NuvaRing hüvelygyűrű (fogamzásgátló) (beszélgetés)
Sziasztok.
Én már hat éve használom a Nuvaringet, az első gyermekem születése utántól. Azóta tartottam egy szünetet, ekkor született a második gyermekem. Viszonylag problémamentes volt a használata, igaz néhányszor a felhelyezést követően (12-14 napra)eléggé erős vérzéseim voltak, olykor kitolódtak a rendes menstruáció kezdetéig. De szervi elváltozást nem talált az orvosom. A Nuvaring volt a hibás.
sziasztok.
nekem sajnos nem vált be a hüvelygyűrű
Sziasztok!
Már gondolom sokszor felmerült az a kérdés, hogy pontosan mikortól védett valaki, de azért én is megkérdezem, mert nekem a tájékoztatóból nem jön át. Lehet velem van gond.
Előre is köszi a segítséget:)
Sziasztok!
Nem olvastam vissza, sok a hozzászólás. Érdekelne, hogy ugye tényleg annyira hatásos a nuvaring, mint amennyire mondják? Vannak kétségeim felőle. Betettem de lecsúszik, így is hatásos?
A tablettától...
Libidó nulla, fejfájás, mellfeszülés kb már 10 nappal menstruáció előtt, hátfájás..és általában rossz közérzet, idegesség menstruáció előtt.
Értem.
És a mellékhatások?
Igazából azért vacillálok,mert annak nincs sok értelme, h lecserélem a gyógyszert valamire,aminek ugyanazok a mellékhatásai...Nekem nem jelent gondot odafigyelni a bogyószedésre, hanem a sok szar,ami vele jár...na abból van elegem.
Köszi a választ.
És a tamponnal együtt lehet használni?Gondolom,h igen...de nem zavarják egymást?
Nem tudom,hogy döntsek..maradjak a tablettánál vagy inkább próbálkozzak ezzel!?
Én már a sokadik gyűrűn vagyok túl, az elején voltak kellemetlen mellékhatások, pl éreztem időnként a gyűrűt, viszketés; folyás még mindig van, viszont a bőröm sokkal szebb mint előtte a Cypromix tablettától.
Libidóm előtte sem volt, most se sok van :S
Sziasztok!
Van valaki,aki be tudna nekem számolni arról, hogy milyen mellékhatásai voltak (ha voltak) a NuvaRing hüvelygyűrűnek?
5 éve szedek tablettát (Yadine), egyszer tartottam fél éves szünetet és szörnyen zsíros volt a hajam és a bőröm,ezért újra el kezdtem a tablettát..de mivel sok rossz mellékhatása van (mellfeszülés, libidó nulla, fejfájás..stb.) ezért szeretné(n)k mostantól másképp védekezni...
Szóval az a kérdésem,h igaz-e,h a NuvaRingtől is várhatóak-e majd ugyanezek a mellékhatások?
És még azt szeretném tudni,h tampon használható-e a gyűrű mellett??
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Belara nevű fogamzásgátlóról?
- Szed valaki Yasminelle fogamzásgátlót? Mik a tapasztalatok?
- Mi a véleményetek a yadine fogamzásgátlóról?
- Ha a fogamzásgátló, az óvszer, és a hüvelygyűrű sem jött be mivel védekezzünk?!
- Milyen tapasztalatok vannak a hüvelygyűrűt tekintve? (hüvelyi fogamzásgátló)
- A Nuvaring hüvelygyűrű használat közben nem mozdul el a helyéről?