NuvaRing hüvelygyűrű (fogamzásgátló) (beszélgetés)
Szia!
Hát én nagyon pattanásos voltam, kaptam a bőrömre cypromixet, amit nem bírtam, rosszul voltam tőle. De kevesebb pattanásom lett tőle. Most egy hónapja használok Nuvaringet, és mivel ebben kevesebb hormon van, visszajöttek. Az viszont lehetséges, hogy ha Te még nem használtál hormonális fogamzásgátlót, hogy rád hasonló hatása lesz mint nálam a tabletta. Mármint a pattanásaidra. Ki kell próbálni, hátha...
Én most egy növényi hormont tartalmazó krémmel kenem az arcomat, és ez jónak bizonyul.
A melleim nekem a tabitól nagyon fájtak, amint áttértem a gyűrűre, elmúlt. Most talán egy hete jött vissza nagyon enyhe formában.
Állítólag a harmadik gyűrű után teljesen megszűnnek a mellékhatások.
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy aki pattanásos volt a gyűrű használata előtt, annak mik a tapasztalataik?
Én azért keztem a Nuvaringet használni mert abban bízok hogy élmúlnak a pattanásaim, és a hajam sem fog ilyen gyakran zsírosodni.
Ma van egy hete hogy fent van, és nagyon jó eddig minden, csak annyit tapasztaltam hogy a mellem vagy a kétszeresére duzzadtak és fájnak, erre is kíváncsi lennék hogy ez így marad-e, vagy megszűnik. Nem igazán szeretném ha nagyobb lenne a mellem. Nyagyon örülnék ha valaki válaszolna, mert ez nekem nagyon fontos!!!
Hát nekem már nagyon elegem van a mellékhatásokból, de eldöntöttem, hogy várok, mert ha sikerül megszoknom, akkor nem lesz semmi gondom mert egyébként nagyon kényelmes, nem kell naponta szedni és nem érzem, hogy ott van.
Csütörtökön megyek dokihoz, megnézetem, hogy mennyire csúnya a gyulladás amit a gyűrű csinált.
Szia!
Szerintem a három hónapot várd meg,minden bizonnyal el fognak múlni a mellékhatások:)
Persze, semmi olyan anyagot nem tartalmaz ami károsítaná, csak hasznos bacikat :)
Recept nélkül kapható, bár elég nehéz nálunk beszerezni. Én a pingvin patika drogériás részlegén szoktam megtalálni.
Húha, 5.? Az igen, főleg ilyen fiatalon!
Milyen a gyűrű? Jó! :-)
Én a folyásra gynophilus hüvelykapszulát használok. Úgy néz ki, használ. Kárt pedig nem tesz a gyűrűben.
Én próbálok türelmes lenni, de ez a kellemetlen hüvelyi diszkomfort miatt a szexhez sincs kedvem :S
Jó lenne már ha elmúlna!
Nekem a dokim abszolút nem javasolta a hüvelyöblítést.
Szerintem az első hónapban számolhatsz mellékhatásokkal.
Sziasztok!
Több hozzászólást is elolvastam és több helyen is olvastam arról, hogy hüvelyi folyással jár ez a gyűrű a kezdetekben. De meddig tart és addig is mit csináljak. Nagyon kellemetlen. lehet mellette hüvelyöblítést csinálni colpo cleenerrel? Kérem aki tud érdemleges választ adni írjon. Köszönöm.
Hát csajok, nekem elég nehéz megszokni ezt a gyűrűt... Egyre érzékenyebb tőle a hüvelyem :(
Nektek vol ilyen kellemetlenségetek? És ha volt, meddig tartott?
Nekem a Cypromix vitte le a libidómat a bányászbéka segge alá...
Váltottam Nuvaringre, eddig csak annyi változás van, hogy nem vagyok állandóan rosszul, ezért több kedvem van összebújni is... De lehet hogy bennem van a hiba...
A húgomnak is ez volt, ő levette rögtön mert megijedt, utána azt mondta neki a doki, hogy buta volt, pár nap múlva elállt volna, így kidobott egy csomó pénzt az ablakon.
A következővel már nem volt gondja.
Nekem nem volt ilyen gondom vele, én a műkörmöm miatt elégedtem meg az egy hónappal...
Sziasztok!
Nagyon örülök, hogy rátok találtam.
Beleolvastam a fórumba, sajnos az egészet elolvasni nem tudom, de a kérdésemre még választ eddig sehol nem kaptam. Hátha ti tudtok segíteni.
Szóval: nagyon sok fogamzásgátló tabletta okoz libidó csökkenést. Arra lennék kíváncsi, hogy van-e valaki aki éppen ezért váltott tablettáról nuvaringre. És mit a tapasztalatok? A libidó maradt ugyanolyan gyér mint a tabletta alatt, vagy jobb lett?
Segítsetek, mert nagyon tanácstalan vagyok!
Köszönöm előre is, szép napot!
Sziasztok még egy kérdésem lenne a mensimet vajon mennyire fogja befolyásolni hogy nem a menetrend szerint kezdtem el használni?
Köszi.
A péntek 7 napon belül van, ugye? Én nem kockáztatnék.
Az én párom érezte, vagyis egyszer kicsit zavarta, máskor nem, ilyenkor nyugodtan vedd ki, csak ne felejtsd el visszatenni.
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Belara nevű fogamzásgátlóról?
- Szed valaki Yasminelle fogamzásgátlót? Mik a tapasztalatok?
- Mi a véleményetek a yadine fogamzásgátlóról?
- Ha a fogamzásgátló, az óvszer, és a hüvelygyűrű sem jött be mivel védekezzünk?!
- Milyen tapasztalatok vannak a hüvelygyűrűt tekintve? (hüvelyi fogamzásgátló)
- A Nuvaring hüvelygyűrű használat közben nem mozdul el a helyéről?