NuvaRing hüvelygyűrű (fogamzásgátló) (beszélgetés)
Sziasztok!
Úgy néz ki, visszatérek közétek.
Fél évig szedtem a cypromixet, de terhességi tüneteim voltak tőle, ezért a doki a nuvaring gyűrűt írta fel helyette.
Azt mondta hogy amikor felteszem akkor pár napig görcsölhet a hasam. Nektek görcsölt a hasatok?
Sziasztok!!
Tudna nekem segíteni valaki?? Egy olyan kérdésem lenne, hogy ez a gyűrű a pattanásos bőrön, és a zsírosodó hajon is segít? van valakinek efféle tapasztalata. . ?! Mert én régen szedtem fog. tabit, ami ezekre nagyon jó volt, csak fél év alatt 10 kg-t híztam. . :S Előre is köszi a választ!! illetve, ha egy pár sort tudnátok írni nekem a felhelyezés-levételről. . nem nagyon macerás?!
Szia!
Nekem is vannak fenntartásaim a gyógyszerrel kapcsolatban,ahogy az előző hozzá szólásomból is kiderül.Én 3 hónapig szedtem fogamzásgátló tablettát én is híztam tőle 10-15kg.E mellett menszesz alatti görcsök elmúltak de a kg sokat jelentenek.Remélem ez megoldás lesz mindenre.A nővérem 2-3 éve használja ,most hagyta abba,mert babázni szeretnének a közel jövőbe.Neki teljesen bevált.Fogyott 25kg az elmúlt 1 évben bár ezt a diétának és a mozgásnak köszönheti.Szóval tény hogy alacsonyabb a hormon tartalma,de szerintem minden szervezett máshogy reagál rá.Az bizti,hogy mindennap mérni fogom magam.
Sziasztok!
Ma kezdtem el a gyógyszert használni kb 3 órája.És lejjebb is vándorolt.Kb 1,5 cm hiányzik,hogy kijöjjön.Tapasztaltátok már ezt?Oké hogy lejjebb csúszik,de ennyire?Nem érzem egyáltalán,de félek hogy wc-használat után lemegy a wc-n:(
Sziasztok!!
Tudna nekem segíteni valaki?? Egy olyan kérdésem lenne, hogy ez a gyűrű a pattansos bőrön, és a zsírosodó hajon is segít? van valakinek efféle tapasztalata..?! Mert én régen szedtem fog.tabit, ami ezekre nagyon jó volt, csak fél év alatt 10 kg-t híztam..:S Előre is köszi a választ!! illetve, ha egy pár sort tudnátok írni nekem a felhelyezés-levételről.. nem nagyon macerás?!
Sziasztok! Bnőm felrakta a 3. napon a Nuvaringet! A doki aztmondta h 10 napig használjunk gumit. Elegendő ez a 10 nap?
Milyen mellékhatásokkal lehet számolni az 1. hónapokba?
nem szedtem gyógyszert. semmilyen hormontartalmú fogamzásgátlási módszer nem volt eddig.
egyébként régebben én is hánytam mindig. az megszűnt, de a görcsök maradtak.
most nem volt semmi vész. aztán lehet, hogy a következő hónapban meg a falat kaparom majd, úgyhogy... lekopog.
mensi alatt bármikor. lehet első nap is, lehet utolsó nap is.
én 4. napon helyeztem fel.
btw. én már a második gyűrűnél tartok, és nem akarom elkiabálni, de az eddig megszokott eszeveszett görcsölésem ezúttal kimaradt a vérzés során. sokkal könnyebben viseltem a nehéz napokat. szóval... nuvaring rulez!
Sziasztok!
Nekem egy olyan kérdésem lenne,hogy most fogom elkezdeni használni a gyűrűt,elvileg 5-én fog megjönni.Kérdésem,hogy mikor kell felhelyezni,mármint a mensi után hány nappal,és ha még eyg picit van,akkor is fel kell tenni?Nagyon köszi!
Szia!
Teljesen normális szerintem..én vasárnap este vettem ki és tegnap délután jött meg, kb mindig ennyi idő szokott nekem eltelni, már kifigyeltem.. : D.
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Belara nevű fogamzásgátlóról?
- Szed valaki Yasminelle fogamzásgátlót? Mik a tapasztalatok?
- Mi a véleményetek a yadine fogamzásgátlóról?
- Ha a fogamzásgátló, az óvszer, és a hüvelygyűrű sem jött be mivel védekezzünk?!
- Milyen tapasztalatok vannak a hüvelygyűrűt tekintve? (hüvelyi fogamzásgátló)
- A Nuvaring hüvelygyűrű használat közben nem mozdul el a helyéről?