyformán mi emberek.Van aki kétségekkel fogadja az irásaidat,van akit érdekel.Itt rengeteg tanácsot és tapasztalatot
jelenitünk meg ,senkinek sem kötelező azokat elfogadni.Mindegyikben van talán olyan ami éppen
az olvasó felhasználhat.Ez a lehetőség nekünk
éppen ezér nagyon jó és ezért várunk minden irást
tapasztalataink bővitésére.
Üdv
hamurapi
Szia Skyper,
Amiket írsz, hogy az emberi agy egy számítógép, saját magunk felfedezése stb., az jó, azt érdemes olvasni! Megjegyzem, ez az írás olyan „betegeknek” jó „olvasmány”, akik most kezdik a pánikbetegséget, aki mondjuk 20 éve benne van, annak szerintem semmi újat nem mondasz. Sajnálom….cderf
Szóval írj bátran, ez egy fórum, itt joga van mindenkinek elmondani a véleményét,
DE!
Ha lehet, ebből a ketyvaszból hagyjuk ki az Urat, mindenkinek a saját hite! Ok?
Tehát pl. ilyeneket:
”…Ugorjunk egy nagyon nagyot!
SZÓLÍTSUK MEG ISTENT!
MA, 22:00-KOR.
Itt direkt hagyom abba…..”
Üdv
Barack
Szia Tira Misu!
Én ezen az oldalon kaptam már hideget meleget egyaránt.
Én megtapasztaltam (sok gyógyult beteget megismerve), hogy hogyan lehet ebből tényleg kimászni, de annyi leb****t kaptam, amikor segíteni akartam, hogy valahogy el is ment a kedvem az egésztől.
Vannak tapasztalatim, hogy hogyan tudtok lejönni a gyógyszerekről, ill. a pánikbetegséget a hátatok mögött hagyni.
Szinte minden visszaírás arró szólt, hogy én téríteni akarok, hogy én Isten nevét reklámozom, stb.
Én olyan valós tényt momdtam, amit megtapasztaltam.
Komolyan segíteni akarok (még most is). Azon módszerrel, ami már bejött.
Ha nincs szükségetek rám, akkor elnézést, bocs hogy zavartam a köreiteket.
Aki ír, annak természetesen itt vagyok.
U.i: Szükség van rád!!!
Te fontos vagy!!!
Sokkal fontosabb vagy, mint talán most gondolod!!
Miért? Mert itt vagy.
Ezt értsétek meg!! Ha itt vagy, akkor szükség van arra, hogy itt legyél.
Elfogadom a letoló hozzászólásokat, ez a minimum.
Lehet, hogy szürke eminneciáskénk kellett volna bejelentkeznem? (mert sokan hívnak így, mert a háttérből, de a tapasztalatok szerint elég hatékonyan teszem a dolgomat, azaz a véleményemmel/segítő gondolataimmal sokat segítettem.
Ha nem kellek, csak írjátokbe: No Skyper.
Ígérem, eltünök.